kostas23a Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Βαριά χρήση; Η άποψή μου, όχι, τουλάχιστον στο δικό μου, ή μετά βίας να στο βγάλει. Ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να το αλλάξω αυτή την στιγμή και να πάω στο V30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Ποιο πολύ με ενδιαφέρουν οι φώτο στο αυτόματο.. Μάλλον θα δώσω το ΧΖ1, και θα κρατήσω το g6 Για το v30 δεν θέλω να δώσω και χρήματα.. και πολύ καλά θα κάνεις.. και αν σε ξενερώνει η αυτονομία του g6 πάρε ενα power bank στην τελική. πετάς και μια gcam αν δεν την έβαλες ήδη και πας σε άλλο επίπεδο φωτογραφικά Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 και πολύ καλά θα κάνεις.. και αν σε ξενερώνει η αυτονομία του g6 πάρε ενα power bank στην τελική. πετάς και μια gcam αν δεν την έβαλες ήδη και πας σε άλλο επίπεδο φωτογραφικά Την έχω βάλει ήδη... Επίσης power bank το έχω πάντα μαζί μου, καλό κακου Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Θα βρίσκετε εντός μαγαζιού ρουχων της γυναίκας.οποτε θα υπάρχει άμεση φόρτιση..... Είναι η τιμή δελεαστική........ Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Καλησπέρα και χρόνια πολλά άσχετο εγώ πουλάω την συσκευή αν ενδιαφέρεται κάποιος πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση? Όχι φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orbit21 Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Εγω του εβαλα εξωτερικη ασυρματη φορτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2019 Εγω του εβαλα εξωτερικη ασυρματη φορτιση Αυτοκόλλητο είναι αυτό? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orbit21 Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Οχι. Μπαινει αναμεσα στη θηκη και στο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 αν θυμαστε ειχα πρόβλημα με το app της cameras πριν ένα 4 μηνο , ξαφνηκα εγινε κ δουλευε , ένα όμως που μετα το τελευταιο update πριν κατι μερες δλδ σταματησε να λειτουργει ΠΑΛΙ , δλδ ρε ****** μου ελεος αυτή η lg μην σωσει κ ξαναπαρω lg , μου εχει σπασει τα νευρα , μεσα στης γιορτες με αφησε χωρις φωτογραφικη. !!!! πουλημα κ αντε γεια. samsung κ αγιος ο θεος . Υ.Γ εχει ιδεα κανεις τ να κανω ? μπορω να βγαλω το app κ να το ξαναβαλω ? :!::!::!::!::!::!: Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Sot ποσο σας βγαζει ? Με ενεργοποιημενο ΒΤ,wifi,4g ... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 αν θυμαστε ειχα πρόβλημα με το app της cameras πριν ένα 4 μηνο , ξαφνηκα εγινε κ δουλευε , ένα όμως που μετα το τελευταιο update πριν κατι μερες δλδ σταματησε να λειτουργει ΠΑΛΙ , δλδ ρε ****** μου ελεος αυτή η lg μην σωσει κ ξαναπαρω lg , μου εχει σπασει τα νευρα , μεσα στης γιορτες με αφησε χωρις φωτογραφικη. !!!! πουλημα κ αντε γεια. samsung κ αγιος ο θεος . Υ.Γ εχει ιδεα κανεις τ να κανω ? μπορω να βγαλω το app κ να το ξαναβαλω ? :!::!::!::!::!::!: Έχεις δοκιμάσει να κάνεις επαναφορά του κινητού και να το στήσεις από την αρχή ? Μπορεί να φταίει κάποια εφαρμογή ή κάποιο update και με επαναφορά να στρώσει, αν ήταν μαζικό πρόβλημα θα το ξέραμε. Στραβες σαν αυτή συμβαίνουν σε όλες τις μάρκες. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 επαναφορά δεν εκανα γτ εχω πολλα πραγματα που θα χαθουν κ πρεπει να κατσω μια μερα να τα μεταφερο όλα! Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 επαναφορά δεν εκανα γτ εχω πολλα πραγματα που θα χαθουν κ πρεπει να κατσω μια μερα να τα μεταφερο όλα! ε ναι αλλα δε μπορεις να βριζεις ετσι ενα κινητο, να σου φταιει η εταιρεια, ενω δεν εχεις προσπαθησει να το φτιαξεις. Και στο λεω σαν χρηστης γιατι ειναι το πιο συνηθισμενο προβλημα μετα απο αναβαθμιση ειδικα αν ειναι μεγαλη, να υπαρχουν καμια φορα δυσλειτουργιες, σε ολες τις μαρκες. ακομα και στα iphone Που υποτιθεται δεν εχουν αναγκη. Αρα θα ελεγα να αφιερωσεις μια μερα να το κανεις. Εμενα μου παιρνει 1-2 ωρες το πολυ, δε μπορω να φανταστω τι υλικο εχεις που θελει μια μερα να στηθει. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 επαναφορά δεν εκανα γτ εχω πολλα πραγματα που θα χαθουν κ πρεπει να κατσω μια μερα να τα μεταφερο όλα!Κάνε ένα μπακαπ, δεν είναι και τόσο δύσκολο. Ξέρω ότι είναι μπελάς η διαδικασία αλλά όπως σου είπανε, είναι κάτι που μπορεί να τύχει σε όποια συσκευή. Sent from my LG-H870 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Την Pie ποτέ θα την πάρουμε ρε παίδες, έχουμε κάποια ενημέρωση; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Την Pie ποτέ θα την πάρουμε ρε παίδες, έχουμε κάποια ενημέρωση; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχχχμμμ.... ποτέ ίσως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisd Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Εχχχμμμ.... ποτέ ίσως; Για το Q2 εχει βγει ανακοινωση μαλλον! Στην Κορεα παιζει beta η 9.0! Και αν δεν ειναι Q2 θα ειναι σιγουρα Q3! Τωρα με τον update center ολα θα πανε καλα!! :p Παράθεση Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User! http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Για το Q2 εχει βγει ανακοινωση μαλλον! Στην Κορεα παιζει beta η 9.0! Και αν δεν ειναι Q2 θα ειναι σιγουρα Q3! Τωρα με τον update center ολα θα πανε καλα!! :pΓια να δούμε.... Δλδ μιλάμε κατά τον Ιούνιο; Λίγο πριν βγει το 10... Χαχαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Είχα διαβασει οτι θα έπαιρνε την 9αρα, αλλά ήταν άγνωστο το πότε.Λετε να μην δούμε φως; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Παιδια το AOD καταναλωνει αρκετη μπαταρια...??? Το απενεργοποιησα να δω.... Αν καταναλωνει πολυ,ειναι κριμα διοτι με βολευε αρκετα....:( Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Παιδια το AOD καταναλωνει αρκετη μπαταρια...??? Το απενεργοποιησα να δω.... Αν καταναλωνει πολυ,ειναι κριμα διοτι με βολευε αρκετα....:(Καταναλώνει αρκετή... μάλλον θα έλεγα πολύ, μόνο σε oled οθόνες αξίζει. Απλά μπορείς να βάλεις χρονοδιάγραμμα κάποιες (λίγες) ώρες της ημέρας να ανοίγει. Sent from my LG-H870 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την Pie ποτέ θα την πάρουμε ρε παίδες, έχουμε κάποια ενημέρωση; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣύμφωνα με αυτό το άρθρο, ναι θα την δώσουν, το θέμα είναι το πότε; Μάλλον οι πιο πολλοί δεν θα έχουμε το κινητό πια Sent from my LG-H870 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Καταναλώνει αρκετή... μάλλον θα έλεγα πολύ, μόνο σε oled οθόνες αξίζει. Απλά μπορείς να βάλεις χρονοδιάγραμμα κάποιες (λίγες) ώρες της ημέρας να ανοίγει. Sent from my LG-H870 using Tapatalk ευχαριστω πολυ το σουταρα...και επιτελους βλεπω η μπαταρια να κραταει....:) Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 σημερα εχασα τη συσκευη και τη ξαναβρηκα αφου την εντοπισα https://www.google.com/android/devicemanager την εβαλα να χτυπαει, αποσυνδεσα το google και αλλα πολλα ολα αυτα ομως επειδη παρεμεινε ανοιχτη. πως εμποδιζω το να τη κλεισει καποιος; εστω να ζηταει κωδικο κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts