panosk7dl Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Εχει εφαρμογή στο store: miui theme Creator. Ωραία εφαρμογή, θενξ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 (edited) Τα έχω κάνει όλα αυτά, κρασαρει μόνο όταν επιλέγω slow motion Σόρυ τότε, ήταν δική μου λάθος εκτίμηση, νόμιζα ότι σου κρασάρει γενικά η εφαρμογή και δεν έδωσα βάση στο slow motion που ανέφερες, γιατί αυτό ακριβώς το εικονίδιο σφάλματος μου το έβγαζε εμένα όταν πάλευα στις αρχές να ενεργοποιήσω την εφαρμογή. Αυτό το κάνει και σε εμένα, έχει να κάνει με το λειτουργικό, όπως αντιστοίχως εάν βάλεις υψηλές τιμές στο HDR burst frame count (πχ 20 και άνω) κρασάρει. Παρ'όλα αυτά, επειδή η συγκεκριμένη λειτουργία δε με ενδιέφερε και πότε, αν βρείς κάποια λύση στο XDA. Edited December 19, 2017 by Vasileios26 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 δε δουλευει σε miui 9 Κανονικά και χωρίς πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JeronimoN Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Xαιρετω την παρεα και τους fellow χρηστες Xiaomi, αν και εκατσα και διαβασα ολα τα ποστ για την διαφορα των κινητων, εαν καταλαβα καλα το Note 4 εχει το πρεονεκτιμα οτι εχει B20, σωστα; Χωρις να υπαρχει διαφορα στα χαρακτιριστηκα των κινητων, αλλα το 3/32 ειναι το μονο που εχει το Β20, εγω που θελω το 4/64 (Grey) με snapdragon εχει Β20, πρεπει να λεει global; Δηλαδη αυτο ειναι ενταξει; https://www.aliexpress.com...08.8.48.tbAeJZ αν οχι εχει κανεις καμια προταση σε αυτο που ψαχνω? Ή εαν εχει καποιος αλλος καποια προταση την δεχομαι ευχαριστως Παράθεση Nokia 3410(το αδιαλακτο)-->Nokia 3210 classic RIP(νερο) -->Nokia 5800 RIP(φορτηγο)-->Jiayu G4s-->Xiaomi Redmi Note 4X 3/32 lost-stolen?-->Back to Jiayu G4s-->NEXT PLZ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Υπάρχει κάποια έκδοση της Google Camera hdr + που να δουλεύει απροβληματιστα; όσες δοκίμασα στο slow motion κρασαρουν. Στις περισσότερες συσκευές με snapdragon 625 δεν δουλεύει το slow motion. Θεωρητικά έχουν βγει κάποια patches που το διορθώνουν αλλά δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο δουλεύουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Κανονικά και χωρίς πρόβλημα!Με την τελευταια miui 9 δεν δουλευει,αλλαζεις τα χρωματα του quick settings panel, πατας οκ και μολις ξαναμπαινεις στο menu η μολις σωσεις και κανεις apply το theme βλεπεις οτι δεν εχει κρατησει τις ρυθμισεις,μονο το χρωμα τον γραμματων των qs. Ισως δουλευει σε global που ειναι παλιοτερo miui,στην china dev που στηριζονται οι custom δεν δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Πως δουλεύει ρε παιδιά ο συγχρονισμός εφαρμογών στην miui 9?έκανα επαναφορά εργοστασιακών νομίζοντας ότι έχουν συγχρονιστεί οι εφαρμογές μου και τελικά αναγκάζομαι να τις περάσω όλες μια μια. Κάνει μόνο κλήσεις, μηνύματα, και ρυθμίσεις αλλά εφαρμογές όχι. Μιλάω πάντα μέσω του mi cloud έτσι? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Xαιρετω την παρεα και τους fellow χρηστες Xiaomi, αν και εκατσα και διαβασα ολα τα ποστ για την διαφορα των κινητων, εαν καταλαβα καλα το Note 4 εχει το πρεονεκτιμα οτι εχει B20, σωστα; Χωρις να υπαρχει διαφορα στα χαρακτιριστηκα των κινητων, αλλα το 3/32 ειναι το μονο που εχει το Β20, εγω που θελω το 4/64 (Grey) με snapdragon εχει Β20, πρεπει να λεει global; Μην κοιτάς από εξωτερικό (εκτός Ε.Ε.) γιατί θα σου βγει πάνω από 200€ λόγω τελωνείου. Εξαιρείται το Banggood που έχει σίγουρη αποφυγή μέχρι τώρα (με την επιλογή Priority Direct Mail) αλλά σε μαύρο χρώμα μόνο. Από skroutz θα κοιτάξεις εδώ και για να σιγουρευτείς ρωτάς πρώτα αν η συσκευασία έχει το κόκκινο αυτοκόλλητο "Global version" και αν στο πίσω μέρος αναγράφεται το "Product Model: 2016102". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Πως μπορώ να βρω ποιο πάνελ έχει η οθόνη του κινητού μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Πως μπορώ να βρω ποιο πάνελ έχει η οθόνη του κινητού μου; Ρυθμίσεις, Σχετικά με το τηλέφωνο, 3-4 tap στην "έκδοση kernel", και έπειτα Version information. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 έγινε κάτι παράξενο έψαχνα μία εφαρμογή (waze) που έχω περασμένη, και δεν την έβρισκα όταν την έβαλα στην μπάρα google, μου την εμφάνισε και πάτησα πάνω και άνοιξε κανονικά άρα υπάρχει κανονικά μέσα στο κινητό μου την είχα σε φακελάκι μαζί με το goolge maps και το sygic όλα αυτά υπάρχουν αλλά δεν βρίσκω τον φάκελο! πως μπορώ να τον ανακτήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Το ξερω αυτό αλλά που ακριβώς δείχνει ποιο πανελ έχουμε; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ξερω αυτό αλλά που ακριβώς δείχνει ποιο πανελ έχουμε; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- qcom,mdss_dsi_nt35532_fhd_video Αυτα γραψει στο LCD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 (edited) Το ξερω αυτό αλλά που ακριβώς δείχνει ποιο πανελ έχουμε; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ξερω αυτό αλλά που ακριβώς δείχνει ποιο πανελ έχουμε; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- qcom,mdss_dsi_nt35532_fhd_video Αυτα γραψει στο LCD nt35532. (Δέκα χαρακτήρες) ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έγινε κάτι παράξενο έψαχνα μία εφαρμογή (waze) που έχω περασμένη, και δεν την έβρισκα όταν την έβαλα στην μπάρα google, μου την εμφάνισε και πάτησα πάνω και άνοιξε κανονικά άρα υπάρχει κανονικά μέσα στο κινητό μου την είχα σε φακελάκι μαζί με το goolge maps και το sygic όλα αυτά υπάρχουν αλλά δεν βρίσκω τον φάκελο! πως μπορώ να τον ανακτήσω? Δεν έστρωσε με επανεκκίνηση; Στη stock εφαρμογή της συσκευής "εξερεύνηση αρχείων" δεν υπάρχει η εφαρμογή για να την βρείς αντίστοιχα όπως τη βρήκες από τη μπάρα αναζήτησης που ανέφερες, και να φτιάξεις πάλι φάκελο από τις επιλογές "δημιουργία φακέλου"; Edited December 20, 2017 by Vasileios26 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Συγγνωμη ρε παιδιά αυτό το 'δεκα χαρακτηρες' που βλέπω συχνά τι ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Δεν έστρωσε με επανεκκίνηση; Στη stock εφαρμογή της συσκευής "εξερεύνηση αρχείων" δεν υπάρχει η εφαρμογή για να την βρείς αντίστοιχα όπως τη βρήκες από τη μπάρα αναζήτησης που ανέφερες, και να φτιάξεις πάλι φάκελο από τις επιλογές "δημιουργία φακέλου"; όχι δεν έβγαλα άκρη αυτή είναι λίγο βλακεία με το miui στο android έχεις όσες θες έξω στην επιφάνεια και τις άλλες τις βρίσκεις στις εφαρμογές τώρα που τα βγάζει όλα έξω είναι μπέρδεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Το βρήκα. ΒΟΕ ειναι, αυτα ειχαν το θέμα με την πράσινη γραμμή που προανέφερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 (edited) όχι δεν έβγαλα άκρη αυτή είναι λίγο βλακεία με το miui στο android έχεις όσες θες έξω στην επιφάνεια και τις άλλες τις βρίσκεις στις εφαρμογές τώρα που τα βγάζει όλα έξω είναι μπέρδεμα Κατέβασε τον ES File Explorer από το play store, και στο μενού του Explorer πήγαινε στο Homepage, και επέλεξε Apps ή εφαρμογές συστήματος και από εκεί βρές την εφαρμογή σου, και έχει επιλογή για να παίξεις μπάλα όπως θες, είτε να στείλεις την εφαρμογή στην αρχική οθόνη , είτε να φτιάξεις νέο φάκελο απλώς και να υπάρχει μέσα στη συσκευή σου. Θεωρώ αδιανόητο να μη τα καταφέρεις με αυτό το τρόπο εφόσον βέβαια λες πως υπάρχει μέσα στη συσκευή η εφαρμογή. Edited December 20, 2017 by Vasileios26 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 πως την στέλνω στην επιφάνεια εργασίας? δεν βρίσκω τέτοια επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 (edited) πως την στέλνω στην επιφάνεια εργασίας? δεν βρίσκω τέτοια επιλογήΣτο Screenshot, πάτα πάνω στην εφαρμογή που θες παρατεταμένο πάτημα για 2-3sec, και οπως φενεται και στην εικόνα, πάνω και δεξιά πάτα τις 3 τέλειες, και επέλεξε το "προσθήκη στην αρχική οθόνη" Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 20, 2017 by Vasileios26 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Στο Screenshot, πάτα πάνω στην εφαρμογή που θες παρατεταμένο πάτημα για 2-3sec, και οπως φενεται και στην εικόνα, πάνω και δεξιά πάτα τις 3 τέλειες, και επέλεξε το "προσθήκη στην αρχική οθόνη" Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Sorry, νιώθω άσχημα σε έχω πρήξει, αλλά εμένα δεν μου βγάζει αυτό το μενού...ή κάνω κάτι λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Sorry, νιώθω άσχημα σε έχω πρήξει, αλλά εμένα δεν μου βγάζει αυτό το μενού...ή κάνω κάτι λάθος Καθόλου δε με έχεις πρήξει μη το ξαναπείς αυτό χαίρομαι αν τυχόν προσφέρω κάτι. Αν βλέπεις τη λίστα των εφαρμογών όπως δείχνει το screenshot, πάτα παρατεταμένα/συνεχόμενο πάτημα πάνω σε μία εφαρμογή ,και αφού "τικαριστεί" όπως φενεται στην εικόνα, τότε θα πατήσεις τις 3 τέλειες και θα σου δείξει το μενού αυτό. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 εμένα μου δείχνει άλλο μενού https://ibb.co/eBbxEm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 εμένα μου δείχνει άλλο μενού https://ibb.co/eBbxEm Κάτω και δεξιά, πάτα τις 3 τέλειες "περισσότερα". Κάνε scroll down/up και θα το βρείς. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 το πάτησα το περισσότερα και το μενού που βγάζει είναι αυτό που ανέβασα στην φωτό και κανένα από αυτά δεν το στέλνει στην επιφάνεια εργασίας μήπως πρέπει να είναι ρουταρισμένο το κινητό για να στο βγάλει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Ενας φίλος έχει το ίδιο τηλέφωνο μάλλον με mtk εκδοσή (το κουτί είναι στα κινέζικα). Φοράει (μετά από ota update) miui 9 όπως κι εγώ, αλλά παρατήρησα ότι στο μενού ,του έχει την επιλογή Volte, ενώ σε εμένα όχι. Πως γίνεται αυτό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts