Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάτι σχετικά παρόμοιο είχα πάθει κι εγώ, αλλά μετά από πτώση. Δεν μπορούσα να ακούσω μουσική από το ηχείο ή δεν μπορούσα να ακούσω τον ομιλητή από το ακουστικό, Τελικά, με τη βοήθεια ενός παιδιού εδώ μέσα, έμαθα ότι απλά κόλλησε ο διακόπτης των ακουστικών. Με μερικά βάλε βγάλε των ακουστικών και ένα απλό reboot όλα έφτιαξαν. Μπορεί βέβαια να μην έχει σχέση με τη δική σου περίπτωση. Επίσης είπες ότι πάτησες τον διακόπτη και δεν έβγαζε ήχο, μπες στις ρυθμίσεις να δεις αν ο ήχος της συσκευής είναι τέρμα και κάνε και το διαγνωστικό τεστ από το κρυφό μενού.
ο ηχος ειναι τερμα.πως κανω το διαγνωστικο τεστ και που βρισκω το μενου και τι πρεπει να μου δειξει ?

*#*#6484#*#* αν διάβαζες την πρώτη σελίδα του θέματος θα το έβρισκες.

Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Με το here maps στο κάνει ;
4 προγράμματα μόνο στο google maps! στις γυναίκας το χρυσό μια χαρά δεν το κάνει!
Τι ειναι στραβο ρε φιλε; το βελος; η σε παει λαθος διαδρομή;
στρίβει ο χάρτης είτε δεξιά είτε αριστερά για λίγο και προχωράει στραβά! μετά από λίγο ισιώνει!

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Καλημέρα στην παρέα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό αλλά έχω μερικές απορίες:

1) Κλειδώνει το gps αστραπιαία και έχει καλή ακρίβεια στους google maps; Αυτό είναι το πρωταρχικό ενδιαφέρον μου.

2) Θα πάρει αντίστοιχο android 7, με ενδιαφέρει κυρίως για να έχει νυχτερινό φίλτρο μπλε χρώματος «από τη μάνα του», χωρίς πρόσθετα apps.

3) Πως συγκρίνεται η κάμερα του για φωτογραφία και βίντεο σε σχέση με τα προηγούμενα κινητά μου, galaxy s7 και lumia 930;

4) Έχει όντως SAR Head: 0.724 W/Kg και Body: 0.674 W/Kg; Ισχύει για όλες τις εκδόσεις (32GB, 64GB κλπ);

1. Αμεσα και με μεγαλη ακριβεια.

Πριν λίγη ωρα τους χρησιμοποίησα, με υποβοήθηση δικτυου ομως

2. Έχει παρει επισημα 7, 8 δύσκολα να παρει ομως

3. Μέτρια πράματα. Μη περιμένεις πολλα

4 προγράμματα μόνο στο google maps! στις γυναίκας το χρυσό μια χαρά δεν το κάνει! στρίβει ο χάρτης είτε δεξιά είτε αριστερά για λίγο και προχωράει στραβά! μετά από λίγο ισιώνει!

Κανε βαθμονόμηση στην πυξίδα

Γι αυτούς που ρωτάνε πως τα πάει με την κάμερα, έχω ανεβάσει στο φλικρ δειγματοληπτικά φωτογραφίες σε διαφορετικές συνθήκες και θα ανεβάζω κι άλλες. Όπου είναι διπλές ή τριπλές γίνεται εναλλαγή auto, hdr και hht, οι ενδείξεις φορτώνονται αυτόματα στον τίτλο της φωτογραφίας. Αυτές είναι όπως το πάρετε χωρίς μόντες και google camera. Edited by Vangelis_D9

1. Αμεσα και με μεγαλη ακριβεια.

Πριν λίγη ωρα τους χρησιμοποίησα, με υποβοήθηση δικτυου ομως

2. Έχει παρει επισημα 7, 8 δύσκολα να παρει ομως

3. Μέτρια πράματα. Μη περιμένεις πολλα

Κανε βαθμονόμηση στην πυξίδα

έχω κάνει άπειρες φορές βαθμονόμηση!

έχω κάνει άπειρες φορές βαθμονόμηση!

Επειδή είχα αναφέρει τις προάλλες πως ενίοτε μου πήδαγε το gps, μου συνέστησαν κάποιο gps fix από το playstore αλλά να το κάνεις στην ταράτσα ή σε πλατεία για να σιγουρευτείς ότι θα λοκάρει όλους τους δορυφόρους. Αλλά μπορεί να έφταιγε η εφαρμογή του ΟΑΣΑ που δεν είναι και πολύ σόι αλλά στο Here Maps δεν πρόσεξα ιδιαίτερα προβλήματα.

Επειδή είχα αναφέρει τις προάλλες πως ενίοτε μου πήδαγε το gps, μου συνέστησαν κάποιο gps fix από το playstore αλλά να το κάνεις στην ταράτσα ή σε πλατεία για να σιγουρευτείς ότι θα λοκάρει όλους τους δορυφόρους. Αλλά μπορεί να έφταιγε η εφαρμογή του ΟΑΣΑ που δεν είναι και πολύ σόι αλλά στο Here Maps δεν πρόσεξα ιδιαίτερα προβλήματα.
ρε γμτ ΜΌΝΟ στο google maps το κάνει! here, igo, sygic, waze, genius maps δεν το κάνει! είναι δυνατόν! τα 2 χρυσά δεν το κάνουν, μόνο τα 2 μαύρα! εάν ήταν πυξιδα η κάτι άλλο δεν θα είχαν πρόβλημα όλες οι gps εφαρμογές;

ρε γμτ ΜΌΝΟ στο google maps το κάνει! here, igo, sygic, waze, genius maps δεν το κάνει! είναι δυνατόν! τα 2 χρυσά δεν το κάνουν, μόνο τα 2 μαύρα! εάν ήταν πυξιδα η κάτι άλλο δεν θα είχαν πρόβλημα όλες οι gps εφαρμογές;

Περίεργο, θα το δοκιμάσω αύριο το google maps που θα είμαι σε κίνηση και θα σου πω πως συμπεριφέρεται σε μένα.

EDIT: Όσο το σκέφτομαι να είναι πρόβλημα των συσκευών, πάλι να σου έτυχε σε δυο τυχαίως όμοιου χρώματος είναι πολύ. Μήπως είναι και θέμα παρτίδας αν τα πήρες μαζεμένα. Άλλο δεν μπορώ να φανταστώ.

Edited by Vangelis_D9

*#*#6484#*#* αν διάβαζες την πρώτη σελίδα του θέματος θα το έβρισκες.

Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

πηγα εκει που λεει ηχειο αλλα δεν ακουω τπτ

Α ξεχνάω να το θέσω υπόψη πως στο *#*#6484#*#* επειδή είναι λίγο μπελαλίδικο να το θυμάστε και να το πληκτρολογήσετε, μπορείτε να πάτε στο Σχετικά με το Τηλέφωνο και πατάτε πέντε φορές την έκδοση Kernel για να μπείτε πιο εύκολα.

Εφοσον δουλευει σε ολες οκ ποιος ο λογος να σκας για την παλιογκουγκλ; Κατι τρεχει με την εφαρμογή η τους χάρτες της. Παρεπιπτοντως σην δωρεαν πλοήγηση η με καταναλωση δεδομενων;

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Γι αυτούς που ρωτάνε πως τα πάει με την κάμερα, έχω ανεβάσει στο φλικρ δειγματοληπτικά φωτογραφίες σε διαφορετικές συνθήκες και θα ανεβάζω κι άλλες. Όπου είναι διπλές ή τριπλές γίνεται εναλλαγή auto, hdr και hht, οι ενδείξεις φορτώνονται αυτόματα στον τίτλο της φωτογραφίας. Αυτές είναι όπως το πάρετε χωρίς μόντες και google camera.

Βαγγέλη έχεις αυξήσει το sharpening? Προσωπικά θα το έριχνα ένα κλικ κάτω (είναι βέβαια και θεμα γούστου)

Βαγγέλη έχεις αυξήσει το sharpening? Προσωπικά θα το έριχνα ένα κλικ κάτω (είναι βέβαια και θεμα γούστου)

Ωχ έχεις δίκιο, είχα ξεχάσει ότι το σαρπ το είχα αφήσει τις προάλλες στην επόμενη σκάλα επειδή ήθελα να δω πως συμπεριφερόταν σε κατάσταση "λαδοπαστέλ". Αλλά με τη στοκ και προσεκτικό ταπ στη φωτομέτρηση, ειδικά σε συννεφιασμένο ουρανό καίει εύκολα και μπερδεύει λίγο το αποτέλεσμα όταν τα δεις στον υπολογιστή. Θέλει δουλειά ακόμα να το μάθω στην κάμερα, μου λείπει ήδη το μάνουαλ του P8 Lite αλλά είμαι πιο ικανοποιημένος εδώ γιατί αυτές είναι οι πιο συνηθισμένες συνθήκες που τραβάω πλην εννοείται προσώπων που δεν έχουμε πάντα την άδεια να τα επιδείξουμε. Στις σέλφις είναι όντως πολύ μέτριο αλλά δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Αυτά τα ματαιόδοξα να τα πληρώνετε χιλιάρες.:lol:

Ε ναι, θέλει ενα κλικ κάτω. ;) (μην σου πω και δυο :p)

Παρεμπτιπτόντως, στο πρώτο μήνυμα είχα βάλει και δικές μου στοκ στο αυτόματο Redmi Note 4X/4 Global samples

Edited by Antretng

Ε ναι, θέλει ενα κλικ κάτω. ;) (μην σου πω και δυο :P)

Παρεμπτιπτόντως, στο πρώτο μήνυμα είχα βάλει και δικές μου στοκ στο αυτόματο Redmi Note 4X/4 Global samples

Άμα φτιάξω σωστό άλμπουμ γιατί αυτά είναι προσωρινά μέχρι να δω πόσο τέρμα πάει και να φτιάξω ξεχωριστό για την google camera. Εσύ βάζεις τις πολύ δύσκολες συνθήκες που δοκιμάζονται και οι ναυαρχίδες, τα λέγαμε εχτές. Να δω άμα πάω και Ψυρρή που τραβάς κι εσύ που έχει πολλές ευκαιρίες για καλά θέματα, εναλλακτικά οι σαλονικείς να δοκιμάσουν στην περιοχή των Λαδάδικων.

ΥΓ. Γιατί δυο κλικ πιο κάτω, ένα το είχα ανεβάσει από τη στοκ ρύθμιση, θα το δοκιμάσω κι αυτό. :wacko:

Καλά δοκίμασε το και βλέπεις. Ίσως θέλει και μόνο ένα. Γενικά δεν συμπαθώ το sharpening. Και να δεν με φοβίζει να "εκθεσω" τη κάμερα που κρατάω. Δεν με νοιάζει να αποδείξω ότι κρατάω καλή κάμερα, δεν έχω τέτοια άγχη :p

Πάντως για το price range του δεν ειχα κανένα παράπονο για τις φωτογραφίες που τράβαγε.

Καλά δοκίμασε το και βλέπεις. Ίσως θέλει και μόνο ένα. Γενικά δεν συμπαθώ το sharpening. Και να δεν με φοβίζει να "εκθεσω" τη κάμερα που κρατάω. Δεν με νοιάζει να αποδείξω ότι κρατάω καλή κάμερα, δεν έχω τέτοια άγχη :p

Πάντως για το price range του δεν ειχα κανένα παράπονο για τις φωτογραφίες που τράβαγε.

Μια χαρά είναι ρε συ, μόνο για την κάμερα από τα ριβιούζ και τις σκρουτζοκριτικές που περίμενα χειρότερες επιδόσεις αλλά τα πάει καλά για την κατηγορία του αν το ψάξεις και πειραματιστείς. Όλα στα υπόλοιπα λέμε κεντάει. Άψογο μέχρι να έρθει το επόμενο 5.

Παιδιά ευχαριστώ για τα δείγματα, όντως η κάμερα έχει αισθητή διαφορά από τα παλιά μου τηλέφωνα, ειδικά στις καλές φωτιστικές συνθήκες. Αν είναι τόσο καλό το gps με google maps, λέω να το πάρω. Ελπίζω τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο φίλος παραπάνω να είναι μεμονωμένες περιπτώσεις. Μια τελευταία ερώτηση, το δακτυλικό αποτύπωμα είναι βολικό και γρήγορο, ή καλύτερα να μην υπολογίζω σ' αυτό;

Μια τελευταία ερώτηση, το δακτυλικό αποτύπωμα είναι βολικό και γρήγορο, ή καλύτερα να μην υπολογίζω σ' αυτό;

Αστείο και μόνο που το ρωτάς. Υπερτέλειο και αποτελεσματικότατο. Χιλιάρα μηχανή και θάνατος.

Edited by Vangelis_D9

Καλά μην υπερβάλλουμε. Αξιοπρεπές είναι, αλλά όχι και ότι καλύτερο υπάρχει. Για τα λεφτά του κάλο είναι αλλά ως εκεί. Εξαρτάται προφανώς και από που προέρχεσαι. Αν για παράδειγμα το προηγούμενο σου κινητό είναι redmi note 3 pro ή le max 2, τότε ναι είναι καλύτερο.

Εφοσον δουλευει σε ολες οκ ποιος ο λογος να σκας για την παλιογκουγκλ; Κατι τρεχει με την εφαρμογή η τους χάρτες της. Παρεπιπτοντως σην δωρεαν πλοήγηση η με καταναλωση δεδομενων;

είναι πολύ πλήρης η Google maps εφαρμογή ρε γμτ. μιλάω πάντα με δεδομένα 4g/3g

Περίεργο, θα το δοκιμάσω αύριο το google maps που θα είμαι σε κίνηση και θα σου πω πως συμπεριφέρεται σε μένα.

EDIT: Όσο το σκέφτομαι να είναι πρόβλημα των συσκευών, πάλι να σου έτυχε σε δυο τυχαίως όμοιου χρώματος είναι πολύ. Μήπως είναι και θέμα παρτίδας αν τα πήρες μαζεμένα. Άλλο δεν μπορώ να φανταστώ.

η μία μαύρη συσκευή αγοράστηκε το καλοκαίρι από σκρουτζομαγαζο citismarket με την 8.2.4.0 ρομ μετά μέσω ΟΤΑ πήγαινα μέχρι 8.5.8.0.

σε όλες το πρόβλημα υπήρχε.

η άλλη μαύρη από κωτσοβολο πάλι με την ίδια αρχική ρομ που έκανα μια ΟΤΑ και τωρα είμαι στην 8.2.10.0(έμεινα εκεί λόγω αναφερομενης καλύτερης μπαταρίας.)

το χρυσό πχ της γυναίκας μου το πήρα από tokinito.gr και ήρθε ΚΑΤΕΥΘΕΊΑΝ με την 8.2.10.0 και της το έχω αφήσει εκεί. δηλαδή δεν έχει κάνει ΚΑΜΊΑ αναβάθμιση.

το μόνο που μένει να δω είναι εάν ΗΤΑΝ bug της 8.2.4.0 που στα μαύρα "πέρασε" μέσω ΟΤΑ και στις επόμενες ρομ ενώ τα χρυσά μάλλον ήταν πιο καινούργια παρτίδα μάλλον γιατί ήρθαν κατευθείαν με την 8.2.10.0 και ΔΕΝ έχουν το bug!

άρα μήπως να κάνω hard reset στα μαύρα για να κάτσει καθαρή η 8.2.10.0 όπως στα χρυσά;

δεν βλέπω άλλο κοινό/προβληματικό σημείο πάρα την αρχική ρομ των μαύρων 8.2.4.0

άρα μήπως να κάνω hard reset στα μαύρα για να κάτσει καθαρή η 8.2.10.0 όπως στα χρυσά;

δεν βλέπω άλλο κοινό/προβληματικό σημείο πάρα την αρχική ρομ των μαύρων 8.2.4.0

Τότε κάνε το hard reset τουλάχιστον σε αυτό που χρησιμοποιείς λιγότερο να δεις μήπως το ενδεχόμενο κάτι από τα google services να μην σου έκατσε καλά. Τι διάολο, το android δεν είναι δα windows.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλά μην υπερβάλλουμε. Αξιοπρεπές είναι, αλλά όχι και ότι καλύτερο υπάρχει. Για τα λεφτά του κάλο είναι αλλά ως εκεί. Εξαρτάται προφανώς και από που προέρχεσαι. Αν για παράδειγμα το προηγούμενο σου κινητό είναι redmi note 3 pro ή le max 2, τότε ναι είναι καλύτερο.

Μα το Le Max 2 που έχει snap 820 είναι χειρότερο από το 625 του σιαόμι; Τι εννοείς Βίρνα, ότι το Note 4 είναι καλύτερο και από το Le Max 2;;; Ενδιαφέρον αν το εννοείς έτσι.

Οντως απο λε μαχ 2 προερχομαι.

Τελικα η γκουγκλ κάμερα κανει καλη δουλεια.

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)