Jump to content

LG G6

mpompa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, δυστυχώς ή ευτυχώς πήρα απο ένα παλικάρι το G6 μιας κ με κάνατε πολύ επιφυλακτικό κ δεν ήθελα να ρισκάρω να πάρω καινούργιο κ τελικά να το μετανειώσω.......

Οπότε καλός σας βρήκα στην εδώ ενότητα κ για όσο έχω το κινητό, ελπίζω να με βολέψει, θα με ακούτε να σας ρωτάω πράγματα, που δε κατέχω μετα απο πολλά χρόνια στη Samsung

Καλως ηρθες! μια χαρα ειναι για τα λεφτα του, ευχαριστησου το, παιξε λιγο και με gcam (θα μαθεις σιγα σιγα,αξιζει η χρηση της αρκει να μην καεις να ψαχνεσαι-βαλε μια καλη εκδοση και τελος), και μελλοντικα το δινεις και πας σε καλυτερο, λεφτα δε θα χασεις εκει που ειναι η τιμη του..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλως ηρθες! μια χαρα ειναι για τα λεφτα του, ευχαριστησου το, παιξε λιγο και με gcam (θα μαθεις σιγα σιγα,αξιζει η χρηση της αρκει να μην καεις να ψαχνεσαι-βαλε μια καλη εκδοση και τελος), και μελλοντικα το δινεις και πας σε καλυτερο, λεφτα δε θα χασεις εκει που ειναι η τιμη του..

Θα δείξει............ :D

Για πες με που βρίσκω την gcam αν μπορείς..

Επίσης τι mp3 player δουλεύετε όλοι? Τα άλλα 2 που έχω/είχα έχουν δικό τους....

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

https://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=75508036
"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Έχει και αυτό δικό του, αλλά απ όσο ξέρω καλύτερη απόδοση, αν υπάρχουν και καλά ακουστικά, έχει ο Player Pro (αν και δεν έχει τόσο ωραίο UI κατ εμέ)

LG Optimus L3--> Galaxy S III mini-->LG G3s-->LG G Flex 2-->LG G6—>LG G7 -->1+ 8-->Pixel 6 Pro 

Εδώ και λίγο καιρό έχω το stellio για μουσική https://play.google.com/store/apps/details?id=io.stellio.player .
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Κατεβάζει μόνο του και τα εξώφυλλα..... ;) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maxmpz.audioplayer

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Κατεβάζει μόνο του και τα εξώφυλλα..... ;) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maxmpz.audioplayer

Είναι trial αυτό λέει...........

Έχει και αυτό δικό του, αλλά απ όσο ξέρω καλύτερη απόδοση, αν υπάρχουν και καλά ακουστικά, έχει ο Player Pro (αν και δεν έχει τόσο ωραίο UI κατ εμέ)

Θα τον δοκιμάσω. Ναι έχω headphones της ψιλοπροκοπής :D

Κ τώρα HTC U24pro

Παίδες ερώτηση.......... Η γρήγορη φόρτιση είναι πάντα ενεργή? Δε μπορείς να την χρησιμοποιείς μόνο όταν βιάζεσαι και τις άλλες ώρες να φορτίζει νορμάλ? Στα Samsung εχει π.χ.

Δε βρίσκω επιλογή σε αυτό........

Κ τώρα HTC U24pro

Παίδες ερώτηση.......... Η γρήγορη φόρτιση είναι πάντα ενεργή? Δε μπορείς να την χρησιμοποιείς μόνο όταν βιάζεσαι και τις άλλες ώρες να φορτίζει νορμάλ? Στα Samsung εχει π.χ.

Δε βρίσκω επιλογή σε αυτό........

Εγώ έχω αργό φορτιστή μιας και η αργή της Samsung δεν είναι τόσο αργή.. Αν θες δηλαδή σωστή φόρτιση για μένα πάρε έναν φορτιστή στα 5volt και μέχρι 1000mha

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Εγώ έχω αργό φορτιστή μιας και η αργή της Samsung δεν είναι τόσο αργή.. Αν θες δηλαδή σωστή φόρτιση για μένα πάρε έναν φορτιστή στα 5volt και μέχρι 1000mha

Στο Α5 μια χαρά αργή ήταν κ όταν έβαζα την φάστ, μια χαρά τουμπανο πήγαινε. Ως το 80% τουλάχιστον....

Στο G6 δεν έχει επιλογή ε? Πρέπει να έχω 2 φορτιστές..........

Εδώ και λίγο καιρό έχω το stellio για μουσική https://play.google.com/store/apps/details?id=io.stellio.player .

Τελικά αυτόν έβαλα για την ώρα. Ωραία EQ έχει......... αν δε βρω κάτι καλύτερο θα το αγοράσω να γλυτώσω κ απο διαφιμήσεις

Κ τώρα HTC U24pro

Στο Α5 μια χαρά αργή ήταν κ όταν έβαζα την φάστ, μια χαρά τουμπανο πήγαινε. Ως το 80% τουλάχιστον....

Στο G6 δεν έχει επιλογή ε? Πρέπει να έχω 2 φορτιστές..........

Και οι 2 κάνουν 1,5 ώρα μέχρι 100? Απλά η μία τεντωνει μέχρι το 80..Εγώ σου μιλάω για 4 ώρες φόρτιση....

Και οι 2 κάνουν 1,5 ώρα μέχρι 100? Απλά η μία τεντωνει μέχρι το 80..Εγώ σου μιλάω για 4 ώρες φόρτιση....

Αδερφέ να σου πω την αλήθεια 1,5 χρόνο το είχα κ η μπαταρία είναι σούπερ υγιείς . 90% αργές φορτίσεις κ ένα 10% γρήγορες.... Το μέτρησα τώρα πριν το δώσω κ ειναι σχεδόν καινούργια.

Τελικά το G6 προφανώς δεν έχει επιλογή ε?

Κ τώρα HTC U24pro

Αδερφέ να σου πω την αλήθεια 1,5 χρόνο το είχα κ η μπαταρία είναι σούπερ υγιείς . 90% αργές φορτίσεις κ ένα 10% γρήγορες.... Το μέτρησα τώρα πριν το δώσω κ ειναι σχεδόν καινούργια.

Τελικά το G6 προφανώς δεν έχει επιλογή ε?

Με τι το μέτρησες? Μη μου πεις με εφαρμογή..

Επιλογή εδώ δεν έχει όχι..γιαυτό σου είπα αργό φορτιστή.

Με τι το μέτρησες? Μη μου πεις με εφαρμογή..

Επιλογή εδώ δεν έχει όχι..γιαυτό σου είπα αργό φορτιστή.

Ναι, εκτός ότι τη μέτρησα με αρκετές διαφορετικού τύπου εφαρμογές, το κινητό αν κ κάθε μέρα το βάραινα με διάφορες εφαρμογές, ακόμα κράταγε όπως τη πρώτη μέρα.

Κ τώρα HTC U24pro

Ναι, εκτός ότι τη μέτρησα με αρκετές διαφορετικού τύπου εφαρμογές, το κινητό αν κ κάθε μέρα το βάραινα με διάφορες εφαρμογές, ακόμα κράταγε όπως τη πρώτη μέρα.

Κοίτα, οι εφαρμογές αυτές δεν λένε κάτι. Επειδή το βλέπω τελευταία συχνά, εμένα μου έχει δείξει 85% health και την μέτρησε η Samsung ως απολύτως άριστη, ενώ σε φίλο που έβαζε τον γρήγορο χωρίς ενεργή τη γρήγορη την άλλαξε..

Στην απόδοση δεν μπορείς να ξέρεις σίγουρα, κάθε μέρα είναι διαφορετική όσο τυποποιημενη χρήση και αν κάνεις. Για μένα αν θες να διατηρηθεί πάρε έναν αργό για όλα σου τα κινητα μελλοντικά..

Τέλος το τι λένε οι εταιρείες για την αντοχή μου φαίνεται λίγο αστείο..αυτές μόνο κέρδος έχουν από το να σου χαλάσει μετά από 1 χρόνο..

Προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να κάνω τη ζωή μου δύσκολη προσπαθώντας να φορτίσω αργά το κινητό δεδομένου ότι η εταιρεία το έχει φτιάξει να φορτίζει γρήγορα.

Πόσο μάλλον να χρησιμοποιώ third party φορτιστή...

Μόνο όσες φορές είμαι στη μότο και χρειάζομαι φόρτιση το συνδέω στο USB πριζάκι που έχω.

Δε ξέρω αν η μπαταρία αυτού που πήρα είναι πεσμένη ή πάντα έτσι ήταν............ πάντως με έπιασε απογοήτευση τώρα......

Κ τώρα HTC U24pro

Προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να κάνω τη ζωή μου δύσκολη προσπαθώντας να φορτίσω αργά το κινητό δεδομένου ότι η εταιρεία το έχει φτιάξει να φορτίζει γρήγορα.

Πόσο μάλλον να χρησιμοποιώ third party φορτιστή...

Μόνο όσες φορές είμαι στη μότο και χρειάζομαι φόρτιση το συνδέω στο USB πριζάκι που έχω.

συγγνωμη που θα στο πω, αλλα ειναι αστειο να λες οτι κανεις τη ζωη σου δυσκολη επειδη θα φορτισει οταν κοιμασαι σε περισσοτερες ωρες.

Οσο για το 3rd party Που λες, και αυτο ειναι αστειο, δεν κατασκευαζει καμια εταιρεια φορτιστες, απο αλλου τους παιρνουν και βαζουν το ταμπελακι τους.

Απο εκει και περα, το να παρεις εναν επωνυμο φορτιστη με μικρες τασεις και εντασεις μονο καλο κανει.

Προσωπικα δεν εχω παρει, απλα μου εχουν μεινει 2-3 παλιοι απο τα sony ΒΤ που ειχα οι οποιοι δουλευουν χαμηλα.

Τωρα τι ταλαιπωρια ειναι να φορτισει σε 4 ωρες αντι για 2 ενω κοιμαμαι πραγματικα δεν το καταλαβαινω.

Οσο για το οτι η εταιρεια το εχει φτιαξει να φορτιζει γρηγορα, ναι το κανει για εσενα που τρεχεις και θες να το ριξεις 20 λεπτα και να παρεις ενα 50% πχ...

Οχι για εμενα που το βαζω οταν κοιμαμαι κλειστο. Για εμενα λοιπον θελω αργο, και δε μου το δινει γιατι θελει σε 1-2 χρονια να παω σερβις, να της ακουμπησω εργασια και ανταλλακτικο, εφοσον τα εχουν κανει ολα κλειστα και δε μπορεις να αλλαξεις μονος σου.

Αυτο λοιπον ειναι ξεκαθαρο το ποιον συμφερει, και δεν ειναι αλλος απο τον κατασκευαστη. Ασε που στα 2 χρονια πολλοι θα αλλαξουν και συσκευη απο το να τρεχουν για μπαταρια.

Παιδιά αν κάποιος ενδιαφέρεται δίνω το κινητό 200€ συζητήσιμα.

4 θήκες δώρο. (2 Spigen, 1 Ringke, 1 Nillkin)

Tempered glass spigen

Χωρίς το παραμικρό σημάδι.

Διαθέσιμα όλα τα παρελκόμενα κουτί κλπ.

Χρώμα titanium grey (αν θυμάμαι καλά πως το λέγανε)

Επικοινωνία με pm.

Ευχαριστώ.

Αν είναι εκτός κανονισμών η ανάρτηση ας διαγραφεί

Κοίτα, οι εφαρμογές αυτές δεν λένε κάτι. Επειδή το βλέπω τελευταία συχνά, εμένα μου έχει δείξει 85% health και την μέτρησε η Samsung ως απολύτως άριστη, ενώ σε φίλο που έβαζε τον γρήγορο χωρίς ενεργή τη γρήγορη την άλλαξε..

Στην απόδοση δεν μπορείς να ξέρεις σίγουρα, κάθε μέρα είναι διαφορετική όσο τυποποιημενη χρήση και αν κάνεις. Για μένα αν θες να διατηρηθεί πάρε έναν αργό για όλα σου τα κινητα μελλοντικά..

Τέλος το τι λένε οι εταιρείες για την αντοχή μου φαίνεται λίγο αστείο..αυτές μόνο κέρδος έχουν από το να σου χαλάσει μετά από 1 χρόνο..

Μωρέ μαζί σου είμαι. Απλά στο samsung η αργή φόρτιση εμένα μια χαρά μου φάνηκε κ η απτή απόδειξη είναι η διάρκεια της μπαταρίας μετά απο 1,5 χρόνο χρήσης.

Τώρα με του G6, τώρα την πάτησα γιατί δε ξέρω αν αυτη η διάρκεια που βλέπω τώρα είναι η δικιά του (χάλια) ή έχει πέσει η διάρκεια της μπαταρίας..........(όπως το να έχω 2 φορτιστές που κ εγώ αυτό θα κάνω, μουτη σπάει λίγο).

Εχεις καμια ιδέα πόσο πάει αλλαγή μπαταρίας κ πόσο χρόνο θέλει?

Κ τώρα HTC U24pro

Είχα πάρει κ είχα ρωτήσει το service πριν το αγοράσω για να ξέρω τι μου γίνεται. Δεν θυμάμαι ακριβώς την τιμή. Αλλά δεν ήταν τίποτα. €10 με €15 (βαριά €20. Πάνω από αυτό δεν ήταν σίγουρα) Edited by logica1

Μωρέ μαζί σου είμαι. Απλά στο samsung η αργή φόρτιση εμένα μια χαρά μου φάνηκε κ η απτή απόδειξη είναι η διάρκεια της μπαταρίας μετά απο 1,5 χρόνο χρήσης.

Τώρα με του G6, τώρα την πάτησα γιατί δε ξέρω αν αυτη η διάρκεια που βλέπω τώρα είναι η δικιά του (χάλια) ή έχει πέσει η διάρκεια της μπαταρίας..........(όπως το να έχω 2 φορτιστές που κ εγώ αυτό θα κάνω, μουτη σπάει λίγο).

Εχεις καμια ιδέα πόσο πάει αλλαγή μπαταρίας κ πόσο χρόνο θέλει?

Ναι αν κουβαλάς 2 είναι ταλαιπωρία. Εγώ μόνο αργό. Οι γρήγοροι είναι σφραγισμένοι σε όλα μου τα κινητά. Πιστεύω ότι η μπαταρία είναι έτσι και αλλιώς μικρή, ίσως δε δεις τρομερή διαφορά.. Ποιο είχες πριν ?

Ναι αν κουβαλάς 2 είναι ταλαιπωρία. Εγώ μόνο αργό. Οι γρήγοροι είναι σφραγισμένοι σε όλα μου τα κινητά. Πιστεύω ότι η μπαταρία είναι έτσι και αλλιώς μικρή, ίσως δε δεις τρομερή διαφορά.. Ποιο είχες πριν ?

Χρειάζομαι που κ που κ τη γρήγορη.........

Πριν έιχα το Samsung A5 2017. Πραγματικά πολύ καλό κινητό. Απλά δεν είχε OIS και raw φώτος............. Κ γι αυτό το άλλαξα.

Η μπαταρία του δε......... ΠΑΡΑ πολύ καλή.

Τωρα με αυτού δε ξέρω τι να κάνω. Κρατάει κάπως ως τα 50% αλλα μετά αρχίζει να πέφτει πολύ γρήγορα...... Ειδικά αν έχω δεδομένα ανοικτά, ξεσκίζεται ............

Κ τώρα HTC U24pro

Χρειάζομαι που κ που κ τη γρήγορη.........

Πριν έιχα το Samsung A5 2017. Πραγματικά πολύ καλό κινητό. Απλά δεν είχε OIS και raw φώτος............. Κ γι αυτό το άλλαξα.

Η μπαταρία του δε......... ΠΑΡΑ πολύ καλή.

Τωρα με αυτού δε ξέρω τι να κάνω. Κρατάει κάπως ως τα 50% αλλα μετά αρχίζει να πέφτει πολύ γρήγορα...... Ειδικά αν έχω δεδομένα ανοικτά, ξεσκίζεται ............

Ναι το Α5 έχει κορυφαία αυτονομία. Για μένα κράτα το έτσι,γιαυτό είπα να πήγαινες v30, πολύ πολύ ανώτερη αυτονομία.

Ναι το Α5 έχει κορυφαία αυτονομία. Για μένα κράτα το έτσι,γιαυτό είπα να πήγαινες v30, πολύ πολύ ανώτερη αυτονομία.

Δε σε άκουσα έγκαιρα, τώρα το πήρα.............. Αλλα νομίζω πως απλά έχει πηδήξει κ ο τύπος τη μπαταρία λίγο. ΜΕ το ζόρι μέρα, με πολύ χαλαρή χρήση κ μετά το 50% πέφτει μαμιωντας.

Επίσης, εκτός απο το κόστος κ το που πρέπει να το παω για μπαταρία, θα σβηστούν ότι έχω τώρα με την αλλαγη? Εχασα πάρα πολύ χρόνο να φέρω το κινητό στα μέτρα μου. Δεν είμαι για να ξαναστήνω τώρα................ Κ δεν έχει κ samsung cloud αυτό όπως είδα να αποθηκεύσει τα πάντα σε ρυθμίσεις κ να τα περάσει με τη μια........

Κ τώρα HTC U24pro