slk200gr Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Δεν ξερω για εσας, αλλα εχω απογοητετει τελειως με την εξελιξη της τιμης. Εκτος που στην Ελλαδα δεν το εχει φερει κανεις ακομα, στο αμαζον η τιμη ειναι μουλαρωμενη στα €1200+. Το νοτε8 εχει ηδη πεσει €150, και βγηκε χτες!!!!! Επειδη το παρακολουθώ και εγω εχεις δικηο,περιεργο ,πιστευω πως δεν υπαρχει διαθεσιμότητά, εγω παντως κοιτάζω και το surface πια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Το δίμηνο Νοέμβριος-Δεκέμβριος παραδοσιακά παίζουν πάντα προσφορές. Λίγη Υπομονή τον φάγαμε το γάιδαρο. Sent from my iPad Pro using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Δεν βλέπω να κάνει κίνηση κάνεις (λογικο αφου δεν υπαρχει καποια προσφορα στο Amazon). Μετά από 2,5 μήνες και μετα το τελευταίο update των Windows μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ολα λειτουργούν αριστα . Με το update προστέθηκαν κάποια πραγματάκια που έλειπαν σε λεπτομέρειες και πλέον είναι συμπαγές και λειτουργικό. Η συσκευή με αρκετές εφαρμογές ανοικτές δουλεύει άνετα χωρίς ιδιαίτερο ζόρι και πραγματικά σου λύνει τα Χέρια (για οσους επιζητούν την παραγωγικότητα των Windows) Προσωπικά σε tablet δεν μπορώ να ξαναγυρίσω σε android αφου η υποδειγματικη χρήση προγραμματων πχ Photoshop ,Lightroom σε συσκευή 10 ιντσών χρίζει συσκευες επιπεδου Book μονοδρομο! Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Δεν βλέπω να κάνει κίνηση κάνεις (λογικο αφου δεν υπαρχει καποια προσφορα στο Amazon). Μετά από 2,5 μήνες και μετα το τελευταίο update των Windows μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ολα λειτουργούν αριστα . Με το update προστέθηκαν κάποια πραγματάκια που έλειπαν σε λεπτομέρειες και πλέον είναι συμπαγές και λειτουργικό. Η συσκευή με αρκετές εφαρμογές ανοικτές δουλεύει άνετα χωρίς ιδιαίτερο ζόρι και πραγματικά σου λύνει τα Χέρια (για οσους επιζητούν την παραγωγικότητα των Windows) Προσωπικά σε tablet δεν μπορώ να ξαναγυρίσω σε android αφου η υποδειγματικη χρήση προγραμματων πχ Photoshop ,Lightroom σε συσκευή 10 ιντσών χρίζει συσκευες επιπεδου Book μονοδρομο! Ειμαι με το tab s3 και ειλικρινά περιμενω μια καποια πυωση συις τιμες ,κοιταζω το 12ιντσο,256/8ραμ,ειναι κολλημενο στα 1350 ε,αρχισα να κοιυαζω και ρο surface αλα ειναι καποια πραγματα που με χαλανε οποτε περιμενω οπως ειπε ο αλεξτρελλα νοεμβριο-δεκέμβριο ισως να γινει κάτι. Λυσε μου 2 απωριες samsung cloud εχει και στα windows?συγχρονιζεξ με αλλες samsung συσκευες ?και από μπαταρια πως τα παει γιατι εγω προερχομενος απο ipad air που ακομα και μετα απο 2 χρονια με εβγαζε ανετα την ημερα με το s3 την βγαζω μεχρι τις το μεσημερι παντα με απλη χρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Ειμαι με το tab s3 και ειλικρινά περιμενω μια καποια πυωση συις τιμες ,κοιταζω το 12ιντσο,256/8ραμ,ειναι κολλημενο στα 1350 ε,αρχισα να κοιυαζω και ρο surface αλα ειναι καποια πραγματα που με χαλανε οποτε περιμενω οπως ειπε ο αλεξτρελλα νοεμβριο-δεκέμβριο ισως να γινει κάτι. Λυσε μου 2 απωριες samsung cloud εχει και στα windows?συγχρονιζεξ με αλλες samsung συσκευες ?και από μπαταρια πως τα παει γιατι εγω προερχομενος απο ipad air που ακομα και μετα απο 2 χρονια με εβγαζε ανετα την ημερα με το s3 την βγαζω μεχρι τις το μεσημερι παντα με απλη χρηση1.Samsung cloud δεν υποστηρίζετε δυστυχως 2.Με άλλες συσκευές Samsung μπορείς να έχεις ειδοποιήσεις μέσω Samsung Flow ή πχ pushbullet 3.Μπαταρία σίγουρα δεν μπορείς να πιάσεις τους χρόνους ενός iPad , εγώ με την χρηση που του κάνω (σταθερά 50% φωτεινοτητα αφού έχει βελτιωθεί και δεν χρειάζεται παραπανω) έχω ένα μέσο χρόνο γύρω στις 5 ωρες οθόνη. Είναι κάτι που πλέον το έχω συνηθίσει . Το βάζω στον φορτιστή σε κάποια φάση που είναι πχ στο 50% που δεν το χρησιμοποιώ και έχω και έναν 2ο φορτιστή fast charge για να το φορτίζω οποτε χρειάζεται στο κατάστημα . Το καλό είναι ότι η φόρτιση του λόγω fast charge είναι πάρα πολύ γρήγορη για tablet (όπως και το s3) ...κάτι λιγότερο από 3 ώρες από μηδενικά επίπεδα στο 100%. Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 1.Samsung cloud δεν υποστηρίζετε δυστυχως 2.Με άλλες συσκευές Samsung μπορείς να έχεις ειδοποιήσεις μέσω Samsung Flow ή πχ pushbullet 3.Μπαταρία σίγουρα δεν μπορείς να πιάσεις τους χρόνους ενός iPad , εγώ με την χρηση που του κάνω (σταθερά 50% φωτεινοτητα αφού έχει βελτιωθεί και δεν χρειάζεται παραπανω) έχω ένα μέσο χρόνο γύρω στις 5 ωρες οθόνη. Είναι κάτι που πλέον το έχω συνηθίσει . Το βάζω στον φορτιστή σε κάποια φάση που είναι πχ στο 50% που δεν το χρησιμοποιώ και έχω και έναν 2ο φορτιστή fast charge για να το φορτίζω οποτε χρειάζεται στο κατάστημα . Το καλό είναι ότι η φόρτιση του λόγω fast charge είναι πάρα πολύ γρήγορη για tablet (όπως και το s3) ...κάτι λιγότερο από 3 ώρες από μηδενικά επίπεδα στο 100%. Ευχαριατω πολυ για της απαντησεις σου,αραγε αν δεν εχεξ samsung cloud μηπως ειναι λυση και το surface mμε αριστο σερβις απ οτι ακουω και το pro με πολυ καλη αυτονομια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 στο cloud τι θες να αποθηκευεις γιατι υπαρχουν αρκετες εναλλακτικες...... για το surface pro για ποσες ωρες Οθονη μιλαμε.....και ξαναλεω Οθονη....? για το service λογω amazon η υποστηριξη θα ειναι σωστη.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Αυτο ειναι αλξθεια για το αμαζον ,το pro λενε οτι κρατάει 9 ωρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Υπομονή λέμε σε 2 εβδομάδες αρχίζει το πάρτι με Black-Friday/Syber Monday:cool: :food::lol::rolleyes: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Αυτο ειναι αλξθεια για το αμαζον ,το pro λενε οτι κρατάει 9 ωρες σε τι αναφέρονται οι 9 ώρες αυτό είναι το θέμα...σε SOT? το θεωρώ to good to be true!! Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Υπομονή λέμε σε 2 εβδομάδες αρχίζει το πάρτι με Black-Friday/Syber Monday:cool: :food::lol::rolleyes: αυτην την ρημαδα μερα περιμενω,θυμασαι αλεξ περσυ αν ειχε καμια καλη προσφορα σε αυτα? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σε τι αναφέρονται οι 9 ώρες αυτό είναι το θέμα...σε SOT? το θεωρώ to good to be true!! τι να σου πω ,αυτα διαβασα απο σχολια χρηστων οτι το surface 4 ειχε μια αυτονομια στις 5 ωρες ενω το pro 2017 πηγε κοντα στις 9 ωρες ,ειναι απο τις λιγες διαφορες που εχει το 4 με το pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Υπομονή λέμε σε 2 εβδομάδες αρχίζει το πάρτι με Black-Friday/Syber Monday:cool: :food::lol::rolleyes: Η λιστα για black friday ειναι ετοιμη :p 1) NOTE 8 2)SAMSUNG BOOK I5/8R/256 G H Microsoft Surface Pro (Intel Core i5 der 7. Gen., 8 GB RAM, 256 GB SSD, 3)Marshall Kilburn H JBL Charge 2+ Για να δουμε θα πιασουμε λαυρακι η θα την βγαλουμε με γαυρο :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Ναι αμε ειχε βγει pro 4 i5 με πληκτρολογιο στα 700 Επισης Δεκεμβριο βγηκε το περσινο 12αρι Samsung Tab Pro S στα 570 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Η λιστα για black friday ειναι ετοιμη :p 1) NOTE 8 2)SAMSUNG BOOK I5/8R/256 G H Microsoft Surface Pro (Intel Core i5 der 7. Gen., 8 GB RAM, 256 GB SSD, 3)Marshall Kilburn H JBL Charge 2+ Για να δουμε θα πιασουμε λαυρακι η θα την βγαλουμε με γαυρο :rolleyes:φίλε αν βρεις το note σε καλή τιμή την BF και το θυμηθείς ..για ριξε ένα μνμ! (θα το κοιτάω βέβαια ...αλλά μπας και ξεφύγει τπτ) Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 φίλε αν βρεις το note σε καλή τιμή την BF και το θυμηθείς ..για ριξε ένα μνμ! (θα το κοιτάω βέβαια ...αλλά μπας και ξεφύγει τπτ) Κανενα προβλημα αν και φαντάζομαι οτι θα ανοιχτει topic γιαυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 φίλε μολις χτυπησα το Samsung Galaxy Book 4/128 απο το ιγαλλικο αμαζον 635 με εξπρες μεταφορικα (τιμολογιο) +ανταπτορα https://www.amazon.fr/dp/B01N0W0823/ref=pe_3044141_185740131_TE_item ,ευχομαι να κανει αυτος :rolleyes:,τα γραμματα που πηρες και που θα χρειαστω και εγω σιγουρα τα παρειγγειλες απο ebay η μπορω να τα παραγγειλω και απο ελλαδα αφου ο πωλητης ειναι ελληνας? ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- edit ηθελα να παρω το Samsung Galaxy Book 8/256 αλλα ειχε διαφορα κοντα στα 250 ε και βασικα μονο για την ραμ γιατι απο χωρητικοτητα βαζω και μια καρτα sd alla nomizv den ajize aythn thn diafora kai arkesthka sta 4/128 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 (edited) μολις χτυπησα το Samsung Galaxy Book 4/128 απο το ιγαλλικο αμαζον 635 με εξπρες μεταφορικα (τιμολογιο) +ανταπτορα https://www.amazon.fr/dp/B01N0W0823/ref=pe_3044141_185740131_TE_item ,ευχομαι να κανει αυτος :rolleyes:,τα γραμματα που πηρες και που θα χρειαστω και εγω σιγουρα τα παρειγγειλες απο ebay η μπορω να τα παραγγειλω και απο ελλαδα αφου ο πωλητης ειναι ελληνας? ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- edit ηθελα να παρω το Samsung Galaxy Book 8/256 αλλα ειχε διαφορα κοντα στα 250 ε και βασικα μονο για την ραμ γιατι απο χωρητικοτητα βαζω και μια καρτα sd alla nomizv den ajize aythn thn diafora kai arkesthka sta 4/128Ωραίος φίλε , καλή παραλαβή τα γράμματα θα τα πάρεις από εδώ https://m.ebay.com/itm/GREEK-ENGLISH-NON-TRANSPARENT-STICKER-KEYBOARD-BLACK-OR-WHITE-Fast-From-Greece-/182271809356?nav=SEARCH θα στα στείλει μπαμ μπαμ Ο πωλητής είναι Αθηνα... Edited November 24, 2017 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Ωραίος φίλε , καλή παραλαβή τα γράμματα θα τα πάρεις από εδώ https://m.ebay.com/itm/GREEK-ENGLISH-NON-TRANSPARENT-STICKER-KEYBOARD-BLACK-OR-WHITE-Fast-From-Greece-/182271809356?nav=SEARCH θα στα στείλει μπαμ μπαμ Ο πωλητής είναι Αθηνα... ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 25, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 (edited) μολις χτυπησα το Samsung Galaxy Book 4/128 απο το ιγαλλικο αμαζον 635 με εξπρες μεταφορικα (τιμολογιο) +ανταπτορα https://www.amazon.fr/dp/B01N0W0823/ref=pe_3044141_185740131_TE_item ,ευχομαι να κανει αυτος :rolleyes:,τα γραμματα που πηρες και που θα χρειαστω και εγω σιγουρα τα παρειγγειλες απο ebay η μπορω να τα παραγγειλω και απο ελλαδα αφου ο πωλητης ειναι ελληνας? edit ηθελα να παρω το Samsung Galaxy Book 8/256 αλλα ειχε διαφορα κοντα στα 250 ε και βασικα μονο για την ραμ γιατι απο χωρητικοτητα βαζω και μια καρτα sd alla nomizv den ajize aythn thn diafora kai arkesthka sta 4/128 Ωραίος φίλε με το καλό να παραλάβεις και καλορίζικο. Εξαιρετικό το deal. Όπως στα έλεγα προ 3 εβδομάδων.:wink: Edited November 25, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 (edited) Νασαι καλα αλεξ ,ναι οπως ακριβως τα ειπες,ανεβηκε λιγο η τιμη απο χτες το βραδυ εγω χτες το πρωι το πηρα 769ε ( με τιμολογιο 635 ε) Edited November 25, 2017 by slk200gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Άιντε να μαζευτούμε 2,3 να κρατάμε το νήμα ανοικτό.... Καλή παραλαβή φίλε.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netgeo Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Μαλιστα αν εισαι κατοικος Γαλλιας εχεις 150€ επιστροφη οποτε παει στα 650 το 12αρι. Πολυ καλη τιμη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Μαλιστα αν εισαι κατοικος Γαλλιας εχεις 150€ επιστροφη οποτε παει στα 650 το 12αρι. Πολυ καλη τιμη....Δεν χρειάζεται να είσαι κάτοικος Γαλλίας, από Ελλάδα με επαγγελματικό ΑΦΜ το παίρνεις απο το Amazon σε αυτή την τιμη λογω μη χρεωσης ΦΠΑ.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Ελπιζω το νημα να επιασε αραχνες επειδη η συσκευη ειναι απροβληματιστη κι οχι επειδη την εχετε ξεφορτωθει ολοι. Ειδικα τωρα που με καποιο ανεξηγητο τροπο θα την εχω κι εγω τη Δευτερα. Και λεω ανεξηγητο γιατι ενω παντα κοιταζα το αμαζον για τυχον προσφορες (που ποτε δεν εσκασαν), σημερα ψαχνοντας στο σκρουτζ βρηκα το 12" 8/256 4G, στα €1200!!! Ok, σιγουρα τυπογραφικο λαθος ή προκειται για refurbished σκεφτομαι, αλλα παιρνω τηλεφωνο κυνηγωντας το 1% πιθανοτητας να ειναι αληθεια. Και οντως ηταν!!! Αληθινη τιμη, καινουργιο κομματι. Τα παιδια στο θεσσαλονικιωτικο μαγαζι μου ειπαν οτι ειχαν μερικα κομματια που τα εβγαλαν σε προσφορα και εγω πηρα το τελευταιο... Στην ερωτηση αν θα ξαναπαιξει τετοια προσφορα, η κλασικη απαντηση ηταν "θα δουμε". Αυτο που μου ειπαν παντως "off the record" ειναι οτι το σκρουτζ ΔΕΝ εμφανιζει ολα τα προϊοντα των συμβεβλημενων μαγαζιων του, και οτι θα πρεπει να ψαχνουμε μονοι μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 μην ανησυχείς. τέλειο ειναι. το ίδιο έχω. μετά τα updates έχει βελτιωθεί πολύ και η μπαταρία του. Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts