Arian13 Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Φίλε μου όλοι έχουμε μια γνώμη για κάτι. Το δύσκολο είναι να το αποδείξεις και να το τεκμηριώσεις. Όταν ο άλλος όμως αρνείται πεισματικά, τότε η λογική σηκώνει τα χέρια ψηλά. Γράφω για 4 μήνες χωρίς προβλήματα και ο άλλος γράφει ότι ΘΑ κολυμπάει στο λάδι, ο άλλος παλιότερα έλεγε ότι θα μπει μέσα λάδι, λες και του είπε κανείς να το βάλει στη σαλατιέρα με τη χωριάτικη. Χαίρομαι που εσένα σε βοήθησε αυτό το tip και καταλαβαίνω πως νιώθεις για αυτό το κάτι τόσο απλό, όπως ένιωσα και γω όταν το πρωτοέκανα. (Παρεμπιπτόντως τότε το είχα κάνει και στης γυναίκας μου το Redmi 4x και εννοείται ότι από τότε δεν έχει ασπρίλες γύρω ή όποιο άλλο πρόβλημα). ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άσπρο ανάβει, πράσινο γίνεται μετά το 90% (νομίζω) και σβήνει μόλις τελειώσει στο 100%. Μια χαρά δουλεύει το λάδι που προτείνεις φίλος το δοκίμασα στο δικό μου χιαομι και σε ένα oneplus 3t του αδερφού μου και έγινε τέλειο! Οπότε για εμένα ένα καλό ποιοτικό τζάμι Νίλκιν και η πατέντα με την μπατονετα του φίλου και το πρόβλημα λύθηκε! Όσο για τα λεντακια όπως τα λες είναι. Ασπρο-πράσινο-τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 αν θες το επιλεγεις στις ρυθμισεις του recovery να ειναι root η οχι Καλησπέρα. Αν κατάλαβα καλά, περνάω αυτό το TWRP, κατεβάζω την ota και την περνάω μέσα από την καινούρια recovery? Ότι έχω μέσα στο κινητό, να φανταστώ ότι δεν χάνονται, παραμένουν ως έχουν. Δεν το χρησιμοποιώ αλλά αν κατάλαβα σωστά περνάς αυτό και έχεις οτα κανονικά όπως πριν το περάσεις (αν θέλει κάποια ρύθμιση δε το ξέρω). Τα δεδομένα σου δεν χάνονται. Ας πει σίγουρα ο συμφορουμητης που το ξέρει. ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σ εμένα είναι σταθερό πράσινο και όταν το βάζω και όταν φτάσει 90% αλλά και όταν ολοκληρωθεί. Αν ξέρει κάποιος πως μπορώ να το αλλάξω. Να σημειώσω πως δεν είμαι ρουτ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάτω από 10% δεν βγαίνει κόκκινο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 αν θες το επιλεγεις στις ρυθμισεις του recovery να ειναι root η οχι Καλησπέρα. Αν κατάλαβα καλά, περνάω αυτό το TWRP, κατεβάζω την ota και την περνάω μέσα από την καινούρια recovery? Ότι έχω μέσα στο κινητό, να φανταστώ ότι δεν χάνονται, παραμένουν ως έχουν.Διαβασε το thread στο xda,το πρωτο post του developer και καμια 15ρια απο τις τελευταιες σελιδες για να καταλαβεις ακριβως πως θα δουλευουν τα ota με custom recovery. Δεν θα θελες φανταζομαι να φας πρωτα bootloop και μετα να τις διαβασεις..! (Δεν ειναι οτι βαριεμαι να σου πω αλλα επειδη δεν χρησιμοποιω ota δεν θυμαμαι ακριβως τα "μην" και τα "πρεπει" απο μια φορα που τα διαβασα πριν 2-3 μηνες) ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πλακα εχει το boot του Miui Pro :lol: χα!και γω το ειδα χθες που εκανα το τελευταιο update,λογικα θα το κρατησουν ολο το μηνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Έχει πάρει κάποιος οθόνη γνήσια από Ελλάδα και αν ναι από που; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Είμαι ο μόνος που μου φαίνεται ότι με miui9 έχει λοξυγκες, δεν πάει καλύτερα από ότι με το 8? Νομίζω θέλει δουλίτσα ακόμα το 9ρι Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Πάντως στο δικό μου δεν μπορώ να ξεχωρίσω λάδι. Φαίνεται ακριβώς σαν να εφαπτεται το τζάμι με την οθόνη.Στην τελική γινεται τέλειο οπτικά χωρίς να κάνει ζημιά. Όταν θα σου περάσει το λάδι μέσα στο κινητό (γιατί το λάδι περνάει παντόύ αργά ή γρήγορα) και ακόμα κι αν το ίδιο το λάδι δεν σου κάνει ζημιά αλλά χρειαστείς το service για άλλο λόγο εντός εγγύησης, σου πουν "έχει περάσει υγρασία και δεν καλύπτεται", πες τους "ο Γιώργης από το myphone μου τα είχε πει αλλιώς!"... Δεν φταίει κανείς άλλος, ο moderator φταίει που του τη χάρισε με ένα σβησμένο -αισχρά υβριστικό- ποστ τότε αντί να του ρίξει οριστικό ban... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Ρε παιδιά το λάδι δεν μπαίνει μέσα στο κινητό, ανάμεσα από το tempered και την οθόνη, και μιλάμε ένα πέρασμα με την μπατονετα. Δεν το βάζουμε περιμετρικά ανάμεσα από την οθόνη και το πλαίσιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_evo_9 Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Παιδια καλησπερα, κατοχος και γω της συσκευης και εχω το εξης προβλημα: Κατεβασα την εφαρμογη Mi Unlock στον υπολογιστη για να ξεκλειδωσω bootloader και ενω κανω log in κανονικα στην σελιδα που σε προτρεπει η εφαρμογη οταν συμπληρωνω τα στοιχεια μου και παταω Apply Now μου λεει συνεχως ''Please input correct name'' ενω βαζω το σωστο ονομα που εχω και στην εφαρμογη στο κινητο!!! Σας εχει συμβει κατι αναλογο?? Εχετε καμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει?? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 ποιες θεωρούνται incremental OTA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Ρε παιδιά το λάδι δεν μπαίνει μέσα στο κινητό, ανάμεσα από το tempered και την οθόνη, και μιλάμε ένα πέρασμα με την μπατονετα. Δεν το βάζουμε περιμετρικά ανάμεσα από την οθόνη και το πλαίσιο. Αν θεωρείς ότι το να έχεις μόνιμα μια ποσότητα υγρού (όσο μικρή κι αν είναι αυτή) σε επαφή με την περίμετρο της οθόνης σου δηλαδή ουσιαστικά τον αρμό που βρίσκεται μεταξύ οθόνης και πλαισίου δεν μπορεί να βλάψει τη συσκευή ούτε υπάρχει πιθανότητα να περάσει το υγρό αυτό μέσα στη συσκευή από αυτό τον αρμό, κάντο τι να σου πω... Δοκίμασε επίσης να ρίξεις το τηλέφωνο και στη θάλασσα. Για 2 δευτερόλεπτα μόνο (αν και μάλλον ισοδύναμη επιβάρυνση με κανένα χρόνο λαδάκι) υποθέτω δεν θα πάθει τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 (edited) Φίλε μου όλοι έχουμε μια γνώμη για κάτι. Το δύσκολο είναι να το αποδείξεις και να το τεκμηριώσεις. Όταν ο άλλος όμως αρνείται πεισματικά, τότε η λογική σηκώνει τα χέρια ψηλά. Γράφω για 4 μήνες χωρίς προβλήματα και ο άλλος γράφει ότι ΘΑ κολυμπάει στο λάδι, ο άλλος παλιότερα έλεγε ότι θα μπει μέσα λάδι, λες και του είπε κανείς να το βάλει στη σαλατιέρα με τη χωριάτικη. Χαίρομαι που εσένα σε βοήθησε αυτό το tip και καταλαβαίνω πως νιώθεις για αυτό το κάτι τόσο απλό, όπως ένιωσα και γω όταν το πρωτοέκανα. (Παρεμπιπτόντως τότε το είχα κάνει και στης γυναίκας μου το Redmi 4x και εννοείται ότι από τότε δεν έχει ασπρίλες γύρω ή όποιο άλλο πρόβλημα). Συνονόματε Γιώργο, εσύ προτείνεις κάτι το οποίο γεμίζει με λάδι το κενό ανάμεσα στο γυαλί και την οθόνη και οπτικά έχει καλό αποτέλεσμα. Εγώ βρήκα μια προστασία οθόνης που δεν παρουσιάζει το πρόβλημα με τα κενά και τις ασπρίλες τριγύρω. Και οι δύο παραθέτουμε τις λύσεις που βρήκαμε. Πες μου σε παρακαλώ ειλικρινά, αν είχες μόλις αγοράσει το τηλέφωνο και έψαχνες για προστασία οθόνης τι θα επέλεγες, τη λύση που προτείνεις εσύ ή τη λύση που προτείνω εγώ; Edited December 2, 2017 by Gx2 Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Αν θεωρείς ότι το να έχεις μόνιμα μια ποσότητα υγρού (όσο μικρή κι αν είναι αυτή) σε επαφή με την περίμετρο της οθόνης σου δηλαδή ουσιαστικά τον αρμό που βρίσκεται μεταξύ οθόνης και πλαισίου δεν μπορεί να βλάψει τη συσκευή ούτε υπάρχει πιθανότητα να περάσει το υγρό αυτό μέσα στη συσκευή από αυτό τον αρμό, κάντο τι να σου πω... Δοκίμασε επίσης να ρίξεις το τηλέφωνο και στη θάλασσα. Για 2 δευτερόλεπτα μόνο (αν και μάλλον ισοδύναμη επιβάρυνση με κανένα χρόνο λαδάκι) υποθέτω δεν θα πάθει τίποτα... Κατ αρχας μαγκες αφηστε τις ειρωνιες...δεν ξερω τι εχετε με το μελος που προτεινε αυτη τη λυση στο θεμα με τα τεμπερεντ.Εγω το δοκιμασα και δουλεψε,τωρα πως θα περασει το λαδι στον αρμο δεν το καταλαβαινω αφου δεν εχει ερθει σε επαφη με τον αρμο,και μιλαμε για αμελητεα ποσοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Εγω μαλλον θα αλλαξω στρατοπεδο και θα το κανω ανταλλαγη με mi max 2 δεν αντεχω αλλο τοσο μικρη οθονη εχουν σπασει τα νευρα μου. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Εγω μάλλον θα αλλάξω στρατόπεδο και θα το κάνω ανταλλαγή με mi max 2 δεν αντέχω άλλο τόσο μικρή οθόνη έχουν σπάσει τα νευρα μου. :lol:Eσυ μάλλον πρέπει να πας σε mi mix !!!!! :) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ewssonaht Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Factory reset... thanks, το εκανα και εστρωσε. 5 μερες αναμενο το LED :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stklinis Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Εγω μαλλον θα αλλαξω στρατοπεδο και θα το κανω ανταλλαγη με mi max 2 δεν αντεχω αλλο τοσο μικρη οθονη εχουν σπασει τα νευρα μου. :lol: Λευτέρη, ήρθε ο καιρός για γυαλιά πρεσβυωπίας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgis4 Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 (edited) Όταν θα σου περάσει το λάδι μέσα στο κινητό (γιατί το λάδι περνάει παντόύ αργά ή γρήγορα) και ακόμα κι αν το ίδιο το λάδι δεν σου κάνει ζημιά αλλά χρειαστείς το service για άλλο λόγο εντός εγγύησης, σου πουν "έχει περάσει υγρασία και δεν καλύπτεται", πες τους "ο Γιώργης από το myphone μου τα είχε πει αλλιώς!"... Δεν φταίει κανείς άλλος, ο moderator φταίει που του τη χάρισε με ένα σβησμένο -αισχρά υβριστικό- ποστ τότε αντί να του ρίξει οριστικό ban... Σε πείραξε πολύ ε; Για δες όμως που αν με banαρε, άλλοι δύο (τουλάχιστον) συμφουρμίτες σου δε θα είχαν βρει λύση για το tempered. Λύση που τη δοκίμασαν και γράψανε την άποψη τους. Μιλάς για service, εγγυήσεις και «στο myphone έτσι μου είπανε...», την ώρα που στο forum συζητάμε πως να κάνουμε "φύλλο και φτερό" ένα κινητό. Και που όπως έχω ξαναγράψει, θα μπορούσε κάποιος να σχολιάζει, μονίμως, κάτω από κάθε mod, "πρόσεχε γιατί θα brickάρει το κινητό και θα χαθεί η εγγύηση!!" Και, τεκμηριωμένα, θα είναι αληθινός 100% γιατί έτσι είναι και το post του θα έχει δίκαιο. Είναι όμως λειτουργικό για το forum; Με το λαδακι λοιπόν, πως το τεκμηριώνεις;;; Έχεις διαβάσει κάπου ότι μπήκε μέσα;;;; Γελάω πραγματικά. Εκτός κι αν έχεις μαγαζί με περιφερειακά κινητών (προστασίες οθόνης, κτλ) οπότε σε δικαιολογώ. Όσο για το ποιος το ξεκίνησε όλο αυτό και ποιανού μήνυμα θα έπρεπε πρώτα να σβηστεί http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7355617#post7355617 Δυο μήνες μετά, τα ίδια... Edited December 3, 2017 by Giorgis4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgis4 Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 (edited) Συνονόματε Γιώργο, εσύ προτείνεις κάτι το οποίο γεμίζει με λάδι το κενό ανάμεσα στο γυαλί και την οθόνη και οπτικά έχει καλό αποτέλεσμα. Εγώ βρήκα μια προστασία οθόνης που δεν παρουσιάζει το πρόβλημα με τα κενά και τις ασπρίλες τριγύρω. Και οι δύο παραθέτουμε τις λύσεις που βρήκαμε. Πες μου σε παρακαλώ ειλικρινά, αν είχες μόλις αγοράσει το τηλέφωνο και έψαχνες για προστασία οθόνης τι θα επέλεγες, τη λύση που προτείνεις εσύ ή τη λύση που προτείνω εγώ; Τζαμάκι αδερφέ. Και μάλιστα τζαμάκι με ασπρίλα. Και σου παραθέτω κάτι που είχα γράψει παλιότερα όταν είχα πρωτοπεράσει τζαμακι από mtk έκδοση. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7345911#post7345911 Τότε είχε κάτσει "κουτί" σου λέω. Επίσης έφερα το 4/64 με 155€ από Κίνα. Δηλαδή δεν έχω λεφτά για πέταμα (για κινητό) και προσπαθώ να τη βγάλω όσο πιο οικονομικά μπορώ. Το να ξοδεύω € μέχρι να βρω σωστή προστασία, sorry αλλά δεν έχω τόσα λεφτά. Ουσιαστικά την προστασία σου την αγόρασες 45€!!! Και άλλοι έχουν παραθέσει λύσεις που σε κάποιους έκανε, σε άλλους όμως όχι. Πίστεψέ με οι Κινέζοι δεν είναι βλάκες. Αν είχε βρεθεί τρόπος με tempered για αυτές τις οθόνες, το ebay θα ήταν γεμάτο με αυτές. Τίποτα δε μένει κρυφό. Εγώ λοιπόν έδωσα 1€ για το λάθος τζαμακι του mtk και περίμενα άλλον ένα μήνα για το σωστό τζαμάκι (+1€ ακόμα). Βλέποντας ότι το πρώτο είχε κάτσει τέλεια, θεώρησα ότι και το 2ο θα ήταν ok. Δεν ήταν όμως και ψάχνοντας ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ έπεσα πάνω στο "λαδάκι". Και ξαναλέω. Έχω 4 μήνες tempered του 1€ σε δύο κινητά (και ένα της γυναίκας μου) και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα (ούτε καν λαδίλα όταν περνάει το δάχτυλο από την άκρη-γιατί μου είχε περάσει από το μυαλό-). ΥΓ: δεν το πετάμε μέσα στη χωριάτικη αλλά με μια μπατονετα έτσι: (και πιο λίγο βουτηγμα στο λαδάκι, για να μην έχει πολύ η μπατονετα.) Καλημέρα σας. Edited December 3, 2017 by Giorgis4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Nα δω πότε οι ηλίθιοι θα διορθώσουν τελικά τα live icons. Όλο μπούρδες διορθώνουν, τις περισσότερες φορές δεν χρειάζονται καν διόρθωση, αλλάζουν χρώμα η αλλιώς το βρακί μπρος-πίσω και αυτό που δεν παίζει καθόλου δεν το διορθώνουν. Πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι, δεν έχουν πιάσει ενα άλλο κινητό στα χέρια τους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Τζαμάκι αδερφέ. Και μάλιστα τζαμάκι με ασπρίλα. Και σου παραθέτω κάτι που είχα γράψει παλιότερα όταν είχα πρωτοπεράσει τζαμακι από mtk έκδοση. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7345911#post7345911 Τότε είχε κάτσει "κουτί" σου λέω. Επίσης έφερα το 4/64 με 155€ από Κίνα. Δηλαδή δεν έχω λεφτά για πέταμα (για κινητό) και προσπαθώ να τη βγάλω όσο πιο οικονομικά μπορώ. Το να ξοδεύω € μέχρι να βρω σωστή προστασία, sorry αλλά δεν έχω τόσα λεφτά. Ουσιαστικά την προστασία σου την αγόρασες 45€!!! Και άλλοι έχουν παραθέσει λύσεις που σε κάποιους έκανε, σε άλλους όμως όχι. Πίστεψέ με οι Κινέζοι δεν είναι βλάκες. Αν είχε βρεθεί τρόπος με tempered για αυτές τις οθόνες, το ebay θα ήταν γεμάτο με αυτές. Τίποτα δε μένει κρυφό. Εγώ λοιπόν έδωσα 1€ για το λάθος τζαμακι του mtk και περίμενα άλλον ένα μήνα για το σωστό τζαμάκι (+1€ ακόμα). Βλέποντας ότι το πρώτο είχε κάτσει τέλεια, θεώρησα ότι και το 2ο θα ήταν ok. Δεν ήταν όμως και ψάχνοντας ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ έπεσα πάνω στο "λαδάκι". Και ξαναλέω. Έχω 4 μήνες tempered του 1€ σε δύο κινητά (και ένα της γυναίκας μου) και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα (ούτε καν λαδίλα όταν περνάει το δάχτυλο από την άκρη-γιατί μου είχε περάσει από το μυαλό-). ΥΓ: δεν το πετάμε μέσα στη χωριάτικη αλλά με μια μπατονετα έτσι: (και πιο λίγο βουτηγμα στο λαδάκι, για να μην έχει πολύ η μπατονετα.) Καλημέρα σας. Άρα στην ερώτηση για πια λύση θα επέλεγες, απαντάς λαδάκι; Ίσως η λύση που με τόσο σθένος υπερασπίζεσαι να ήταν μια καλή επιλογή (οπτικά) όταν δεν υπήρχαν άλλες λύσεις. Τώρα όμως που υπάρχουν... Πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν μέτρα και ημίμετρα.Το ζήτημα είναι να ενημερώνεσαι για όλα και να επιλέγεις ότι θεωρείς εσύ καλύτερο. Όσο για το κόστος εγώ τα πλήρωσα και καλά να πάθω, ενημερώνω όμως το φόρουμ για τη λύση που βρήκα, και ο καθένας πλέον μπορεί να λύσει τα θέμα προστασία οθόνης με 6,5€. Αν τώρα εσύ συνεχίσεις να προτείνεις λάδι, εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά. Άλλωστε εσύ μίλησες για κάποιους που αρνούνται πεισματικά! Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sleep Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 καλημερα σας παιδια. Εχετε να μου προτεινετε καποια εφαρμογη με εικονιδια πιο ομορφα και σε μικροτετο μεγεθος ? δεν θελω τιποτα εξεζητημενα, απλα να ειναι αλλα λιγο μικροτερα. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Ξεκλείδωσα bootloader πέρασα twrp από ελληνική κοινότητα, φλασαρα το μοντ που σου βγάζει τις επιπλέον ρυθμίσεις στη κάμερα κάνω reboot και ακόμα είναι κολλημενο στο mi logo. Να αρχίσω να ανησυχώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Ξεκλείδωσα bootloader πέρασα twrp από ελληνική κοινότητα, φλασαρα το μοντ που σου βγάζει τις επιπλέον ρυθμίσεις στη κάμερα κάνω reboot και ακόμα είναι κολλημενο στο mi logo. Να αρχίσω να ανησυχώ; Δεν πρεπει να κανεις root η να βαλεις το αλλο δεν θυμαμαι πως το λενε lazyflasher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Ξεκλείδωσα bootloader πέρασα twrp από ελληνική κοινότητα, φλασαρα το μοντ που σου βγάζει τις επιπλέον ρυθμίσεις στη κάμερα κάνω reboot και ακόμα είναι κολλημενο στο mi logo. Να αρχίσω να ανησυχώ;φλασαρε το lazy flasher η πηγαινε σε redwolf recovery να μην ξαναασχοληθεις με lazy flasher και εξτρα ρουταρισματα. Φανταζομαι stock rom εχεις ακομα οχι αυτη απο το xiaomi miui.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Λευτέρη, ήρθε ο καιρός για γυαλιά πρεσβυωπίας!!! Βλεπω αλλα εχω χερι κουπι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts