Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

η ενεργοποίηση βελτιστοποίησης MIUI στις ρυθμίσεις για προγραμματιστές είναι για την μπαταρία η την μνήμη;a00f2a7dbc7331b53c8a0c0216277565.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οποιος θελει καινουριο Global Version Xiaomi Redmi Note 4 Qualcomm 3GB 32GB Smartphone Snapdragon 625 Octa Core μαυρο με μαυρο ας μου στειλει πμ ανοιχτηκε μονο για να μπει γυαλι μπροστα και εχει και θηκη σιληκονης συγνωμη αν βγαινω εκτος θεματος....

Οποιος θελει καινουριο Global Version Xiaomi Redmi Note 4 Qualcomm 3GB 32GB Smartphone Snapdragon 625 Octa Core μαυρο με μαυρο ας μου στειλει πμ ανοιχτηκε μονο για να μπει γυαλι μπροστα και εχει και θηκη σιληκονης συγνωμη αν βγαινω εκτος θεματος....

Υπαρχει ξεχωριστη ενοτητα για αγγελιες στο forum. ;)

Βρε παλικαρια επειδη εχασα τον μπουσουλα το mido ειναι αυτο που εχει την 800αρα η ειναι αυτο που εχει SD ασχετα αν ειναι Global η οχι;:blink:

Οσοι εχετε το μαυρο βαλτε Exdialer και κατεβαστε το θεμα Circle BlackWhite :p

Screenshot_2017-07-14-23-16-44-379_com.modoohut.png

Screenshot_2017-07-14-23-17-08-924_com.modoohut.png

Γιατι;??!!!!!!

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Οσοι εχετε το μαυρο βαλτε Exdialer και κατεβαστε το θεμα Circle BlackWhite :p

Screenshot_2017-07-14-23-16-44-379_com.modoohut.png

Screenshot_2017-07-14-23-17-08-924_com.modoohut.png

είναι αυτό που λέμε μαύρο χάλι lol

Εχω κολλησει καπου.

Εχω αυτη την εκδοση στην φωτογραφια που γραφει 4Χ αλλα ειναι με SD οπως θα δειτε και στο CPU-Z εβαλα την εκδοση ★ Redmi Note 4 Qualcomm Latest Global Developer Version Fastboot File Download μηπως επρεπε να βαλω την εκδοση ★ Redmi Note 4X Latest Global Developer Version Fastboot File Download

image.png

http://www.xiaomitoday.com/wp-content/uploads/2017/02/Xiaomi-Redmi-Note-4X-17.jpg

http://www.jayceooi.com/wp-content/uploads/2017/03/Xiaomi-Redmi-Note-4X-Full_02.jpg

Screenshot_2017-07-15-00-01-04-935_com.cpuid.cpu.png

Screenshot_2017-07-15-00-01-37-483_com.android.s.png

Lefteri πολύ απλά αν πατήσεις πάνω στις δύο ρομ θα δεις ότι είναι ίδιες, οπότε οποία και να βάλεις το ίδιο είναι, και τα δύο είναι ίδια τηλέφωνα (Mido)

Στάλθηκε από το xiaomi omega μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Και το κανουν ισα ισα για να μας μπερδευουν ελεος :lol:

Αυτο δεν εχει την 800αρα ομως. Γιατι δε βλεπω τα κοκινα αυτοκολλητα στο πλαι;

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Αυτο δεν εχει την 800αρα ομως. Γιατι δε βλεπω τα κοκινα αυτοκολλητα στο πλαι;

Οχι δεν εχει το ξερω αλλα το πηρα γιατι εμεινα εντελως απο κινητο και φευγω αυριο διακοπες και παλι καλα που εχω 1.2GB στην Cosmote

η ενεργοποίηση βελτιστοποίησης MIUI στις ρυθμίσεις για προγραμματιστές είναι για την μπαταρία η την μνήμη;a00f2a7dbc7331b53c8a0c0216277565.jpg

εδώ κανείς;

Για την μνήμη είναι αλλά εννοείται ότι έχει επίπτωση και στη μπαταρία. Εγώ τα έχω όλα κλειστά, έχει θέματα γενικά η miui με το κλείσιμο των εφαρμογών.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Για την μνήμη είναι αλλά εννοείται ότι έχει επίπτωση και στη μπαταρία. Εγώ τα έχω όλα κλειστά, έχει θέματα γενικά η miui με το κλείσιμο των εφαρμογών.

εαν τα εχεις κλειστα (δηλαδη να ΜΗΝ γινεται βελτιστοποιηση μνημης,μπαταριας ) δεν πεφτει η μπαταρια πιο γρηγορα?

εαν τα εχεις κλειστα (δηλαδη να ΜΗΝ γινεται βελτιστοποιηση μνημης,μπαταριας ) δεν πεφτει η μπαταρια πιο γρηγορα?

Με τόση μπαταρία δεν με απασχολεί. Πιάνω άνετα 8 ώρες sot.

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Παιδιά λίγη βοήθεια, έχω βγάλει μια άσπρη κουκιδα που φαίνεται μόνο σε μαύρο φόντο, έχει κανείς κάτι παρόμοιο? φοβάμαι μήπως είναι κάποιο καμμενο πιξελ..

εμένα πλέον με μια ώρα χρήση GPS φτάνει μετά από περίπου 18 ώρες στο 50% με 3.5 με 4 ώρες sot με την τελευταία stable Rom

8 συγχρονισμοι email και πάντα ανοιχτά Wi-Fi,bt,GPS,4g και εννοείται με 2σιμ μέσα.μια cosmote και μια wind

ρε παιδια βοηθηστε λιγο. Ειχα καταληξει στο redmi note 4x/4 global edition οπωε το λενε τελος παντων αλλα εχω μπερδευτει με την 800αρα μπαντα και φοβαμαι μηπως ειναι προβληματικο το κινητο. Βοηθηστε με λιγο, επισης λςω να παω στο galaxy a5 2016 εξαιτιας ολου αυτου του μπερδευματος. Εσεις τι λετε;;:help::help::help:

ρε παιδια βοηθηστε λιγο. Ειχα καταληξει στο redmi note 4x/4 global edition οπωε το λενε τελος παντων αλλα εχω μπερδευτει με την 800αρα μπαντα και φοβαμαι μηπως ειναι προβληματικο το κινητο. Βοηθηστε με λιγο, επισης λςω να παω στο galaxy a5 2016 εξαιτιας ολου αυτου του μπερδευματος. Εσεις τι λετε;;:help::help::help:

Δες το πρωτο μηνυμα. Παντως απο redmi note 4 σιγουρα δεν πας στο a5 αφου δεν εχουν καμια σχεση (διαφορετικες ιντσες και χαρακτηριστικα)

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)