sundance Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Αν δεν φορτίζει κάτι γίνεται με το καλώδιο. Προσπάθησε να βρεις κάποιο καλής ποιότητας. Αυτό λέω! Έχει κάποιος καλό καλώδιο φόρτισης που να προτείνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 (edited) Μια ερώτηση, οι νέες επαφές που αποθηκεύονται πλέον; Στο mi cloud? Σε Google λογαριασμό; Δεν μου δίνει την δυνατότητα να επιλέξω, ούτε επίσης ποιες θέλω να εμφανίζονται. Απλά για σιγουριά έκανα εισαγωγή των παλιότερων επαφών από το Google account στο mi cloud edit Το βρηκα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 global Edited September 30, 2017 by gregog7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Δηλαδή αν πας να προσθέσεις νέα επαφή δε σου εμφανίζει αυτό? MI 5 via Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 (edited) Κοίτα με το θέμα που έχω περασμένο πως φαίνεται. Ενώ το είχα βρει κάποια στιγμή. Edited September 30, 2017 by gregog7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Κοίτα με το θέμα που έχω περασμένο πως φαίνεται Στάλθηκε από το Redmi Note 4 globalΑπλώς δε φαίνεται αλλά υπάρχει η επιλογή? Τότε άλλαξε θέμα να δεις... Γι αυτό έχω πάψει να ασχολούμαι με αλλαγές θεμάτων MI 5 via Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Απλώς δε φαίνεται αλλά υπάρχει η επιλογή? Τότε άλλαξε θέμα να δεις... MI 5 via TapatalkΝαι, το είδα, άλλαξα θέμα και όλα καλά. Τις επαφές πως τις πάω από το mi account στο Google? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Τα ίδια και με μένα (με μαμίσια stable 8.5.8.0). Δοκίμασα και ανοιγμα/κλεισιμο δεδομένων, ανοιγμα/κλεισιμο διακόπτη φορητού σημείου πρόσβασης και ΤΙΠΟΤΑ:(! Συνδέεται το pc ή άλλο κινητό αλλά δεν παίρνει internet. Δουλεύει όποτε του καπνίσει και για όσο του καπνίσει. Με την προηγούμενη έκδοση 8.2.10.0 δούλευε κανονικά. Χτες κάποια στιγμή μου δουλεψε εμενα τυχαία χωρις να κανω κάτι.. αβυσσος η ψυχη της Nougat..... Η VoLte επιλογη εχει εξαφανιστεί στην 8.5.8.0 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Παιδιά κάντε κάτι με το θέμα τον screenshots αν μπορείτε... 1,5 σελίδα scrollάρισμα κάνουμε για να δούμε μια εικόνα. Δεν είναι ανάγκη να είναι 5500Χ4600 ανάλυση το καθένα. Έχουν επιλογές τα διάφορα postimage να προσαρμόζεται η ανάλυση π.χ. σε αναλύσεις του τύπου 640Χ480 ειδικά για forum πριν ανέβει για να είναι ανθρώπινο το μέγεθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Ναι, το είδα, άλλαξα θέμα και όλα καλά. Τις επαφές πως τις πάω από το mi account στο Google? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 globalΌταν είσαι στις επαφές πάτα συνεχόμενα το μενού button (Ξ) και μετά εισαγωγή - εξαγωγή επαφών MI 5 via Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Μπορούμε να αποθηκεύουμε επαφες στην συσκευη? Πως? Εψαξα αλλα δε βρηκα κατι. Μονο gmail και mi account βλεπω Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Χτες κάποια στιγμή μου δουλεψε εμενα τυχαία χωρις να κανω κάτι.. αβυσσος η ψυχη της Nougat..... Η VoLte επιλογη εχει εξαφανιστεί στην 8.5.8.0 ;Υπάρχει και είναι ενεργοποιημενο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Υπάρχει και είναι ενεργοποιημενο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Thanks! Δες που το βάλανε, πρέπει να μυρίσεις τα νύχια σου για να το βρεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Υπάρχει και είναι ενεργοποιημενο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από που το βλέπεις αυτό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Από που το βλέπεις αυτό; Κάνεις πολλά ταπ στις πληροφορίες τηλεεφώνου εκεί που λέει την μνήμη rom η στον dialer πληκτρολογείς *#*#4636#*#* Υγ: Παιδιά μην παρατίθετε ολόκληρη την εικόνα αν υπάρχει στο μήνυμα που απαντάτε απλά σβήνετέ την και κρατήστε μόνο το κείμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 (edited) Καμία ελαστική θήκη (σιλικόνης) για το κινητό από ελληνικό κατάστημα μπορούμε να βρούμε;;;; με ενδιαφέρει η ελαστική που αγκαλιάζει το τηλέφωνο κάποιο λινγκ θα βοηθούσε πολύ για την άμεση παραγγελία του…… μπορείτε να μου προτείνετε;;;;; :wacko:;););) Edited September 30, 2017 by JTS1KOSTAS1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Η ασφάλεια που έχει ηδη εγκατεστημενη ειναι μια χαρα ή εχετε κατεβασει cm security, clean master κτλ; Στάλθηκε από το Xiaomi Redmi Note 4 χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sleep Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 παιδια καλησπερα. Μπορει καποιος να μου πει εαν μπορω να εχω ξεχωριστο χρωμα στο led ειδοποιησεων για αναπαντητες απο συγκεκριμενες επαφες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 @jimteo Μια χαρα ειναι η ασφαλεια, αρκει να ξες απο που κατεβαζεις Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stklinis Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Καλησπέρα, ζητώ το τηλ για άμεση αγορά στην Αθήνα. Χάλασε η θύρα φόρτισης και φεύγω ταξίδι τη Δευτέρα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 καλησπερα!υπαρχει καποιο καταστημα αθηνα που να εχει το tempered glass που ειναι πιο μικρο απ την οθονη και παταει μεχρι εκει που ξεκιναει να γινεται κυρτη η οθονη?γιατι ειχα δοκιμασει καποιο σε ενα καταστημα το οποιο το γυρω γυρω ηταν στον αερα και φαινοτανε παρα πολυ ασχημο.τωρα ειμαι με full cover τζαμι αλλα ειναι πολυ χαλια η ποιοτητα τους και ειδικα στο φως της ημερας ειναι λες και εχεις κινητο του 50ρικου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Τα πιο πολλα καταστήματα εχουν αυτο που ψάχνεις Δες πλαισιο και παμπλικ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Αν ειναι να βαζω και τονους, θα χρειαζομαι ενα μεροκαματο για καθε ποστ. :p Αυτο χρησιμοποιω....... Στάλθηκε από το Xiaomi Redmi Note 4 χρησιμοποιώντας Tapatalk για να φύγουν που κόκκινες γραμμές πρέπει δυστυχώς να απενεργοποιηθει εντελώς το gboard. εγώ μόνο έτσι τα κατάφερα. γιατί χρησιμοποιώ το swiftkey έτσι κι αλλιώς. (και ναι σιγά μην βάζουμε και τόνους από μόνοι μας. μόνο εάν τους βάζει η αυτόματη διόρθωση) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Νομιζω οτι αυτο που ζητας το εχουν οι περισσοτεροι. Το δυσκολο ειναι να βρεις το 2.5d Εγω το εντοπισα σε δυο σκρουτζομαγαζα σε Χαλανδρι και Αγ. Βαρβαρα αλλα βαριεμαι να παω. :p Αν δε βιαζεσαι, κοιταξε το. Νομιζω οτι αξιζει τον κοπο. Στάλθηκε από το Xiaomi Redmi Note 4 χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @jimteo Μια χαρα ειναι η ασφαλεια, αρκει να ξες απο που κατεβαζεις Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΕυχαριστω φιλε. ΟΚ τοτε. Νορμαλ χρηση, μη φανταστεις. Στάλθηκε από το Xiaomi Redmi Note 4 χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Παντως να πω οτι στο σκρουτζ δευτερο σε δημοτικοτητα ειναι ο κινεζακος μας μετα το s8 εδω και βδομαδες; τυχαιο; ααα ρε ξιαομι εγραψες με αυτο το κινητο. :lol: τιποτα δεν ειναι τυχαιο :rolleyes: http://attach.en.miui.com/forum/201709/11/134106aq6kc7jfi5rinjw5.jpg Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 jimteo θυμασαι ποια μαγαζια ειναι?αν ναι στειλε ενα πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts