Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δες link απο πρωτο μηνυμα να δεις τι πρεπει να γραφει και ρωτας τα καταστηματα που εχει εδω https://www.skroutz.gr/s/10864013/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-3GB-32GB.html?from=recommendations αν γραφει το κουτι τα ιδια στοιχεια ωστε να χει την 800αρα μπαντα (δυστυχως πολλα δεν το γραφουν παροτι εχουν οντως το global). Προσωπικα το πηρα απο το Mytel.gr και οντως γραφει τα στοιχεια οπως τα περιγραφω. Μια καλη ενδειξη ειναι να γραφουν στη σελιδα τους EU.

Να γράφει στο κουτί, global edition?

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

Να γράφει στο κουτί, global edition?

Οτι γραφω στο Link του πρωτου μηνυματος του thread. Δηλαδη Global Version στο πλαϊ και model number: 2016102 πισω.

φιλε μου τη συγκεκριμενη θηκη την εχεις παρει απο το λινκ που αναφερεις; εχει μεγαλη ενιαια τρυπα για καμερα φλας και δαχτυλικο οπως δειχνει στις φωτο;; γιατι δυο που εχω παρει ως τωρα εχουν ξεχωριστες με αποτελεσμα το φλας να μη παιζει

Ναι από αυτό το λινκ την πήρα. Και έχει ενιαία τρύπα για κάμερα φλας δαχτυλικο αποτύπωμα

Ναι από αυτό το λινκ την πήρα. Και έχει ενιαία τρύπα για κάμερα φλας δαχτυλικο αποτύπωμα

επιτέλους γιατί δύο πήρα και ηταν αποτυχία, μεγάλωσα μόνος τη τρύπα και το αισθητικό αποτέλεσμα δε το λες και ωραίο οπότε έφυγε παραγγελία

Σήμερα ήρθε το πραγματακι Hybrid Double Dual SIM Card Micro SD Adapter Extender 2 Nano SIM Adapter for Android XIAOMI REDMI NOTE 3 4 3s PRO Prime mi Max

http://s.aliexpress.com/AZ3Abaaq

(from AliExpress Android)

Το έβαλα και δουλεύει

2 κάρτες sim και κάρτα μνήμης

Απλά πρέπει να έχεις θήκη σιλικόνης για να μην κρέμεται το καλώδιακι με τη δεύτερη sim.

Δεν είναι και πολύ όμορφο αλλά εντάξει.

Kαι μένα ήρθε επιτέλους μετά από 1,5 μήνα. Όντως παίζει κανονικά αλλά δεν είναι μόνο το αισθητικό που φαίνεται άσχημο είναι και ότι η θήκη σιλικόνης επειδή είναι αρκετά παχύ φουσκώνει εκεί πολύ οπότε βγαινει έξω από τη μεριά των κουμπιών και δε πιάνουν τα κουμπιά εκτός του ότι το κινητό φαίνεται σα να εχει βγαλει καρούμπαλο :lol::lol::lol::lol:

Edited by pan82

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Παιδια μετα απο καποιες μερες με το τηλεφωνο ,ολα καλα.

Το μονο προβλημα ειναι οτι δεν εχω ειδοποιησεις στο inbox.

Εχω κανει τα παντα αλλα αρνειται.

Καμμια βοηθεια?

βλέπω αρκετά σκρουτζομαγαζα έχουν φέρει την b20 πλέον όπως το citis που επικοινώνησα μαζί τους Edited by akalos

Σορρυ που ενοχλω αυτο το τοπικ αλλα αφου ειναι πιο "δουλεμενο" απο του 4χ θα ξερετε καποιοι κατι παραπανω

Μεσα στην μερα παω για αγορα απο το citismarket, εχει παρει κανεις απο εκει?

Μου ειπε πως ειναι το 4χ http://www.citismarket.com/xiaomi-redmi-note-4x-32gb-snap-gray με ελληνικα, 2χρονια εγγυηση και την 800αρα με snap

Τελικα για να δω αν ειναι το 4χ με snapdragon και την 800αρα θα πρεπει να τσεκαρω

Α)να γραφει το κουτι 4χ?

Β)να εχει με κοκκινα γραμματα τον κωδικο

Γ)Να γραφει κωδικο 2016102

Μια σιγουρη απαντηση παρακαλω μη φαω καμια πατατα :(

wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω

Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30

Αμα ειχες δει το πρωτο μηνυμα που χει link με τις διαφορες δεν θα χες απορια.

Οκ δεν το ειχα δει αλλα δεν λεει και πολλα...

Εκτος αν μονο δηλαδη η ινφοκουεστ εχει την ονομασια 4χ σε global,αρα τα αλλα ειναι note 4 με γκλομπαλ?

Πως δεν λεει; Αφου εχω γραψει ξεκαθαρα τι πρεπει να γραφει το κουτι. Οποτε αυτα θα ρωτησεις τα σκρουτζομαγαζα ;)

Ρε παιδια ανα σελιδα απανταμε ακριβως το ιδιο πραγμα για το ποιο εχει και ποιο δεν εχει την 800αρα μπαντα. Εχει γινει κουραστικο. Τοσο δυσκολο ειναι να κανετε ενα search ή απλα να κοιταξετε καμια σελιδα πισω; Ισως θα πρεπε να μπει link στο πρωτο μηνυμα αυτο εδω οπου γραφω σε περιληψη τις διαφορες

Εκδοσεις

Redmi Note 4: Helio x20, δεν εχει 800αρα

Redmi Note 4X: snapdragon 625 χωρις 800αρα

Redmi Note 4 (snapdragon): snapdragon 625 χωρις 800αρα

Redmi Note 4 Global Edition: snapdragon 625 με 800αρα (προσοχη πολλα σκρουτζομαγαζα λενε global στο ονομα αλλα εννοουνε την Rom)

Redmi Note 4X της infoquest: η infoquest βαπτιζει ετσι το global οποτε εχει κανονικα 800αρα στα μεγαλα καταστηματα Κωτσοβολος/Πλαισιο/Γερμανος κλπ

Για να σιγουρευτειτε οτι ειναι οντως η εκδοση με 800αρα, στο πλαϊ το κουτι γραφει Global Edition με κοκκινα γραμματα και τοσο πισω στο κουτι οσο και στο αυτοκολλητακι στη πλατη του κινητου γραφει Model: 2016102 . Προσοχη πισω στο κουτι μην το μπερδεψετε με την ημερομηνια συσκευασιας.

Θηκες/Τζαμακια

Οι θηκες τους 4 mtk δεν κανουν για κανενα λογο στο 4X ή 4 Global. Ισως κανει το τζαμακι του 4 mtk αν ειναι με κενο αντι για τρυπες (αν και αισθητικα ισως δεν κεντραρει σωστα καμερα/ηχειο/αισθητηρα). Τη στιγμη που εγραφα ηταν αγνωστο το αν καθονται τελεια οι θηκες/τζαμακια του 4X στο 4 Global. Θα κανω edit οταν μας ερθουν οι πρωτες παραγγελιες.

Διαφορες Infoquest απο παραεισαγωγης

Τελος επισημη ελληνικη εγγυηση εχετε μονο απο οσα φερνει η infoquest. Οποιοδηποτε αλλο (ειτε Κινα, ειτε ευρωπαικη αποθηκη ειτε σκρουτζομαγαζου) εχετε μονο εγγυηση καταστηματος ενω δεν ειναι σιγουρο οτι φορανε official rom (πρεπει το σιγουρεψετε απο το καταστημα). Δεν σημαινει βεβαια οτι ειναι και το τελος του κοσμου... αλλαζεις Rom αφου πιθανοτατα θα εχουν αφησει και ξεκλειδωτο το bootloader. ;)

Πως δεν λεει; Αφου εχω γραψει ξεκαθαρα τι πρεπει να γραφει το κουτι. Οποτε αυτα θα ρωτησεις τα σκρουτζομαγαζα ;)

Για εκτος ινφοκουεστ

4χ με με 625 και 800αρα που γραφει?Γιατι κατι δεν βλεπω καλα μαλλον....

Εκτος αν συμφωνεις οτι απλα θα παρω redmi note 4 με 625 και 800αρα....

Απλα δεν λεγετε 4χ?Ενω ειναι!?

(Δεν το παιζω εξυπνος,απλα προσπαθω να καταλαβω...και πως θα το καταλαβω στο καταστημα οτι θα ειναι 4χ 625 με 800αρα)

Για εκτος ινφοκουεστ

(Δεν το παιζω εξυπνος,απλα προσπαθω να καταλαβω...και πως θα το καταλαβω στο καταστημα οτι θα ειναι 4χ 625 με 800αρα)

δεν γράφει 800αρα,ούτε 4χ

τα παρακάτω γράφει και έχει την B20

---Για να σιγουρευτειτε οτι ειναι οντως η εκδοση με 800αρα, στο πλαϊ το κουτι γραφει Global Edition με κοκκινα γραμματα και τοσο πισω στο κουτι οσο και στο αυτοκολλητακι στη πλατη του κινητου γραφει Model: 2016102 . Προσοχη πισω στο κουτι μην το μπερδεψετε με την ημερομηνια συσκευασιας.---

Edited by akalos

Για εκτος ινφοκουεστ

Φίλε μου αυτά που πουλιούνται στον σκρουτζ με την 800 έχουν σαν περιγραφή Xiaomi Redmi Note 4 EU και έχουν τον ανάλογο κωδικό από εκεί και πέρα πάρε τους ένα τηλ για επιβεβαίωση από οπού θέλεις να το αγοράσεις

Απλα για να ξέρεις η gloabal εκδοσή

Έχει τον ανάλογο κωδικό 2016102

Στο κουτί γράφει μόνο το 4

Επίσης στο κουτί έχει ευρωπαϊκό φορτιστή

Για εκτος ινφοκουεστ

Ξαναδιαβασε λιγο καλυτερα. Λεω οτι το Redmi Note 4 Global Editon εχει την 800αρα και στη πραγματικοτητα αυτο φερνει η Infoquest ασχετα αν στη σελιδα της το χει βαπτισει Note 4X. Το κουτι ακομα και απο Infoquest ειναι ολοιδιο με τα υπολοιπα. Δηλαδη εχει νουμερο σκετο 4, στο πλαι γραφει Global Version και πισω εχει model number 2016102.

Αυτα λοιπον θα ρωτησεις αν τυχον το παρεις απο σκρουτζομαγαζο στα Redmi Note 4 (snapdragon) που πουλανε. Αν παλι πας σε μεγαλη αλυσιδα τοτε παιρνεις Redmi Note 4X αλλα το κουτι του ειναι ολοϊδιο με αυτα που γραφω γιατι στη πραγματικοτητα ειναι το Redmi Note 4 Global.

Ξαναδιαβασε λιγο καλυτερα. Λεω οτι το Redmi Note 4 Global Editon εχει την 800αρα και στη πραγματικοτητα αυτο φερνει η Infoquest ασχετα αν στη σελιδα της το χει βαπτισει Note 4X. Το κουτι ακομα και απο Infoquest ειναι ολοιδιο με τα υπολοιπα. Δηλαδη εχει νουμερο σκετο 4, στο πλαι γραφει Global Version και πισω εχει model number 2016102.

Αυτα λοιπον θα ρωτησεις αν τυχον το παρεις απο σκρουτζομαγαζο στα Redmi Note 4 (snapdragon) που πουλανε. Αν παλι πας σε μεγαλη αλυσιδα τοτε παιρνεις Redmi Note 4X αλλα το κουτι του ειναι ολοϊδιο με αυτα που γραφω γιατι στη πραγματικοτητα ειναι το Redmi Note 4 Global.

Ναι πανω κατω το ιδιο λεγαμε,

Λοιπον μιλησα με το τηλ κεντρο,μου ειπαν πως ειναι με την 800αρα και snapdragon αλλα εχει ελληνικο μενου και δεν λεει global, τους ειπα για τον κωδικο και δεν εχουν προσβαση επειδη ειναι τηλ.κεντρο...Πως γίνεται να ειναι 4χ με 800αρα και snap ομως?

Θα πρεπει να παω να τσεκαρω τον κωδικο αποτι φαινεται,το θεμα ειναι με αθτα τα χαρακτηριστικα.που λενε,τι αλλο κωδικο διαφορετικο να εχει? :/

Ναι πανω κατω το ιδιο λεγαμε,

Λοιπον μιλησα με το τηλ κεντρο,μου ειπαν πως ειναι με την 800αρα και snapdragon αλλα εχει ελληνικο μενου και δεν λεει global, τους ειπα για τον κωδικο και δεν εχουν προσβαση επειδη ειναι τηλ.κεντρο...Πως γίνεται να ειναι 4χ με 800αρα και snap ομως?

Θα πρεπει να παω να τσεκαρω τον κωδικο αποτι φαινεται,το θεμα ειναι με αθτα τα χαρακτηριστικα.που λενε,τι αλλο κωδικο διαφορετικο να εχει? :/

Αν δεν ξερουν παιρνεις τηλεφωνο το επομενο καταστημα. ;) Εγω προσωπικα το βρηκα στο mytel.gr. Αλλα παιδια το βρηκαν στο mygad. Αλλοι στο youhou. Αλλοι στο eshop. Αλλοι στο nokshop. Το χουν αρκετα καταστηματα. Αν σου πουν ναι πας απο εκει, το επιβεβαιωνεις και απο κοντα οτι ειναι οντως αυτο και τελος .

Εκτος και αν μιλησες με infoquest που σε αυτους δεν χρειαζεται να ρωτησεις αφου το Note 4 Global δινουν. Αν θες για ασφαλεια βεβαια κοιτα το κουτι πριν το παρεις.

Edited by Antretng

Όποιος ενδιαφέρεται για αγορά από εξωτερικό. υπάρχει προσφορά στο geekbuying.com μαύρο global στα 132 €

Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όποιος ενδιαφέρεται για αγορά από εξωτερικό. υπάρχει προσφορά στο geekbuying.com μαύρο global στα 132 €

Δεν γράφει κάπου όμως ότι έχει την ελληνική γλωσσά

Αν δεν ξερουν παιρνεις τηλεφωνο το επομενο καταστημα. ;) Εγω προσωπικα το βρηκα στο mytel.gr. Αλλα παιδια το βρηκαν στο mygad. Αλλοι στο youhou. Αλλοι στο eshop. Αλλοι στο nokshop. Το χουν αρκετα καταστηματα. Αν σου πουν ναι πας απο εκει, το επιβεβαιωνεις και απο κοντα οτι ειναι οντως αυτο και τελος .

Εκτος και αν μιλησες με infoquest που σε αυτους δεν χρειαζεται να ρωτησεις αφου το Note 4 Global δινουν. Αν θες για ασφαλεια βεβαια κοιτα το κουτι πριν το παρεις.

Το βρηκα στο mr mobi με το 2016102 αλλα μου ειπε πως δεν ειναι το 4χ αυτο...ειναι το 4..αρα παω citismarket να δω αν εχει τον κωδικο αλλιως παω mrmobi που λογικα ειναι αυτο που ψαχνω?με σναπ και 800αρα

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

4χ Με snapdragon και 800αρα?

Εγω ειδα ενα με 16gb?lol?

Για στειλε λινκ

Edited by kflabouris

Το βρηκα στο mr mobi με το 2016102 αλλα μου ειπε πως δεν ειναι το 4χ αυτο...ειναι το 4..αρα παω citismarket να δω αν εχει τον κωδικο αλλιως παω mrmobi που λογικα ειναι αυτο που ψαχνω?με σναπ και 800αρα

Το κινητό που ψάχνεις είναι το 4 στη global version οπότε σωστά σου είπε το 4Χ είναι άλλο μοντέλο παντού στο κόσμο εκτός από Ελλάδα που το ονομάτισε έτσι η αντιπροσωπεία, στη πραγματικότητα το κουτί όμως γράφει απλά 4 ένα είναι το κουτί παγκοσμίως

4χ Με snapdragon και 800αρα?

Εγω ειδα ενα με 16gb?lol?

Για στειλε λινκ

Όλα τα redmi note 4 εχουν global firmware με την ελληνική γλώσσα επίσημα από xiaomi.

Eπίσης απέξω με 130€ βρίσκεται το 3/32GB και με 150€ πλέον το 4/64GB για όσους τους ενδιαφέρει

Edited by pan82

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Το βρηκα στο mr mobi με το 2016102 αλλα μου ειπε πως δεν ειναι το 4χ αυτο...ειναι το 4..αρα παω citismarket να δω αν εχει τον κωδικο αλλιως παω mrmobi που λογικα ειναι αυτο που ψαχνω?με σναπ και 800αρα[color="#bbc"

Αυτό ειναι ρε συ,παρτο.Ο κωδικος εχει σημασια.

Το κινητό που ψάχνεις είναι το 4 στη global version οπότε σωστά σου είπε το 4Χ είναι άλλο μοντέλο παντού στο κόσμο εκτός από Ελλάδα που το ονομάτισε έτσι η αντιπροσωπεία, στη πραγματικότητα το κουτί όμως γράφει απλά 4 ένα είναι το κουτί παγκοσμίως

Όλα τα redmi note 4 εχουν global firmware με την ελληνική γλώσσα επίσημα από xiaomi.

Eπίσης απέξω με 130€ βρίσκεται το 3/32GB και με 150€ πλέον το 4/64GB για όσους τους ενδιαφέρει

Σε ερώτηση που τους είχα κάνει μου είχαν πει δεν την έχει ότι αναγράφει μόνο,αυτό είχα σκεφτεί ότι λόγο global θα την έχει,μπορεί και να μην ξέρουν τη να πω,πάντως και στο ali έχω δει περιπτώσεις που γράφει συγκεκριμένες γλώσσες ,δυο τα ενδεχόμενα δεν γνωρίζουν η μαϊμού rom

Global είναι, η ελληνική γλώσσα είναι αυτονόητο ότι την έχει.

Εγώ το πήρα για φίλο από banggood 143€ περίπου βγήκε έκανε 15 μέρες να ρθει με nl Post πέρασε αέρας χωρίς επιπλέον έξοδα.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Global είναι, η ελληνική γλώσσα είναι αυτονόητο ότι την έχει.

Εγώ το πήρα για φίλο από banggood 143€ περίπου βγήκε έκανε 15 μέρες να ρθει με nl Post πέρασε αέρας χωρίς επιπλέον έξοδα.

Αυτονόητο είναι αλλά δεν έχουμε δει λίγα με fake roms περασμένες από τα καταστήματα

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)