ilka71 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 το όνομα μπορώ να το επεξεργαστώ. το θέμα είναι πως δεν το εμφανίζει στη status bar μάλλον πλέον μόνο σε κλειδωμένο κινητό φαίνονται Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Μόλις μου ήρθε αναβάθμιση σε stable. 9.6.1.0 Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 μάλλον πλέον μόνο σε κλειδωμένο κινητό φαίνονται Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Φίλε μου εσένα σου βγάζει βτην επιλογή Show Carrier name? Εμένα όχι, μάλλον εκεί είναι το θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alves Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Μόλις μου ήρθε αναβάθμιση σε stable. 9.6.1.0 Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk και εμανα την 10 ποτε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Οι ειδοποιησεις σας λειτουργουν ;εμενα με dev μετα το update δεν ερχεται καμια πηγα στις ρυθμισεις ειναι ολα οπως τα ειχα αλλ τιποτα δεν εμφανιζεται επίσης σταματησε και το λεντ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Φίλε μου εσένα σου βγάζει βτην επιλογή Show Carrier name? Εμένα όχι, μάλλον εκεί είναι το θέμα είδες την φωτο που σου ανέβασα; αυτά έχω Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 είδες την φωτο που σου ανέβασα; αυτά έχω Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Οκ θέμα ρομ είναι ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οι ειδοποιησεις σας λειτουργουν ;εμενα με dev μετα το update δεν ερχεται καμια πηγα στις ρυθμισεις ειναι ολα οπως τα ειχα αλλ τιποτα δεν εμφανιζεται επίσης σταματησε και το λεντ Εμένα όλα κανονικά δουλεύουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Οκ θέμα ρομ είναι ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα όλα κανονικά δουλεύουν Εμενα τιπιτα απολυτως καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 εμένα ειναι άχρηστο. θα περιμένω την επόμενη dev και μετά hard reset αν δεν φτιάξει η αν δεν φτιάξει μέχρι τότε γενικότερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Γιατί δε κάνεις τώρα ρισετ? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Μπορεί να είναι η καλύτερη λύση αλλά τι ερώτηση είναι αυτή. Γιατί θα μου βγει ο πάτος να το φέρω στα ισα του μετά, γιατί εδω δεν εχω ίντερνετ. Γιατί μπορεί να στρώσει μόνο του η με επόμενο update. Ότι επαναφορά και να κάνει η miui αν το πάω έτσι και πάλι κούραση είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Ενώ να περιμένεις το επόμενο update το θεωρείς σωστότερη/καλύτερη λύση.... Το ότι δεν έχεις ΝΕΤ, δεκτό. Όσοι κάναμε το update λέμε τα καλύτερα πάντως. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Με την νέα αναβάθμιση στις κλήσεις γράφει στα αγγλικά πότε έγιναν οι κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Στο ιστορικό εννοεις; Αν ναι, γω βλεπω ελληνικα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Εμένα στα αγγλικά χωρίς να αλλάξω κάτι. Μου φαίνεται και λίγο κουραστικό εμενα αυτό το πραγμα με τις αναβαθμισεις ρε παιδιά. Καθε 2-3 μηνες αναβάθμιση, μέχρι να στρώσει και να διορθώσουμε τα bugs ξαναμανα απτην αρχη. Καλύτερα 2 αναβαθμισεις το χρόνο μεγάλες και χωρίς λάθη παρα αυτό που γίνεται. Πιο πολύ ασχολούμαστε με στρωσιματα-διορθωσεις παρα με την χρηση και χρηστικοτητα του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Ενώ να περιμένεις το επόμενο update το θεωρείς σωστότερη/καλύτερη λύση.... Ναι. Για να το λέω. Για πείραμα. Γιατί βαριέμαι ανεξάρτητα αν εντέλει χρειαστεί να το κάνω. Αν έψαχνα το "καλύτερο θα είχα και λιγότερες εφαρμογές για να ποστάρω χρόνους κλπ. Ψάχνω αυτο που δουλεύει καλά για εμένα οχι το τέλειο. Η πρώτη σου κουβέντα ηταν για hard reset οταν άλλοι ανέφεραν οτι έστρωσε μετά από λίγο στο θυμίζω.. Όρεξη είχαμε να στήνουμε κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Εμένα στα αγγλικά χωρίς να αλλάξω κάτι. Μου φαίνεται και λίγο κουραστικό εμενα αυτό το πραγμα με τις αναβαθμισεις ρε παιδιά. Καθε 2-3 μηνες αναβάθμιση, μέχρι να στρώσει και να διορθώσουμε τα bugs ξαναμανα απτην αρχη. Καλύτερα 2 αναβαθμισεις το χρόνο μεγάλες και χωρίς λάθη παρα αυτό που γίνεται. Πιο πολύ ασχολούμαστε με στρωσιματα-διορθωσεις παρα με την χρηση και χρηστικοτητα του κινητού. Stable έχεις? Ναι. Για να το λέω. Για πείραμα. Γιατί βαριέμαι ανεξάρτητα αν εντέλει χρειαστεί να το κάνω. Αν έψαχνα το "καλύτερο θα είχα και λιγότερες εφαρμογές για να ποστάρω χρόνους κλπ. Ψάχνω αυτο που δουλεύει καλά για εμένα οχι το τέλειο. Η πρώτη σου κουβέντα ηταν για hard reset οταν άλλοι ανέφεραν οτι έστρωσε μετά από λίγο στο θυμίζω.. Όρεξη είχαμε να στήνουμε κινητά. Δικό σου το τηλέφωνο, ότι θες το κάνεις ;) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Γενικα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα οταν ομως καποιος δεν θελει να παιδευεται πολυ με το κινητο τοτε προφανως βαζει μονο stable εκδοση και στην πρωτη που θα βρει και τον ικανοποιει μενει εκει. Οταν το ψαχνεις με νεες ρομ τοτε ολο και κατι θα προκυψει. Προσωπικα εχω μεινει με την 9.2 και αν εξαιρεσουμε ενα bug, οταν γυρνας το gps απο την υψηλη ακριβεια σε καποια αλλη επιλογη που μετα ειναι σχεδον απιθανο να ξαναγυρισει στην υψηλη ακριβεια οποτε το αφηνεις μονικα εκει, δεν εχω βρει καποιο αλλο προβλημα. Συν τις περιπου 10 ωρες, ισως και κατι παραπανω, διαρκειας ζωης της μπαταριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 ας μου θυμηση καποιος πως αλλαζουμε themes η προσθετουμε γιατι μετα την αναβαθμιση εχει μεσα μονο δυο τις xiaomi στην ουσια θελω να αλλαξω την εικονα τις οθονης οταν ειναι κλειδωμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Άλλαξε region και θα εμφανιστεί το theme store Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Ok το βρηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Σήμερα μου ήρθε αναβάθμιση σε 9.6.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Μόλις μου ήρθε αναβάθμιση σε stable. 9.6.1.0 Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Σήμερα μου ήρθε αναβάθμιση σε 9.6.1 Στις γυναίκας ήρθε χτες βράδυ. Νομίζω την έκανε ηδη Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Stable εχω και δεν εχω αλλαξει ρομ ποτε ουτε το σκαλιζω. Δεν γνωριζω κιολας να το κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Δε θέλει ιδιαίτερες γνώσεις να το πετυχεις Απλά update κάνει μόνο του, αν δεν άλλαξες την ρύθμιση Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts