slk200gr Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Αν ενδιαφέρεται κάποιος για το μικρό μοντέλο 10.6 σε κατάσταση καινούργιου και παρα πολυ καλη τιμή έχω βάλει ένα στις αγγελίες.... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=465822 Δεν το πουλας ,το Χαριζεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Κανεις κατοχος του 12...? Ερωτηση. Η πλατη ειναι μεταλλικη η πλαστικη (πολυ φοβαμαι οτι ειναι "aluminium-like", αλλα τελικα πλαστικο)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 (edited) Δεν ξερω να σου απαντησω, και δεν καταλαβαινω γιατι το ρωτας. Βλεποντας την πλατη θα πονταρα το σπιτι μου οτι ειναι πλαστικουρα. Το οτι βεντουζαρει δυνατα ομως η θηκη πληκτρολογιο σε ολη την επιφανεια της, κι οχι μονο σε 2-3 ορισμενες θεσεις με εκανε να αναθεωρησω. Αντοχη παντως (στις γρατζουνιες παντα, δε σκεφτομαι καν πτωση) δεν μου μοιαζει να εχει. Edited June 27, 2018 by fioravanti90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Κανεις κατοχος του 12...? Ερωτηση. Η πλατη ειναι μεταλλικη η πλαστικη (πολυ φοβαμαι οτι ειναι "aluminium-like", αλλα τελικα πλαστικο)...στο μικρό πάντως η πλάτη είναι μεταλλική βαμμένη όπως ήταν το g5..... 100%.... ελεγμένο με μεγεθυντικό φακό από το tray Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Το λεω παιδια γιατι διαβασα αρκετα reviews που μιλουν για πλαστικο κι επειδη σκεφτομουν να επαιρνα το 12αρι, δε θα ηθελα να καταληξω με πλαστικο ταμπλετ, μετα απο ωραιοτατα surface (μαγνησιο), που εχω συνηθισει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Βαγγέλη το χρησιμοποιώ όταν δουλεύω έξω. Είναι φανταστικό. Και μπαταρία και οθόνη.. Εάν θέλεις να το δεις πριν το πάρεις στείλε μήνυμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Δημητρη ειχες απολυτο δικιο. Τι μηχανηματαρα ειναι αυτη... Λεπτο, με οθοναρα (οτι δεν αγοραζω ξανα τιποτα χωρις amoled ειναι γεγονος), ταχυτατο (εχω το 8/256)... Τι να πω. Αρχιζω εντατικη χρηση κι επανερχομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Δημητρη ειχες απολυτο δικιο. Τι μηχανηματαρα ειναι αυτη... Λεπτο, με οθοναρα (οτι δεν αγοραζω ξανα τιποτα χωρις amoled ειναι γεγονος), ταχυτατο (εχω το 8/256)... Τι να πω. Αρχιζω εντατικη χρηση κι επανερχομαι...Στο είπα. Εμένα μου έχει βγάλει τα λεφτά του από την δουλειά. Άστα. Άμα πάθει τίποτα θα ξαναπάρω το ίδιο. Η το επόμενο.. (είχα και το προηγούμενο).. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 (edited) Στο είπα. Εμένα μου έχει βγάλει τα λεφτά του από την δουλειά. Άστα. Άμα πάθει τίποτα θα ξαναπάρω το ίδιο. Η το επόμενο.. (είχα και το προηγούμενο).. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καθε χρονο πουλαω το παλιο surface και παιρνω το επομενο. Σχεδον εθιμοτυπικα το τηρω αυτο απο την εποχη του surface pro 1. Στο ενδιαμεσο δοκιμαζα κι ενα σωρο αλλα tablet pc (Lenovo, dell κλπ κλπ), αλλα χωρις επιτυχια. Φετος, για πρωτη φορα εφυγα απο surface book και πηγα σε αυτο και δεν αισθανθηκα οτι μου λειπει το οτιδηποτε. Ελπιζω η σαμσουνγκ να συνεχισει να αναβαθμιζει τη σειρα αυτη, ετσι ωστε στο μελλον να προσθεσει και καποιες θυρες (βεβαια θα το κανει μπογο, ενω τωρα εχεις ενα λεπτο i5 μηχανημα στο κρεβατι..). Well done Sammy... ΥΓ Επειδη πηρα κι ενα για τη γυναικα μου, αλλα δεν της αρεσει το λειτουργικο, αν καποιος θελει ενα τετοιο εργαλειο σε εξαιρετικη τιμη pm me ;) Edited September 10, 2018 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 10, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Καθε χρονο πουλαω το παλιο surface και παιρνω το επομενο. Σχεδον εθιμοτυπικα το τηρω αυτο απο την εποχη του surface pro 1. Στο ενδιαμεσο δοκιμαζα κι ενα σωρο αλλα tablet pc (Lenovo, dell κλπ κλπ), αλλα χωρις επιτυχια. Φετος, για πρωτη φορα εφυγα απο surface book και πηγα σε αυτο και δεν αισθανθηκα οτι μου λειπει το οτιδηποτε. Ελπιζω η σαμσουνγκ να συνεχισει να αναβαθμιζει τη σειρα αυτη, ετσι ωστε στο μελλον να προσθεσει και καποιες θυρες (βεβαια θα το κανει μπογο, ενω τωρα εχεις ενα λεπτο i5 μηχανημα στο κρεβατι..). Well done Sammy... ΥΓ Επειδη πηρα κι ενα για τη γυναικα μου, αλλα δεν της αρεσει το λειτουργικο, αν καποιος θελει ενα τετοιο εργαλειο σε εξαιρετικη τιμη pm me ;) Ελπιζω στο διάδοχο να φιλοτιμηθούν να βάλουν kickstand και με βλέπω και εγώ να ανεβαίνω στο πλοίο της Sammy ;) Καλορίζικο Βαγγέλη . Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Ελπιζω στο διάδοχο να φιλοτιμηθούν να βάλουν kickstand και με βλέπω και εγώ να ανεβαίνω στο πλοίο της Sammy ;) Καλορίζικο Βαγγέλη . Sent from my iPad using Tapatalk Pro Ναι, ευπροσδεκτο το kickstand alex, αλλα το ζητουμενο ειναι να μην αυξησουν το βαρος / παχος. Ειναι απιστευτο να κρατας ενα τετοιο μηχανακι και να ξερεις οτι εχεις core i5, 8/256 και αυτονομια 7 ωρων περιπου με μια οθονη χαρμα οφθαλμων...;) Μαλιστα, λογω της χαμηλοτερης αναλυσης απο το surface book που ειχα, ειναι πιο "σπιρτοζικο" κι από το θηριο surface book. Εχω εντυπωσιαστει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Αν επιτρεπεται η ερωτηση, αφου ησουν τοσο εντυπωσιασμενος, γιατι το εδωσες τοσο συντομα και μαλιστα στη μιση τιμη? Ενω τις υπολοιπες συσκευες τις δινεις με μια λογικη εκπτωση, αυτο το ''σκοτωσες''. Κριμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Αν επιτρεπεται η ερωτηση, αφου ησουν τοσο εντυπωσιασμενος, γιατι το εδωσες τοσο συντομα και μαλιστα στη μιση τιμη? Ενω τις υπολοιπες συσκευες τις δινεις με μια λογικη εκπτωση, αυτο το ''σκοτωσες''. Κριμα. Γιατί βρέθηκα με 2 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts