drdedus Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 συμφωνώ αλλά μου φαίνεται Γολγοθάς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Και σε εμένα μια χαρά δουλεύει η 10. Το μόνο θέμα είναι η απόδοση της μπαταρίας που με το ζόρι φτάνει τις 7 ώρες sot με μέτρια χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 συμφωνώ αλλά μου φαίνεται Γολγοθάς.. Μια φορά το κάνεις και τέλος! Πίστεψέ με αξίζει! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimikat Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Καλημέρα. Μου ήρθε ενημέρωση 9.6.2. Ήρθε σε κανέναν άλλον; Την έχει βάλει κανείς; Σταθερή γράφει... Την έβαλα τελικά. Αυτό το οποίο φαίνεται με πρώτη ματιά είναι ότι (μάλλον) διορθώθηκε το θέμα με τα ελληνικά στο ιστορικό κλήσεων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Μια φορά το κάνεις και τέλος! Πίστεψέ με αξίζει! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν αμφιβάλλω αλλά στην φάση μου το οτιδήποτε όπως απλά πράγματα της καθημερινότητας είναι δύσκολο, αλλιώς θα το είχα κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Καλησπέρα. Αν κάποιος έχει redwolf recovery θα μπορεί να βοηθήσει. Μετά από το τελευταίο update έχασα το root. Επειδή είναι η πρώτη φορά με redwolf 3.1.1.2_0.22, πως κάνω root; Παλιότερα φλάσαρα την twrp και μέσω αυτής, φλάσαρα supersu και no-verity-opt, που τα είχα σε .img στον αποθηκευτικό χώρο. Τώρα κάνω το ίδιο ή φλασάρω μέσα από το redwolf το supersu ή magisk που τα έχει ως επιλογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Φλασαρε μέσα από το Red Wolf το magick. To super su έχει σταματήσει την υποστήριξη νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 (edited) Φλασαρε μέσα από το Red Wolf το magick. To super su έχει σταματήσει την υποστήριξη νομίζω Ευχαριστώ πολύ. Δεν χρειάζεται να φλασάρω και lazyflasher δηλαδή. Edited July 25, 2018 by IASVN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Καλημέρα. Είχα Miui 9 dev rom και έκανα update στη 10, αλλά επειδή δεν λειτουργεί η gcam, λέω να φλασάρω πάλι έκδοση 9. Επειδή είναι προηγούμενη έκδοση, δεν νομίζω οτι θα έχω πρόβλημα, έτσι δεν είναι; Ευχαριστώ. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Καλημέρα. Μου ήρθε ενημέρωση 9.6.2. Ήρθε σε κανέναν άλλον; Την έχει βάλει κανείς; Σταθερή γράφει... αδελφέ από τότε που το έγραψες προσπαθώ αλλά δεν μου βγάζει καμία αναβάθμιση σε 9.6.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Μια απ' τα ίδια... Ψάχνω ψάχνω, δε βγάζει Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Πρέπει να είναι υπό δοκιμή ακόμα.Σε φίλο έχει έρθει από προχθές, σε μένα όχι ακόμα. Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimikat Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Πρέπει να είναι υπό δοκιμή ακόμα.Σε φίλο έχει έρθει από προχθές, σε μένα όχι ακόμα. Αυτό ακριβώς πρέπει να συμβαίνει (μάλλον)...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stydio Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Σε μένα ήρθε από προχθές η 6.0.2 αλλά δεν την πέρασα...σήμερα που πήγα να την περάσω δεν υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Σε εμένα ήρθε εδώ και μερικές μέρες, κανένα πρόβλημα δεν μου παρουσίασε. Στης συζύγου που είναι το 3αρι δεν έχει έρθει κάτι. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 υπάρχει launcher που να μπορείς να κλειδώσεις με gesture την οθόνη αλλά μόλις χρησιμοποιείς το fingerprint να ανάβει την οθόνη αλλά ξεκλείδωτη; στον νοβα έχει μια χρονοκαθυστερηση αλλά δεν πολύ βολεύει. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 (edited) ξανά καρέ καρέ το τηλέφωνο πριν αλλά και μετά την αναβάθμιση του system launcher που έδωσε η xiaomi. Μέτα το hard reset σιγα σιγα επανήλθε.. το πρόβλημα. Edited July 26, 2018 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 με την τελευταία beta miui 10 δεν δουλεύουν με τίποτα τα notification badges στον νοβα. με άλλους launchers όλα καλά. το έχει κανείς παρατηρήσει; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beatshooter Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Ποσο κοστίζει πάνω κάτω μια αλλαγή οθόνης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Ήρθε κι η σημερινή βετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 ένα portrait mode που αναφέρεται στο miui forum το βάλανε; που είναι και τι κάνει; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 ένα portrait mode που αναφέρεται στο miui forum το βάλανε; που είναι και τι κάνει; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Το μόνο που βλέπω είναι το depth effect στις σελφι. Γενικά όμως άλλαξαν όλο το μενού της κάμερας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Το μόνο που βλέπω είναι το depth effect στις σελφι. Γενικά όμως άλλαξαν όλο το μενού της κάμεραςΝα σε ρωτησω στην miui 10 camera εβαλαν στις selfies φωτογραφιες να φωτιζει η οθονη για πιο φωτεινες φωτο; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Να σε ρωτησω στην miui 10 camera εβαλαν στις selfies φωτογραφιες να φωτιζει η οθονη για πιο φωτεινες φωτο; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δε βλέπω κάτι τέτοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarampouras Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Καλησπέρα λίγη βοήθεια. Αγόρασα χτες το redmi note 4x με τον snapdragon 625 και όταν το άνοιξα να το ρυθμίσω είδα ότι για cpu λέει deca core max 2,11ghz. Εγκατεστησα το cpu-z και μου δείχνει τον xelio x20. Πήρα το μαγαζί και η απάντηση τους ήταν ότι επειδή δεν είναι global για Ελληνικα, στή συσκευή έχουν περάσει λειτουργικο την έκδοση από μοντέλο με τον xelio γιαυτο μου το εμφανίζει αλλά λειτουργεί κανονικά. Ισχύει ή με δουλεύουν κανονικά; Και πως ελέγχεις ότι είναι το σωστό μοντελο; Ευχαριστώ για οποία βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts