Modeling Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Μόλις τώρα έκανε update,μόνο του στην 8.2.7.0 Φαντάζομαι θα έχει ήδη γίνει η θα γίνει εντός της ημέρας και σε άλλους κατόχους του συγκεκριμένου κινητού. Να δούμε αν θα εντοπιστεί καμιά ειδοποιός διαφορά. 8.2.7.0 ?????? Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Και εδώ 8.2.7. Bug fixes έλεγε το update, κλασσικά. Πάντως μου έκανε εντύπωση πως η εγκατάσταση κράτησε πάνω από δέκα λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Και εδώ 8.2.7. Bug fixes έλεγε το update, κλασσικά. Πάντως μου έκανε εντύπωση πως η εγκατάσταση κράτησε πάνω από δέκα λεπτά. Τι γντ ρε παιδια;;;χθες εβαλα την 8.2.5.0 και βγηκε κιολας 8.2.7;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Με την Google camera που δοκίμασα βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από ότι με την stock εφαρμογή και το focus είναι καλύτερο δεν λέω για χαοτικές διάφορες απλά τα αποτελέσματα ήταν καλύτερα Τραβαει λιγο αργοτερα τη φωτογραφια απο οταν πατας οποτε δεν εχει camera shake. Το προβλημα ομως ειναι οτι δεν εχει το hht που σωζει αρκετα σε χαμηλο φωτισμο. Δοκιμασε παλι τη στοκ καμερα, κανε tap to focus και πριν νεταρει πατα το κλειστρο. Ετσι θα κερδισεις λιγο χρονο και θα αποφυγεις το camera shake. ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι γντ ρε παιδια;;;χθες εβαλα την 8.2.5.0 και βγηκε κιολας 8.2.7;;; Xiaomi.... get used to this. Απο updates ειναι πολυ καλη. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 αφου η 8.2.5. εχει προβληματα λογικο Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 αφου η 8.2.5. εχει προβληματα λογικο Κανένα θέμα εδώ με την 8.2.5.0 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Τραβαει λιγο αργοτερα τη φωτογραφια απο οταν πατας οποτε δεν εχει camera shake. Το προβλημα ομως ειναι οτι δεν εχει το hht που σωζει αρκετα σε χαμηλο φωτισμο. Δοκιμασε παλι τη στοκ καμερα, κανε tap to focus και πριν νεταρει πατα το κλειστρο. Ετσι θα κερδισεις λιγο χρονο και θα αποφυγεις το camera shake. ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Xiaomi.... get used to this. Απο updates ειναι πολυ καλη. :) Με tap to focus το δοκίμασα και παρατήρησα ότι κάποιες φορές σημεία που είναι εκτός focus δεν βγαίνουν καλά όπως επίσης οι φωτογραφίες από Google camera είναι σχεδόν διπλάσιες σε μέγεθος(περισσότερες πληροφορίες) και τα χρώματα είναι ποιο καλά ενώ στην stock κάποιες φορές τα ξεθωριάζει πάντα σε σύγκριση μιλάω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Με tap to focus το δοκίμασα και παρατήρησα ότι κάποιες φορές σημεία που είναι εκτός focus δεν βγαίνουν καλά όπως επίσης οι φωτογραφίες από Google camera είναι σχεδόν διπλάσιες σε μέγεθος(περισσότερες πληροφορίες) και τα χρώματα είναι ποιο καλά ενώ στην stock κάποιες φορές τα ξεθωριάζει πάντα σε σύγκριση μιλάω offtopic γιατί δεν μου βγάζει την Google camera στο play store; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 offtopic γιατί δεν μου βγάζει την Google camera στο play store; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ξέρω γιατί δεν την βγάζει αλλά αν την έχεις εγκαταστήσει στο παρελθόν ψάξε στην βιβλιοθήκη σου στο play store θα την βρεις αλλιώς apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Στο δικό μου δεν βγάζει Update και είναι η έκδοση 8.2.5.0.... Πρέπει να το γυρίσω στο region India πάλι για να το βρει; Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Στο δικό μου δεν βγάζει Update και είναι η έκδοση 8.2.5.0.... Πρέπει να το γυρίσω στο region India πάλι για να το βρει; Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk Και εμενα δεν την βρισκει ακομα,αλλα δεν με νοιαζει....τις επομε ες μερες θα ερθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 offtopic γιατί δεν μου βγάζει την Google camera στο play store; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πες απο browser στο play store (πχ απο το pc), κανε log in και βρες τη google camera. Επειτα πατα εγκατασταση και επελεξε το redmi note 4 που εχεις τωρα (μπορει να σου βγαλει και αλλες συσκευες σου). Αφου ολοκληρωθει θα δεις το κινητο σου να εγκαθιστει την εφαρμογη. Για μενα βεβαια, ως 3rd party camera app προτιμω την bacon που εχει και manual mode αλλα και φλας στη σελφι. Μαλιστα προτιμω την 1.8.3 αφου ειναι λιγοτερο πολυπλοκο το μενου. Τις διαφημισεις τις κλεινεις απο τις ρυθμισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Κανένα θέμα εδώ με την 8.2.5.0 εμενα μου Γ@Μησε ΟΛο το κινητο..ΦΟρματ φιλε ...ασε που η δονηση μια δουλευει μια οχι. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 εμενα μου Γ@Μησε ΟΛο το κινητο..ΦΟρματ φιλε ...ασε που η δονηση μια δουλευει μια οχι. Εγώ το έχω πει ότι είναι μηχανήματα του διαβόλου αυτά!!! :p Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ronnio Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Σου έβγαλε την εικόνα του fastboot? Δηλαδή αυτό; ναι φίλε αυτή την εικόνα μου έβγαλε το δοκίμασα πάλι άλλα για κάποιο λόγο δεν ξεκινάει το update.Έχω το μοντέλο που εισάγει η infoquest.Δεν ξέρω εάν είναι πρόβλημα του κινητού η κάτι άλλο, σκέφτομαι πάντως να το πάω για service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 ναι φίλε αυτή την εικόνα μου έβγαλε το δοκίμασα πάλι άλλα για κάποιο λόγο δεν ξεκινάει το update.Έχω το μοντέλο που εισάγει η infoquest.Δεν ξέρω εάν είναι πρόβλημα του κινητού η κάτι άλλο, σκέφτομαι πάντως να το πάω για service. Της infoquest έχω και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Παιδιά ένα πρόβλημα που έχω εγώ έχει να κάνει με το ότι δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες στο fotobucket. Επιλέγω τη φώτο από τη συλλογή προσπαθεί να την ανεβάσει αλλά μένει εκεί δεν φορτώνει τη φωτογραφία. Ξέρει κανείς κάτι για αυτό; Την ίδια φωτογραφία την έστειλα στο LG g4 και την ανέβασε αμεσως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Παιδιά ένα πρόβλημα που έχω εγώ έχει να κάνει με το ότι δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες στο fotobucket. Επιλέγω τη φώτο από τη συλλογή προσπαθεί να την ανεβάσει αλλά μένει εκεί δεν φορτώνει τη φωτογραφία. Ξέρει κανείς κάτι για αυτό; Την ίδια φωτογραφία την έστειλα στο LG g4 και την ανέβασε αμεσως Μήπως έχει να κάνει με τις άδειες της εφαρμογής δες μήπως θέλουν ενεργοποίηση π.χ για αποθηκευτικό χώρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ronnio Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Σου έβγαλε την εικόνα του fastboot? Δηλαδή αυτό; ναι φίλε αυτή την εικόνα μου έβγαλε το δοκίμασα πάλι άλλα για κάποιο λόγο δεν ξεκινάει το update.Έχω το μοντέλο που εισάγει η infoquest.Δεν ξέρω εάν είναι πρόβλημα του κινητού η κάτι άλλο, σκέφτομαι πάντως να το πάω για service. Λιπον τα κατάφερα πέρασα την 8.2.5.0 stable.Όσοι έχετε πρόβλημα με την αναβάθμιση δοκιμάστε τον τρόπο που γράφουν στο post 2 του παρακάτω link http://pillowwale.com/thread-191813-1-0.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Είναι πάντα απαραίτητο το tempered..... Σκέφτομαι να το δωσω αλλά είμαι στο 51% μπαταρίας και έχω μέχρι στιγμής 5h35m οθόνη....Η μπαταρία είναι το μόνο που με κρατάει και το έχω ακόμα.... μπορείς να ανεβάσεις κάποιο screenshot και να μου πεις τι χρήση κάνεις? Ρωτάω για συνολικά μου βγάζει 4-5 ώρες οθόνης σε 1,5 μέρα περίπου. Χρησιμοποιώ πολύ 4G, ανοιχτό GPS και συγχρονισμοί, αλλά δεν παίζω ιδιαίτερα παιχνίδια ή βλέπω βίντεο. Το android μου καταναλώνει την περισσότερη μπαταρία και σκέφτομαι μήπως κάτι μου δημιουργεί θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 μπορείς να ανεβάσεις κάποιο screenshot και να μου πεις τι χρήση κάνεις? Ρωτάω για συνολικά μου βγάζει 4-5 ώρες οθόνης σε 1,5 μέρα περίπου. Χρησιμοποιώ πολύ 4G, ανοιχτό GPS και συγχρονισμοί, αλλά δεν παίζω ιδιαίτερα παιχνίδια ή βλέπω βίντεο. Το android μου καταναλώνει την περισσότερη μπαταρία και σκέφτομαι μήπως κάτι μου δημιουργεί θέμα... Εχεις gps που ρουφαει. Αν μαλιστα δεν εχει κλεισει και τους συγχρονισμους απο τις εφαρμογες της google το κανει ακομα χειροτερο. Επιπλεον παιζει ρολο και το σημα σου. Για καλυτερο συγκριτικο δες εσενα αλλες συσκευες ποσες ωρες βγαζουν σε σχεση με το μεσο ορο και θα καταλαβεις. Τελος μεγαλο ρολο παιζει αν το χρησιμοποιεις και ως δικαρτο. Υ.Γ. 4-5 ωρες εννοεις απο 100% σε σχεδον 0%; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 μπορείς να ανεβάσεις κάποιο screenshot και να μου πεις τι χρήση κάνεις? Ρωτάω για συνολικά μου βγάζει 4-5 ώρες οθόνης σε 1,5 μέρα περίπου. Χρησιμοποιώ πολύ 4G, ανοιχτό GPS και συγχρονισμοί, αλλά δεν παίζω ιδιαίτερα παιχνίδια ή βλέπω βίντεο. Το android μου καταναλώνει την περισσότερη μπαταρία και σκέφτομαι μήπως κάτι μου δημιουργεί θέμα... Ανοικτά παντα τα δεδομένα με 4G,συνδεδεμένο με bluetooth hands free από το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα,συνχρονησμο gmail,ενεργοποιημένη την τοποθεσία,μια σιμ,ανοικτό πάντα το wifi,να σκεφτείς τωρα είμαι με 50% μπαταρία και έχω χρήση 18h35m από την προηγούμενη φόρτιση,και οθόνη 3h25m.... Αλλά και εμένα το σύστημαAndroid είναι στο 22%.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 (edited) Εχεις gps που ρουφαει. Αν μαλιστα δεν εχει κλεισει και τους συγχρονισμους απο τις εφαρμογες της google το κανει ακομα χειροτερο. Επιπλεον παιζει ρολο και το σημα σου. Για καλυτερο συγκριτικο δες εσενα αλλες συσκευες ποσες ωρες βγαζουν σε σχεση με το μεσο ορο και θα καταλαβεις. Τελος μεγαλο ρολο παιζει αν το χρησιμοποιεις και ως δικαρτο. Υ.Γ. 4-5 ωρες εννοεις απο 100% σε σχεδον 0%; Θα δοκιμάσω να κλείσω gps και εφαρμογές google (το google assistant φαντάζομαι εννοείς?). Επίσης λέω να απεγκαταστήσω κάποιες εφαρμογές (έχω πάρα πολλές) μήπως και κάποια δημιουργεί πρόβλημα. Άλλη συσκευή δεν έχω για να δω πόσες ώρες βγάζει δυστυχώς. Όχι μία κάρτα έχω μόνο και οι 5 ώρες είναι από 100% στο 20% περίπου. Μου έκανε εντύπωση που ο φίλος πιο πάνω είχε 50% μπαταρία και 5 ώρες οθόνη ήδη. Ανοικτά παντα τα δεδομένα με 4G,συνδεδεμένο με bluetooth hands free από το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα,συνχρονησμο gmail,ενεργοποιημένη την τοποθεσία,μια σιμ,ανοικτό πάντα το wifi,να σκεφτείς τωρα είμαι με 50% μπαταρία και έχω χρήση 18h35m από την προηγούμενη φόρτιση,και οθόνη 3h25m.... Αλλά και εμένα το σύστημαAndroid είναι στο 22%.... Ακριβώς την ίδια χρήση κάνω κι εγώ!! :lol::lol: Οπότε και σένα το android έχει πολύ κατανάλωση και περίπου συνολικά έχεις κανα 6ωρο μπαταρία? Άρα δεν πρέπει να έχουμε μεγάλη διαφορά... Edited May 19, 2017 by l_kostas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antekala Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 καλημέρα , θήκη τελικά που θα βρούμε? χρειάζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Θα δοκιμάσω να κλείσω gps και εφαρμογές google (το google assistant φαντάζομαι εννοείς?). Επίσης λέω να απεγκαταστήσω κάποιες εφαρμογές (έχω πάρα πολλές) μήπως και κάποια δημιουργεί πρόβλημα. Άλλη συσκευή δεν έχω για να δω πόσες ώρες βγάζει δυστυχώς. Όχι μία κάρτα έχω μόνο και οι 5 ώρες είναι από 100% στο 20% περίπου. Μου έκανε εντύπωση που ο φίλος πιο πάνω είχε 50% μπαταρία και 5 ώρες οθόνη ήδη. Ακριβώς την ίδια χρήση κάνω κι εγώ!! :lol::lol: Οπότε και σένα το android έχει πολύ κατανάλωση και περίπου συνολικά έχεις κανα 6ωρο μπαταρία? Άρα δεν πρέπει να έχουμε μεγάλη διαφορά... Κοίτα,οπότε έχω το τηλέφωνο σε αναμονή είναι λογικό να καταναλώνετε η μπαταρία,όσο αφορά τις ώρες που έχω γράψει για έχω πιάσει και 10 ώρες οθόνη αυτό γίνεται όταν ασχολούμαι όλη την ώρα μαζί του.... Αλλά όταν τα έχω όλα ανοικτά και δουλεύω μου βγάζει 6,5 ώρες σίγουρα.... Τώρα ότι το σύστημαAndroid έχει μεγάλη κατανάλωση πρέπει να βρω τι την προκαλεί...και ανάλογα να κλείσω μερικές εφαρμογές.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts