Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με την εφαρμογή του καιρού ασχολείται κανείς; Σε μένα πάντα δεν είναι ενημερωμένη και όποτε την ανοίγω τότε κάνει ενημέρωση.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Το ίδιο και σε μένα δεν ξέρω γιατί.

Εγώ χρησιμοποιώ άλλη εφαρμογή καιρού. Το weather and clock widget

το πρώτο η το τρίτο; εγώ χρησιμοποιώ το πρώτο! e6e79a27ed327f3fb1fed4d08be47ad6.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα στην παρέα και από εμένα. Απέκτησα ένα Note4 Global, το οποίο ο προκάτοχός του το είχε (όπως και είναι τώρα) με Miui 9 Global 7.9.15 beta. Πώς μπορώ να γυρίσω στην επίσημη σταθερή ρομ? Απλά κατεβάζω από εδώ την Stable Full Rom και την φλασάρω από το updater που έχει τώρα το τηλέφωνο μέσα? Εννοώ υπάρχει κίνδυνος brick έτσι, καθώς πρόκειται για downgrade ή όχι ?

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα στην παρέα και από εμένα. Απέκτησα ένα Note4 Global, το οποίο ο προκάτοχός του το είχε (όπως και είναι τώρα) με Miui 9 Global 7.9.15 beta. Πώς μπορώ να γυρίσω στην επίσημη σταθερή ρομ? Απλά κατεβάζω από εδώ την Stable Full Rom και την φλασάρω από το updater που έχει τώρα το τηλέφωνο μέσα? Εννοώ υπάρχει κίνδυνος brick έτσι, καθώς πρόκειται για downgrade ή όχι ?

Ευχαριστώ.

Όχι, δεν μπορείς να φλασάρεις stable μέσω του updater, θέλει πρόγραμμα σε υπολογιστή. Το miflash νομίζω.

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Καλησπερα. Ενδιαφερομαι για το Xiaomi Redmi Note 4X. Σκεφτομαι να το παρω απο το Gearbest και εχω 4 ερωτησεις.

1. Είναι αξιόπιστο το Gearbest; Το ακουω να το αναφέρουν συχνα αλλα δεν εχω πάρει ποτέ κατι απο εκει.

2. Tι διαφορά εχει η Global απο την International ROM; Γιατι η International υπαρχει σε stock η Global οχι.

3. Είναι ευκολο να γινει η συσκευη root με το Magisk; Ενδιαφέρομαι (αρχικά) για σκετο root και αργοτερα (εφοσον η Lineage 15 διορθωσει πιθανα bugs) να περασω και custom rom γιατι η MIUI δεν μου πολυαρέσει

4. Θα πάρω και το Xiaomi Mi Band 2 Smartband. Αυτό κάνει sync με το Google Fit;

Ευχαριστω για καθε πιθανή απάντηση

Όχι, δεν μπορείς να φλασάρεις stable μέσω του updater, θέλει πρόγραμμα σε υπολογιστή. Το miflash νομίζω.

Μήπως γνωρίζεις (ή κάποιος φίλος) αν απαιτείται ξεκλείδωμα του bootloader για το downgrade από dev σε stable? :)

Μήπως γνωρίζεις (ή κάποιος φίλος) αν απαιτείται ξεκλείδωμα του bootloader για το downgrade από dev σε stable? :)
https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14015-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Flash-Official-Rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Mi-PC-Suite-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-Xiaomi-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1/

Στην ελληνική κοινότητα έχει αυτόν τον οδηγό για να κάνεις αυτό που θες.

Για ποιο λόγο θες να πας σε stable; αυτή που έχεις είναι πολύ καλή.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Καλησπέρα σε όλους. Μόλις το απέκτησα το κινητό. Μια ερώτηση. Greek dialer που να αναγνωρίζει την ελληνική γλώσσα υπάρχει; πέραν από αυτά στο store.

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14015-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Flash-Official-Rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Mi-PC-Suite-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-Xiaomi-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1/

Στην ελληνική κοινότητα έχει αυτόν τον οδηγό για να κάνεις αυτό που θες.

Για ποιο λόγο θες να πας σε stable; αυτή που έχεις είναι πολύ καλή.

Σ' ευχαριστώ. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Διάβασα σε κάποια σκόρπια σχόλια εδώ ότι ίσως είναι γρηγορότερη και καλύτερη σαν συμπεριφορά. Επίσης το δαχτυλικό αποτύπωμα σχεδόν πάντα πιάνει σε μένα με τη 2η ή 3η προσπάθεια (καθαρό χέρι φυσικά) και έλεγα μήπως ευθύνεται η ρομ σ' αυτό. Απ' την άλλη ίσως αρκεί και ένα απλό factory reset αν δοκιμάσω.

έσπασε το tempered.

έχουμε κάτι περισσότερο εφαρμοστο, χωρίς κενά και χρώματα περίεργα?

εχω το ιδιο προβλημα... Εχω το κλασσικο το full tempered που γενικα εφαρμοζει αρκετα καλα αλλα γεμιζει δαχτυλιες και επισης σπαει πανευκολα. Εχω αλλαξει 3 μεχρι τωρα επειδη εσπασαν. Εχει αναδειχθει σε τεραστιο προβλημα για μενα η μη υπαρξη καλου τζαμιου γιατι καθε φορα που το εχω αφησει 4-5 μερες χωρις τζαμι αυτη η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ "non scratch patent" (MY ***) οθονη, αποκτα και καινουργια γρατζουνια :cry::cry:

Στα S5 και S7 που δεν ειχα τζαμακι για σχεδον δυο χρονια στο καθενα εχουν λιγοτερες γρατζουνες απο 2 μηνες το xiaomi :cry:

εχω το ιδιο προβλημα... Εχω το κλασσικο το full tempered που γενικα εφαρμοζει αρκετα καλα αλλα γεμιζει δαχτυλιες και επισης σπαει πανευκολα. Εχω αλλαξει 3 μεχρι τωρα επειδη εσπασαν. Εχει αναδειχθει σε τεραστιο προβλημα για μενα η μη υπαρξη καλου τζαμιου γιατι καθε φορα που το εχω αφησει 4-5 μερες χωρις τζαμι αυτη η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ "non scratch patent" (MY ***) οθονη, αποκτα και καινουργια γρατζουνια :cry::cry:

Στα S5 και S7 που δεν ειχα τζαμακι για σχεδον δυο χρονια στο καθενα εχουν λιγοτερες γρατζουνες απο 2 μηνες το xiaomi :cry:

ε αφου επεσες κατηγορια τι περιμενες?ας αγοραζες το s8 :!:

Σ' ευχαριστώ. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Διάβασα σε κάποια σκόρπια σχόλια εδώ ότι ίσως είναι γρηγορότερη και καλύτερη σαν συμπεριφορά. Επίσης το δαχτυλικό αποτύπωμα σχεδόν πάντα πιάνει σε μένα με τη 2η ή 3η προσπάθεια (καθαρό χέρι φυσικά) και έλεγα μήπως ευθύνεται η ρομ σ' αυτό. Απ' την άλλη ίσως αρκεί και ένα απλό factory reset αν δοκιμάσω.
Κάνε λίγο υπομονή την Παρασκευή θα έχουμε καινούργιες ρομ και βλέπεις πως πας ένα factory reset εφόσον πήγες από miui 8 σε miui 9 καλό θα του έκανε.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Την έχετε αφαιρέσει από την βελτισοποίηση της MIUI? Μήπως την παγώνει όπως κάνει και με άλλες εφαρμογές?
πως το τσεκαρουμε αυτο να δουμε τι παιζει ?

Δεν ξέρω αν έχει λυθεί το θέμα με τις ειδοποιήσεις στο viber, πάντως εμένα με κλειστή οθόνη (θέλει δακτυλικό για να ανοίξει) μου ανοίγει pop-up για να απαντήσω κατευθείαν. Προσοχή όμως. Μόνο σε συνομιλία με ένα άτομο. Σε μηνύματα από ομάδα δε μου δίνει αυτήν την δυνατότητα.

Ειμαι με stable 8.2.10. και στις ρυθμίσεις "Ειδοποιήσεις" στο viber, τα έχω όλα τσεκαρισμένα.

Έχω έχω αφαιρέσει τον καιρό από την βελτιστοποίηση αλλά και πάλι δεν βλέπω καμία διαφορά.

Η ρύθμιση που λέει για να αφήνει την εφαρμογή να κάνει startup τι κάνει;

Έχω έχω αφαιρέσει τον καιρό από την βελτιστοποίηση αλλά και πάλι δεν βλέπω καμία διαφορά.

που την αφαιρεις ?

Δεν ξέρω αν έχει λυθεί το θέμα με τις ειδοποιήσεις στο viber, πάντως εμένα με κλειστή οθόνη (θέλει δακτυλικό για να ανοίξει) μου ανοίγει pop-up για να απαντήσω κατευθείαν. Προσοχή όμως. Μόνο σε συνομιλία με ένα άτομο. Σε μηνύματα από ομάδα δε μου δίνει αυτήν την δυνατότητα.

Ειμαι με stable 8.2.10. και στις ρυθμίσεις "Ειδοποιήσεις" στο viber, τα έχω όλα τσεκαρισμένα.

Αν εισαι στοκ γιατι δεν κανεις αναβαθμιση στην 8.5 8.0;

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Αν εισαι στοκ γιατι δεν κανεις αναβαθμιση στην 8.5 8.0;

Ένα με καίει. Καθαρά ψυχολογικά. Έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας;

Περίμενα να περάσει λίγος καιρός και θα ρωτούσα. Ποια η γνώμη σου με τη δική σου χρήση;

Να την βάλεις και στο startup. Ουσιαστικά αν για κάποιο λόγο μία εφαρμογή γίνει kill(π.χ. αν κάνεις clear all στα recents) τότε την ξανανοίγει. Έτσι αντιμετώπισα το πρόβλημα που είχα με τον LMT που δεν το ήθελα να στα recents αλλά όποτε τον έβγαζα από εκεί πρακτικά έκανε kill την εφαρμογή του.

Google Pixel 6 Pro

Ένα με καίει. Καθαρά ψυχολογικά. Έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας;

Περίμενα να περάσει λίγος καιρός και θα ρωτούσα. Ποια η γνώμη σου με τη δική σου χρήση;

χάχα άσε τον komias δεν είναι "συγκρισιμος"! η μπαταρία του σκίζει! δεν την πιάνει κανείς!

εσύ κάτσε εκεί που είσαι. η 8.2.10.0 έχει καλύτερη μπαταρία

χάχα άσε τον komias δεν είναι "συγκρισιμος"! η μπαταρία του σκίζει! δεν την πιάνει κανείς!

εσύ κάτσε εκεί που είσαι. η 8.2.10.0 έχει καλύτερη μπαταρία

Φταιω εγω που κανω νορμαλ χρηση; οεο; :)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Κατά τις 6 το πρωί που ξύπνησα είχε ολοκληρωθεί. Από πότε, δεν ξέρω. Θεώρησα επικίνδυνο για μπρικαρισμας να διακόψω την διαδικασία του downloading για αυτό και δεν πείραξα το ρουτερ ή το κινητό. Τέλος καλό

Κανένα τηλέφωνο δεν μπρικάρει αν διακόψεις το downloading της OTA. Ακολουθούν άλλα 2 βήματα μέχρι την εγκατάσταση (οπού εκεί όντως υπάρχει κίνδυνος αν τη διακόψεις). Πρώτα κατεβάζει, μετά αποσυμπιέζει (κάτι σαν "αποκωδικοποίηση" γράφει) και στο τέλος ξεκινά να εγκαθιστά αφού κάνει reboot.

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)