Jump to content

Samsung Galaxy Book Family 2 in 1 Tablet PC

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαιρομαι. Περισσοτερο παντως χαιρομαι που υπαρχει κι αλλος με τον ιδιο συνδυασμο (galaxy book & tab S). Σκεφτηκα να δωσω το tab S ως περιττο πλεον, αλλα δεν μου πηγαινε καρδια. Τωρα που σε βρηκα, το αποφασισα. Θα τα κρατησω και τα δυο.

Οταν λες για βελτιωση της μπαταριας, τι νουμερα να περιμενω? Εχεις δει ποτε διψηφιο αριθμο ωρων sot?

Σημειωτεον οτι οταν θα το χρησιμοποιω ως λαπτοπ σε γραφειο θα συνδεω και εξωτερικο σκληρο.

• Απαντήσεις 187
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χαιρομαι. Περισσοτερο παντως χαιρομαι που υπαρχει κι αλλος με τον ιδιο συνδυασμο (galaxy book & tab S). Σκεφτηκα να δωσω το tab S ως περιττο πλεον, αλλα δεν μου πηγαινε καρδια. Τωρα που σε βρηκα, το αποφασισα. Θα τα κρατησω και τα δυο.

Οταν λες για βελτιωση της μπαταριας, τι νουμερα να περιμενω? Εχεις δει ποτε διψηφιο αριθμο ωρων sot?

Σημειωτεον οτι οταν θα το χρησιμοποιω ως λαπτοπ σε γραφειο θα συνδεω και εξωτερικο σκληρο.

Θα πρέπει να πάρεις τον Αντάπτορα για να βάλεις δίσκο. Πουλιέται και στην Ελλάδα. Ψάξε στο σκρουτζ. Εγώ πήρα 2..επειδή το χρησιμοποιώ σε εξωτερικές φωτογραφίσεις σαν tether laptop (η κάμερα συνδεδεμένη με το laptop για real time preview) το έχω πάντα φουλ φωτεινότητα. Οπότε δύσκολο να σου πω. Αλλά νομίζω ότι 5 με 6 ώρες με φουλ βγάζει. Επίσης έχω 3 power banks της Samsung πάντα μαζί μου για το φορτίζω on the go. Προσοχή όμως. Μόνο ένα power bank κάνει για αυτό. Όχι όλα τις Samsung. Εάν σε ενδιαφέρει να τα τσεκάρω να σου πω..

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα πρέπει να πάρεις τον Αντάπτορα για να βάλεις δίσκο. Πουλιέται και στην Ελλάδα. Ψάξε στο σκρουτζ. Εγώ πήρα 2..επειδή το χρησιμοποιώ σε εξωτερικές φωτογραφίσεις σαν tether laptop (η κάμερα συνδεδεμένη με το laptop για real time preview) το έχω πάντα φουλ φωτεινότητα. Οπότε δύσκολο να σου πω. Αλλά νομίζω ότι 5 με 6 ώρες με φουλ βγάζει. Επίσης έχω 3 power banks της Samsung πάντα μαζί μου για το φορτίζω on the go. Προσοχή όμως. Μόνο ένα power bank κάνει για αυτό. Όχι όλα τις Samsung. Εάν σε ενδιαφέρει να τα τσεκάρω να σου πω..

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν σου βγαζει 5ωρο με ολα στο φουλ και εξωτερικη συσκευη κουμπωμενη, μου κανει μια χαρα. Με powerbanks δεν θελω να μπλεξω. Ο ενας απο τους 2 λογους που πηρα τη συσκευη αλλωστε ειναι η φορητοτητα της.

Οτι χρειαζεται ανταπτορας το ξερω . Η τελευταια (προς το παρον) ερωτηση μου ειναι (επειδη εχεις 2) αν βλεπεις με καποιον διαφορα τοσο στην ταχυτητα συνδεσης οσο και στην ευκολια/ακριβεια του κουμπωματος, να μην εχει δηλαδη τον ενοχλητικο για μενα τζογο. Αν εισαι το ιδιο ευχαριστημενος, γραψε μου και τους 2.

Αν σου βγαζει 5ωρο με ολα στο φουλ και εξωτερικη συσκευη κουμπωμενη, μου κανει μια χαρα. Με powerbanks δεν θελω να μπλεξω. Ο ενας απο τους 2 λογους που πηρα τη συσκευη αλλωστε ειναι η φορητοτητα της.

Οτι χρειαζεται ανταπτορας το ξερω . Η τελευταια (προς το παρον) ερωτηση μου ειναι (επειδη εχεις 2) αν βλεπεις με καποιον διαφορα τοσο στην ταχυτητα συνδεσης οσο και στην ευκολια/ακριβεια του κουμπωματος, να μην εχει δηλαδη τον ενοχλητικο για μενα τζογο. Αν εισαι το ιδιο ευχαριστημενος, γραψε μου και τους 2.

τζόγο καθόλου. ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων 100 με 130 mb/s. νομίζω πολύ καλά.

Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

τζόγο καθόλου. ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων 100 με 130 mb/s. νομίζω πολύ καλά.

Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολυ καλα, αλλα ξεχασες να μου γραψεις ποια 2 ανταπτορακια εχεις.

Ένα ανταπτορα βγάζει η Samsung για αυτό. Είναι αυτός που έχει 1usb ,1hdmi ,και μια type c έξοδο.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• 2 weeks later...

https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=463537

Οσοι εχετε 3 λεπτα ελευθερα διαβαστε την περιπετεια μου.

Ξανα πισω στο ψαξιμο λοιπον για το 12ρι galaxy book σε κανονικη τιμη.

Ευτυχως το μαγαζί ήταν σωστό...και δεν έμπλεξες ....αν και σε κάθε περίπτωση ..Θα έπαιρνες πίσω τα χρήματα σου (με τον Καλό ή με τον

Άσχημο τροπο)

Κατά τα λοιπά...Μόνο Amazon...σε ολα

Σαρωνεις καθημερινά Ιταλικό Γερμανικό Γαλλικό...και υπομονη

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Προτίμησε amazon και βαλε amazon tracker extension σε chrome να παρακολουθεις τιμες και χτυπας οταν φτασει στο επιθυμητό επίπεδο.

https://chrome.google.com/webstore/detail/keepa-amazon-price-tracke/neebplgakaahbhdphmkckjjcegoiijjo?hl=en

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ευχαριστω αλεξ. Δεν ηξερα για τα extensions. Το amazon tracker δεν μου δουλεψε κι ετσι εβαλα το keepa στον firefox. Τωρα ξαναπεριμενω.

• 3 weeks later...
Για να ξαναζωντανεψει το νημα! Λοιπον, σεταροντας τη συσκευη βρηκα αυτη τη ρυθμιση. Μας τρολαρει η σαμσουνγκ ή οντως ετσι ειναι? Παρακαλω τα φωτα σας.eeb2441fc5102f80a17e4733dbe7554c.jpg

Προσωπικά δεν το εφαρμόζω σε καμία συσκευή.

Αντίθετα αυτό που κάνω με τα κινητα η tablet είναι στο 25-35% minimum να τα βάζω στην φόρτιση έως πάει 100% όπου το αφήνω κανα τέταρτο παραπάνω και τότε βγάζω.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Μετά από 6-7 μήνες σχεδόν καθημερινής χρήσης...με φόρτιση από το 20% το βράδυ και το πρωί εκτός φορτιστή...το battery bar μου δινει battery wear 2.5%....

Μιλάω για το 10.6.....

Πολύ λίγο...Δεν ξέρω...

Προσωπικά δεν το εφαρμόζω σε καμία συσκευή.

Αντίθετα αυτό που κάνω με τα κινητα η tablet είναι στο 25-35% minimum να τα βάζω στην φόρτιση έως πάει 100% όπου το αφήνω κανα τέταρτο παραπάνω και τότε βγάζω.

Κι εγω παρομοιως, αλλα στο 15%. Μου κανει μεγαλη εντυπωση παντως που η σαμσουνγκ το εχει ενσωματωσει ως διακοπτη στην στοκ εκδοση των win10 pro.

Μετά από 6-7 μήνες σχεδόν καθημερινής χρήσης...με φόρτιση από το 20% το βράδυ και το πρωί εκτός φορτιστή...το battery bar μου δινει battery wear 2.5%....

Μιλάω για το 10.6.....

Πολύ λίγο...Δεν ξέρω...

Χεχε, δεν μας λες ομως αν εχεις ενεργοποιημενο τον διακοπτη ή οχι ;)

Επισης το 2.5% wear off στο 7μηνο ειναι πολυ ή λιγο?

Λογω καποιον προβληματων που ειχα τους τελευταίους μηνες δεν πολυ ασχολήθηκα με το μηχανακι,αυτο που παρατηρω ειναι οταν δεν ειναι σε ταμπλετ mode οταν παω να γραψω κατι δεν εμφανιζεται το πληκτρολογιο με αποτελεσμα να το γυρνάω σε tablet mode ,συμβαινει και σε σας?επισης για να ανοιξει γινεται μονο με κωδικο η γινεται και με το προσωπο?Στις πολυ λιγες ωρες που το χρησιμοποιησα γενικος ειμαι ευχαριστημένος ομως τελικα θα κρατησω και το tablet s εχει μια απλοτητα

Κι εγω παρομοιως, αλλα στο 15%. Μου κανει μεγαλη εντυπωση παντως που η σαμσουνγκ το εχει ενσωματωσει ως διακοπτη στην στοκ εκδοση των win10 pro.

Χεχε, δεν μας λες ομως αν εχεις ενεργοποιημενο τον διακοπτη ή οχι ;)

Επισης το 2.5% wear off στο 7μηνο ειναι πολυ ή λιγο?

Για σχεδόν 5 μηνες ειχα απενεργοποιημενη την επιλογη...και το 2.5% έγινε 5%..

λέω μετα ...δεν το ανοιγω να το δοκιμάσω....και μετα ξαναπήρε στο 2.5%...παραδοξως..

Τωρα το γυρίζω οποτε το θυμαμε απο δω και πο κει...

Λογω καποιον προβληματων που ειχα τους τελευταίους μηνες δεν πολυ ασχολήθηκα με το μηχανακι,αυτο που παρατηρω ειναι οταν δεν ειναι σε ταμπλετ mode οταν παω να γραψω κατι δεν εμφανιζεται το πληκτρολογιο με αποτελεσμα να το γυρνάω σε tablet mode ,συμβαινει και σε σας?επισης για να ανοιξει γινεται μονο με κωδικο η γινεται και με το προσωπο?Στις πολυ λιγες ωρες που το χρησιμοποιησα γενικος ειμαι ευχαριστημένος ομως τελικα θα κρατησω και το tablet s εχει μια απλοτητα

Μόνο με κωδικό ανοίγει υποχρεωτικά διότι δεν έχει αναγνώστη ίριδα όπως τα Surface.

Μπορείς όμως να το ανοίγεις μέσω Note 8.

Είχα δώσει link πιο πίσω σελίδες.

Σε desktop mode ανοίγει το πληκτρολόγιο αυτόματα αρκεί να έχεις ενεργοποιήσεις την αντίστοιχη επιλογή στα settings ,αλλιώς μόνο σε tablet mode θα εμφανίζεται.

Μιλάω για το 10.6.....

Πολύ λίγο...Δεν ξέρω...

Και το surface pro 3 που είχα 15 μήνες είχα 5% battery wear μετά 200 περίπου πλήρους κύκλους φόρτισης.

Το Book που το έχω 1 έτος τώρα μετά καμία 100 κύκλους φόρτισης είναι στο 1.5%

Έχω και το thinkpad 8 της Lenovo που το έχω 2.5 έτη και μετά από 500 περίπου κύκλους φόρτισης είναι στο 7.2%

Αν είναι ποιοτικές οι μπαταρίες μια 3ετια άνετα θα κρατήσουν διατηρώντας το 80-90% της συνολικής χωρητικότητας τους.

Edited by alextrela

Μόνο με κωδικό ανοίγει υποχρεωτικά διότι δεν έχει αναγνώστη ίριδα όπως τα Surface.

Μπορείς όμως να το ανοίγεις μέσω Note 8.

Είχα δώσει link πιο πίσω σελίδες.

Σε desktop mode ανοίγει το πληκτρολόγιο αυτόματα αρκεί να έχεις ενεργοποιήσεις την αντίστοιχη επιλογή στα settings ,αλλιώς μόνο σε tablet mode θα εμφανίζεται.

ευχαριστω πολυ θα το δω το απογευμα

• 2 weeks later...

Καλησπέρα.

Μου ζητήθηκε να βρω το 12αρι για δώρο.

Επίσημα η Samsung Hellas δεν το φέρνει; Γιατί στο skroutz και γενικότερα Ελλάδα στο διαδίκτυο,δεν μπορώ να το βρω.

Υπάρχει κάποια πρόταση;

Καλησπέρα.

Μου ζητήθηκε να βρω το 12αρι για δώρο.

Επίσημα η Samsung Hellas δεν το φέρνει; Γιατί στο skroutz και γενικότερα Ελλάδα στο διαδίκτυο,δεν μπορώ να το βρω.

Υπάρχει κάποια πρόταση;

Εγω το πηρα απο αμαζον γαλλιας

Ναι το είδα,το έχω διαβάσει το νήμα.

Απλά έλεγα από Ελλάδα για πιο άμεσα μήπως υπήρχε ετοιμοπαραδοτο κάπου.

Γιατί από Amazon εμένα......θα μπλέξουν γιατί δεν το έχουν με ιντερνετικές αγορές.

Γιατί από Amazon εμένα......θα μπλέξουν γιατί δεν το έχουν με ιντερνετικές αγορές.

Δεν νομιζω να το βρεις εδω

Δεν εισαγεται επισημα απο τη σαμσουνγκ ελλας. Γι αυτο πολυ δυσκολα θα το βρεις καπου ετοιμοπαραδοτο. Και τα μαγαζια που το πολανε στο σκρουτζ, το φερνουν απ' εξω, απο Ευρωπη βεβαια.

Ευτυχως παντως το ελληνικο σερβις αναλαμβανει την επισκευη τους

Ναι το διαπίστωσα, ευχαριστώ.

Μπορεί να τους προτείνω το MS PRO 5 που από ότι βλέπω αυτό υπάρχει επίσημα εδώ,για να μην μπλέκω.

• 3 weeks later...

Αν ενδιαφέρεται κάποιος για το μικρό μοντέλο 10.6 σε κατάσταση καινούργιου και παρα πολυ καλη τιμή έχω βάλει ένα στις αγγελίες....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=465822

• The title was changed to Samsung Galaxy Book Family 2 in 1 Tablet PC