Jump to content

Huawei P10

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα, κατοχος και εγω του P10 σε dazzling blue απο πλαισιο..η συσκευη ηρθε με την Β133 και 24% μπαταρια..στην ενημερωση λογισμικου δεν εβγαλε τιποτα καινουργιο..οφειλεται στην χαμηλη μπαταρια ή σε κατι αλλο?

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια χαρά είναι ο φορτιστής του ipad, αλλά δεν θα έχεις γρήγορη φόρτιση.

Καλά να περάσεις στο χωριό. :lol:

Ευχαριστώ, καλή χρονιά...

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπερα, κατοχος και εγω του P10 σε dazzling blue απο πλαισιο..η συσκευη ηρθε με την Β133 και 24% μπαταρια..στην ενημερωση λογισμικου δεν εβγαλε τιποτα καινουργιο..οφειλεται στην χαμηλη μπαταρια ή σε κατι αλλο?
Καλορίζικο, ούτε εμένα μου έβγαλε αλλά έχω Β171. Το πήρα την Παρασκευή από τον κωτσοβολο

Επίσης! Η 171 νομιζω ειναι η τελευταια οσο ακολουθω το νημα. Η 133 απτην αλλη νομιζω ειναι αρκετα πισω.

Επίσης! Η 171 νομιζω ειναι η τελευταια οσο ακολουθω το νημα. Η 133 απτην αλλη νομιζω ειναι αρκετα πισω.
Εχει αναφερθει πολλες φορες. Βάλε σιμ μέσα και θα σου βγάλει κανονικά τις ενημερώσεις.

Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Προοριζεται για δωρο και απλα ανοιχτηκε για να δω αν δουλευει και με το σκεπτικο να κανω οποια ενημερωση βγαλει. Σιμ δεν εβαλα οποτε αυτο λογικα θα ειναι. Ευχαριστω πολυ!

Στάνταρ αυτό είναι.

Αν θέλεις να κάνεις εσύ τις αναβαθμίσεις ώστε να μην μπλέξεις τον παραλήπτη του δώρου, βάλε μια σιμ, κάνε όλες τις αναβαθμίσεις που θα σου βγάλει και στο τέλος του τραβάς ένα factory reset και είσαι κομπλέ.

Αλλιώς θα τα κανει ο παραλήπτης.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Εχω micro sim στο δικο μου και αυτο παιρνει nano. Οποτε ο παραληπτης θα τα κανει ολα! Ευχαριστω για τις απαντησεις!

Στο δικό μου πάντως, βάζοντας κάρτα sim, έβγαλε αυτόματα την νέα έκδοση χωρίς να κάνει καμία ενημέρωση

Εφόσον είχε ήδη περασμένη την τελευταία έκδοση, ποιά άλλη να σου βγάλει δηλαδή? Δεν έχει βγει (επίσημα) νεώτερη της Β171.

Πως είχε περασμένη ήδη τη νέα? Δεν υπάρχει μια βασική και από εκεί και πέρα μπαίνουν οι αναβαθμίσεις?

Nop!

Όταν βγαίνει απο την γραμμή παραγωγής φορτώνεται το last version που υπάρχει, την δεδομένη στιγμή, στο δεδομένο εργοστάσιο κατασκευής.

Εξαίρεση αποτελούν οι branded συσκευές. Αυτές δηλαδή που προορίζονται για κάποιον συγκεκριμένο πάροχο και που πρόκειται να πουληθούν απο αυτόν. Αυτό βέβαια αφορά τους παρόχους που έχουν "προσαρμοσμένες εκδόσεις" του λειτουργικού, όπως πχ Cosmote. Πειραγμενες δηλαδή.

Edited by fanatikos

Καλημέρα. Κάτοχος και εγώ της dual έκδοσης του κινητού από χθες. Ευχαριστημενος σε όλα πλην ενός. Η μπαταρία. Δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη ότι θα την βγάλει άνετα την ημέρα. Δεν ξέρω,ίσως έχει να κάνει με το προηγούμενο κινητό το redmi 4x note που με είχε καλομαθει! Εκτός από το κλειστό 4g, gps και χαμηλή φωτεινότητα τι άλλο μπορώ να κανω για καλύτερη αυτονομία; Να πω οτι χρειάζομαι συνέχεια δεδομένα ή wifi λόγω viber. Edited by jpierro

Καλημέρα. Κάτοχος και εγώ της dual έκδοσης του κινητού από χθες. Ευχαριστημενος σε όλα πλην ενός. Η μπαταρία. Δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη ότι θα την βγάλει άνετα την ημέρα. Δεν ξέρω,ίσως έχει να κάνει με το προηγούμενο κινητό το redmi 4x note που με είχε καλομαθει! Εκτός από το κλειστό 4g, gps και χαμηλή φωτεινότητα τι άλλο μπορώ να κανω για καλύτερη αυτονομία; Να πω οτι χρειάζομαι συνέχεια δεδομένα ή wifi λόγω viber.

Εγώ επιλέγω να κλείσουν κάτι εφαρμογές στο κλείδωμα, που τρώνε πολύ ενέργεια , μέσω των ρυθμίσεων στο μενού 'μπαταρία'. Και δυστυχώς το Viber λέει ότι τρώει πολύ. Τσέκαρε το. Εγώ έχω σχεδόν μόνιμα wifi λόγω whatsapp, στο οποίο κάνω και κάμποση ώρα video calls ημερησίως. Παιχνίδια δεν παίζω. Μου βγάζει μέχρι 48 ώρες η μπαταρία εκτός απροόπτου. Φωτεινότητα έχω auto. Γενικά η μπαταρία δεν είναι τούμπανο αλλά είναι καλή σχετικά, ειδικά με fast charging.

VTR-L09C432B180.

Τυχαία την είδα στις ρυθμίσεις-->ενημέρωση. Κάτι για κωδικούς έλεγε ότι κάνει κάτι upgrades, δεν έδωσα σημασία απλά την έκανα. Θα δούμε πως θα κυλίσει. Το θέμα μπαταρίας με νοιάζει κυρίως, μακάρι μην είναι χειρότερα.

Την έλαβα και εγώ και μου έβγαλε τα ακόλουθα... de0123d098dae79f40dbf066a4e4f9a5.jpgec77467abb59ac02b82a45392b213253.jpgf6a8038b4015d5f14b056c026eeaf1c1.jpg0003d03c7c916ec29ffe534ae191fe7a.jpg

Την έλαβα και εγώ και μου έβγαλε τα ακόλουθα... de0123d098dae79f40dbf066a4e4f9a5.jpgec77467abb59ac02b82a45392b213253.jpgf6a8038b4015d5f14b056c026eeaf1c1.jpg0003d03c7c916ec29ffe534ae191fe7a.jpg

Εμένα δεν έχει βγάλει (ακόμη) κάτι αλλά δεν εκπλήσσομαι. Ποτέ δεν την έβγαζε από τις πρώτες συσκευές.

Οπότε θα δώσουν και την 180. Λογικά θα είναι και η τελευταία πριν το Oreo. Μακάρι να είναι πραγματικά bug free γιατί δεν νομίζω ν' αξίζει τον κόπο να το πάω σε 8αρι Android. Θα το κρατήσω στην nougat μάλλον, μιας και φαίνεται να είναι πολύ καλή έκδοση.

Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί γράφουν για vowifi σ' αυτή την έκδοση, αφού WiFi calling έχουν δώσει ηδη απο την προηγούμενη της Β171! Είχε βέβαια μερικά θεματακια, (που διορθώθηκαν σχεδόν όλα στην 171) αλλά σε γενικές γραμμές δούλευε το WiFi calling. Γιατί γράφουν οτι το δίνουν τώρα?

Περίεργα πράγματα .....

Το δικό μας Ρ10 με ενεργοποιημένο το volte , κάποιες φορές όταν ανοίγαμε τα δεδομένα δεν ξεκίναγαν και έπρεπε να κάνουμε επανεκκίνηση. Όταν έκλεισα το volte δούλεψαν αμέσως. Ίσως να το έφτιαξαν αυτό.

Εγώ το μόνο "πρόβλημα" που έχω είναι οτι πολλές φορές δεν ενεργοποιεί το WiFi παρόλο που βρίσκεται σε γνωστό δίκτυο, ώστε να γυρίσει σε WiFi calling. Όπως επείσης μπορεί να είναι συνδεμένο αλλά να μην γυρίζει σε WiFi calling. Αυτό βέβαια το κάνει σπάνια αλλά το κάνει.

Αλλιώς δεν έχω εντοπίσει κάποιο χτυπητό bug, τουλάχιστον με τα προγράμματα και την χρήση που του κάνω.