Alfie_86 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Και πριν κάνεις οτιδήποτε διάβασε καλά για τοιχών προβλήματα Οκ να σαι καλα! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Οκ να σαι καλα! Εδώ στο δεύτερο ποστ έχει στοκ recovery https://forum.xda-developers.com/p10/development/testers-twrp-t3585256 Πριν κάνεις οτιδήποτε να το γράψω ξανά διάβασε καλά Με στοκ recovery μετά νομίζω μπορείς να ακολουθήσεις τη διαδικασία που έγραψες πριν με το dload Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Εδώ στο δεύτερο ποστ έχει στοκ recovery https://forum.xda-developers.com/p10/development/testers-twrp-t3585256 Πριν κάνεις οτιδήποτε να το γράψω ξανά διάβασε καλά Εγινε αυτο θα κανω ;) Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Εγινε αυτο θα κανω ;) Έκανα εντιτ στο προηγούμενο μήνυμα,διάβασε το ξανά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Έκανα εντιτ στο προηγούμενο μήνυμα,διάβασε το ξανά Εσυ δηλαδη λες να κατεβασω αυτο το twrp που μου εστειλες?Γτ αυτο εχω εγκαταστησει στο κινητο κ εγω με τον τροπο που λεει! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Εσυ δηλαδη λες να κατεβασω αυτο το twrp που μου εστειλες?Γτ αυτο εχω εγκαταστησει στο κινητο κ εγω με τον τροπο που λεει! Στο δεύτερο μύνημα έχει στοκ recovery, θα αντικαταστήσει το twrp και μετά μπορείς να φλασαρεις με τον τρόπο που έγραψες μέσω στοκ recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Στο δεύτερο μύνημα έχει στοκ recovery, θα αντικαταστήσει το twrp και μετά μπορείς να φλασαρεις με τον τρόπο που έγραψες μέσω στοκ recovery Εκει που λεει instructions λες ε? Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Εκει που λεει instructions λες ε? Εδώ https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=71750339&postcount=2 Δεν ξέρω αν είναι για το μοντέλο σου, ψάξε για stock recovery για το μοντέλο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Εδώ https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=71750339&postcount=2 Δεν ξέρω αν είναι για το μοντέλο σου, ψάξε για stock recovery για το μοντέλο σου Δυστυχως ο συνδεσμος που εχει βαλει αυτος δεν δουλευει! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Δυστυχως ο συνδεσμος που εχει βαλει αυτος δεν δουλευει! Συνέχισε να διαβάζεις το νήμα, έχει και άλλα λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Συνέχισε να διαβάζεις το νήμα, έχει και άλλα λινκ Οκ αυτο κανω για να δουμε.. Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Με το απο πανω οχι,με το Hisuite δεν κανει τπτ παρολο που οταν μπαινει το κινητο στο twrp ανοιγει και αυτη αυτοματα αλλα δεν το βλεπει το κινητο! Από που είσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Butters Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Γεια σας, έχω P10 Cosmote. Θα χρειαστώ dual κινητό. Είδα ότι γίνεται η μετατροπή με αλλαγή λογισμικού. Το έχει κάνει κανείς; Αν ναι μπορεί να μου στείλει link από τον τρόπο που επέλεξε; Επηρεάζεται η εγγύηση; Χρειάζεται κάτι άλλο (π.χ. αλλαγή του card slot); Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση http://i.imgur.com/2kZWw.gif :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Από που είσαι; Από Ηράκλειο Κρήτης! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_mob Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Παίδες, παίζει να πήραμε κάποιο Update το ΣΚ; Γενικά παίζει να γίνει κάτι Update χωρίς να μας έρθει ενημέρωση; το λέω γιατί σήμερα φτιάχνοντας το Brightness της οθόνης από το πάνω μενού, όταν το σετάρω μένει μόνο η μάυρη μπάρα και μου δείχνει απο πίσω την κεντρική. Πέρνω όρκο ότι πριν 3-4 μέρες όταν το σέταρα δεν έμενα μόνο η μπάρα αλλά όλο το Dropdown Menu.. Παράθεση HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7 iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus Huawei P10 Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Από Ηράκλειο Κρήτης! Είσαι και μακριά για να το έβλεπα και να σε βοηθήσω η γυναίκα μου είναι από Κρήτη μεταξοχωρι και πριν 4 μέρες ήμασταν εκει. Από την στιγμή που έχεις Twrp με μια rom που είναι γιαυτό θα έκανες δουλειά εσύ όταν έκανες wipe έκανες και το system αυτό το κάνουμε όταν είναι να βάλουμε άλλη rom από twrp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 (edited) Από μπαταρία πάμε καλά, 70-30 Wi-Fi - 4G. Θα δοκιμάσω και να κλείνει το wifi όταν κλείνω την οθόνη, όπως επίσης να βάλω disabled το data always on να δω αν θα τα πάει καλύτερα Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Edited October 9, 2017 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Παιδιά μόλις παρέλαβα το κινητό και επιτέλους το άνοιξε,ΑΛΛΑ!!!Έχει γίνει το εξής απίστευτο!!Το κινητό απέξω είναι P10 αλλά μέσα είναι ένα κινητό με 16 γιγα αποθηκευτικού χώρου ,2 γιγα μνήμης και κωδικός μοντέλου D188-L09!!Τι έκανε ο ανθρωπας!!!Το καλό είναι ότι είναι ακόμα ξεκλιδωτο οπότε υπάρχει εύκολος τρόπος να περάσω το original λογισμικό και να ξανακλεισωσω τον bootloader και να ηρεμήσω; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Έβαλα την αναστολή λειτουργίας Wifi στο ποτέ όπως επίσης έκλεισα και το διακόπτη των πάντα ενεργών δεδομένων. Πολύ καλά πιστεύω. Ειδικά αν υπάρχει και καλό σήμα σπίτι τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα. Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Καλησπέρα έκανε κανείς την ενημέρωση;;;;;; Εχουμε βελτιωση στο θεμα συγχρονισμού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Καλησπέρα έκανε κανείς την ενημέρωση;;;;;; Εχουμε βελτιωση στο θεμα συγχρονισμού;Ποια ενημέρωση αδερφέ; συγχρονισμό σε τί; Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Κάποια άτομα με P10 είχαν πρόβλημα με το playstore, γινόταν λήψη ή ενημέρωση εφαρμογής μόνο μετά απο επαννεκίνηση ανάμεσά τους και η δική μου συσκευή. Τώρα το βράδυ μου ήρθε ενημέρωση λοιπόν Β171 και ρωτάω αν την έχει κάνει κανείς και αν διορθώνει το πρόβλημα σε όσους το είχαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Κάποια άτομα με P10 είχαν πρόβλημα με το playstore, γινόταν λήψη ή ενημέρωση εφαρμογής μόνο μετά απο επαννεκίνηση ανάμεσά τους και η δική μου συσκευή. Τώρα το βράδυ μου ήρθε ενημέρωση λοιπόν Β171 και ρωτάω αν την έχει κάνει κανείς και αν διορθώνει το πρόβλημα σε όσους το είχαν. Στο P10+ που εχω, λυθηκε αμεσα το θεμα με την ενημερωση που αναφερεις Βεβαια εχω παρατηρησει πως αν την ωρα που μιλας, σου ερθει 2η γραμμη, δεν μπορεις να πατησεις αναμονη και να απαντησεις. Η κλεινεις αυτον που μιλας και απαντας ή χανεις την κληση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Στο P10+ που εχω, λυθηκε αμεσα το θεμα με την ενημερωση που αναφερεις Βεβαια εχω παρατηρησει πως αν την ωρα που μιλας, σου ερθει 2η γραμμη, δεν μπορεις να πατησεις αναμονη και να απαντησεις. Η κλεινεις αυτον που μιλας και απαντας ή χανεις την κληση Όταν λές άμεσα, εννοείς με την καινούργια ενημέρωση ή με την Β161; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Όταν λές άμεσα, εννοείς με την καινούργια ενημέρωση ή με την Β161; Την καινουργια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts