Antretng Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 μετά από 3 φορτίσεις,μου βγάζει 5 με 5,5 ώρες οθόνη.νομίζω πως σε κατάσταση αδράνειας,τελικά καταναλώνει περισσότερη ενέργεια.μόνο στην πρώτη φόρτιση που το σέταρα,μου έβγαλε γύρω στις 7 ώρες Ισως σου κανει battery drain καποια εφαρμογη. Κατα τα αλλα απο σημα πως εισαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Δεν βάζεις ένα screenshot? Γιατί ίσως δεν έχω καταλάβει και εγώ καλά τι σου σου έχει βγάλει. Εγώ τώρα πχ είναι στις 5 ώρες οθόνης στο 49% Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk αυτή είναι η κατάστασή μου τώρα έβαλα λινκ για το screenshot και δεν το εμφανίζει Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 (edited) Φίλος πήρε το τηλ. πρίν μερικές ημέρες. Ολα καλά εκτός απο το εξής. Όταν το συνδεει στον η/υ μέσω usb βλέπει τις μισές φωτογραφίες με thumbnails ενώ στίς άλλες μισές βλέπει ενα ˊˊλουλουδακιˊˊ. Σαν να μην μπορουν τα Win7 να τίς διαβάσουν. Στο προηγουμενο τηλέφωνο με την ίδια κάρτα , στον ίδιο η/υ ,φαινόταν όλες με τα thumbnails τούς. Edited August 25, 2017 by hoannis Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 (edited) για 28kb δεν δέχεται την φωτογραφία Edited August 25, 2017 by kxtsao Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Φίλος πήρε το τηλ. πρίν μερικές ημέρες. Ολα καλά εκτός απο ρο εξής. Όταν το συνδεει άρον η/υ μέσω usb βλέπει τις μισές φωτογραφίες με thumpnails ενώ ατός άλλες μισές βλέπει ενα ˊˊλουλουδακιˊˊ. Σαν να μην μπορουν τα Win7 να τίς διαβάσουν. Στο προηγουμενο τηλέφωνο με την ίδια κάρτα φαινόταν όλες με τα thumpnails τούς. Μηπως τραβηξε λουλουδια και δεν το θυμαται; :lol: Πιθανοτατα να χρησιμοποιουνται απο καποια εφαρμογη. Δοκιμασε να κανει επανεκκινηση; Αν παλι συνεχιζει να βγαζει "λουλουδια", μπορει να τα κανει αντιγραφη στο pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 για 28kb δεν δέχεται την φωτογραφίαΚάνε κάπου ένα upload(imgur πχ). Όπως ρώτησε και το παιδί από σήμα πως είσαι??? Αν δεν έχεις καλό σήμα λογικό είναι να χαλάει πολύ μπαταρία σε idle Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Απο οτι μου είπε κάνει όλες τι; άλλες λειτουργιες, οι φωτογραφιες ανοίγουν κανονικά. Στήνω προεπισκοπηση είναι ρο πρόβλημα. Και έχει κάνει αρκετές φορές επανεκκινηση. Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Προεπισκοπηση ενω ειναι στο κινητο; Οταν τις μεταφερει στο pc η προεπισκοπηση ειναι οκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Ισως σου κανει battery drain καποια εφαρμογη. Κατα τα αλλα απο σημα πως εισαι; εφαρμογές δεν έχω πάρα πολλές και από σήμα είμαι νορμάλ με κοσμοτέ Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 εφαρμογές δεν έχω πάρα πολλές και από σήμα είμαι νορμάλ με κοσμοτέΑν δεν δω έστω ένα screenshot με την κατάσταση που λες ότι σου φαίνεται περίεργη δεν μπορώ να σε βοηθήσω πολύ. Πάντως εγώ εδώ βγάζω άνετα 6ωρα στο 40% μετά από 2 μέρες κ έχω ότι θες από social εκτός του Snapchat. Όπου φβ κλπ τρώνε πολύ Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Αν δεν δω έστω ένα screenshot με την κατάσταση που λες ότι σου φαίνεται περίεργη δεν μπορώ να σε βοηθήσω πολύ. Πάντως εγώ εδώ βγάζω άνετα 6ωρα στο 40% μετά από 2 μέρες κ έχω ότι θες από social εκτός του Snapchat. Όπου φβ κλπ τρώνε πολύ Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk θα προσπαθήσω αργότερα να στείλω Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Με ποια rom είσαι; Από χτες είμαι με 9 beta και βλέπω χειρότερη μπαταρία γενικά. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stklinis Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Σημερα μου ηρθε ενημερωση για την dev και γραφει οτι διορθωνει το προβλημα με το τηλεκοντρολ :) Το εβαλα για σκοτωμα γιατι θελω να παρω 4k τηλεοραση :lol: Φυσικα αν ειχε ποιο μεγαλη οθονη 6.5 πχ δεν υπηρχε περιπτωση να το δωσω:( Πάλι το αγόρασες και το πουλας; δεν σε προλαβαίνω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 θα προσπαθήσω αργότερα να στείλωμάλλον, η λύση για screenshot είναι το tapatalk μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα απ αυτή την φωτογραφία για την κατανάλωση της μπαταρίας; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και πιο φρέσκες Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 (edited) και εγώ πάνω 4.30 ώρες μέχρι το 50%δεν έχω δει. ειδικά με δεδομένα και όχι wifi. δεν μπορώ να καταλάβω σε όλα μου τα κινητά πάντα η μπαταρία κρατάει λιγότερο από αυτό που αναφέρουν άλλοι. τα στατιστικά δεν δείχνουν κάποια εφαρμογή που να φταίει. τι αυτόματη φωτεινότητα έχω βάλει τι manually, όλα τα έχω δοκιμάσει. και διαβάζω για 10ώρα στο forum της xiaomi για το κινητό και τρελαίνομαι. έχω 2 σιμ εάν παίζει ρόλο. όσοι πιάνετε 8ωρα έχετε 2 σιμ; η μία; ακόμα και 2G ΚΑΙ στις 2 σιμ έχω βάλει Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Edited August 25, 2017 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 και εγώ πάνω 4.30 ώρες μέχρι το 50%δεν έχω δει. ειδικά με δεδομένα και όχι wifi. δεν μπορώ να καταλάβω σε όλα μου τα κινητά πάντα η μπαταρία κρατάει λιγότερο από αυτό που αναφέρουν άλλοι. τα στατιστικά δεν δείχνουν κάποια εφαρμογή που να φταίει. τι αυτόματη φωτεινότητα έχω βάλει τι manually, όλα τα έχω δοκιμάσει. και διαβάζω για 10ώρα στο forum της xiaomi για το κινητό και τρελαίνομαι. έχω 2 σιμ εάν παίζει ρόλο. όσοι πιάνετε 8ωρα έχετε 2 σιμ; η μία; ακόμα και 2G ΚΑΙ στις 2 σιμ έχω βάλει Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Εννοείται πως παίζει μεγάλο ρόλο το ότι έχεις 2 sim. Ρουφάει περισσότερο. Άμα βγάζεις πάνω από 3,5 ώρες στο 50% είσαι πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Εννοείται πως παίζει μεγάλο ρόλο το ότι έχεις 2 sim. Ρουφάει περισσότερο. Άμα βγάζεις πάνω από 3,5 ώρες στο 50% είσαι πολύ καλά. μακάρι γιατί αρχίζω και απογοητευομαι μήπως έχει θέμα το κινητό μου μόνο. (εννοείται ότι η μπαταρία κρατάει πολύ περισσότερο από παρόμοια κινητά αλλά διαβάζω για τρελές σοτ και λέω μήπως έχω θέμα με το δικό μου κινητό. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Που ακριβώς μπορούμε να δούμε το sot; Και για να διαπιστώσουμε πόσο κρατάει, πρέπει με κάποιο τρόπο να το μηδενίσουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 μάλλον, η λύση για screenshot είναι το tapatalk μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα απ αυτή την φωτογραφία για την κατανάλωση της μπαταρίας; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα στατιστικά αυτά δεν δείχνουν να έχεις κάποια εφαρμογή. Επίσης δεν αρκούν σε πρώτη φάση καθώς δεν έχουμε και το συνολικό χρόνο σε μπαταρία. Ήθελα και εικόνα από το πόση ώρα ήσουν σε μπαταρία(ρολογάκι πάνω δεξιά). Αλλά και από την καρτέλα των εφαρμογών. και εγώ πάνω 4.30 ώρες μέχρι το 50%δεν έχω δει. ειδικά με δεδομένα και όχι wifi. δεν μπορώ να καταλάβω σε όλα μου τα κινητά πάντα η μπαταρία κρατάει λιγότερο από αυτό που αναφέρουν άλλοι. τα στατιστικά δεν δείχνουν κάποια εφαρμογή που να φταίει. τι αυτόματη φωτεινότητα έχω βάλει τι manually, όλα τα έχω δοκιμάσει. και διαβάζω για 10ώρα στο forum της xiaomi για το κινητό και τρελαίνομαι. έχω 2 σιμ εάν παίζει ρόλο. όσοι πιάνετε 8ωρα έχετε 2 σιμ; η μία; ακόμα και 2G ΚΑΙ στις 2 σιμ έχω βάλει Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Προφανώς και παίζει ρόλο. Και μεγάλο. Επίσης παίζουν ρόλο και πολλά άλλα. Η χρήση γίνεται σε κλειστό χώρο, ή στο δρόμο στον ήλιο??? Με πολύ καλό φωτισμό ή με χαμηλό και κατά συνέπεια σε τι ποσοστό παίζει η φωτεινότητα. Σε τι επικεντρώνεται η χρήση του? Άλλο youtube videos, άλλο browsing και διάβασα κειμένων εκεί, άλλο facebook και chat ή skype κλπ. Και φυσικά άλλο αυτά να γίνονται σε WiFi και άλλο σε 4G. Γενικότερα η σύγκριση SOT μεταξύ ατόμων είναι λάθος. Η σύγκριση δικών σου sot είναι μία σωστή μέτρηση. Που ακριβώς μπορούμε να δούμε το sot; Και για να διαπιστώσουμε πόσο κρατάει, πρέπει με κάποιο τρόπο να το μηδενίσουμε; Στο sot το βλέπεις στην μπαταρία και στατιστικά της. Μηδενίζουν κάθε πλήρη φόρτιση. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Για τον φίλο που προσπαθούσε να χρησιμοποιήσει άλλη εφαρμογή τηλεφώνου: Εγώ είχα αντίστοιχο ζήτημα με εφαρμογή SMS. Ήθελα να χρησιμοποιώ το Textra SMS, το είχα βάλει «προκαθορισμένη εφαρμογή», και από μόνο του (όταν το ξεκινούσα εγώ) δούλευε κανονικά (είχα απενεργοποιήσει το backup στο MiCloud για τα SMS γιατί μπερδευόταν). Όταν όμως μέσα από τις επαφές προσπαθούσα να στείλω SMS πατώντας το σχετικό εικονίδιο δίπλα από έναν αριθμό, άνοιγε πάντα την δική του εφαρμογή. Αυτό συνέβαινε μέχρι dev MIUI 8 πριν από περίπου 2 μήνες, μετά έβαλα custom rom και δεν ξέρω αν συμβαίνει ακόμα στο MIUI 9. Πάντως είχα μείνει με την απορία, ποια ήταν η έννοια της «προκαθορισμένης εφαρμογής SMS» αν δεν χρησιμοποιείται πάντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Στο sot το βλέπεις στην μπαταρία και στατιστικά της. Μηδενίζουν κάθε πλήρη φόρτιση. Δεν μπορώ να βρω που ακριβώς το αναφέρει το sot, ενώ όλα τα υπόλοιπα στατιστικά της μπαταρίας τα βρίσκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Δεν μπορώ να βρω που ακριβώς το αναφέρει το sot, ενώ όλα τα υπόλοιπα στατιστικά της μπαταρίας τα βρίσκω. Ρυθμίσεις-Μπαταρια και αποδοση-χρηση μπαταρίας σου ανοίγει μια καρτελα,κάνεις με το χέρι προς τ'αριστερα και σου εμφανίζεται η οθόνη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guido Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 (edited) Νέος κάτοχος του κινητού. Στην πρώτη φόρτιση είμαι ήδη στις 9 ώρες SoT και έχω ακόμα 23% μπαταρία. Δάκρυα συγκίνησης :) Έχετε να προτείνετε κάνα tempered glass; Κατανοώ πως δεν θα πιάνει όλη την οθόνη, αλλά τουλαχιστον να μην δείχνει χαλια στις άκρες κτλ. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 26, 2017 by guido Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 οφ τοπικ αλλα εν μερει σχετικο,πριν λιγες ημερες πηρε η γυναικα μου αλλο κινητο(huawei nova) και το στησαμε κανονικα περασαμε σιμ και καρτα μνημης και τα δεδομενα της καρτας δεν εμφανιζονταν πουθενα,τελικα μετα απο δοκιμες σε αλλο τηλ.κλπ καταλαβα οτι κατι συνεβει στην καρτα η οποια εμφανισιακα δεν εχει φθορες.πιστευω οτι κρασαρησε,ομως υπαρχει κατι που μπορει να την επαναφερει?οχι για την καρτα αλλα εχει πολλα δεδομενα μεσα.συγνωμη αν κουρασα ευχαριστω. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis2788 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Καλημέρα, μιας και ήρθε η ώρα να αντικαταστήσω το υπέροχο κατά τα άλλα mi4 κυρίως λόγω μεγέθους οθόνης, σκέφτομαι ως υποψήφια συσκευή το redmi note 4 global. Θέλω την βοήθεια σας στο εξής: είμαι ανάμεσα στο 3/32 και 4/64. Ο χώρος αποθήκευσης δεν με πολύ ενδιαφέρει μιας και έχω την δυνατότητα να βάλω sd οπότε οκ. Η διαφορά στην ram θεωρείται ότι είναι σημαντική;δηλαδή με το mi4 που έχει 3gb ram δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε σε εφαρμογές αλλά και ούτε σε παιχνίδια που έχω κατεβάσει για τον μικρό. Και δεύτερον στο kimovil βλέπω ότι δεν αναγράφει ότι η συσκευή βγαίνει και σε μαύρο χρώμα. Ωστόσο ένα δυο μαγαζιά του scroutz δηλώνουν ότι το έχουν σε μαύρο χρώμα προέλευσης EU. Τι παίζει γενικότερα; Είναι κάτι που πρέπει να προσέξω; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts