Jump to content

Huawei P10

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με το νεο ετος μαλλον...

:innocent:

Εγώ προσωπικά θέλω άλλη μία επίσημη με 7αρι πρίν δώσει το 8.

Και αυτό γιατί το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το κρατήσω στο 7. Αλλά με μια bug free rom.

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Εγώ προσωπικά θέλω άλλη μία επίσημη με 7αρι πρίν δώσει το 8.

Και αυτό γιατί το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το κρατήσω στο 7. Αλλά με μια bug free rom.

Γενικά ως τώρα είμαστε αρκετά bug free!!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Ναι, σχετικά καλά είναι. Με την Β171 που φοράει τώρα είναι αρκετά βελτιωμένα τα πράγματα. Βλέπω κάποιες αστοχίες με το WiFi auto enable μέχρι στιγμής και το WiFi calling αλλά καμιά σχέση με την προηγούμενη έκδοση (Β162). Εκεί μέχρι και σποραδικά restart είχα με το wifi calling/volte. Ευτυχώς με την αναβάθμιση που πήρε σταμάτησαν αυτά.

Ομολογώ ότι συνηθισμένος από τα Ρ8/Ρ9, είχα στραβώσει αρκετά με εκείνα τα κόλπα. Μας έχει καλομάθει βλέπεις η HUA να δίνει καλές αναβαθμίσεις και μου ήρθε "κάπως" με τα restart.

Αν είχα κανένα Samsung/LG ούτε θα μ' ένοιαζε. Θα είχα βγάλει και το PIN και θα το είχα αφήσει να κάνει όσα restart θέλει.:lol:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

399€ το μονόκαρτο σε γνωστή μεγάλη αλυσίδα που ξεκίνησε από σήμερα την Black Friday.

Συν 20% επιστροφή αν έχεις κάρτα Eurobank, οπότε καταλήγει στα 320! Νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο έχει βγει αυτή τη στιγμή.

καλημέρα, με ενδιαφέρει η αγορά του p10. Έχει αγορασει κανεις απο αλυσιδα? για οσο αφορα τις μνημες..ισχυει ακομα? ειναι ξεχωριστες παρτιδες με το ποιες εχουν τις καλες και ποιες οχι? εχετε να προτεινεται καταστημα απο τις αλυσιδες?

Συν 20% επιστροφή αν έχεις κάρτα Eurobank, οπότε καταλήγει στα 320! Νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο έχει βγει αυτή τη στιγμή.
Αυτό δεν το είχα υπόψιν. Νόμιζα ήταν για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Ισχύει ακόμα;

Καλησπέρα, όταν έχετε ενεργοποιημενο το WiFi Calling (cosmote έχω εγώ) έχετε παρατηρήσει να αργούν να ανοίξουν κάποιες εφαρμογές η ακόμα και να κολλάνε στο Loading και να θέλουν Ford close;

Για παράδειγμα το tapatalk αργεί πάρα πολύ να φορτώσει τα φόρουμ.

Σε άλλες εφαρμογές μου, το πρόβλημα είναι πιο έντονο. Όταν κλείνω το WiFi Calling όλα καλά.

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by George_mob

HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7

iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus

Huawei P10

Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S10

Καλησπέρα, όταν έχετε ενεργοποιημενο το WiFi Calling (cosmote έχω εγώ) έχετε παρατηρήσει να αργούν να ανοίξουν κάποιες εφαρμογές η ακόμα και να κολλάνε στο Loading και να θέλουν Ford close;

Για παράδειγμα το tapatalk αργεί πάρα πολύ να φορτώσει τα φόρουμ.

Σε άλλες εφαρμογές μου, το πρόβλημα είναι πιο έντονο. Όταν κλείνω το WiFi Calling όλα καλά.

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όχι καθόλου, πάει τρένο με b171

Ομοίως. Με την 171 δεν έχω τέτοια θέματα. (Όχι ότι είχα και πιο πριν δηλαδή).

Δύο θέματα έχω, minor θα έλεγα:

1. μερικές φορές δεν ανοίγει το wifi αυτόματα ώστε να γυρίσει σε wifi calling και

2. για έναν ανεξήγητο λόγο, όταν το ανοίγω το πρωί και ενώ το έχω κλείσει με ενεργό το bt, αυτό δεν το ενεργοποιεί. Θα πρέπει να πάω να το ανοίξω με το χέρι.

Αυτά. Τίποτα το ιδιαίτερα σημαντικό.

Εμένα με το wificalling παρουσιάζει δύο θέματα...

1. Αν φύγω από το σπίτι αργεί χαρακτηριστικά να γυρίσει σε δίκτυο (μένει συνδεμένο το wifi με μια γραμμούλα χωρίς φυσικά να υπάρχει internet για αρκετά μέτρα μακρυά από το σπίτι)

2. Παρόμοια περίπτωση αν το wifi έχει κάποιο πρόβλημα κάποια στιγμή δεν το καταλαβαίνει για να γυρίσει στο δίκτυο. Αποτέλεσμα η να φαίνεται το τηλέφωνο κλειστό ή να εχω προβληματική επικοινωνία με διακοπές κτλ..

Είμαι στην B171 με priority στο wifi

Δεν έχω αυτό το κόλλημα που αναφέρεις αλλά ναι, το wifi calling έχει τα προβληματάκια του.

Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα κάνουν την πάπια και θα το αφήσουν έτσι στο 7.Χ και να το φτιάξουν με την έλευση του 8.:worry:

Καλημέρα, κάτοχος κ εγω από σήμερα καθώς θεώρησα ότι με 320 ευρώ που βγαίνει από το Γερμανό με χρήση χρεωστικής eurobank είναι ένα τίμιο κινητό. Το πήρα για την γυναίκα μου και περιμένω να μείνει παραπάνω από ικανοιποημενη από λίγο που το δούλεψα. Μια ερωτηση: η γρήγορη φόρτιση απενεργοποιηστε?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εμένα μόλις μου ήρθε η παραγγελία με τιμή στα 450 ευρώ :angry:

Νιώθω λίγο μακακας αλλά οκ

Προερχόμενος από s7, στο χέρι είναι αρκετά όμορφο, αλλά γενικά το s7 σου έδινε καλύτερη αίσθηση στη χρήση, μου φαινόταν πιο προσεγμένο στο ui, ίσως και η οθόνη που ήταν πιο εντυπωσιακή, όχι ότι το p10 έχει κακή οθόνη, το αντίθετο

Απο κάμερα πάλι μου φαίνεται ότι υστερεί σε σχέση με το s7 στο αυτόματο πάντα, σίγουρα όμως έχει πιο καλή εμπρόσθια κάμερα για τους λάτρεις των σελφι :lol:

Απο σβελταδα πάντως είμαστε μια χαρα

Στο δια ταύτα, επειδή δεν μου αρέσει η εργοστασιακή ζελατίνα, απο tempered glass υπάρχει κάτι καλό που να μην έχει θέματα?

Στο s7 είχα αλλάξει ένα κάρο τζαμάκια και μετά κατέληξα ότι απλά δεν κάνουν καλή εφαρμογή όσον αφορά το touch και έτσι έβαλα ζελατίνα

Ισχύει το ίδιο και για το p10?

Ευχαριστώ

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Ε στην κάμερα λίγο χειρότερο, λόγω 2,2 ανεβάζει iso στο 2000 για πλάκα, στη μπαταρία λίγο χειρότερο λόγω καλύτερης διαχείρισης της amoled, selfie όντως καλύτερη αν και fixed focus. Για τζαμακι οι περισσότεροι nilkin εβαλαν, εγώ ultimate shield αν και είχε απειροελάχιστο περιθώριο, δεν ενοχλούσε σε χρήση σε σχέση με άλλα noname που έκαναν κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας

εμένα μόλις μου ήρθε η παραγγελία με τιμή στα 450 ευρώ :angry:

Νιώθω λίγο μακακας αλλά οκ

Προερχόμενος από s7, στο χέρι είναι αρκετά όμορφο, αλλά γενικά το s7 σου έδινε καλύτερη αίσθηση στη χρήση, μου φαινόταν πιο προσεγμένο στο ui, ίσως και η οθόνη που ήταν πιο εντυπωσιακή, όχι ότι το p10 έχει κακή οθόνη, το αντίθετο

Απο κάμερα πάλι μου φαίνεται ότι υστερεί σε σχέση με το s7 στο αυτόματο πάντα, σίγουρα όμως έχει πιο καλή εμπρόσθια κάμερα για τους λάτρεις των σελφι :lol:

Απο σβελταδα πάντως είμαστε μια χαρα

Στο δια ταύτα, επειδή δεν μου αρέσει η εργοστασιακή ζελατίνα, απο tempered glass υπάρχει κάτι καλό που να μην έχει θέματα?

Στο s7 είχα αλλάξει ένα κάρο τζαμάκια και μετά κατέληξα ότι απλά δεν κάνουν καλή εφαρμογή όσον αφορά το touch και έτσι έβαλα ζελατίνα

Ισχύει το ίδιο και για το p10?

Ευχαριστώ

Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες όντας κατοχος S7 edge. Επίσης έχει ΠΆΡΑ πολύ καλύτερο σήμα σε WiFi και κινητής το p10 και έτσι νομίζω θα του δίνει ένα + στην μπαταρία σε περιοχές που δεν έχει καλό σήμα.

Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες όντας κατοχος S7 edge. Επίσης έχει ΠΆΡΑ πολύ καλύτερο σήμα σε WiFi και κινητής το p10 και έτσι νομίζω θα του δίνει ένα + στην μπαταρία σε περιοχές που δεν έχει καλό σήμα.

Για να του δώσει όντως αυτό το πλεονέκτημα , θέλει wifi policy στο ποτέ και το data always on στο disabled. Δε χάνει τίποτα το βράδυ χωρίς να πειράζεις τίποτα πριν πέσεις για ύπνο

Οι πομποδέκτες του Ρ10 απλά δεν παίζονται. Mιλάς ανεμπόδιστα από απίθανα σημεία, που όλα τα υπόλοιπα κινητά έχουν βγει off. ;)

To nilkin tempered glass κολλάει καλά γύρω - γύρω? Δεν κάθεται στον αέρα, ξεκολλημένο?

Τελικά η γρηγορη φόρτιση απενεργοποιητε από κάπου ή απλά αλλάζουμε φορτιστή?

Edited by bromonano2

Τελικά η γρηγορη φόρτιση απενεργοποιητε από κάπου ή απλά αλλάζουμε φορτιστή?

Βάλε έναν οποιοδήποτε φορτιστή με max 1A και είσαι κομπλέ. Δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση στο μενού.

Με το nilkin τι γίνεται? Κάθεται ξεκολλημενο στον αέρα γύρω-γυρω ή οχι?

Edited by fanatikos