Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συμφωνω και το εχουμε πει κι αλλες φορες,το παιρνει/ενδιαφερεται πολυς κοσμος και μολις μπαινουν εδω κανουν ολοι τις ιδιες ερωτησεις : B20,απο που να το παρω,τζαμακια και θηκες.

Σε λιγο το thread δεν θα διαβαζεται και επισης δεν θα απανταμε και σε κανεναν τα ιδια σε καθε σελιδα.

Ας γινει οπως και σε αλλα κινητα,ενα thread ''RN4 Snapdragon ΓΕΝΙΚΑ'' και ενα ''RN4 Snapdragon ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ/ROMS/MODS'' Στην τελικη ας μεινει αυτο που γραφουμε τωρα ως το ''ΓΕΝΙΚΑ'' και ας αρχισει ενα νεο για τα ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ/ROMS/MODS.

Ηδη εχει γινει πατατα με τα threads καθως αυτη τη στιγμη υπαρχουν 2 threads για το ιδιο τηλεφωνο,ενα για το RN4 και ενα για το RN4 infoquest, που ειναι ακριβως τα ιδια τηλεφωνα,καμια λογικη.

Παιδιά αν γίνει αυτό για το redmi note 4 τότε θα πρέπει να γίνει και σε όλα τα άλλα κινητά της xiaomi. Δηλαδή απλά δεν γινεται :lol: . Οι συσκευές της xiaomi είναι άπειρες... αν πάει και επι 3 τότε χαθήκαμε. Άλλωστε έχουν μπει links στο πρώτο μήνυμα. Αν θέλετε κάτι να προσθέσω απλά μου το λέτε. Επιπλεον τι να ρωτήσει ο άλλος στο thread ενός κινητού; Στη τελική τα threads τα ανοίγετε εσείς, όχι η διαχείριση. :)

Όσον αφορά το ότι ειναι 2 threads ειναι επειδή ειναι 2 κινητά. Άλλωστε στο τίτλο έχω βάλει και infoquest για να μην μπερδεύονται. Αν συγχωνευτούν θεωρω πως θα είναι ακόμα μεγαλύτερη η κίνηση άρα και το "χάος" στο thread.

Edited by Antretng

Mediatek πιο δυνατό αλλά η αυτονομία χειρότερη. Δυσκολότερο να βρεις υποστήριξη σε custom roms από ότι το μοντέλο με τον SD. Σε καθημερινή χρήση δεν νομίζω πάντως ότι θα καταλάβεις διαφορά

Εχει φιλος το mediatek,και καταλαβα διαφορα.Το snap ειναι πολυ πιο smooth,το mediatek το ειδα και πιο αργο και να λαγκαρει.Ποιο snap ειχες,το 3/32 η το 4/64?

Το οτι ο mediatek ειναι λιγα Ηz πιο γρηγορος δεν τον κανει και πιο γρηγορο στην πραγματικοτητα,τα Hz ειναι μονο για τα benchmark, οχι για real world σεναρια.

Edited by azuli

Μα κ εγώ αυτό λέω. Δεν το θεωρώ πρόβλημα. Η μόνη διαφορά που βλέπω με το δικό μου είναι αυτό που είπα για το ποσοστό που δείχνει στην αδράνεια.

αυτό λέω και γω,σε κατάσταση αδράνειας καταναλώνει παραπάνω απ το κανονικό νομίζω.και υπάρχουν στιγμές μέσα στην ημέρα,που δεν το ακουμπάω το κντ για 2 ώρες π.χ.(idle?)

χθες το έσβησα κατά τη 1 το βράδυ με 47% και το άνοιξα στις 10.30 σήμερα το πρωΐ και από τότε μέχρι τώρα με 20' οθόνη περίπου ανοιχτή,έχει πέσει στο 41%.αρκετή κατανάλωση για τόσο μικρή μεταχείριση

KT23

αυτό λέω και γω,σε κατάσταση αδράνειας καταναλώνει παραπάνω απ το κανονικό νομίζω.και υπάρχουν στιγμές μέσα στην ημέρα,που δεν το ακουμπάω το κντ για 2 ώρες π.χ.(idle?)

χθες το έσβησα κατά τη 1 το βράδυ με 47% και το άνοιξα στις 10.30 σήμερα το πρωΐ και από τότε μέχρι τώρα με 20' οθόνη περίπου ανοιχτή,έχει πέσει στο 41%.αρκετή κατανάλωση για τόσο μικρή μεταχείριση

Μήπως έχεις ενεγούς συγχρονισμούς google, mi cloud, google location κλπ? Σίγουρα βέβαια θα μπορούσε καλύτερα ακόμα και με αυτά ενεργά. Αν έχεις root βάλε το wakelock detector. Αν δεν έχεις, τότε ήσουν από την πρώτη μέρα έτσι; Αν όχι, σκέψου ποιες εφαρμογές έβαλες πριν να εμφανιστεί το battery drain.

Το j5 του 16 βεβαια εχει πολυ κατωτερο επεξεργαστη. Οποτε αναλογως τις απαιτησεις σου μπορει να μην σε βολευει. Για μενα παντας, snapdragon 410 εν ετη 2017 δεν νοητε

Οσον αφορα το φωτεινο φακο, μπορω να σου πω οτι υπαρχουν πολλες καμερες με μικροτερο διαφραγμα και παρολα αυτα εχουν πολυ καλυτερο αποτελεσμα. Δεν ειναι μονο ο φακος αλλα παιζει ρολο και ο αισθητηρας, Ois και λογισμικο. Κατα τα αλλα ναι εχει καλυτερη καμερα αλλα με τη google camera που δουλευει στο remi note 4 καλυπτετε η διαφορα (μην σου πω οτι γινεται και καλυτερη)

Τα γνωρίζω όλα αυτά που λες περί κάμερας.

off topic(έτοιμος είμαι για το one plus 5 είδες camera specs?)

Εχει ois η λογισμικό καλύτερο η φωτεινοτερο φακό το xiaomi?

Σίγουρα όχι.

Για μέγεθος pixel δεν ξέρω και δεν το ψάχνω καν...

Το ότι καλύπτεται η διαφορά με το google camera δεν αμφιβάλω για να το λες αλλά δεν είσαι και εσυ σίγουρος.

Αν είναι να κάνουμε διαδικασίες τρελές για να βγάλουμε μια φωτογραφία άστο.

Εδώ και εγώ που παλιότερα είχα την διάθεση για να ασχοληθώ τώρα το αποφεύγω.

Φαντάσου όπως το θέτεις να ασχοληθείς και με το Samsung όχι μόνο το xiaomi..

Edited by drdedus

Παιδιά αν γίνει αυτό για το redmi note 4 τότε θα πρέπει να γίνει και σε όλα τα άλλα κινητά της xiaomi. Δηλαδή απλά δεν γινεται :lol: . Οι συσκευές της xiaomi είναι άπειρες... αν πάει και επι 3 τότε χαθήκαμε. Άλλωστε έχουν μπει links στο πρώτο μήνυμα. Αν θέλετε κάτι να προσθέσω απλά μου το λέτε. Επιπλεον τι να ρωτήσει ο άλλος στο thread ενός κινητού; Στη τελική τα threads τα ανοίγετε εσείς, όχι η διαχείριση. :)

Όσον αφορά το ότι ειναι 2 threads ειναι επειδή ειναι 2 κινητά. Άλλωστε στο τίτλο έχω βάλει και infoquest για να μην μπερδεύονται. Αν συγχωνευτούν θεωρω πως θα είναι ακόμα μεγαλύτερη η κίνηση άρα και το "χάος" στο thread.

Εχεις τα δικια σου στο πρωτο σκελος.Παντως για τα ηδη υπαρχοντα 2 thread το καλυτερο θα ηταν να κλεισει εντελως το αλλο thread (που δεν εχει και τοσες πολλες σελιδες οσο αυτο) με μια παραπομπη στο πρωτο και τελευταιο post προς αυτο το thread,καθως ειναι το ιδιο τηλεφωνο,ειναι σα να υπαρχει ξεχωριστο thread για το μαυρο και το γκρι μοντελο.Η Β20 δεν επηρεαζει ουτε τις rom ουτε τα αξεσουαρ ουτε τιποτα αλλο.

Και οι λογοι που ισως πρεπει να γινει αυτο ειναι και πρακτικοι.Πχ αν ψαχνουμε μια λυση για ενα προβλημα στο ενα thread και εχει βρεθει η λυση ηδη στο αλλο thread,ειναι πιθανο να μην την μαθουμε ποτε οι υπολοιποι και να ψαχνομαστε,οπως και το αντιθετο,καθως οπως βλεπω εδω υπαρχουν και πιο εμπειροι χρηστες.

Εχεις τα δικια σου στο πρωτο σκελος.Παντως για τα ηδη υπαρχοντα 2 thread το καλυτερο θα ηταν να κλεισει εντελως το αλλο thread (που δεν εχει και τοσες πολλες σελιδες οσο αυτο) με μια παραπομπη στο πρωτο και τελευταιο post προς αυτο το thread,καθως ειναι το ιδιο τηλεφωνο,ειναι σα να υπαρχει ξεχωριστο thread για το μαυρο και το γκρι μοντελο.Η Β20 δεν επηρεαζει ουτε τις rom ουτε τα αξεσουαρ ουτε τιποτα αλλο.

Και οι λογοι που ισως πρεπει να γινει αυτο ειναι και πρακτικοι.Πχ αν ψαχνουμε μια λυση για ενα προβλημα στο ενα thread και εχει βρεθει η λυση ηδη στο αλλο thread,ειναι πιθανο να μην την μαθουμε ποτε οι υπολοιποι και να ψαχνομαστε,οπως και το αντιθετο,καθως οπως βλεπω εδω υπαρχουν και πιο εμπειροι χρηστες.

Οκ θα κλειδώσει, αλλά έτσι θα έχει και μια ακόμα παραπανώ κίνηση αυτό το thread. :) Αν ρώταγες εμένα θα σου λεγα πως όντως δεν χρειάζονται 2 χωριστά threads αλλά όπως είπα τα threads τα ανοίγουν οι χρήστες. Άσε που δεν ήμουν καν moderator όταν άνοιξαν :p

Edit:

Βέβαια αν κλειδώσει με το καιρό θα πάει στο πάτο το thread και δεν θα το βρίσκουν. Το πρώτο πράγμα που κάνει ενας χρήστης όταν μπαίνει είναι να κοιτάξει τα threads της πρώτης σελίδας. Αν δεν βρίσκει το κινητό του τότε απλά δεν θα βγάλει άκρη. Θα προσθέσω απλά στη πρώτη σελίδα link για το πρώτο μήνυμα αυτού εδώ ώστε να ξέρουν ότι για περεταίρω ψάχνονται εδώ.

Edited by Antretng

Μήπως έχεις ενεγούς συγχρονισμούς google, mi cloud, google location κλπ? Σίγουρα βέβαια θα μπορούσε καλύτερα ακόμα και με αυτά ενεργά. Αν έχεις root βάλε το wakelock detector. Αν δεν έχεις, τότε ήσουν από την πρώτη μέρα έτσι; Αν όχι, σκέψου ποιες εφαρμογές έβαλες πριν να εμφανιστεί το battery drain.

όσον αφορά το mi cloud,το αποσύνδεσα γιατί μπερδεύει στο συγχρονισμό επαφές και sms και μου τα εμφανίζει διπλά,ειδικά τα sms.τα google location τα έχω στην χαμηλή μπαταρία και με χρήση wifi,μόνο αν θέλω gps τα ενεργοποιώ φουλ.δεν είμαι ρουτ για το άλλο που έγραψες και νομίζω εδώ και δέκα ημέρες που το έχω μόνο στην πρώτη φόρτιση με πήγε σχεδόν 7 ώρες οθόνη και άντεξε 3 ημέρες αφόρτιστο.από κει και έπειτα στις 2 ημέρες φορτίζω.τώρα που το σκέφτομαι,εφαρμογές δεν έβαλα,αντιθέτως απεγκατέστησα μερικές

KT23

όσον αφορά το mi cloud,το αποσύνδεσα γιατί μπερδεύει στο συγχρονισμό επαφές και sms και μου τα εμφανίζει διπλά,ειδικά τα sms.τα google location τα έχω στην χαμηλή μπαταρία και με χρήση wifi,μόνο αν θέλω gps τα ενεργοποιώ φουλ.δεν είμαι ρουτ για το άλλο που έγραψες και νομίζω εδώ και δέκα ημέρες που το έχω μόνο στην πρώτη φόρτιση με πήγε σχεδόν 7 ώρες οθόνη και άντεξε 3 ημέρες αφόρτιστο.από κει και έπειτα στις 2 ημέρες φορτίζω.τώρα που το σκέφτομαι,εφαρμογές δεν έβαλα,αντιθέτως απεγκατέστησα μερικές

Το προβλημά σου δεν είναι η καθεαυτού λειτουργία (πχ gps) αλλά τα wakelocks που μπορεί να είχες από apps που κάνουν request το location. Δοκίμασε ένα βράδυ να κλείσεις εντελώς το location και δες μήπως έχεις ενεργούς άλλου συγχρονισμούς (πχ επαφές, chrome, google fit, ημερολογιο κλπ).

Βέβαια και πάλι για τα επίπεδα της αυτονομίας της συσκευής δεν θα περίμενα να είχες πάνω απο 5% battery drain. (μην ξεχνάμε ότι παίζει ρόλο και ο παράγοντας σήμα).

Edit: Είπες ότι είχε και 20 λεπτά οθονης. Αν ναι, τότε το 6% που έχασες δεν ειναι περίεργο. Έχασες καπου 4% απο οθόνη και άλλα 2% από το 9ωρο idle. Μια χαρά είναι. Οκ άλλοι ίσως δουν 1% (πχ εγώ με lineage ή άλλοι που εχουν κλειστά τα πάντα όλα και καλό σημα) αλλα δεν νομίζω ότι αξίζει περαιτέρω σκάλισμα.

Edited by Antretng

Έβγαλα τις εικόνες για να μην πιάνει χώρο το ποστ. Για αυτό σου είπα να τις ανεβάσεις κάπου γαιτί εδώ ανεβαίνουν σε πλήρη ανάληση και όχι ως επισυναπτόμενες.

Δεν βλέπω κάτι το τόσο περίεργο. Έχεις 4 ώρες στο 50%(βέβαια μόνο σε 12 ώρες κάτι που σημαίνει ότι μάλλον έχεις drain σε idle) αλλά η μισή σου μέρα όπως φαίνεται είναι χωρίς wifi και άρα πιο λογικό να έχεις μεγαλύτερη κατανάλωση. Επίσης αν είσαι σε δεδομένα, έχει και σημασία αν είσαι σε κίνηση ή απλά σε έναν συγκεκριμένο χώρο. Σε τι φωτεινότητα παίζεις και πολλά. Τα νούμερα πάντως όπως τα βλέπω δεν μαρτυρούν κάτι προβληματικό.

Ίσως μόνο η αδράνεια κινητού. Εμένα σε 22 ώρες είναι 4,3% η συγκεκριμένη. Αλλά αυτό για να το δούμε περισσότερο θέλουμε root και BBS για να δούμε τα alarms/wakelocks. Διαφορετικά ίσως κάποια εφαρμογή σου ζητάει κάτι. Οπότε πρέπει να ερευνήσεις μία προς μία τις εφαρμογές σου.

Το update σε 8.5.4 γιατί δεν το κάνεις????

η μισή μέρα ήταν με wifi και η υπόλοιπη με δεδομένα μοιρασμένα σε κίνηση,αλλά και σταθερός.η φωτεινότητα είναι κάτω απ το μισό και δεν παίζω πολύ μ αυτήν.η αδράνεια πλέον,είναι θεωρώ πιο φυσιολογική και εννοώ ότι αυτή τη στιγμή είναι στο 11%,ενώ μέχρι τώρα ήταν πρώτη στην κατανάλωση ακόμη και απ την οθόνη με 40% περίπου.στο idle πώς γίνεται να έχω υπερκατανάλωση?ενώ δεν το ανοίγω και δεν το χρησιμοποιώ καθόλου?μόνο με το wifi και τους συγχρονισμούς,δλδ?

δεν μου έχει έρθει ενημέρωση λογισμικού για την 8.5.4

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το προβλημά σου δεν είναι η καθεαυτού λειτουργία (πχ gps) αλλά τα wakelocks που μπορεί να είχες από apps που κάνουν request το location. Δοκίμασε ένα βράδυ να κλείσεις εντελώς το location και δες μήπως έχεις ενεργούς άλλου συγχρονισμούς (πχ επαφές, chrome, google fit, ημερολογιο κλπ).

Βέβαια και πάλι για τα επίπεδα της αυτονομίας της συσκευής δεν θα περίμενα να είχες πάνω απο 5% battery drain. (μην ξεχνάμε ότι παίζει ρόλο και ο παράγοντας σήμα).

Edit: Είπες ότι είχε και 20 λεπτά οθονης. Αν ναι, τότε το 6% που έχασες δεν ειναι περίεργο. Έχασες καπου 4% απο οθόνη και άλλα 2% από το 9ωρο idle. Μια χαρά είναι. Οκ άλλοι ίσως δουν 1% (πχ εγώ με lineage ή άλλοι που εχουν κλειστά τα πάντα όλα και καλό σημα) αλλα δεν νομίζω ότι αξίζει περεταίρω σκάλισμα.

έτσι,όπως και να χει τα νούμερα είναι πολύ καλύτερα απ το νέξους 5,απλά στην πρώτη φόρτιση είχα 3 ημέρες σχεδόν γεμάτες και ήταν το ιδανικό για μένα

ευχαριστώ

KT23

Η θήκη. 17645431221031d0d5cf3ce15918f359.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Παιδιά σόρι που ξαναρωτάω αλλά το θεματάκι με το εικονίδιο που εξαφανίζεται δίπλα στην επιλογή "users" στο settings->users το έχετε κι εσείς;

nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra

Παιδιά σόρι που ξαναρωτάω αλλά το θεματάκι με το εικονίδιο που εξαφανίζεται δίπλα στην επιλογή "users" στο settings->users το έχετε κι εσείς;
Εγώ δεν έχω καν επιλογή users

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Google Pixel 6 Pro

Εγώ δεν έχω καν επιλογή users

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

αυτό μου έκανε εντύπωση και σε μένα. σε κάποια screenshots που είδα googlάροντας δεν έχει καν την επιλογή. αν πατήσω "users" στο search του settings δεν το βρίσκει. Δεν ξέρω τι επέλεξα και μου εμφανίστηκε. Είναι πάντως το κλασικό menu που έχει και το stock android στο οποίο μπορείς να βάλεις guest user στη συσκευή

http://pixady.com/image/064i/

Edited by bahamut_zero

nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra

εγώ είμαι με την 8.5.4.0 και δεν θυμάμαι να είχα το μενου users μέχρι... χτες που εμφανίστηκε. καποια στιγμη δεν είχε εικονίδιο μπροστά μετά όμως εμφανίστηκε.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

εγώ είμαι με την 8.5.4.0 και δεν θυμάμαι να είχα το μενου users μέχρι... χτες που εμφανίστηκε. καποια στιγμη δεν είχε εικονίδιο μπροστά μετά όμως εμφανίστηκε.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

χαχα περίεργα πράγματα! αν και το πήρα προχθές το κινητό νομίζω κι εγώ πως χθες το πρόσεξα είναι η αλήθεια. το εικονίδιο επίσης που εμφανίζεται δεν είναι δικό του αλλά το δανείζεται από άλλα menu, τουλάχιστον σε μένα:

https://pixady.com/image/064h/

https://pixady.com/image/064g/

Καλησπέρα ρε παιδιά. Ξέρουμε περίπου τη κάνει αυτή η επιλογή στις ρυθμίσεις της μπαταρίας?. Πια ρύθμιση είναι πιο σωστή? Ευχαριστώ 490df0d08e822bd33d591335d102337a.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά η συσκευή μου είχε μέσα έναν άσπρο φορτιστή ο οποίος βγάζει 1Α και όχι τον μαύρο που βλέπω στα unboxing videos, ο οποίος βγάζει 2Α. Κατά τα άλλα το κινητό μου είχε το αυτοκολλητάκι global version στα πλαινά, σωστό product number κτλ. Τι παίζει; Υποπτεύομαι ότι γιαυτό αργεί στη φόρτιση

Παιδιά η συσκευή μου είχε μέσα έναν άσπρο φορτιστή ο οποίος βγάζει 1Α και όχι τον μαύρο που βλέπω στα unboxing videos, ο οποίος βγάζει 2Α. Κατά τα άλλα το κινητό μου είχε το αυτοκολλητάκι global version στα πλαινά, σωστό product number κτλ. Τι παίζει; Υποπτεύομαι ότι γιαυτό αργεί στη φόρτιση

Κανονικά είναι 2A. Ναι αν φορτιζεις με 1A θα αργεί. Από που το αγόρασες;

Κανονικά είναι 2A. Ναι αν φορτιζεις με 1A θα αργεί. Από που το αγόρασες;

Από σκρουτζομάγαζο και συγκεκριμένα από drele. Είχε ζελατίνα κανονικά και ακόμα και τα χαρτιά μέσα στο κουτί γράφουν το product number 2016102

Από σκρουτζομάγαζο και συγκεκριμένα από drele. Είχε ζελατίνα κανονικά και ακόμα και τα χαρτιά μέσα στο κουτί γράφουν το product number 2016102

Πάρτους τηλέφωνο. Το κινητό είναι κανονικά με 2A. Συγκεκριμένα το model 2016102 ειναι με ευρωπαϊκό 2A φορτιστή.

Πάρτους τηλέφωνο. Το κινητό είναι κανονικά με 2A. Συγκεκριμένα το model 2016102 ειναι με ευρωπαϊκό 2A φορτιστή.

αν χρησιμοποιήσω για την ώρα έναν άλλο που έχω στο σπίτι, ο οποίος είναι 5V - 2.1A θα είμαι οκ έτσι;

αν χρησιμοποιήσω για την ώρα έναν άλλο που έχω στο σπίτι, ο οποίος είναι 5V - 2.1A θα είμαι οκ έτσι;

Εντάξει θα είσαι. ;)

Αλλά πάρε ένα τηλέφωνο. Και όχι τόσο για τον ίδιο το κόστος του φορτιστή αλλά γιατί μοιάζει να έχει μπει "χέρι" (είτε από κατάστημα είτε από προμηθευτή). Ακόμα και refurbished μπορεί να είναι.

Ειναι το port απο google pixel. Το κατεβαζεις απο εδω https://www.androidfilehost.com/?fid=889764386195922284 .

Αν εισαι με miui rom θα χρειαστει να εχεις ξεκλειδωσει/ρουταρει τη συσκευη (για οδηγιες βλεπε πρωτο μηνυμα). Αν εισαι ρουτ, κατεβαζεις απο το Playstore το buildprop editor και προσθετεις στο τελος την σειρα persist.camera.HAL3.enabled=1 . Μετα κανεις restart και δουλευει. Αυτο που αλλαζει ειναι να ενεργοποιηθει το api2 που δινεις και δυνατοτητες manual camera στην stock.

Βεβαια αν το κανεις ετσι θα κρασαρει η στοκ καμερα οποτε ενεργοποιειται το hdr ή hht. Ενας φιλος βεβαια σε γειτονικου φορουμ βρηκε οτι αν φλασαρεις απο εδω http://en.miui.com/thread-551251-1-1.html το HZQ_MIUI_Camera_Mod_MIDO_170731.zip τοτε ολα δουλευουν αψογα. Το εχω ετσι μια μερα τωρα και οντως ειναι αψογο. Οριστε ενδεικτικα μερικα δειγματα google camera vs hdr+ Redmi Note 4X stock camera vs google camera (hdr+)

Υποψιν, αν το αφησετε στο αυτοματο το hdr+ και τραβηξετε αμεσως φωτογραφια, ενδεχετε να μην το ενεργοποιησει. Μπορειτε βεβαια να το κουμπωσετε σε ενεργο hdr+ για να ειστε σιγουροι ;)

Η ελληνική έχει το edit στο build.prop? Γνωρίζεις? Διότι σε στοκ δεν μπουταρε καν δυστυχώς και έβαλα την ελληνική dev.

Google Pixel 6 Pro

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)