elektronaut Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Πείτε λίγο Αθήνα μαύρο 3/32 με snap, 800αρα που παίζει για αυριανή αγορά; όχι της αντιπροσωπείας που είναι ακριβό. Και από σκρουτζ αν είναι Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk παίρνεις τηλέφωνο και ρωτάς ! τα χουμε πει ξανά και ξανά! μπορεί τη μία μέρα να χε το ένα μαγαζί την άλλη μέρα να του τέλειωσε και να πουλάει Non-global! η μπορεί ένα άλλο μαγαζί στην άγνοια του να σου λεεί οτι δεν είναι global και να το πάρεις και να είναι. στο πρώτο ποστ στην πρωτη σελίδα θα βρεις λινκ με τις διαφορετικές εκδόσεις του κινητού και πως να ξεχωρίσεις την global ! σήμερα έμαθα ας πούμε ότι είχε στο Kaizer global! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 (edited) για 17 ευρώ δεν αξίζει κανένα tempered Εκτος εαν ειναι Nillkin και μιλαμε για Ελλαδα (ebay βεβαια ειναι στα 6-7 ευρω). Σιγουρα ομως δεν θα δινα ουτε 5 ευρω για lenuo ακομα και Ελλαδα. Κανα ευρω αντε 2 απο ebay ισως. ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παίρνεις τηλέφωνο και ρωτάς ! τα χουμε πει ξανά και ξανά! μπορεί τη μία μέρα να χε το ένα μαγαζί την άλλη μέρα να του τέλειωσε και να πουλάει Non-global! η μπορεί ένα άλλο μαγαζί στην άγνοια του να σου λεεί οτι δεν είναι global και να το πάρεις και να είναι. στο πρώτο ποστ στην πρωτη σελίδα θα βρεις λινκ με τις διαφορετικές εκδόσεις του κινητού και πως να ξεχωρίσεις την global ! σήμερα έμαθα ας πούμε ότι είχε στο Kaizer global! Εχουν μαλλιασει τα χερια μου να τα γραφω :lol: Edited June 6, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektronaut Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Εχουν μαλλιασει τα χερια μου να τα γραφω :lol: άντε να τρέχεις για Laser τώρα για αποτρίχωση ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 άντε να τρέχεις για Laser τώρα για αποτρίχωση ! Θα κανετε ερανο στο myphone για την επανοδο των βελουδινων χεριων του Antretng :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Πάντως όσοι θέλετε να το παραγγείλετε από αλιεξπρες Πριν την παραγγελία να ρωτάτε για τη διαθεσιμότητα του χρώματος. Γιάτι ενώ φαίνεται ότι το έχουν στο chat σου λένε ότι δεν υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ewssonaht Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Ευτυχώς που το πήρα από Ευρώπη με express delivery για να έρθει γρήγορα. χαχαχα On hold λέει στη Γερμανία στο site της DHL... :cry: Και μια ερωτηση. Έχει κάποιος εμπειρία τι γίνεται αν η DHL δεν με βρει και το στείλει πισω? Full refund? Από Δευτέρα είμαι διακοπές 3 εβδομαδες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 http://www.citismarket.com/index.php?route=product/product&product_id=907 πηρα για αυτο και η ενημερωση,λεει,που εχουν στο τηλεφωνικο κεντρο ειναι οτι εχει την 20 μπαντα επειδη θα παω απο εκει το απογευμα ειπαμε για να το επιβεβαιωσω κοιταω να εχει το κοκκινο αυτοκολλητο και τι αλλο? επισης ποια καρτα ειναι micro και ποια nano?η πρωτη micro και η 2η σιμ nano? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 http://www.citismarket.com/index.php?route=product/product&product_id=907 πηρα για αυτο και η ενημερωση,λεει,που εχουν στο τηλεφωνικο κεντρο ειναι οτι εχει την 20 μπαντα επειδη θα παω απο εκει το απογευμα ειπαμε για να το επιβεβαιωσω κοιταω να εχει το κοκκινο αυτοκολλητο και τι αλλο? επισης ποια καρτα ειναι micro και ποια nano?η πρωτη micro και η 2η σιμ nano? Στα πλαγια εχει αυτοκολητο και απο τις δυο μεριες που γραφει Global Edition,στο πισω μερος να γραφει αρ.μοντελου 2016102,και ναι η σιμ 1 ειναι μικρο και η σιμ 2 ειναι νανο ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Στα πλαγια εχει αυτοκολητο και απο τις δυο μεριες που γραφει Global Edition,στο πισω μερος να γραφει αρ.μοντελου 2016102,και ναι η σιμ 1 ειναι μικρο και η σιμ 2 ειναι νανο ..... Οκ ευχαριστώ, Όταν λες στο πίσω μέρος να έχει το νούμερο 2016102 εννοείς του κινητού η του κουτιού το πίσω μέρος ; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bin Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Οκ ευχαριστώ, Όταν λες στο πίσω μέρος να έχει το νούμερο 2016102 εννοείς του κινητού η του κουτιού το πίσω μέρος ; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δες ποστ #2089 σελίδα 140 Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisma23 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Και μια ερωτηση. Έχει κάποιος εμπειρία τι γίνεται αν η DHL δεν με βρει και το στείλει πισω? Full refund? Από Δευτέρα είμαι διακοπές 3 εβδομαδες... Η DHL στέλνει μήνυμα και στο κινητό (εφόσον έχεις δώσει στα στοιχεία της παραγγελίας) λίγες μέρες πριν την παράδοση με link με το tracking number. Μπαίνεις εκεί και μπορείς να καθορίσεις άλλη μέρα παράδοσης, άλλο τόπο παράδοσης, παράδοση σε άλλο (π.χ. γειτόνα) ή παραλαβή από το κατάsτημα της DHL. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις τρόπο να παραλάβεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosaitis Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Ευτυχώς που το πήρα από Ευρώπη με express delivery για να έρθει γρήγορα. χαχαχα On hold λέει στη Γερμανία στο site της DHL... :cry: Και μια ερωτηση. Έχει κάποιος εμπειρία τι γίνεται αν η DHL δεν με βρει και το στείλει πισω? Full refund? Από Δευτέρα είμαι διακοπές 3 εβδομαδες... Ποιό κινητό; Πόσο και από που; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ewssonaht Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 τα είπα στο προηγούμενο μήνυμα βρες το! 4 έχω όλα πολλά ο καψερος! 229 δολλάρια από honorbuy italy 4/64 global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 τα είπα στο προηγούμενο μήνυμα βρες το! 4 έχω όλα πολλά ο καψερος! 229 δολλάρια από honorbuy italy 4/64 global Να βοηθησει θελει. Δεν χρειαζεται να τον μαλωνεις κιολας που δεν θυμαται/προσεξε τις ειχες γραψει πριν 2-3 σελιδες. Αλλωστε το ποσες φορες εχουμε απαντησει πραγματα τα οποια βρισκονται μαλιστα σε link στο πρωτο μηνυμα δεν λεγεται... :lol: Κατα τα αλλα, ποσο καιρο περιμενεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Ας απαντήσει κάποιος γρήγορα με τον "συνδετήρα"που δίνει στην συσκευασία πως βγάζουμε το συρταρακι; βάζω μέσα τον συνδετήρα, μετά; τραβάω προς τα έξω λοξά η κάτι άλλο; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Δες κανα βιντεακι καλυτερα ή απλα διαβασε τις οδηγιες που εχει μεσα. ;) Εδω και να σου απαντησουμε δεν θα ειναι το ιδιο εξυπηρετικο οσο με το να εχεις εικονες. Αυτο που θελει ειναι να πιεσεις ωστε να πεταχτει το συρταρακι. Και μετα απλα το τραβας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ewssonaht Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Να βοηθησει θελει. Δεν χρειαζεται να τον μαλωνεις κιολας που δεν θυμαται/προσεξε τις ειχες γραψει πριν 2-3 σελιδες. Αλλωστε το ποσες φορες εχουμε απαντησει πραγματα τα οποια βρισκονται μαλιστα σε link στο πρωτο μηνυμα δεν λεγεται... :lol: Κατα τα αλλα, ποσο καιρο περιμενεις; χαχα δεν τον μαλώνω!! απλά λέω βαριέμαι να τα ξαναγράφω. Παρασκευή παρήγγειλα Αλλά για 35 δολλάρια μεταφορικά έχω απαιτήσεις!!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 χαχα δεν τον μαλώνω!! απλά λέω βαριέμαι να τα ξαναγράφω. Παρασκευή παρήγγειλα Αλλά για 35 δολλάρια μεταφορικά έχω απαιτήσεις!!!! :D Ελα μωρε, μπορει να σου ρθει και αυριο. Δεν ξερεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Ας απαντήσει κάποιος γρήγορα με τον "συνδετήρα"που δίνει στην συσκευασία πως βγάζουμε το συρταρακι; βάζω μέσα τον συνδετήρα, μετά; τραβάω προς τα έξω λοξά η κάτι άλλο; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μη το φοβάσαι. Σπρώξε τη βελονα με δύναμη μέχρι να πεταχτεί μόνο του το συρτάρι. Μετά το τραβας Sent from my C103 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destroy31 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Ας απαντήσει κάποιος γρήγορα με τον "συνδετήρα"που δίνει στην συσκευασία πως βγάζουμε το συρταρακι; βάζω μέσα τον συνδετήρα, μετά; τραβάω προς τα έξω λοξά η κάτι άλλο; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τραβάς ίσια για να βγει Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Τραβάς ίσια για να βγει Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω συνηθως χρησιμοποιω τσιμπιδακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destroy31 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Εγω συνηθως χρησιμοποιω τσιμπιδακι. Έχω λεπτά δάχτυλα και μπορώ να το τραβήξω ;) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Εγώ πάντως που το πήρα από honorbuy έκανα παραγγελία Τρίτη πρωί, Τετάρτη μεσημέρι το έστειλαν με DHL και Πέμπτη απόγευμα παρέλαβα από το κατάστημα της DHL στην Αγία Παρασκευή. Επέλεξα εγώ να παραλάβω από το κατάστημα γιατί σπίτι δε θα με έβρισκαν και στο κατάστημα με περίμενε από της 11:30 το πρωί. Η διαδρομή που ακολούθησε το δέμα ήταν Trieste - Venice - Leipzig - Athens. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 ενταξει παιδια ολα καλα!το ρυθμιζω τωρα για τον ξαδερφο!εαν μου αρεσει το κραταω εγω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Οκ ευχαριστώ, Όταν λες στο πίσω μέρος να έχει το νούμερο 2016102 εννοείς του κινητού η του κουτιού το πίσω μέρος ; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Xiaomi Redmi Note 4 Global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts