Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για να μην κλείνει μια εφαρμογή στο παρασκήνιο πχ Viber, whatsapp το κάνω όπως είπατε από το μενού της διαχείρισης της μπαταρίας της xiaomi μόνο; η πρέπει να πατήσω και το λουκετακι που εμφανίζεται όταν πατάω το κουμπί με τις πρόσφατες εφαρμογές μετά σέρνω προς τα κάτω την εφαρμογή και εκεί δείχνει το λουκετακι;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οτι εγραψα στο Minarokefte για το instangram και αυτόματη έναρξη. Αν συνεχιζει να χει θεμα το βγαζεις απο την εξοικονομηση ενεργειας αν και ποτε δεν μου χει χρειαστει. Μετα απο μια επανεκιννηση ειναι ολα οκ.

Edited by Antretng

Και δεδομενα δεν δουλευεις καθολου αφου την wind την θες μονο gsm? Γιατι;

Έβαλα για 2η sim μια frog και έχω σωθεί!!! Εκεί που η wind δεν πιάνει καλά καλά με gsm η frog έχει φουλ σήμα 4G

Έβαλα για 2η sim μια frog και έχω σωθεί!!! Εκεί που η wind δεν πιάνει καλά καλά με gsm η frog έχει φουλ σήμα 4G

Μα και συ wind η πιο να μη πω εταιρια.

Η φρογκ ειναι κοσμοτε νομιζω αλλαξε τους θεση τοτε να δουλευει gsm στην δευτερη θέση.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

εντυπωσιακό!

http://i.imgur.com/4PxRIvn.png

Πας για 3η μερα!!! :D Ενδεχομενως με λιγη προσοχη να βγαζε και 4η.

εντυπωσιακό που υπαρχει ακομα κοσμος που χρησιμοποιει τετοιες εφαρμογες

Και ακομα πιο εντυπωσιακο οτι υπαρχει κοσμος που δεν τις γνωριζει :lol: ;)

Περαν της πλακας, η εφαρμογη θεωρω οτι μια χαρα χρησιμη ειναι αφου σου βγαζει στατιστικα (πχ ποσο sot βγαζει η μεση χρηση μετα απο καποιες φορτισεις) και σου δειχνει και τα wakelocks.

Κατα τα αλλα δεν υπαρχει λογος να ειμαστε ειρωνικοι :)

Και ακομα πιο εντυπωσιακο οτι υπαρχει κοσμος που δεν τις γνωριζει :lol: ;)

Περαν της πλακας, η εφαρμογη θεωρω οτι μια χαρα χρησιμη ειναι αφου σου βγαζει στατιστικα (πχ ποσο sot βγαζει η μεση χρηση μετα απο καποιες φορτισεις) και σου δειχνει και τα wakelocks.

Κατα τα αλλα δεν υπαρχει λογος να ειμαστε ειρωνικοι :)

η ειρωνία είναι δεκτή από μένα αρκεί να έχει νόημα!

δεν υπάρχει άλλος τρόπος ούτως ή άλλως να σου βγάλει αυτά τα stats ωραία και μαζεμένα σε μία οθόνη. εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω ! 7 χρόνια στο android.

παλαιότερα ήταν επιβεβλημένη η χρήση αν ήθελες να έχεις απλώς εικόνα. τώρα όχι τόσο. αλλά αυτο το συνοπτικό, πειτε μου αν μπορω να το βρω αλλιώς μέσα από το UI της κάθε εταιρίας που συχνά μπορεί να είναι κακό.

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πας για 3η μερα!!! :D Ενδεχομενως με λιγη προσοχη να βγαζε και 4η.

το εντυπωσιακό είναι πως μιλάμε για 3 μέρες με τόσο SOT. γιατί 3 μερες stand by.

μεσα στο σπίτι με καμια κλήση αν χρειαστεί εύκολα γίνεται.

Edited by elektronaut

Ακριβώς αυτό. Γιατί επίσης είναι εύκολο να βγάλεις πολλές ώρες sot χωρίς καθολου αναμονή. Είναι αληθινές συνθήκες αυτό που ανέβασες ;)

Μπορει καποιος να μου πει αν εχει 3g(4g) και στις 2 SIM?

Φιλε μου εγω το δουλεψα με μια καρτα στην δευτερη θεση μια βδομαδα και μετα την εβαλα στην πρωτη θεση και στις 2 μου δουλευε 4g

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Μπορει καποιος να μου πει αν εχει 3g(4g) και στις 2 SIM?

έχει. αρχικά επειδή είχα nano την είχα στο 2slot - όπου ναι είχε!

και μόλις βρήκα ένα ανταπτοράκι που είχα και την έβαλα ως micro στη θέση 1 για να σεττάρω και την microsd μου προφανώς έχει και εκεί.

Οτι εγραψα στο Minarokefte για το instangram και αυτόματη έναρξη. Αν συνεχιζει να χει θεμα το βγαζεις απο την εξοικονομηση ενεργειας αν και ποτε δεν μου χει χρειαστει. Μετα απο μια επανεκιννηση ειναι ολα οκ.

Η "αυτοματη εναρξη" δεν ειναι απλα για να εκκινησουν οι επιλεγμενες εφαρμογες μετα απο επανεκκινηση?(αρα δεν εχει σχεση με το να μην ερχονται ειδοποιησεις λογω hibernation των εφαρμογων? ειδικα εαν καποιος δεν επανεκκινει το κινητο συχνα.)

η ειναι εαν κλεισουν οι εφαρμογες απο το προγραμματα εξοικονομησης μπαταριας του κινητου να τις επανεκκινησει?

Η "αυτοματη εναρξη" δεν ειναι απλα για να εκκινησουν οι επιλεγμενες εφαρμογες μετα απο επανεκκινηση?(αρα δεν εχει σχεση με το να μην ερχονται ειδοποιησεις λογω hibernation των εφαρμογων? ειδικα εαν καποιος δεν επανεκκινει το κινητο συχνα.)

η ειναι εαν κλεισουν οι εφαρμογες απο το προγραμματα εξοικονομησης μπαταριας του κινητου να τις επανεκκινησει?

Πέραν της επανεκκίνησης, όσες έχουν αυτή την άδεια δεν κλείνουν από τυχόν εξοικονόμηση. Ο λόγος που δεν σου ερχόντουσαν ήταν επειδή δεν τρεχαντήρι τα services στο παρασκήνιο.

Επιπλεον καλό είναι να έχεις απενεργοποιημένη την εξοικονομηση μπαταρίας στην "ασφάλεια"

Πέραν της επανεκκίνησης, όσες έχουν αυτή την άδεια δεν κλείνουν από τυχόν εξοικονόμηση. Ο λόγος που δεν σου ερχόντουσαν ήταν επειδή δεν τρεχαντήρι τα services στο παρασκήνιο.

Επιπλεον καλό είναι να έχεις απενεργοποιημένη την εξοικονομηση μπαταρίας στην "ασφάλεια"

που ειναι η "ασφαλεια"?

την MIUI "εξοικονομηση" στο μενου μπαταρια και αποδοση,...πλανα εξοικονομησης..τι την κανω?μπερδευτηκα!

που ειναι η "ασφαλεια"?

την MIUI "εξοικονομηση" στο μενου μπαταρια και αποδοση,...πλανα εξοικονομησης..τι την κανω?μπερδευτηκα!

Mπροστα σου!!:) Στην οθονη πανω μαζι με τις "ρυθμισεις" κλπ.!! ;)

Apple iPhone 14 Pro Max

Βασικα αυτο το εγραψα για να χετε multitasking. Αν μπειτε στο πειρασμο και ενεργοποιησετε την εξοικονομηση ενεργειας τοτε bye bye multitasking.

Mπροστα σου!!:) Στην οθονη πανω μαζι με τις "ρυθμισεις" κλπ.!! ;)

στο αρχικό μενού του τηλεφώνου λες; σκρολάρω μέχρι κάτω ασφάλεια μενού δεν υπάρχει!

στο αρχικό μενού του τηλεφώνου λες; σκρολάρω μέχρι κάτω ασφάλεια μενού δεν υπάρχει!

Ειναι app που λεγεται ασφαλεια. Αλλα αν το εχεις ενεργοποιησει δεν γνωριζω αν απενεργοποιειται απο εκει. Απλα το γραψα γιατι ολοι μπαινουν στο πειρασμο να πατησουν ναι σε οτι προτεινει πχ για εξοικονομηση μπαταριας αλλα σε τοση μεγαλη αυτονομια πραγματικα το θεωρω λαθος να το κανεις.

Ξερει κανεις αν οντως εχουν αλλαξει τα πραματα τοσο πολυ σε αγορες απο κινα?

ολοι μου λενε οτι ειναι σιγουρο οτι θα με πιασει τελωνειο..

και ελεγα να τσιμπισω το 4/64 απο geek

Σίγουρο δεν είναι. Απλά πλέον υπάρχει και πιθανότητα να περάσεις τελωνείο. Το πιθανότερο παραμένει να μην περάσεις αλλά κανείς δεν μπορεί να στο εγγυηθει.

Σίγουρο δεν είναι όπως αναφέρει και ο φίλος,απλά πιστεύω η διαφορά τιμής από Ελλάδα είναι τέτοια που δεν αξίζει να μπεις σε αυτήν την διαδικασία

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)