Alfie_86 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Παιδιά έχω ένα θεματακι το οποίο είχα και στο OnePlus 3T! Μου βγάζει όλες τις επαφές από 2 φορές την κάθε μία και τώρα που με πήρε η γυναίκα δεν μου έδειξε το όνομα της πάρα μόνο το νούμερο! Γιατί συμβαίνει αυτό; Μια βοήθεια παρακαλώ! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Παιδιά έχω ένα θεματακι το οποίο είχα και στο OnePlus 3T! Μου βγάζει όλες τις επαφές από 2 φορές την κάθε μία και τώρα που με πήρε η γυναίκα δεν μου έδειξε το όνομα της πάρα μόνο το νούμερο! Γιατί συμβαίνει αυτό; Μια βοήθεια παρακαλώ! γιατι πολυ πιθανων να εχεις τις επαφες και στο λογαριασμο google αλλα και στην συσκευη! Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 γιατι πολυ πιθανων να εχεις τις επαφες και στο λογαριασμο google αλλα και στην συσκευη! Και τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Να σβήσεις κάποιο από τα σετ επαφών. Η το σετ επαφών συσκευής. Η το σετ επαφών του Google. Σου προτείνω της συσκευής να σβήσεις. Αυτό βέβαια αν ισχύει η περίπτωση που σε είπα Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Να σβήσεις κάποιο από τα σετ επαφών. Η το σετ επαφών συσκευής. Η το σετ επαφών του Google. Σου προτείνω της συσκευής να σβήσεις. Αυτό βέβαια αν ισχύει η περίπτωση που σε είπα Ναι το έκανα αυτό που λες και έβαλα να δείχνει μόνο της Google! Όλα κομπλέ σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Ναι το έκανα αυτό που λες και έβαλα να δείχνει μόνο της Google! Όλα κομπλέ σε ευχαριστώ πολύ! παρακαλω! καλοριζικο !! Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Πάντως το κινητό έχει φοβερή διαχείριση μπαταρίας σε κατάσταση αναμονής! Σχεδόν τέλεια θα έλεγα αφού σε 5-6 ώρες αναμονής χάνει μόνο 1-2%!Βέβαια όταν το ξυπνάς και το δουλέψεις λίγο πέφτει γρήγορα αλλά αυτό το κάνουν όλα τα flagships και ειδικά το S7 Edge που είχα έτρωγε πολύ σε κατάσταση αναμονής! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haramis20 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Καλησπέρα σε όλους σκέφτομαι να αγοράσω το p10 εσεις τι λέτε? είμαι ανάμεσα σε αυτό και σε s8 , τι προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Καλησπέρα σε όλους σκέφτομαι να αγοράσω το p10 εσεις τι λέτε? είμαι ανάμεσα σε αυτό και σε s8 , τι προτεινετε? Καλησπέρα φίλε μ! Εγώ επειδή δεν γουστάρω καθόλου τη Samsung πλέον θα σου έλεγα σίγουρα p10, αλλά φυσικά δεν μπορώ να παραβλέψω ότι με το s8 παίρνεις πιο καινούριο design και πιο πολύ οθόνη στις ίδιες περίπου διαστάσεις! Σε χαρακτηριστικά φαίνεται ότι είναι μπροστά το s8, αλλά εγώ θα διάλεγα το p10 διότι και πάλι είναι πιο μαζεμένο και φυσικά δεν έχει αυτό το touchwiz της Samsung Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 εμενα σε νυχτερινη ληψη μου βγαζει ενα κυκλακι που πρεπει να περασει λιγο χρονος μεχρι να βγαλει την φωτο . και στο ενδιαμμεσο βγαινει κουνημενη ! βεβαια ειμαι σιγουρος οτι εγω κανω βλακεια. αλλα δεν ξερω πως να τραβηξω αλλιως! Θα τραβήξεις με τρίποδα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Θα τραβήξεις με τρίποδα...:) υπαρχει κατι για αυτο το κινητο ; και οικονομικο ; Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 (edited) Επειδή σκέφτομαι πολύ σοβαρά να προχωρήσω στην αγορά του P10 και καθώς ψαχνόμουν στο ιντερνετ έπεσα σε αυτό εδώ :https://techvalue.gr/huawei-p10-p10-plus-provlima-19443/ Τί είναι τούτο ? Edited August 2, 2017 by OAL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Επειδή σκέφτομαι πολύ σοβαρά να προχωρήσω στην αγορά του P10 και καθώς ψαχνόμουν στο ιντερνετ έπεσα σε αυτό εδώ :https://techvalue.gr/huawei-p10-p10-plus-provlima-19443/ Τί είναι τούτο ? Ίσως ίσχυε στις πρώτες παρτίδες αυτό με τις μνήμες αλλά τόσο το δικό μ που το πήρα πριν μερικές μέρες όσο και άλλων παιδιών δεν έχουν την αργή μνήμη! Επίσης αν το πάρεις κάνεις ένα τεστ με μια εφαρμογή και αν σου δείξει πάνω από 500 mbps τότε είσαι οκ! Παρτο άφοβα δεν είναι τόσο τραγικά όπως τα λέει! Φοβερό κινητό σε όλα του! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 (edited) Παιδιά καλησπέρα. Δε γίνεται να τραβήξουμε στα 20mp 16:9?? Edited August 2, 2017 by DjTony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Παιδιά καλησπέρα. Δε γίνεται να τραβήξουμε στα 20mp 16:9?? Όχι μόνο σε ανάλυση των 9 mp Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 (edited) Επειδή σκέφτομαι πολύ σοβαρά να προχωρήσω στην αγορά του P10 και καθώς ψαχνόμουν στο ιντερνετ έπεσα σε αυτό εδώ :https://techvalue.gr/huawei-p10-p10-plus-provlima-19443/ Τί είναι τούτο ?"Περσινά ξινά σταφύλια!" Πολύ ενημερωμένοι είναι αυτοί! Έχει αρκετό καιρό που κυκλοφόρησε αυτή η "βρώμα" και όπως σου έγραψαν πριν, "ίσως" να ίσχυε για τις πρώτες παρτίδες. Πλέον καινούργια συσκευή από κατάστημα, εντελώς απίθανο να πέσεις σε τέτοια περίπτωση. Εγώ είμαι υπερ-ευχαριστημενος. Έχω πάρει P8, P9 και P10 και είναι όλα φοβερά κινητά. Εφόσον το αποφασίσεις, το αγοράζεις άφοβα! Sent from my Huawei P8, using Tapatalk. Edited August 2, 2017 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Αναρωτιέμαι για κάτι και θέλω να μου δώσετε μια λύση εάν υπάρχει! Έχω έναν μεγάλο αριθμό φωτογραφιών οι οποίες είναι συγχρονισμενες στον λογαριασμό μ και οπότε αλλάζω συσκευή εμφανίζονται στο εκάστοτε τηλέφωνο αλλά όπως είναι γνωστό μπορώ να τις βλέπω μόνο online! Υπάρχει τρόπος να τις αποθηκεύσω στη συσκευή εύκολα και γρήγορα χωρίς να μπαίνω σε μια μια φώτο για να κάνω αυτή τη διαδικασία; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Να σας ρωτήσω. Δουλεύω το κινητό με χρήση 4g κι συχνά ζεσταίνεται αρκετά κατά την γνώμη μ. Δεν παίζω παιχνίδια. Η χρήση που κάνω είναι browsing τηλέφωνα. Chat. Κανένα YouTube σε περιβάλλον 4g κατά την ημέρα και σχεδόν το βράδυ. Είναι φυσιολογικό; Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Να σας ρωτήσω. Δουλεύω το κινητό με χρήση 4g κι συχνά ζεσταίνεται αρκετά κατά την γνώμη μ. Δεν παίζω παιχνίδια. Η χρήση που κάνω είναι browsing τηλέφωνα. Chat. Κανένα YouTube σε περιβάλλον 4g κατά την ημέρα και σχεδόν το βράδυ. Είναι φυσιολογικό; Όταν λες ζεσταίνεται; πόσο φτάνει; Έχεις τσεκάρει τη θερμοκρασία με κάποια εφαρμογή; Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Όχι δεν το έχω τσεκάρει. Με ποια εφαρμογή να το τσεκάρω; Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Όχι δεν το έχω τσεκάρει. Με ποια εφαρμογή να το τσεκάρω; π.χ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cpuid.cpu_z Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Η μπαταρία είναι τούμπανο η εμένα μου φαίνεται ετσι ερχόμενος από G5;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Η μπαταρία είναι τούμπανο η εμένα μου φαίνεται ετσι ερχόμενος από G5;;; Σε σχέση με το OnePlus 3T είναι καλύτερη! Γενικά τις 6 ώρες οθόνη τις έχει σχετικά εύκολα οπότε το θεωρώ πολύ καλό νούμερο! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Σε σχέση με το OnePlus 3T είναι καλύτερη! Γενικά τις 6 ώρες οθόνη τις έχει σχετικά εύκολα οπότε το θεωρώ πολύ καλό νούμερο! Σε σχέση με s7/s7 edge? Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Σε σχέση με s7/s7 edge? Είχα το 7 Edge και ήταν χειρότερο και από το 3t και από το p10 φυσικά! Γενικά όπου παίζει 2k ανάλυση τα πράγματα δεν είναι καλά! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts