ilka71 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 http://www.nillkin.com/english/proshow.asp?mid=2&sid=0&tid=0&cid=1&scid=&id=6756&page=1 οχι λινκ απο ποιο καταστημα το πηρες εννοω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Από ότι βλέπω στις φωτο αφήνει περιμετρικά λίγο κενό,αλλά από εφαρμογή πρέπει να είναι οκ? https://www.e-smartbuy.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=5736&virtuemart_category_id=441&Itemid=486 αυτό είναι?Όχι αυτό είναι το Η+ pro. Εγώ έχω το H. Ναι αναγκαστικά αφήνει κενό γιατί από κει και μετά κάνει καμπύλη το τηλέφωνο. Το τζαμάκι τελειώνει ακριβώς πάνω στο όριο της οθόνης. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Πάντως και με Cosmote έχω δει να πιάνει 4g με την Β20 Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΚατερίνη τώρα. Cosmote, band 20. Μέσα στο σπίτι. (EARFCN 6400 = Band20). Όλες οι εταιρείες την χρησιμοποιούν. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Όχι αυτό είναι το Η+ pro. Εγώ έχω το H. Ναι αναγκαστικά αφήνει κενό γιατί από κει και μετά κάνει καμπύλη το τηλέφωνο. Το τζαμάκι τελειώνει ακριβώς πάνω στο όριο της οθόνης. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalkποιο καταστημα το πηρες εννοουσα οχι το σαιτ της nillkin,,,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 οχι λινκ απο ποιο καταστημα το πηρες εννοω :)Από eBay https://www.ebay.com/itm/NILLKIN-H-H-PRO-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-Xiaomi-Redmi-Note-4-Note-4X/162424604458?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Από eBay https://www.ebay.com/itm/NILLKIN-H-H-PRO-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-Xiaomi-Redmi-Note-4-Note-4X/162424604458?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ωραια ευχαριστω.τωρα εσυ εχεις το απλο το ισιο απο οτι ειπες .το αλλο θα κανει καλυτερα?που ειναι το Η+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 ωραια ευχαριστω.τωρα εσυ εχεις το απλο το ισιο απο οτι ειπες .το αλλο θα κανει καλυτερα?που ειναι το Η+Το h+ pro επειδή έχει καμπύλη στις άκρες αλλά το συνολικό πλάτος του τζαμιού είναι ακριβώς το ίδιο πιστεύω πως θα φαίνεται χειρότερο. Αυτό επειδή η καμπύλη θα αρχίσει να γίνεται μέσα στο όριο της οθόνης. Αυτό φυσικά είναι δικό μου σκεπτικό, δεν το έχω δει. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Το h+ pro επειδή έχει καμπύλη στις άκρες αλλά το συνολικό πλάτος του τζαμιού είναι ακριβώς το ίδιο πιστεύω πως θα φαίνεται χειρότερο. Αυτό επειδή η καμπύλη θα αρχίσει να γίνεται μέσα στο όριο της οθόνης. Αυτό φυσικά είναι δικό μου σκεπτικό, δεν το έχω δει. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalkοκ.εχει δοκιμασει κανεις να μας πει το Η+PRO με την καμπυλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 (edited) Κατερίνη τώρα. Cosmote, band 20. Μέσα στο σπίτι. (EARFCN 6400 = Band20). Όλες οι εταιρείες την χρησιμοποιούν. Από που είπαμε ότι το βγάζουμε αυτό; EDIT: Άκυρο, το βρήκα. για να σαι σιγουρος οτι εχεις τις σωστες ρυθμισεις κατεβασε την εφαρμογη gpsfix (δωρεαν,playstore) και κανε ενα gps fix Aλλα γενικα και οσο ημουν με global stable αλλα και οσο ειμαι με custom miui κλειδωνει παντα σε 5-10 sec μεσα στο σπιτι αλλα οχι με τοσο μεγαλη αποκλιση οσο λες,αντε 1-2 μετρα να παιζει τα πρωτα 2-3 δευτερολεπτα μεχρι να ακινητοποιηθει. Παιζει ρολο και ποσο τσιμεντο εχεις γυρω σου. Ευχαριστώ πολύ, αύριο θα γίνει το τεστ σε πλατεία. Edited October 25, 2017 by Vangelis_D9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Παντα αυτόματη στο 35%, σπανια πανω απο 50% Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk στην αυτόματη έχει σημασία το ποσοστό; δεν ρυθμιζεται αυτόματα; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Παιρνει σα μεγιστο το ποσοστο που δινεις Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Παιρνει σα μεγιστο το ποσοστο που δινεις Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk δεν το καταλαβαίνω. το έχω τώρα μέσα στο σπίτι στο αυτόματο. εάν αλλάξω την μπάρα πχ στο μέγιστο. μένει εκεί. δεν αυξομειώνεται άρα καταργεί το αυτόματο άπαξ και κουνήσεις την μπάρα αλλαγής φωτεινότητας.; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Πειτε μου απο που να το παρω (Ελλαδα). Απο το σκρουτζ δεν βγάζω άκρη για το αν ειναι Β20 ή όχι αφου Δεν το αναφέρουν. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πειτε μου απο που να το παρω (Ελλαδα). Απο το σκρουτζ δεν βγάζω άκρη για το αν ειναι Β20 ή όχι αφου Δεν το αναφέρουν. Ξεχασα να ρωτήσω ποσο ειναι η τιμή του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 (edited) δεν το καταλαβαίνω. το έχω τώρα μέσα στο σπίτι στο αυτόματο. εάν αλλάξω την μπάρα πχ στο μέγιστο. μένει εκεί. δεν αυξομειώνεται άρα καταργεί το αυτόματο άπαξ και κουνήσεις την μπάρα αλλαγής φωτεινότητας.; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν βάζει μέγιστο αυτό που λέει απλά αλλάζει τις μονάδες lux εξωτερικού φωτός που απαιτούνται για να κάνει trigger υψηλότερη στάθμη φωτεινότητας της οθόνης. Έστω πχ ότι χρειαζόμασταν 10 lux εξωτερικής φωτεινότητας για να βάλει την οθόνη πχ σε 100 nit (για ευκολία έβαλα τα νούμερα αυτά) , εάν το ρίξεις στο 50% το αυτόματο τότε για να βγάλει 100nit θα χρειαστεί πολύ πιο έντονο φωτισμό ίσο με 20 lux Για να το πω πιο απλά, κάνει απλά πιο σκοτεινή την οθόνη κατά μέσο όρο. Όταν βέβαια είσαι κάτω από τον ήλιο τότε και 0 να το βάλεις πάλι τέρμα θα το πάει αφού τα lux έχουν εκτιναχθεί. Edited October 25, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Όχι αυτό είναι το Η+ pro. Εγώ έχω το H. Ναι αναγκαστικά αφήνει κενό γιατί από κει και μετά κάνει καμπύλη το τηλέφωνο. Το τζαμάκι τελειώνει ακριβώς πάνω στο όριο της οθόνης. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Έχω το H+pro και κάθεται ακριβώς όπως εσένα. Έχω ξαναγράψει παλιότερα 2 φορές ότι τα Nillkin κάθονται μια χαρά αλλά ένα σωρό παιδιά εδώ πέρα παλεύουν με full face τζαμάκια και άλλα τυχαία που αφήνουν την "ασπρίλα" περιμετρικά. Καλά έκανες και έβαλες photo. Btw, η θήκη που έχεις είναι η hard της Nillkin; Αν ναι έχουμε το ίδιο συνδυασμό! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 δεν το καταλαβαίνω. το έχω τώρα μέσα στο σπίτι στο αυτόματο. εάν αλλάξω την μπάρα πχ στο μέγιστο. μένει εκεί. δεν αυξομειώνεται άρα καταργεί το αυτόματο άπαξ και κουνήσεις την μπάρα αλλαγής φωτεινότητας.; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν το χεις στο αυτοματο oχι,το σημειο που επιλεγεις στην μπαρα ειναι για να του δειξεις που περιπου θες να παιζουν οι αυξομειωσεις γυρω του. Εχω καταλαβει οτι ειναι σαν 2 ανεξαρτητες μπαρες οταν το χεις στο αυτοματο και στο χειροκινητο.Ας πουμε η full φωτεινοτητα οταν το χεις στο auto δεν φτανει ποτε σε φωτεινοτητα την full φωτεινοτητα που φτανει με το auto απενεργοποιημενο. Γενικα ειναι μια λειτουργια που ειναι αρκετα δυσκολο να την πετυχουν οι κατασκευαστες να δουλευει τελεια σε ολους,αλλες φορες ειναι πολυ ευαισθητη και με το που καλυφθει λιγο στιγμιαια ο αισθητηρας σου αλλαζει αρκετα την φωτεινοτητα,αλλες φορες καθολου ευαισθητη και περναει ωρα μεχρι να βρει την σωστη φωτεινοτητα. Εγω την εχω απενεργοποιημενη αν και σε καθε νεο update τσεκαρω να δω ποσο καλα λειτουργει,και αν οχι καλα το γυριζω στο χειροκινητο.Ειναι απο τα features που παιρνουν συχνα updates μεχρι να τα πετυχουν να δουλευουν τελεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Αν το χεις στο αυτοματο oχι,το σημειο που επιλεγεις στην μπαρα ειναι για να του δειξεις που περιπου θες να παιζουν οι αυξομειωσεις γυρω του. Εχω καταλαβει οτι ειναι σαν 2 ανεξαρτητες μπαρες οταν το χεις στο αυτοματο και στο χειροκινητο.Ας πουμε η full φωτεινοτητα οταν το χεις στο auto δεν φτανει ποτε σε φωτεινοτητα την full φωτεινοτητα που φτανει με το auto απενεργοποιημενο. Γενικα ειναι μια λειτουργια που ειναι αρκετα δυσκολο να την πετυχουν οι κατασκευαστες να δουλευει τελεια σε ολους,αλλες φορες ειναι πολυ ευαισθητη και με το που καλυφθει λιγο στιγμιαια ο αισθητηρας σου αλλαζει αρκετα την φωτεινοτητα,αλλες φορες καθολου ευαισθητη και περναει ωρα μεχρι να βρει την σωστη φωτεινοτητα. Εγω την εχω απενεργοποιημενη αν και σε καθε νεο update τσεκαρω να δω ποσο καλα λειτουργει,και αν οχι καλα το γυριζω στο χειροκινητο.Ειναι απο τα features που παιρνουν συχνα updates μεχρι να τα πετυχουν να δουλευουν τελεια. Υπάρχουν και apps όπως το velis που το προσαρμόζεις ακριβώς όπως το θες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Δεν βάζει μέγιστο αυτό που λέει απλά αλλάζει τις μονάδες lux εξωτερικού φωτός που απαιτούνται για να κάνει trigger υψηλότερη στάθμη φωτεινότητας της οθόνης. Έστω πχ ότι χρειαζόμασταν 10 lux εξωτερικής φωτεινότητας για να βάλει την οθόνη πχ σε 100 nit (για ευκολία έβαλα τα νούμερα αυτά) , εάν το ρίξεις στο 50% το αυτόματο τότε για να βγάλει 100nit θα χρειαστεί πολύ πιο έντονο φωτισμό ίσο με 20 lux Για να το πω πιο απλά, κάνει απλά πιο σκοτεινή την οθόνη κατά μέσο όρο. Όταν βέβαια είσαι κάτω από τον ήλιο τότε και 0 να το βάλεις πάλι τέρμα θα το πάει αφού τα lux έχουν εκτιναχθεί. Απλα όταν εχεις επιλεξει στην μπαρα πχ 40% οταν χρειαστει αυτοματα να παει στο 35% πχ δεν παει αλλα οταν χρειαστει πανω απο 40 % λειτουργει, αν το βαλεις 0 τοτε παντου θα ειναι αυτοματο με το 0 στο απολυτο σκοταδι. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Απλα όταν εχεις επιλεξει στην μπαρα πχ 40% οταν χρειαστει αυτοματα να παει στο 35% πχ δεν παει αλλα οταν χρειαστει πανω απο 40 % λειτουργει, αν το βαλεις 0 τοτε παντου θα ειναι αυτοματο με το 0 στο απολυτο σκοταδι. :) Όχι ακριβώς. Απλά είναι σαν να μετατοπίζουμε το ιστόγραμμα που δείχνει τη σχέση μεταξύ εξωτερικού φωτισμού και φωτεινότητας οθόνης. Δηλαδή ενώ σε φωτισμό δωματίου θα δούμε ότι επηρεάζεται από κάποιο σημείο και πάνω, κάτω από το φως του ήλιου θα είναι πάντα τέρμα δεδομένου ότι όσο και να ανεβάσει το threshold συνεχίζει να είναι μεγαλύτερο. Εγώ το είχα κάπου 60% auto και ήμουν ικανοποιημένος. Σε άλλες συσκευές που μπορεί να τύχαινε να μην μου κάνει το auto, έβαζα πρόγραμμα και το σέταρα κατά τις προτιμήσεις μου (δεν χρειάζεται ρουτ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Έχω το H+pro και κάθεται ακριβώς όπως εσένα. Έχω ξαναγράψει παλιότερα 2 φορές ότι τα Nillkin κάθονται μια χαρά αλλά ένα σωρό παιδιά εδώ πέρα παλεύουν με full face τζαμάκια και άλλα τυχαία που αφήνουν την "ασπρίλα" περιμετρικά. Καλά έκανες και έβαλες photo. Btw, η θήκη που έχεις είναι η hard της Nillkin; Αν ναι έχουμε το ίδιο συνδυασμό! :) αρα και το pro καθεται καλα οπως το απλο "ισιο"?αιντε να τελειωνουμε με τα tempered βαρεθηκα να ψαχνω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 παρελαβα σημερα μετα απο εναμιση μηνα ενα full body glass απο ebay και μου το χρεωααν τελωνια 7,80 εχουν ξεφυγει οι τυποι και το τζαμι εκανε 1,5 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 παρελαβα σημερα μετα απο εναμιση μηνα ενα full body glass απο ebay και μου το χρεωααν τελωνια 7,80 εχουν ξεφυγει οι τυποι και το τζαμι εκανε 1,5 ευρωΕγω απ'οσο γνωριζω κατω των 20€ δεν μπαινουν τελωνειο.Εκτος αν αλλαξε κατι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 παρελαβα σημερα μετα απο εναμιση μηνα ενα full body glass απο ebay και μου το χρεωααν τελωνια 7,80 εχουν ξεφυγει οι τυποι και το τζαμι εκανε 1,5 ευρωκακώς παρέλαβες. έπρεπε να αιτηθείς αναδασμολόγηση. Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Αργεί χαρακτηριστικά να μου έρθει η έγκριση για ξεκλείδωμα... Τι κάνω εκτός από το να βρίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Αργεί χαρακτηριστικά να μου έρθει η έγκριση για ξεκλείδωμα... Τι κάνω εκτός από το να βρίσω; Μηπως απλά δεν σου ρθε το sms? Για δοκίμασε να ξεκλειδώσεις μπας και ξεκινήσεις τις 72 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts