Antretng Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 (edited) Παρε καλυτερα αυτο http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/169783-xiaomi-redmi-3s-grey-dual-sim Εχει και 800αρα μπαντα και τιμια μπαταρια... ισως υστερει λιγο σε επιδοσεις και καμερα αλλα για τσεπη φορμας και να αξιζει η συσκευη σε τιμη κατω των 250 μονο αυτο υπαρχει. Ρωτα τους ομως αν ειναι εκθεσιακο. Βεβαια και παλι ζορικα τα πραγματα σε τσεπη φορμας αλλα ειναι αρκετα μικροτερο και πιστευω οτι θα επιβιωσει. Edited April 19, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 σε ευχαριστω, αλλα προτιμω ολο το ρισκο για να εχω ενα καλυτερο κινητο σε αυτα τα λεφτα.. Εξαλλου 5" με 5,5" ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα στις διαστασεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Χαοτική διαφορα! Πλεον κατω απο 5.5 δε με βολευουν! Αννθες κομπακτ κατασταση ομως, πας στο 5 Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Κατι παραπανω απο 1 εκατοστο μηκος και 30mm πλατος παραπανω αν δεις διαστασεις. Οταν εισαι οριακα, αυτα τα λιγα εκατοστα μπορει αν ειναι η διαφορα μεταξυ του "κρακ" ή οχι. Αλλωστε δεν ειχες ποτε smartphone... δεν θεωρω οτι εισαι απαιτητικος. Μια χαρα θα σου σταθει αυτο που προτεινα. Αν παλι εισαι απαιτητικος πηγαινε σε αυτο στα 300 ευρω https://www.skroutz.gr/s/9815040/Sony-Xperia-X-Compact-32GB.html#specs που ειναι ακομα πιο φορητο και εχει και αρκετα καλυτερη καμερα. Επιπλεον μαλλον δεν εχεις καταλαβει για ποσο μεγαλη συσκευη μιλαμε... καμια σχεση με τα παλια κινητα. 5.5 ιντσες ειναι αρκετα μεγαλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 (edited) θα δουλεψω τις επομενες μερες ενα παλιο κινητο ενος φιλου, to LG G2 στις 5.2" και θα σας πω. Θα περασω και απο κανα πλαισιο να το δω, για να εχω μια καλυτερη γνωμη. Αλλιως παλι σε Xiaomi θα παω στις 5", απλως δεν ξερω ποιο μοντελο, αλλα παντα το πολυ στα 190€. Αν εχει καποιος καποια συμβουλη... Αλλα νομιζω οτι δεν θα εχω θεμα, γιατι ειμαι πολυ προσεκτικος... Edited April 19, 2017 by euromaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 θα δουλεψω τις επομενες μερες ενα παλιο κινητο ενος φιλου, to LG G2 στις 5.2" και θα σας πω. Αλλα νομιζω οτι δεν θα εχω θεμα, γιατι ειμαι πολυ προσεκτικος... Το g2 ειναι φοβερα μαζεμενο με μικρα μπεζελς... εχει ιδιες διαστασεις με το 5αρη που σου προτεινα. Το 5.5αρη ειναι για την ακριβεια 1,1 εκατοστα μακρυτερο και ελαφρως πιο πλατη. Πηγαινε σε ενα καταστημα να το δεις. Ιδανικη επιλογη για ανθρωπο που το θελει στη τσεπη ειναι το x compact που σου εβαλα παραπανω. Ειναι περιπου ενα εκατοστο μικροτερο απο το g2 που θα δουλεψεις. Αν παλι δεν σου φτανουν τα χρηματα μην πας σε μεγαλυτερο απο το redmi 3s. Αν και καλη περιπτωση θα ηταν να προτεινεις στο φιλο σου να το αγορασεις με 90-100 ευρω εφοσον ειναι το 32αρη... ιδανικο για πρωτο κινητο και στεκεται ακομα και σημερα αξιοπρεπεστατα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 ΤΟ Sony x που λες δεν το συζηταω, μιας που εχω καταληξει σε ποια εταιρια θελω να παω (Xiaomi), λογω μπαταριας και custom rom Που θελω να ασχοληθω. Δυστυχως το Moto g δεν εχει πια καλυ μπαταρια, οποτε θα το δουλεψω λιγες μερες για να δω το μεγεθος και να φανταστω πως θα ειναι το λιγο μεγαλυτερο redmi note 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 (edited) Ποιο moto g? Για το lg g2 δεν ελεγες; Αν ειναι το lg g2, χιλιες φορες καλυτερα να το παρεις κανα 90αρη και αντε να δωσεις ενα 30αρη για αλλαγη μπαταριας παρα να σκασεις 250 ευρω για κινητο που δεν ξερεις αν θα σε βολεψει και αν θα επιβιωσει. Αν μαλιστα ο φιλος σου ειναι πιο σχετικος απο σενα, του βαζει την cloudy 3.3 και xceed 14 και δεν εχει τιποτα να ζηλεψει σε αποδοση απο το note 4x. Ο θρυλος της lg που ακουει στο ονομα G2 ακομα και σημερα δειχνει δοντια. Το εχω παρει και ακομα με εντυπωσιαζει. Η αυτονομια του x compact μια χαρα ειναι... μιλαμε για 4.6 ιντσες που προφανως εχει χαμηλοτερη καταναλωση. Σιγουρα δεν φτανει το note 4x αλλα μη σε ξεγελα τα 2700 mah ;) Edited April 19, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 (edited) συγνωμη, οτι να ναι εγραψα, το κινητο ειναι το Motorola Moto G (2nd gen), του οποιου τα χαρακτηριστικα δεν με καλυπτουν. 1gb ram kai 8gb μνημη και με την μπαταρια που δεν βγαζει 1 μερα... Απλως θα δοκιμασω τις 5"... http://www.gsmarena.com/motorola_moto_g_(2nd_gen)-6647.php Edited April 19, 2017 by euromaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Α ναι, αυτο σημερα δεν φτουραει ουτε σε αποδοση ουτε σε μπαταρια... ειδικα ο snapdragon 400 δεν κανει ουτε για παιδακι. Αλλα ειναι 5 ιντσες, οχι 5.2... Τεσπα θα το δεις και μονος σου . Εγω φοβαμαι οτι 5.5αρη κινητο οπως θα ειναι το ποδι σου θα λυγιζει το κινητο με αποτελεσμα να την ακουσει μια μερα. Κανονικα εσυ πας για 4.6 ιντσες και οχι 5.5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 θα δω και θα σας πω.. Ευχαριστω παντως για την βοηθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiskai Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Παρελαβα και εγω σημερα σε χρωμα μαυρο [πολυ ομορφο]χωρις να πληρωσω τελωνειο Μπράβο, καλορίζικο... Μου έδωσες και ελπίδα ;) Εχω παραγγείλει κι εγώ απο ali πριν 3 μέρες και αναμένω... Στάλθηκε από το VF-895N μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Εντάξει σε φόρμα μπαίνει το redmi note 4 ρε παιδιά. Σε μπροστινή τσέπη είναι που δεν μπαίνει και σε ορισμένες κ@λότσεπες. Εγώ προσωπικά αν και όταν έρθει η θήκη θα πάω να το χτυπήσω και ελπίζω να την παλέψω σε μέγεθος μιας και είναι μεγάλη διαφορά με το τωρινό μου. Σε κ@λότσεπη πάντως θα μπει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Εντάξει σε φόρμα μπαίνει το redmi note 4 ρε παιδιά. Σε μπροστινή τσέπη είναι που δεν μπαίνει και σε ορισμένες κ@λότσεπες. Εγώ προσωπικά αν και όταν έρθει η θήκη θα πάω να το χτυπήσω και ελπίζω να την παλέψω σε μέγεθος μιας και είναι μεγάλη διαφορά με το τωρινό μου. Σε κ@λότσεπη πάντως θα μπει :p Good luck with that :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Λοιπον σε φορμα μπαινει οριακα...εφαγε κανα 2 βουτες εμενα στο αυτοκινητο ομως. ΚΑτα τα αλλα ειχα 5.2 ' για 1 χρονο αλλα πλεον ακομα και το 5.5' μου φαινεται μικρο !!!! Νομιζω το ιδανικο πλεον ειναι...σκαφος 5.5 με οθονη 6' !!! Ηδη μου φαινεται μικρο το xiaomi Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsospap Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Να ρωτησω μηπως το εχει και καποιος αλλος το ιδιο προβλημα.Ενω στην αρχη οταν μπαινω στο wifi δουλευει κανονικα,παει σφαιρα μετα απο λιγο ουτε σελιδα δεν μου ανοιγει.Αν κλεισω και ανοιξω το wifi,στρωνει αλλα δεν γινεται αυτη η δουλεια συνεχεια.Το κινητο ειναι το globan version απο welcomestores και εχει την 8.2.4.0 global stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bohemes Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Καλησπέρα.Περήφανος κάτοχος redmi note 4x(οπως το λέει η infoquest ton snapdragon με την 800αρα). Πόπα το κινητό, τρέχει σφαίρα και οθόνη τρομερή!Αναλόγως και απο που έρχεσαι βεβαια. Εγώ που ήρθα απο budget phone εχω τρελαθει. Ενημερωτικά πάντως, βρήκα και πήρα ήδη soft gel case και τζαμακι με ανάποδο Π και εφαρμόζουν κανονικότατα και τα 2. Από ελληνικό σκρουτζομάγαζο μάλιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Να ρωτησω μηπως το εχει και καποιος αλλος το ιδιο προβλημα.Ενω στην αρχη οταν μπαινω στο wifi δουλευει κανονικα,παει σφαιρα μετα απο λιγο ουτε σελιδα δεν μου ανοιγει.Αν κλεισω και ανοιξω το wifi,στρωνει αλλα δεν γινεται αυτη η δουλεια συνεχεια.Το κινητο ειναι το globan version απο welcomestores και εχει την 8.2.4.0 global stable Εμενα το κανει αυτο στο 4G ...καποιος φορες κολλαει και θελει να το κλεισω και να το ανοιξω. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Καλησπέρα.Περήφανος κάτοχος redmi note 4x(οπως το λέει η infoquest ton snapdragon με την 800αρα). Πόπα το κινητό, τρέχει σφαίρα και οθόνη τρομερή!Αναλόγως και απο που έρχεσαι βεβαια. Εγώ που ήρθα απο budget phone εχω τρελαθει. Ενημερωτικά πάντως, βρήκα και πήρα ήδη soft gel case και τζαμακι με ανάποδο Π και εφαρμόζουν κανονικότατα και τα 2. Από ελληνικό σκρουτζομάγαζο μάλιστα. Βάλε κάνα λινκ Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Τι λετε για το παρακατω μοντελο? Επειδη φοβαμαι οπως πολυ σωστα ειπες ενας φιλος πιο πανω, οτι το 4/64gb θα αργησει να ερθει, μηπως τελικα μεινω στο 3/32gb απο το geekbuying, στα 154€ που το εχει τωρα. Ξερει καποιος ποσες μερες περιπου κανει να ερθει απο αυτο το site και αν περναει απο τελωνειο? Ρωταω γιατι απο οτι καταλαβα ειναι ευρωπαικη αποθηκη. http://www.geekbuying.com/item/International-Version-Xiaomi-Redmi-Note-4-3GB-32GB-Smartphon----Gray-376547.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Τι λετε για το παρακατω μοντελο? Επειδη φοβαμαι οπως πολυ σωστα ειπες ενας φιλος πιο πανω, οτι το 4/64gb θα αργησει να ερθει, μηπως τελικα μεινω στο 3/32gb απο το geekbuying, στα 154€ που το εχει τωρα. Ξερει καποιος ποσες μερες περιπου κανει να ερθει απο αυτο το site και αν περναει απο τελωνειο? Ρωταω γιατι απο οτι καταλαβα ειναι ευρωπαικη αποθηκη. http://www.geekbuying.com/item/International-Version-Xiaomi-Redmi-Note-4-3GB-32GB-Smartphon----Gray-376547.html Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει αλλά το τηλέφωνο στο συγκεκριμενο λινκ δεν έχει ελληνικά. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Τι λετε για το παρακατω μοντελο? Επειδη φοβαμαι οπως πολυ σωστα ειπες ενας φιλος πιο πανω, οτι το 4/64gb θα αργησει να ερθει, μηπως τελικα μεινω στο 3/32gb απο το geekbuying, στα 154€ που το εχει τωρα. Ξερει καποιος ποσες μερες περιπου κανει να ερθει απο αυτο το site και αν περναει απο τελωνειο? Ρωταω γιατι απο οτι καταλαβα ειναι ευρωπαικη αποθηκη. http://www.geekbuying.com/item/International-Version-Xiaomi-Redmi-Note-4-3GB-32GB-Smartphon----Gray-376547.html HK Stock = Hong Kong. Οποτε οτι ισχυει και με τα υπολοιπα ισχυει και εδω απο ρισκο τελωνειου. Αν δεν θες ρισκο πας honorbuy αλλα εκει ερχεται 220 ευρω και δεν ξερω κατα ποσο αξιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Ποσο μπορει να ειναι το τελωνειο? Περισσοτερο με ενδιαφερει, ποσες μερες θα κανει να ερθει απο εκει χωρις και με τελωνειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Χωρις τελωνειο καπου 20-30 μερες. Με τελωνειο μπορει να φτασει και το διμηνο. Φυσικα ολα αυτα ειναι στατιστικα και οχι σιγουρα. Αν τυχον μπει τελωνειο υπολογιζε 35-40 ευρω (αναλογως τι τιμη το χρεωσουν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Ακομα και αν περασει τελωνειο θα ειναι πολυ πιο φθηνα απο οτι εδω στην Ελλαδα... 154€-249€ :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts