O Tifosi Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Πολυ μπερδεμα για το τιποτα.... :) Απλο ειναι, οποιος διαβαζει κατανοει ;) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 golf V fsi bixenon ειναι σιγουρα, αν θες σου στελνω και την λιστα με τα εξτρα να δεις οτι αναφερεται ως "προβολεις bixenon" τώρα μην το πάρεις προσωπικά...αλλά αν δεν τα δω με τα μάτια μου δεν το πιστεύω..:O δεν ανεβάζεις καμιά φώτο και με την μεγάλη σκάλα on...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 basika steile kai thn lista poy eleges ? an mporeis kai foto akoma kalitera :) pantos giati na einai teleios adinaton oti plhroseis perneis :) Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 Στο αγγλικό site της VW που κοίταξα λιγάκι, έχει optional μόνο Xenon, δεν λέει κάτι για bixenon. Gas discharge (Xenon) dipped beam headlights - including headlight washers and automatic height adjustment http://www.volkswagen.co.uk/new_cars/new_golf/options Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 Το Golf V Fsi σε οποιαδηποτε εκδοση, ακομη και της GTi, ΔΕΝ εχει bi-xenon. Τραγικο για εμενα για τοσα λεφτα που δινουμε, αλλα δεν εχει... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 δεν μπορω να επισυναψω αρχεια, οποτε κανω copy - paste απο το αρχειο excel με τα εξτρα: 1AT ESP - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑΣ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΥ(EDS),ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΜΙΣΧΥΣΗΣ ΠΕΔΗΣΗΣ BRAKE ASSIST KAI ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΟΛΗΣΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΧΩΝ (ASR) 665,00 4X4 ΠΛΕΥΡΙΚΟΙ ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ ΠΙΣΩ (ΣΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ 5-ΘΥΡΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ) 286,00 6Ε3 ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΥΠΟΒΡΑΧΙΟ ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΧΩΡΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ 183,00 7A8 CD CHANGER ΕΜΠΡΟΣ ( 6 ΔΙΣΚΩΝ ). ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΥΠΟΒΡΑΧΙΟΝΙΟ ΕΜΠΡΟΣ 6E3 352,00 7X1 ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΙΣΩ 455,00 PXE ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ BI-XENON 1.027,00 8T2 ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ (CRUISE CONTROL) 201,00 υγ: να σας πω την αληθεια δεν το εψαξα ιδιαιτερα, αλλα τωρα που μου βαλατε φιτιλια θα το κοιταξω αν ομως δεν ειναι bi-xenon και φωτιζουν τοσο τοτε τι να πω :O Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 2 σημεία που μπερδευτήκατε: 1. όταν λέει ότι έχει ξένον και στη μεγάλη σκάλα, τότε αφού έχει και στη μικρή, έχει bi-xenon ;) 2. γιατί μπερδεύετε όλοι τα φώτα πορείας με τα διασταυρώσεως; Τα πορείας είναι τα μεγάλα όχι τα μεσαία! (εκτός αν τα θυμάμαι τόσο λάθος) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 δεν μπορω να επισυναψω αρχεια, οποτε κανω copy - paste απο το αρχειο excel με τα εξτρα: 1AT ESP - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑΣ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΥ(EDS),ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΜΙΣΧΥΣΗΣ ΠΕΔΗΣΗΣ BRAKE ASSIST KAI ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΟΛΗΣΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΧΩΝ (ASR) 665,00 4X4 ΠΛΕΥΡΙΚΟΙ ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ ΠΙΣΩ (ΣΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ 5-ΘΥΡΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ) 286,00 6Ε3 ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΥΠΟΒΡΑΧΙΟ ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΧΩΡΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ 183,00 7A8 CD CHANGER ΕΜΠΡΟΣ ( 6 ΔΙΣΚΩΝ ). ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΥΠΟΒΡΑΧΙΟΝΙΟ ΕΜΠΡΟΣ 6E3 352,00 7X1 ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΙΣΩ 455,00 PXE ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ BI-XENON 1.027,00 8T2 ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ (CRUISE CONTROL) 201,00 υγ: να σας πω την αληθεια δεν το εψαξα ιδιαιτερα, αλλα τωρα που μου βαλατε φιτιλια θα το κοιταξω αν ομως δεν ειναι bi-xenon και φωτιζουν τοσο τοτε τι να πω :O Εχω κατεβασει τον καταλογο τον επισημο απο το site της vw, δεν τα λεει, εχω ρωτησει ακομη και για το GTi αν μπορω να το παρω με bi-xenon, και παλι ειχα αρνητικη απαντηση... Δεν με ενοιαζε βεβαια και τοσο πολυ, καθοτι, καλυτερα να μην ειχε, και εβαζα εγω με 450 ευρω στα μεγαλα....Big deal... :shifty: 2 σημεία που μπερδευτήκατε: 2. γιατί μπερδεύετε όλοι τα φώτα πορείας με τα διασταυρώσεως; Τα πορείας είναι τα μεγάλα όχι τα μεσαία! (εκτός αν τα θυμάμαι τόσο λάθος) Πολυ σωστα θυμασαι... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 εγώ να βάλω και στοίχημα ότι bixenon (δηλαδή xenon και στα μεγάλα-αυτά που κάνουμε σινιάλο) δεν έχει..?? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piper21 Δημ. March 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 paidia mipos gnorizete apo pou mporo na agoraso kit-xenon tis PHILIPS? Παράθεση http://www.smartmania.gr/gallery/albums/userpics/10224/thumb_DSC00051.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 εγώ να βάλω και στοίχημα ότι bixenon (δηλαδή xenon και στα μεγάλα-αυτά που κάνουμε σινιάλο) δεν έχει..?? :O Πρέπει να ρωτήσουμε κάπου που πουλάνε ΧΕΝΟΝ για να βγάλουμε άκρη μου φαίνεται... :confused: Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 γιατί βρε vamp...??που μπερδεύτηκες..?? πιο ξεκάθαρα δεν μπορούσα να το γράψω...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 :lol: Nikos_s3 εγώ να βάλω και στοίχημα ότι bixenon (δηλαδή xenon και στα μεγάλα-αυτά που κάνουμε σινιάλο) δεν έχει..?? Μου το εξηγείς αυτό? :stupid: Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 loooool....πάμε ξανά όσο πιο αναλυτικά γίνεται...:p υπάρχουν τρεις ''σκάλες'' στα φώτα των αυτοκινήτων: 1) οι γνωστές σε όλους ψείρες (το πρώτο δηλαδή κλικ του διακόπτη που το ανάβουμε όταν αρχίζει να σουρουπώνει) 2) η δεύτερη σκάλα, κοινώς τα φώτα που ανάβουμε όλοι το βράδυ (δεύτερο κλικ στον διακόπτη) για να βλέπουμε που πάμε...κάτι ζαβάδια που οδηγούν στις 11 το βράδυ χωρίς φώτα εξαιρούνται της περιγραφής..:p 3) η τρίτη σκάλα, δηλαδή τα μεγάλα=αυτά που ανάβουν όταν κάνουμε και σινιάλο και εξηγώ το προηγούμενο ποστ μου....: xenon σε αυτοκίνητα ,για τους κοινούς θνητούς να το πω έτσι, είναι οι λάμπες της δεύτερης σκάλας των φώτων(και του διακόπτη) , δηλαδή τα φώτα που ανάβουμε όλοι το βράδυ...γι'αυτό και βλέπετε όλοι αρκετά αυτοκίνητα με αυτό το χαρακτηριστικό άσπρο ή κάπως μπλε φωτισμό... από την άλλη υπάρχουν και κάποια (πανάκριβα ακόμα μοντέλα) που έχουν xenon και στα μεγάλα φώτα (αυτά που ανάβουν με το τρίτο κλικ)...αυτά είναι κυρίως κάποες μεγάλες σειρές των κορυφαίων κατασκευαστών , που σταδιακά βέβαια θα επεκταθούν και στα κατώτερα μοντέλα... έλεγα λοιπόν ότι και στοίχημα βάζω πως το golf που αναφέρει ο φίλος δεν έχει bixenon,δηλαδή δεν έχει xenon και στα μεγάλα φώτα...:) το καταλάβατε ή να κάνω και κακά μου..?? :D :P :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 και συμπληρώνω ότι ο nikos_s3 εννοεί ότι δεν έχει (και δεν παίρνει) εργοστασιακό bixenon. (το golf) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 Λοιπον. Ο Νικος τα ειπε τοσο καλα, που πιστευω καθε ερωτηση πλεον μπορει να απαντηθει απο εκει. Το Α4 που παραλαβαμε εχει bi-xenon με adaptive lighting και ειναι ο,τι περισσοτερο μπορεις να βρεις σημερα.ΕΙναι καλη φαση να εχεις Xenon και στα μεγαλα. Στο δικο μου οπως ειπα, εχω μονο στα μεσαια.Οχι πως χρειαζονται πλεον τα μεγαλα, αλλα λεμε τωρα. :p :p Τωρα απο εκει και περα, να πω με τη σειρα μου, πως ενω παραπανω δηλωσα πως το Golf V δεν εχει Bi-Xenon, εντουτοις, πηγα χτες με εναν φιλο σε αντιπροσωπεια, οχι και απο τις καλυτερες, και του ειπαν πως στον καταλογο λεει πως εχει Bi-xenon. Του λεω ομως, πως αυτο ειναι λιγακι δυσκολο, επειδη στα μεσαια παλι ακομη και αυτα που εχουν τον γλομπο των Xenon εχουν μεσα την H7 για τα μεγαλα. Οποτε του πηγα με τη μια κοντρα, πως δεν εχει. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. March 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2005 na rotiso kati ? ama zhthso apo thn vw na moy "kanei" ena golf kai na parei bi-xenon apo to passat h apo to phaethon den tha moy to kanei ? aneksatitoys kostoys h xronoy . panta thn eixa aythn thn aporeia oxi mono gia fota alla ama thelo na kano "eidikh" paragkelia den mporo ? Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 na rotiso kati ? ama zhthso apo thn vw na moy "kanei" ena golf kai na parei bi-xenon apo to passat h apo to phaethon den tha moy to kanei ? aneksatitoys kostoys h xronoy . panta thn eixa aythn thn aporeia oxi mono gia fota alla ama thelo na kano "eidikh" paragkelia den mporo ? κατά 99.9% τσου...:O οι εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων βγάζουν έναν μακρύ κατάλογο με εξτρά και αξεσουάρ και από αυτόν καλύπτουν τα κάθε λογής γούστα και βαλάντια... έτσι πολύ σπάνια (=μιλάμε για πολλά λεφτά) προχωρούν σε κατασκευή ''ειδικών'' αυτοκινήτων...(φαντάσου εγώ να ζήταγα μεγαλύτερη τουρμπίνα, ο μπαμπάς μου την τετρακίνηση από το Χ5, ο κολλητός του το Head Up Display κτλ κτλ)... συνοψίζοντας, αν δεν είναι στον εξτρά εξοπλισμό...απλά ξεχασέ το..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Και παλι οπως τα λεει ο Νικολας ειναι. Ισως αν ημασταν σε καποια αλλη χωρα που η αυτοκινηση γενικοτερα ειναι σε αλλο επιπεδο customization, βλ. Αγγλια, ισως εκει να γινοταν....Επειδη ομως ειμαστε στην Ελλαδα, κατι τετοιο ειναι τουλαχιστον ιστορια επιστημονικης φαντασιας. Αν θελεις μπορω να σου πω ενα πολυ συντομο παραδειγμα απο προχτες και θα καταλαβεις τι εννοω αμεσως. :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Όλα γίνονται. Μόνο που για το corsa C που έχω (για το οποίο δεν προβλέπονται Xenon) η αντιπροσωπία ζήτησε 1 εκατομμύριο... lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 paides skeftomai na parw to kainurgio to sportage ths Kia.. .alhtheia ginetai na tu valw xenon ? Pou mporw na rwthsw sthn athina? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Στην αντιπροσωπεια δοκιμασες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 στα εξτρα δεν εχει ? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 .Επειδη ομως ειμαστε στην Ελλαδα, κατι τετοιο ειναι τουλαχιστον ιστορια επιστημονικης φαντασιας. Αν θελεις μπορω να σου πω ενα πολυ συντομο παραδειγμα απο προχτες και θα καταλαβεις τι εννοω αμεσως. :) thelo thelo pes moy :) Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 H antiproswpeia dystyxws den vazei... Dystyxws Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts