P270 Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Δυστυχώς δε σε δίνει ορεο για να πουλήσει τα νέα μοντέλα. Πάγια τακτική των εταιρειών απο οτι φαινεται υπαρχει τουλαχιστον μια που εδωσε και σε παλιο τηλ αλλα και στον διαδοχο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 τι κερδίζουμε με το ορεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 τι κερδίζουμε με το ορεο?Προβλήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 τι κερδίζουμε με το ορεο?Τίποτα. Αφου δίνει η xiaomi security patch δε μας νοιάζει και πολύ. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 (edited) στην οθόνη κλειδώματος μπορούν να φαίνονται οι μόνιμες ειδοποιήσεις πχ εφαρμογών καιρού; σε παλαιότερα κινητά το έκανα. τώρα δεν βλέπω να γίνεται σε αυτό. κατεβάζοντας την μπάρα ειδοποιήσεων φαίνεται. αλλά εγώ λέω με το που πατάς το on|off κουμπί του κινητού με κλειδωμένο το κινητό να φαίνεται η ειδοποίηση. (όπως όταν έχουμε μήνυμα από Viber κλπ) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Edited August 2, 2018 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 με την καινούργια μπάρα μπορείς να βλέπεις εκεί πρόχειρα και εκεί λιγα πράγματα ----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ήρθε και η τρίτη dev 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 (edited) χρησιμοποιεί κάποιος την DND εφαρμογή.; με την σημερινή dev να μου πει εάν κάποια αποκλεισμένη επαφή καλέσει ανάβει η οθόνη ή όχι; γιατί με την MIUI 8 δεν άναβε (μια χαρά) με όλη την σειρά dev MIUI 9 άναβε (όχι σωστό). μέχρι τώρα στις beta MIUI 10 δεν ανάβει (σωστό). με την σημερινή όποιος μπορεί (εάν την κάνει) να μου πει μην το χαλάσουν πάλι! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Edited August 2, 2018 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Παίδες ερώτηση: Μπορώ να απενεργοποιήσω όλες τις ειδοποιήσεις εφαρμογών με εξαίρεση π.χ 2 εφαρμογών; Θέλω να την πέφτω για ύπνο και να δέχομαι ειδοποιήσεις μόνο από 2 εφαρμογές που έχω από κάμερες ασφαλείας. Γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Portrait Mode έχει η σημερινή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 ρε τι μικρά εικονίδια ειμαι αυτά σρην τελευταία dev? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 ρε τι μικρά εικονίδια ειμαι αυτά σρην τελευταία dev? ποια λες; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 ρε τι μικρά εικονίδια ειμαι αυτά σρην τελευταία dev? Τύπου ορεο είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 (edited) Τα εικονίδια γενικότερα των εφαρμογών. Δεν ξερω... μου φαίνονται άθλια, πολυ μικρά, κάτι περίεργο... Ειδικά αυτά που είναι μέσα σε φακέλους σαν να είναι σε σμίκρυνση! EDIT: Μαλλον διορθώθηκε το θεμα που εφαρμογές έκαναν το κινητό να κολλάει. Τρέχω 2 και μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα! Edited August 2, 2018 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 (edited) ρε παιδιά πλέον όταν πατάω το volume up down αλλάζει την ένταση των ήχων όχι του κεντρικού ήχου κλήσης!! αν είναι δυνατόν Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk βασικά ενεργοποιοντας το MIUI optimization τότε τα κουμπιά του ήχου ανεβοκατεβαζουν τον ήχο των ειδοποιήσεων! όχι του ήχου κλήσης! μόλις απενεργοποιω το MIUI optimization τότε δουλεύει κανονικά! για δείτε το Edited August 2, 2018 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Ήρθε ειδοποίηση για την 8.8.2 μεσημερι θα την περασω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 (edited) ρε παιδιά πλέον όταν πατάω το volume up down αλλάζει την ένταση των ήχων όχι του κεντρικού ήχου κλήσης!! αν είναι δυνατόν Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk βασικά ενεργοποιοντας το MIUI optimization τότε τα κουμπιά του ήχου ανεβοκατεβαζουν τον ήχο των ειδοποιήσεων! όχι του ήχου κλήσης! μόλις απενεργοποιω το MIUI optimization τότε δουλεύει κανονικά! για δείτε το αυτό με το volume button το έχει κανείς άλλος; τι να φταίει; μόνο όταν ενεργοποίησα το Miui OPTIMIZATION μετά από μήνες γίνεται! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Edited August 3, 2018 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Δεν κολλάει καθόλου με τις εφαρμογές που κολλούσε, τουλάχιστον μέχρι στιγμής μετά από τόσες ώρες που σε άλλη φάση δεν θα μπορούσα ούτε να το ξεκλειδώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 έχω ενεργοποιημένο το να ηχογραφεί τις κλήσεις αλλά είδα ότι αν μιλάς από bluetooth δεν τις ηχογραφεί... δεν αλλάζει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 (edited) μπορεί κάποιος με την τελευταία beta 8.8.2 να ενεργοποιησει το miui optimization στα developer settings και να δει εάν με τα κουμπιά του volume αλλάζει η ένταση γενικά του κινητού η των ΕΙΔΟΠΟΙΉΣΕΩΝ (με την νότα) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Edited August 4, 2018 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 μπορεί κάποιος με την τελευταία beta 8.8.2 να ενεργοποιησει το miui optimization στα developer settings και να δει εάν με τα κουμπιά του volume αλλάζει η ένταση γενικά του κινητού η των ενεργοποιησεων; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Δεν αλλάζει η ένταση του κινητού. Το εικονίδιο με τη νότα αλλάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 http://dragon-tt.com/xx.aspx?id=2552 Γνήσια οθόνη κομπλέ θα βρεις εδώ. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7.8.7.9G) μου μέσω TapatalkΦίλε μου, σαν τρόπο αποστολής μου βγάζει 2 με DHL , και σαν πληρωμή δεν έχει PayPal . Έχει αγοράσει κανείς από εδώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 Δεν αλλάζει η ένταση του κινητού. Το εικονίδιο με τη νότα αλλάζει άρα δεν είμαι ο μόνος! αυτό δεν είναι σωστό. τα κουμπιά του ήχου είναι σε όλα τα κινητά για τον ήχο τον κεντρικό. καλά δεν παίζονται εκεί στην xiaomi. δημιουργούν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopios Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 μπορεί κάποιος με την τελευταία beta 8.8.2 να ενεργοποιησει το miui optimization στα developer settings και να δει εάν με τα κουμπιά του volume αλλάζει η ένταση γενικά του κινητού η των ΕΙΔΟΠΟΙΉΣΕΩΝ (με την νότα) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Εγώ έχω την 9.6 και με την αλλαγή έντασης αυξομειώνεται ο ήχος του κινητού και όχι της μουσικής. Πρόταση: ποια εφαρμογή προτείνετε για να βελτιώσουμε λίγο τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο; Όχι editing, αναφέρομαι σε άμεση λήψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 Φίλε μου, σαν τρόπο αποστολής μου βγάζει 2 με DHL , και σαν πληρωμή δεν έχει PayPal . Έχει αγοράσει κανείς από εδώ? Φίλε μου, σαν τρόπο αποστολής μου βγάζει 2 με DHL , και σαν πληρωμή δεν έχει PayPal . Έχει αγοράσει κανείς από εδώ? Έχω παραγγείλει 2 φορές πιο παλιά θα επιλέξεις αυτό που προτείνει (e commerce) δεν έχει PayPal απευθείας με την κάρτα. Γενικά είναι αξιόπιστο δεν είχα κάποιο πρόβλημα Redmi n3 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 Εγώ έχω την 9.6 και με την αλλαγή έντασης αυξομειώνεται ο ήχος του κινητού και όχι της μουσικής. Πρόταση: ποια εφαρμογή προτείνετε για να βελτιώσουμε λίγο τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο; Όχι editing, αναφέρομαι σε άμεση λήψη. έχεις ενεργοποιημενο το miui optimization στα developer settings, έτσι; εάν ναι τότε το κάνει μάλλον στην beta μόνο Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts