Jump to content

Huawei P10

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για τη flash μνημη,το androbench πανω απο 600 στην πρωτη ενδειξη ειναι μαλλον ufs 2.1 . Μεταξυ 400-600 ,ufs 2.0 .

Για τη ραμ, το ANDEbench pro βγαζει memory bandwith γυρω στο 10.000 για LPDDR3, και πανω απο 20.000 για LPDDR4.

Λογικα ο συνδυασμος emmc 5.1 και ddr3 ειναι ο χειρότερος,αλλα μαλλον δεν ειναι τοσο απλα τα πράγματα. Σε τεστς που ειχε κανει το anandtech.com , το huawei p9 με emmc 5.1 ηταν σε καποιες περιπτωσεις πιο γρηγορο στη μνημη απο το mate 9 με ufs. Δεν εχω τις γνωσεις,αλλα η αποδοση της μνήμης εξαρταται απο πολλους παραγοντες,το συστημα με το οποιο ειναι δομημενη κτλ. Συνεπως δεν πρεπει να τα βαφει κανεις "μαυρα" αν δεν εχει την "καλυτερη" παρτιδα.

Ομοιως στις μνήμες ραμ ,παιζει πολυ μεγαλο ρολο η εταιρεια που τις φτιαχνει Μπορει να υπαρχουν πολύ μεγάλες διαφορες αναμεσα σε μνήμες ddr4 αναλογα την εταιρεια,ενω ακομα και η ιδια εταιρεια μπορει να φτιαχνει high end μνημη σε μια παρτιδα και μια αλλη παρτιδα να ειναι mid level. Διαβασα οτι οι ραμ του p10 ειναι τοσιμπα,σαμσουνγκ κτλ. και υπήρχαν ολοκληροι πινακες ποιες παρτιδες ειναι "καλες" και ποιες οχι. Ηταν τοσο κουραστικο το ολο θεμα ,που κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει να ασχολειται κανεις.

Εμενα το p10 ειναι ufs 2.0 και ddr4 αλλα οι διαφορες σε ταχυτητα και ομαλοτητα ειναι ανεπαισθητες σε σχεση με ενα p9 που είχα για πανω απο ετος.

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πρώτες εντυπώσεις τώρα που το δουλεύω από εχθές το βράδυ. Απίστευτη η λειτουργία του σαρωτή αποτυπωμάτων, όχι μόνο για την αναγνώριση αλλά και για την λειτουργία ως τρόπος πλοήγησης. Το έχω λατρέψει. Επίσης επειδή το έχω πολύ ώρα στο χέρι, αφού το δουλεύω νιώθω μετά από λίγο ότι μουδιαζει η παλάμη μου ιδιαίτερα αφού όπως ς το κράταω είναι επάνω στις κεραίες, ψηνωμαι ή μήπως είναι ιδέα μου:). Τέλος προσπαθώ να συνηθίσω ακόμα το μέγεθος καθώς όπως το κρατώ η παλάμη μου πολλές φορές ακουμπά στην οθόνη, αριστερά ή δεξιά και ανοίγει εφαρμογές χωρίς να θέλω... Συνεχίζουμε και βλέπουμε...

Επίσης κάτι τελευταιο, όταν πάω να βάλω το pin στην αρχή με την ενεργοποίηση της συσκευής δεν το δέχεται με την πρώτη φορά και πρέπει να το γράψω και δεύτερη. Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει;

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by akisk75

Παίδες, βλέπω πως υπάρχει νέα έκδοση για το Huawei ID: 2.5.3.302 αντί της 2.5.4.302 που είχε τα γνωστά προβλήματα.

Την εγκατέστησα και δουλεύει χωρίς προβλήματα στο login αυτή την φορά :rolleyes:

Απλά αποσυρανε την προβληματική. Απο το μάρκετ, με την ενημέρωση που έβγαζε εκεί, ηταν στην εκδοση 2.5.3.301 και το πήγαν στην 2.5.3.302.

Την προβληματική 2.5.4 την απέσυραν. Οτι λέγαμε δηλαδή εδώ. Δεν έφταιγε ο server, η συγκεκριμένη έκδοση έφταιγε.

Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Όσοι έχετε αγοράσει το τηλέφωνο εκτός COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ και έχετε πάροχο την COSMOTE, σας δουλεύει το VoWIFI (wifi calling);

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όσοι έχετε αγοράσει το τηλέφωνο εκτός COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ και έχετε πάροχο την COSMOTE, σας δουλεύει το VoWIFI (wifi calling);

Από Κωτσόβολο το πήρα, ενημερωμένο με την .171, και το wifi calling, όπως και το volte, έπαιξαν αμέσως μετά το SMS ενεργοποίησης.

Απο σκρουτζομαγαζο το πήρα, είναι στην 171 και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Volte & VoWiFi παίζουν μια χαρά.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Πήγα σήμερα στην cosmote Και μου το αλλάξανε DOA. To καινούριο είναι ασημί. Έκανα όλες τις ενημερώσεις. Με την τελευταία έβαλε ένα άλλο θέμα στην lock screen με μια πλαινή μπάρα αλλά ότι και να διαλέξω με πετάει μετά στην κανονική lock screen. Πως το βγάζω αυτό;

Πήγα σήμερα στην cosmote Και μου το αλλάξανε DOA. To καινούριο είναι ασημί. Έκανα όλες τις ενημερώσεις. Με την τελευταία έβαλε ένα άλλο θέμα στην lock screen με μια πλαινή μπάρα αλλά ότι και να διαλέξω με πετάει μετά στην κανονική lock screen. Πως το βγάζω αυτό;

Είσαι σίγουρος ότι είναι τις συσκευής και όχι από κάποια εφαρμογή όπως πχ es file explorer?

Αύριο μεθαύριο το περιμένω σε μαύρο!

1) Αξίζει να βγάλω την εργοστασιακή ζελατίνα και να βάλω γυαλί? Αν ναι πιο είναι δοκιμασμένο?

2) Γνώμες για την mushup case.

Καλές γιορτές :)

1) Αξίζει να βγάλω την εργοστασιακή ζελατίνα και να βάλω γυαλί? Αν ναι πιο είναι δοκιμασμένο?

Η μαμίσια θήκη είναι αισχρή. Ούτε καν σιλικόνη. Για την mushup δεν ξέρω. Τώρα για την ζελατίνα η Huawei λέει να μην την βγάλεις, προσωπικά την θεωρώ decent. Όταν αρχίσει και τα φτύνει θα βάλω glass.

Edited by Magas_28
λάθος θήκη

Γιατί είναι χάλια η mashup; Η καλύτερη είναι για μένα

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Εγώ εχω τη mashup brown και μια σιλικόνης. Ε η δεύτερη μου είναι άχρηστη κι ας προστατεύει καλύτερα το τηλέφωνο γιατί είτε σε τσαντάκι βάζω το κινητό είτε σε παντελόνι είτε σε φοδρα σακακιού, κανω αμάν να το βγάλω αφού μου φέρνει κόντρα σαν γόμα.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Γράψε λάθος είχα άλλη θήκη στο μυαλό μου. Τώρα το κατάλαβα. Σωστός, είναι πολύ καλή αυτή, ίσως την δοκιμάσω. Τώρα έχω μια που το καλύπτει μπρος-πίσω σαν 'βιβλίο' κλείνει. Προς το παρόν με ικανοποιεί.

Καλοριζικο καταρχήν. Είναι εξαιρετική επιλογή.

Γυαλί δυστυχώς δεν νομίζω οτι θα βρεις. Όχι οτι δεν έχουν βγει και επώνυμα μάλιστα αλλά λόγω 2.5D (κυρτότητα οθόνης στις άκρες) δεν προσαρμόζει κανένα σωστά. Ή θ' αφήνει μεγάλο κενό γύρω - γύρω ή θα μένει ξεκολλημενο στον αέρα ή αν θα πάρεις κάποιο που είναι από άκρη σε άκρη δεν θα εφάπτεται σωστά στο κέντρο με αντίκτυπο στην απόκριση του touch και συχνά θα κάνει ιριδισμούς στο κέντρο.

Εγώ θα σου έλεγα να κρατήσεις προσωρινά την εργοστασιακή μεμβράνη που είναι κιόλας τέλεια τοποθετημένη και να κοιταξεις για κάποια καλή επώνυμη.

Η εργοστασιακή δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο και μαζεύει πολύ δακτυλιά αλλά θα προστατέψει απο γρατσουνιές την οθονη μέχρι να βάλεις την καλή.

Για θήκη, απλά την απόλυτη:

https://urbanarmorgear.com/products/huawei-p10

Μην τσιγκουνευτεις εδώ τα λ7. Αυτή θα στο σώσει στην δύσκολη στιγμή.

Edited by fanatikos

Σκέφτομαι να το παρω με την προσφορά του Κωτσοβολου. Όμως στα χαρακτηριστικά του λέει πως δεν υποστηρίζει dual sim. Έτσι είναι ή υπάρχει κάποιο λάθος?

Έτσι είναι. Υπάρχουν 2 εκδόσεις, single sim και dual sim. Αυτή που έχουν τα μεγάλα μαγαζιά είναι η single.

2 φορές που έχει πάει η σύζυγος να ανοίξει τα δεδομένα (συνήθως τα έχει κλειστά) δεν ξεκίναγαν με τίποτα και έπρεπε να κάνει επανεκίνηση το τηλέφωνο. Άλλες φορές παίρνουν αμέσως και λειτουργούν κανονικά. Συμβαίνει και σε άλλον αυτό;

Έτσι είναι. Υπάρχουν 2 εκδόσεις, single sim και dual sim. Αυτή που έχουν τα μεγάλα μαγαζιά είναι η single.

2 φορές που έχει πάει η σύζυγος να ανοίξει τα δεδομένα (συνήθως τα έχει κλειστά) δεν ξεκίναγαν με τίποτα και έπρεπε να κάνει επανεκίνηση το τηλέφωνο. Άλλες φορές παίρνουν αμέσως και λειτουργούν κανονικά. Συμβαίνει και σε άλλον αυτό;

Μου το έκαναν αρκετά κινητά αυτό.. Δοκίμασε να περάσεις τις ρυθμίσεις internet του παρόχου σου.. Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών για οδηγίες..

Δηλαδή η single συσκευή έχει μια υποδοχή για sim και μια για κάρτα sd? Μπορώ να βάλω δεύτερη κάρτα sim στην υποδοχή της sd και να δουλέψει? Τα 64 gb της συσκευής μου φτάνουν και θέλω 2 σιμ oποσδήποτε.

Δηλαδή η single συσκευή έχει μια υποδοχή για sim και μια για κάρτα sd? Μπορώ να βάλω δεύτερη κάρτα sim στην υποδοχή της sd και να δουλέψει? Τα 64 gb της συσκευής μου φτάνουν και θέλω 2 σιμ oποσδήποτε.

Θα μπλέξεις με αλλαγή firmware και ίσως να χάσεις και την εγγύηση.. Αν δεν είσαι προχωρημένος χρήστης android δεν θα το συνιστούσα. Καλύτερα πάρε κατυεθείαν ένα dual sim αφού το χρειάζεσαι..

Dual sim από σκρουτζ μάλλον γιατί ο Κωτσόβολος δεν βλέπω να το έχει. Ελπίζω να καλύπτεται από την επίσημη εγγύηση.

Αν έχει έρθει σε χώρα της Ευρωπαϊκής ένωσης καλύπτεται. Αλλιώς δεν αναλαμβάνουν καν την επισκευή του. Ουτε απί πληρωμή.

Παιδιά για να μην κουβαλαω, φορτιστές στο χωριό μπορώ να κάνω χρήση αυτόν του ipad που έχω ή θα δημιουργήσω πρόβλημα;

Παιδιά για να μην κουβαλαω, φορτιστές στο χωριό μπορώ να κάνω χρήση αυτόν του ipad που έχω ή θα δημιουργήσω πρόβλημα;

Μια χαρά είναι ο φορτιστής του ipad, αλλά δεν θα έχεις γρήγορη φόρτιση.

Καλά να περάσεις στο χωριό. :lol: