mylw_4 Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Μήπως υπάρχει ενημέρωση; Βλέπω σε παύση ένα αρχείο zip 1.3gb με ονομασία miui_HMNote4... Κλπ κλπ κλπ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Δε μου βγάζει κάτι εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Άρωμα έχω στο δικό μου Η μόνη διαφορά που έχει με την απλή είναι η εγκατάσταση που διαλέγεις τι θέλεις να βάλεις σαν ρομ και λειτουργία είναι ακριβώς ίδιες, οπότε δοκίμασε την τελευταία dev και βλέπεις πως πάει, καινούρια ρομ θα έχουμε την Παρασκευή. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Μάλλον έκανα λάθος Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά αλλά από το κρυφό μενού τηλεφωνίας φαίνεται και η συχνότητα lte που είσαι συνδεδεμένος. Εν προκειμένω είμαι σε earfcn 6400 δλδ band 20 Με cosmote μέσα στο σπίτι. Για όσους έχουν ακόμα αμφιβολίες και τα σχετικά :p Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 (edited) Ελα ρε φιλε. Τι ειπες τωρα; Αν ισχυει αυτο, εισαι πρωτος. Τοσο καιρο ρωτουσαμε με ποιο τροπο μπορουμε να διαπιστωσουμε αν το κινητο διαθετει 20αρα και να που βρεθηκε η λυση. Εχεις την καλοσυνη να μου πεις τη διαδικασια βημα βημα; Ρυθμισεις - σχετικα με το τηλεφωνο - νομικες πληροφοριες - πληροφοριες εκθεσης σε ραδιοσυχνοτητες; Σωστα τα εγραψα; Στάλθηκε από το Xiaomi Redmi Note 4 χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 2, 2017 by jimteo Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Μήπως υπάρχει ενημέρωση; Βλέπω σε παύση ένα αρχείο zip 1.3gb με ονομασία miui_HMNote4... Κλπ κλπ κλπ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Αν πατήσεις λήψη ενημέρωσης στις τελίτσες δεξιά επάνω σου κατεβάζει όλη την ρομ, 8.5.8.0 stable. Εγώ την κατέβασα και θέλω να ρωτήσω.. τα παιδιά, επειδή έχω ένα κόλλημα στις κλήσεις μπορώ να την ξαναφλασαρω από πάνω για να στρώσει; εντάξει δεν θα είναι; Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Έχεις cosmote που δεν κάνει εκπομπή στην B20 εμένα με Wind μου βγάζει αλλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Έχεις cosmote που δεν κάνει εκπομπή στην B20 εμένα με Wind μου βγάζει αλλά.Μάλλον κάτι δεν κατάλαβες Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Αν ενεργοποιήσω τα δεδομένα στην Wind μου γράφει 1326 αν ενεργοποιήσω στην Cosmote μου γράφει 6400 η πλάκα είναι ότι τα ίδια γράφει και στο τηλέφωνο1 (Cosmote) και στο τηλέφωνο2 (Wind) οπότε δεν ξέρω αυτό αν μας βοηθαει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Αν ενεργοποιήσω τα δεδομένα στην Wind μου γράφει 1326 αν ενεργοποιήσω στην Cosmote μου γράφει 6400 η πλάκα είναι ότι τα ίδια γράφει και στο τηλέφωνο1 (Cosmote) και στο τηλέφωνο2 (Wind) οπότε δεν ξέρω αυτό αν μας βοηθαει.Cosmote band 20 πιάνεις Wind band 3 πιάνεις Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Μάλλον κάτι δεν κατάλαβες Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι δεν κατάλαβα; γράφεις ότι αν το κινητό μας εκεί γράφει 6400 οτι έχει την 800 αυτό όμως το γράφει μόνο με Cosmote με Wind που σε αυτή θέλουμε B20 γράφει αλλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 (edited) Τι δεν κατάλαβα; γράφεις ότι αν το κινητό μας εκεί γράφει 6400 οτι έχει την 800 αυτό όμως το γράφει μόνο με Cosmote με Wind που σε αυτή θέλουμε B20 γράφει αλλά.Ρε Λευτέρη τα έχεις μπλέξει. Επειδή θέλεις να πιάσεις 800ρα της Wind σημαίνει ότι η κεραία που είσαι συνδεδεμένος πρέπει να είναι 800ρα; :D :D :D σου έδειξα ότι είσαι σε Band 3 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 2, 2017 by atsimeri Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Ναι καπου τα μπερδεψα αλλα δεν φταιω εγω το κινητο που εχει μικρη οθονη :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stklinis Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 3η αγορά σήμερα του συγκεκριμένου τηλ. Πλέον όλοι στο σπίτι έχουμε το ίδιο!!!! Από τις 3.30 το μεσημέρι,για το τηλ που αγόρασα σήμερα, κατεβαίνει η αναβάθμιση σε 8.5.8.0 και είναι ακόμη στο 55%. Είναι νορμάλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 3η αγορά σήμερα του συγκεκριμένου τηλ. Πλέον όλοι στο σπίτι έχουμε το ίδιο!!!! Από τις 3.30 το μεσημέρι,για το τηλ που αγόρασα σήμερα, κατεβαίνει η αναβάθμιση σε 8.5.8.0 και είναι ακόμη στο 55%. Είναι νορμάλ; Δηλαδη 6 ωρες να την κατεβασει?ανεβαινει ποσοστο?αν ναι μηπως φταιει το ρουτερ,βαλτο να την κανει με δεδομενα για γρηγορα. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stklinis Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Μια χαρά δουλεύει το ρουτερ. Ελπίζω το πρωί να έχει τελειώσει, και να μην έχει μπρικαρει!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Κάτι θα συμβαίνει με τους server, δεν εξηγείται αλλιώς Στάλθηκε από το Redmi Note 4 global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Μια χαρά δουλεύει το ρουτερ. Ελπίζω το πρωί να έχει τελειώσει, και να μην έχει μπρικαρει!!!! που εχει φτασει τωρα? Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Μια χαρά δουλεύει το ρουτερ. Ελπίζω το πρωί να έχει τελειώσει, και να μην έχει μπρικαρει!!!! Απορώ και που το συζητάτες ακόμα! Κάνε restart το τηλέφωνο κάνε και το ρούτερ και ξεκίνα πάλι το κατέβασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Τι έγινε, κατέβηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Με την εφαρμογή του καιρού ασχολείται κανείς; Σε μένα πάντα δεν είναι ενημερωμένη και όποτε την ανοίγω τότε κάνει ενημέρωση. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stklinis Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Κατά τις 6 το πρωί που ξύπνησα είχε ολοκληρωθεί. Από πότε, δεν ξέρω. Θεώρησα επικίνδυνο για μπρικαρισμας να διακόψω την διαδικασία του downloading για αυτό και δεν πείραξα το ρουτερ ή το κινητό. Τέλος καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Κατά τις 6 το πρωί που ξύπνησα είχε ολοκληρωθεί. Από πότε, δεν ξέρω. Θεώρησα επικίνδυνο για μπρικαρισμας να διακόψω την διαδικασία του downloading για αυτό και δεν πείραξα το ρουτερ ή το κινητό. Τέλος καλόΜόνο το download θα σταματούσε, όχι η εγκατάσταση οπότε δεν είχε φόβο να μπρικαρει MI 5 via Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Με την εφαρμογή του καιρού ασχολείται κανείς; Σε μένα πάντα δεν είναι ενημερωμένη και όποτε την ανοίγω τότε κάνει ενημέρωση. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalkαυτο ισχυει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Με την εφαρμογή του καιρού ασχολείται κανείς; Σε μένα πάντα δεν είναι ενημερωμένη και όποτε την ανοίγω τότε κάνει ενημέρωση. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk αυτο ισχυει Την έχετε αφαιρέσει από την βελτισοποίηση της MIUI? Μήπως την παγώνει όπως κάνει και με άλλες εφαρμογές? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts