aras Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Γιατι στη λειτουργια νυχτερινη ληψη μου βγαινει παντα θολη η φωτογραφια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Γιατι στη λειτουργια νυχτερινη ληψη μου βγαινει παντα θολη η φωτογραφια?Γιατί θέλει τρίποδο Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Σε καταστημα που το δοκιμασα βγηκε καθαρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Καλημέρα,θα ήθελα την γνώμη σας για την μπαταρία του κινητού. Eίναι μέτρια ή η χρήση μου την κάνει να φαίνεται μέτρια? (πάντα 4g gps ανοιχτό) . Με ένα s8 plus θα είχα μεγαλύτερη διάρκεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Δεν είναι η μπαταρία το δυνατό του σημείο. Ειδικά σε έντονη χρήση και σε υψηλή φωτεινότητα κατεβαίνει νερό Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Και εγώ που πήρα την αναβάθμιση το είχα αγοράσει από τον Κοτσοβολο τις γιορτές Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Και εγώ από κωτσοβολο το πήρα, Black Friday. Πόσο ακόμα θα μας παιδεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 παιδια sos παω για αγορα και ειμαι αναμεσα σε P10 και s7 Edge, μ ενδιαφερει κυριως η καμερα, ποιο να παρω;;;;Φίλε μου το Ρ10. Το είχα ένα χρόνο και πήρα πριν 1 μήνα το S8. Το Ρ10 είναι καλύτερο σε καθημερινή χρήση. Ένα μόνο σου λέω. Περιμένω πως και πως το επόμενο Huawei.. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 (edited) Καλημέρα,θα ήθελα την γνώμη σας για την μπαταρία του κινητού. Eίναι μέτρια ή η χρήση μου την κάνει να φαίνεται μέτρια? (πάντα 4g gps ανοιχτό) . Με ένα s8 plus θα είχα μεγαλύτερη διάρκεια? Ναι, πιθανών και ναι! ;) Φίλε μου το Ρ10. Το είχα ένα χρόνο και πήρα πριν 1 μήνα το S8. Το Ρ10 είναι καλύτερο σε καθημερινή χρήση. Ένα μόνο σου λέω. Περιμένω πως και πως το επόμενο Huawei.. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ω, yes!!!! P20 !!! :food: Edited March 7, 2018 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Κωτσοβολος Χριστούγεννα... Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Τελικα ηρθε η ορεο η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Τελικα ηρθε η ορεο η οχι?Ήρθε στους τυχερούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
player21 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Παιδιά ερώτηση θέλω να κάνω ενημέρωση της συσκευής αν προσπεράσω κάποιες εκδόσεις στο firmware finder και πατησω στην παρακάτω ενημέρωση full ota θα εχω πρόβλημα; πχ απο την 189 να πάω στη 195; Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muftrap_1980 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Παιδιά εγκατέστησα και γω πριν λίγο την oreo. Η γραμματοσειρά όμως δεν μου κάθεται καλά στο μάτι.. Δεν υπάρχει επιλογή κάπου να την αλλάζουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Τώρα, τι ερώτηση είναι αυτή? Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικα ηρθε η ορεο η οχι?Τώρα, τι ερώτηση είναι αυτή? Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Καλησπερα.Το plus ποιες διαφορες εχει απ'το δικο μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p10 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Παιδιά εγκατέστησα και γω πριν λίγο την oreo. Η γραμματοσειρά όμως δεν μου κάθεται καλά στο μάτι.. Δεν υπάρχει επιλογή κάπου να την αλλάζουμε; Την ίδια απορία έχω κι εγώ, μπορεί να δώσει τα φώτα του κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mose Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Κατέβασα το huawei firmware finder από το play store και μου έβγαλε την oreo και μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus_k Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 μόλις το εγκατέστησα κι εγώ. Για να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskoumis Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 η γραμματοσειρά είναι λίγο κάπως πάντως έχει κανείς εντοπίσει διαφορές με oreo 8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus_k Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 η γραμματοσειρά είναι λίγο κάπως πάντως έχει κανείς εντοπίσει διαφορές με oreo 8? παρατήρησα αλλαγή. Βέβαια δεν έχω κάποιο αισθητικό πρόβλημα στην γραμματοσειρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1314 Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Μόλις ήρθε και σε εμένα το Oreo. Μήπως γίνεται να ανεβάσετε ενα screenshot να δούμε αυτό που λέτε με τη γραμματοσειρά, σε περίπτωση που με ενοχλεί να μην την εγκαταστήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
methos Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Καλησπέρα, έχει περάσει κάποιος την oreo μέσω firmware Finder? Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα εάν γίνει η εγκατάσταση μέσω της εφαρμογής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1314 Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Οκ εντάξει την πέρασα την Oreo. Είμαι οκ με τη γραμματοσειρά. Θα θελα όμως να μου πείτε, πρέπει να κάνω επαναφορά εργοστασιακων μετά την ενημέρωση? Νιώθω οτι κολλάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_Angelos Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Ήρθε η oreo αλλά ακόμα δεν την περνάω περιμένω εντυπώσεις πρέπει τα από εσάς που την έχετε ήδη, οπότε ότι μπορείτε μοιραστείτε το μαζί μας Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης γίνεται να κάνουμε Rolling back σε περίπτωση που δεν μας αρέσει ή αντιμετωπίζει προβλήματα? Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts