aras Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Την εγκατεστησα την εφαρμογη και μου ειπε οτι δεν ειναι ρουταρισμενο.Ευχαριστώ και παλι.Αντε καληνυχτα τωρα σε ολους.Αυριο εχει εκκλησια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoklis Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Πως μπορώ να επιλέξω να μην βγαίνουν οι ειδοποιήσεις από messenger viber κτλ στην αρχική οθόνη όταν είναι κλειδωμένη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Δεν ξερω μηπως εχουν οι ιδιες οι εφαρμογες ρυθμισεις που να αποτρεπουν την εμφανιση ειδοποιησεων στην οθονη κλειδωματος.Εμενα παντως το viber δεν εμφανιζεται σαν ειδοποιηση στην οθονη κλειδωματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Πως μπορώ να επιλέξω να μην βγαίνουν οι ειδοποιήσεις από messenger viber κτλ στην αρχική οθόνη όταν είναι κλειδωμένη?Διαχείρηση συσκευής, κέντρο ειδοποίησεων. Βρες την/τις εφαρμογές που θέλεις και κλείσε ότι ειδοποίηση δεν θέλεις να βγαίνει. Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoklis Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Το βρήκα ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Παντως απο huawei πουλανε πολυ τα p10 lite και τωρα τελευταια το p10 mate lite απ'οτι βλεπω. ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Mate 10 lite ηθελα να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Δε βλεπω κινητικοτητα σημερα στο φορουμ.Πως κι ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Kαλο ειναι αυτο σημαινει οτι το κινητο ειναι απροβληματιστο! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Απροβληματιστο οντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Εχω παρατηρησει οτι ακομα και το βραδυ στο σπιτι βγαζει ονειρεμενες φωτογραφιες χωρις τον παραμικρο θορυβο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Υπαρχει καμμια καλη θηκη για το κινητο που να μη γλιστραει; Η θηκη που εχει στο κουτι του γλιστραει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Tι στυλ θηκης θα ηθελες; σκετη πλατης; με κάλυμμα και παραθυρο; υλικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Σκετη πλατης σιλικονης.Το e-click εχει ποικιλια και φτηνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Άλλαξα θέμα και παρατήρησα ότι δεν μου εμφανίζει τις ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος. Υπάρχει κάποια ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Εχει αναφερθει ξανα. Δεν ειναι ολα τα θεματα συμβατα με τις ανακοινωσεις στην lock screen. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Κανενα νεο για την ορεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
man0lo1989 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Κανενα νεο για την ορεο? ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΜΕ LINK SCREEN PROTERCTOR? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Υπαρχει καμμια καλη θηκη για το κινητο που να μη γλιστραει; Η θηκη που εχει στο κουτι του γλιστραει.Η σύζυγος αφού έχει δοκιμάσει 5 6 διαφορετικές σιλικόνης κτλ ,γύρισε στην γνήσια του p10 και είναι όντως ερωτευσιμη. Μου αρέσει τόσο πολύ,που κράζω την samsung που δεν έχει βγάλει κάτι παρόμοιο για το s7 edge μου. Πολύ καλό grip, σχετικά καλή προστασία και παμφθηνη για γνήσιο αξεσουάρ. https://yadi.sk/i/Rxb7QfG33SR65h Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 (edited) Υπαρχει καμμια καλη θηκη για το κινητο που να μη γλιστραει; Η θηκη που εχει στο κουτι του γλιστραει.Πολύ ευχαριστημένος με αυτή: Spigen Ultra Rugged Armor Back Cover Μαύρο (Huawei P10) Ψάξτο στο skroutz, γιατί κάτι δεν πάει καλά με το link... Edited February 15, 2018 by kted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Το e-click εχει πολυ καλες και λεπτες θηκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Οι φωτογραφιες μου στη συλλογη εχουν φτασει στις 89.Εσας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Los Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Οι φωτογραφιες μου στη συλλογη εχουν φτασει στις 89.Εσας? 5174, έχει καμία σημασία όμως ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Στο ξεκλειδωμα περιοδικου ηθελα να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Los Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 αα σορρυ λάθος τότε, το έχω απενεργοποιήσει αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Οκ.Να ρωτησω κατι αλλο.Ξερετε αν υπαρχει εφαρμογη στο play store που να κατεβαζει πληκτρολογιο 3×4 για να στελνω μηνυματα αντι για qwerty που δε με βολευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts