mylw_4 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Εγώ παντος μετά την αναβάθμιση την τελευταία έχω αρκετά κολλήματα,και αισθητή μείωση στην απόδοση της μπαταρίας.... Σίγουρα το επόμενο βήμα θα είναι να κάνω ένα hard reset,και βλέπουμε... Όσο για το tempered έχω πάρει 2 από μαγαζί στην Ομόνοια με 3€ έκαστο και είναι πολύ καλά.... Αν μπορείς ανέβασε καμία φωτογραφία να δούμε πως έκατσε το τζάμι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 εννοω οτι ενω το εχω γεματο φουλ σχεδον δεν κανει ΚΙΧ ...το 3/32 που το ειχα κανα 4μηνο που ειχα σπασει τα....@@ρια ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ολα εχουν μειονεκτηματα...το πιο σοβαρο του s 7 ; ΜΠΑΤΑΡΙΑ !! Αντε γειαααααααααααααααααααααααααααααααααα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το p10 lite αν σου βγαζει μεχρι το μεσημερι θα ειναι θαυμα.. το P8 lite στα χερια μου εσβηνε απο τις 8 το πρωι στις 12 το P9 lite απο τις 8 το πρωι στις 3 μεσημερι.. ενω τωρα το Xiaomi note 4x 4 / 64 σβηνει χαλαρα με το πασο τους στις 9 το βραδακι ( αν θελω μπαταρια το φορτιζω καμια ωρα και παει κομπλε εως τις 2 τη νυχτα) Ναι δεν εχει καλη καμερα αλλα εχει 10 φορες καλυτερη καμερα απο κατι κινεζικα ( dogge κλπ) Πόσο sot βγάζεις με το note 4 ? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 MIUI εκδοση εχω : GLOBAL 8.2 σταθερη 8.2.10.0(ΜCFMIDL) ΓΛΩΣΣΑ Ελληνικα Τρεχον πληκτρολογιο Αλφαβητικο qwerty πληκτρολογιο google πληκτρολογιο google: Ελληνικα αλφαβητικο (qwerty) Βαλε το swiftkey πληκτρολόγιο και δοκιμασε παλι. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgis4 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Ρε παιδιά μιλάμε για το αριθμητικό πληκτρολόγιο του τηλεφώνου. Στην τελευταία stable έχετε Τ9 ελληνικό;;;; Γιατί εγώ τις επαφές με ελληνικούς χαρακτήρες που έχω δε τα αναγνωρίζει. Μόνο αγγλικούς και νούμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 από όλα τα tempered glasses τελικά κάθεται κανένα σωστά γύρω γύρω η να τα παρατήσω; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 (edited) Ρε παιδιά μιλάμε για το αριθμητικό πληκτρολόγιο του τηλεφώνου. Στην τελευταία stable έχετε Τ9 ελληνικό;;;; Γιατί εγώ τις επαφές με ελληνικούς χαρακτήρες που έχω δε τα αναγνωρίζει. Μόνο αγγλικούς και νούμερα. Εχεις αλλαξει το οτιδηποτε στο τηλεφωνο; Αλφαριθμιτηκο πληκτρολόγιο εννοεις; ποιο εχεις βαλει; Edited June 26, 2017 by komias2 Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 άλλο το να ψάχνεις μια επαφή από τον dialer και άλλο από μέσα από την εφαρμογή των επαφών! από τον μαμά dialer δεν έχει ελληνικά από την εφαρμογή των επαφών πατώντας αναζήτηση βγάζει το πληκτρολόγιο που έχεις προεπιλογή οπότε έχει ότι γλώσσα θες. στο σκρολαρισμα όμως που ανέφερε ο φίλος δεξιά ή μπάρα όντως είναι στα αγγλικά παρότι σκρολαροντας στην μέση της οθόνης βγάζει σε ποιο ΕΛΛΗΝΙΚΌ γράμμα είσαι. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Εγώ παντος μετά την αναβάθμιση την τελευταία έχω αρκετά κολλήματα,και αισθητή μείωση στην απόδοση της μπαταρίας.... Σίγουρα το επόμενο βήμα θα είναι να κάνω ένα hard reset,και βλέπουμε... Όσο για το tempered έχω πάρει 2 από μαγαζί στην Ομόνοια με 3€ έκαστο και είναι πολύ καλά.... Καλα μην τρελαινεσαι. Για τη xiaomi μιλαμε. Δεν θα αργησει το επομενο update. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Αυτό ή/και αυτό είναι Global edition με την 800άρα και έχουν ελληνικό μενού; Γνωρίζει κανείς; Και περιμένω και προτάσεις παιδιά γιατί μάλλον θα χρειαστεί να επισπεύσω την παραγγελία του. Υποσημείωση: το θέλω σίγουρα σε μαύρο χρώμα (όχι μαύρο-γκρι, σκέτο μαύρο). Και φυσικά global edition με ελληνικό μενού και κανονικό φορτιστή, να μη θέλει αντάπτορα. Όποιος μπορεί να βοηθήσει, θα το εκτιμούσα πολύ. Φίλε μου και εγώ λέω να το αγοράσω αύριο και ψάχνω να βρω μαγαζί (Κέντρο Αθήνα) και έχω μπερδευτεί λιγάκι, αλλά λογικά αυτό θα είναι το "σωστό": http://www.mytel.gr/index.php?route=product/product&product_id=9540 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Παιδια δεν υπαρχει κινητο με 2.5D οθονη και να μην αφηνει κενο το τζαμακι. Μονο καποια της Nillkin σχεδιασμενα ειδικα για το curve καθονται καλα αλλα και παλι οχι για ολες τις συσκευες. Μην πετατε λοιπον τα λεφτα σας σε τζαμακια. Αν σας ενοχλει πια τοσο πολυ δοκιμαστε καμια ζελατινα μηπως και κατσει καλυτερα ή αφηστε το οπως ειναι. Εγω βολευτηκα με ενα φτηνο τζαμακι και εχει λιγο αερα στις ακρες αλλα ευτυχως εκτος οθονης οποτε δεν με ενοχλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 άλλο το να ψάχνεις μια επαφή από τον dialer και άλλο από μέσα από την εφαρμογή των επαφών! από τον μαμά dialer δεν έχει ελληνικά από την εφαρμογή των επαφών πατώντας αναζήτηση βγάζει το πληκτρολόγιο που έχεις προεπιλογή οπότε έχει ότι γλώσσα θες. στο σκρολαρισμα όμως που ανέφερε ο φίλος δεξιά ή μπάρα όντως είναι στα αγγλικά παρότι σκρολαροντας στην μέση της οθόνης βγάζει σε ποιο ΕΛΛΗΝΙΚΌ γράμμα είσαι. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κααααλα για το σκρολαρισμα λεει στην δεξια μπαρα; αυτα ειναι τοσο μικρα που ούτε φαινονται αφου αριστερα στην κορυφη και στο μεσον βγάζει ελληνικά Γράμματα κανονικοτατα. Τι να πω; ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οσο αυτο με το τζαμακι πια το εχουμε κουρασει λογω κουρμπας κανενα δεν κανει, εγω πηρα ενα με 5 ευρα που καλυπτει ολη σχεδον την οθονη αφηνει μισο; χιλιοστο δεξια και αριστερα και; μια χαρα λειτουργικο ειναι και μαζι με τη θηκη σιλικονης που κανει δοντακι ουτε που ξεχωριζει τι τραβιεσται; :lol: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Κααααλα για το σκρολαρισμα λεει στην δεξια μπαρα; αυτα ειναι τοσο μικρα που ούτε φαινονται αφου αριστερα στην κορυφη και στο μεσον βγάζει ελληνικά Γράμματα κανονικοτατα. Τι να πω; ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οσο αυτο με το τζαμακι πια το εχουμε κουρασει λογω κουρμπας κανενα δεν κανει, εγω πηρα ενα με 5 ευρα που καλυπτει ολη σχεδον την οθονη αφηνει μισο; χιλιοστο δεξια και αριστερα και; μια χαρα λειτουργικο ειναι και μαζι με τη θηκη σιλικονης που κανει δοντακι ουτε που ξεχωριζει τι τραβιεσται; :lol: για δώσε λίνκ για το τζαμακι.... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Πόσο sot βγάζεις με το note 4 ? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk wifi 10 ωρες , 4G ολα ανοιχτα 6-8 ωρες αναλογα....φωτεινοτητα στο 80% και καποιες στιγμες που δεν φαινεται τιποτα στον ηλίο 100% ! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 για δώσε λίνκ για το τζαμακι.... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το πηρα απο μαγαζι δια ζωσης ελλαδα tforall λεγεται υπαρχει στο σκρουτζ. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Πάλι καλά που δεν έχω βγάλει την μαμισια ζελατίνα... Πάντως μια θήκη σιλικόνης που πήρα από πλαίσιο δε κάθεται καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Να ρωτήσω βρε παιδιά. Επειδή δεν το κατέχω με φλασαρισματα κλπ, αν πάρω το global, θα λειτουργεί κομπλέ out of the box ή να προτιμήσω από infoquest? Η είναι ακριβώς το ίδιο; Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Να ρωτήσω βρε παιδιά. Επειδή δεν το κατέχω με φλασαρισματα κλπ, αν πάρω το global, θα λειτουργεί κομπλέ out of the box ή να προτιμήσω από infoquest? Η είναι ακριβώς το ίδιο; Το ίδιο είναι και δουλεύει αψεγάδιαστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Πάλι καλά που δεν έχω βγάλει την μαμισια ζελατίνα... Πάντως μια θήκη σιλικόνης που πήρα από πλαίσιο δε κάθεται καλά Εγω την πηρα απο κωτσοβολο και κάθεται μια χαρά και οι τρύπες ακριβως Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Πάλι καλά που δεν έχω βγάλει την μαμισια ζελατίνα... Πάντως μια θήκη σιλικόνης που πήρα από πλαίσιο δε κάθεται καλά ποια ;;;; ΚΑι τα 6 xiaomi που εχω παρει ειχαν μια ζελατινα εργοστασιου που εβγαινε αμεσως οχι κανονικη, εσυ απο που το πηρες ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Να ρωτήσω βρε παιδιά. Επειδή δεν το κατέχω με φλασαρισματα κλπ, αν πάρω το global, θα λειτουργεί κομπλέ out of the box ή να προτιμήσω από infoquest? Η είναι ακριβώς το ίδιο; Αν και στους περισσοτερους φοραγε την official global απο σκρουτζομαγαζο υπαρχει παντα ενα ενδεχομενο να φοραει και κινεζορομ. Της infoquest εχει 100% official. Απο οσο ομως γνωριζω, το mygad επειδη συνεργαζεται με την ελληνικη κοινοτητα εχουν εξασφαλισει οτι ειναι με official. Τους ρωτας βεβαια κιολας. Προσωπικα το πηρα απο το mytel και ειχε οfficial. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Αν και στους περισσοτερους φοραγε την official global απο σκρουτζομαγαζο υπαρχει παντα ενα ενδεχομενο να φοραει και κινεζορομ. Της infoquest εχει 100% official. Απο οσο ομως γνωριζω, το mygad επειδη συνεργαζεται με την ελληνικη κοινοτητα εχουν εξασφαλισει οτι ειναι με official. Τους ρωτας βεβαια κιολας. Προσωπικα το πηρα απο το mytel και ειχε οfficial. Κάποιο λινκ για infoquest; Από πού μπορεί κάνεις να το παραγγείλει; Αυτό ή/και αυτό είναι Global edition με την 800άρα και έχουν ελληνικό μενού; Γνωρίζει κανείς; Και περιμένω και προτάσεις παιδιά γιατί μάλλον θα χρειαστεί να επισπεύσω την παραγγελία του. Υποσημείωση: το θέλω σίγουρα σε μαύρο χρώμα (όχι μαύρο-γκρι, σκέτο μαύρο). Και φυσικά global edition με ελληνικό μενού και κανονικό φορτιστή, να μη θέλει αντάπτορα. Όποιος μπορεί να βοηθήσει, θα το εκτιμούσα πολύ. Γνωρίζει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 και το δικό μου από citismarket επίσημη global είχε. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 infoquest εχουν ολες οι μεγαλες αλυσιδες (πχ τυπου κωτσοβολος) Οσον αφορα την αλλη σου ερωτηση σου εχω ηδη απαντησει να κοιταξεις το πρωτο μηνυμα και απλα τους ρωτας τηλεφωνικα αν εχει αυτα που γραφω το κουτι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z3et Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Καλημέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω ένα θεματακι. Απ ότι φαίνεται υπάρχει build in κάποιος ορθογραφικός έλεγχος στο miui ο οποίος μου "κοκκινίζει" ότι και αν γράφω (στα ελληνικά). Στις ρυθμίσεις της γλώσσας έχω βρει το Google spell checker το οποίο όμως δεν έχει κάποια επιλογή απενεργοποιησης. Ξέρει κανεις κάποιον τρόπο γιατί μου είναι απίστευτα εκνευριστικό. Να σημειώσω πάντως πως σίγουρα δεν είναι από το SwiftKey. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 ποια ;;;; ΚΑι τα 6 xiaomi που εχω παρει ειχαν μια ζελατινα εργοστασιου που εβγαινε αμεσως οχι κανονικη, εσυ απο που το πηρες ; Από σκρουτζομαγαζο το πήρα και έχει την μαμά πάνω που είναι σαν ριζοχαρτο. Στις άκρες και αυτή έχει κενό βέβαια αλλά ούτε ξεκόλλησε ούτε τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts