Jump to content

LG G6

mpompa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω το G6 με Android 8.0.0. Έχω το wifi και τα data μόνιμα ανοιχτά.

Το τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει ότι το wifi απενεργοποιείται από μόνο του.

Εκεί που πιστεύω ότι είμαι συνδεδεμένος στο wifi ξαφνικά βλέπω ότι παίζει με data και ότι το wifi είναι κλειστό (όχι απλά δεν είναι συνδεδεμένο αλλά ανενεργό).

Αποτέλεσμα να τρώω τα data μου χωρίς να το καταλάβω και να κινδυνεύω και να χρεωθώ έξτρα εντελώς χαζά.

Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλον αυτό; Γνωρίζετε που μπορεί να οφείλεται και πως διορθώνεται;

@imarg

Δες μεσα στις ρυθμισεις του wifi αν ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη να μενει συνδεδεμενο το wifi οταν η οθονη κλεινει.(Keep wifi on when screen is off).

Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User!

http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg

τελικα παιδια εβαλα μια άλλη εφαρμογή κ ανοιγει μονο η μπροστινη καμερα. η πισω τπτ!! μαλλον παμε για service . μεταφορικα πληρωνουμε εμεις ? η τα αναλαμβανει η εταιρια ? :!:
Xiaomi Mi 9t pro red

Βγάλε την εφαρμογή που έβαλες, κανε ένα reboot για αρχή. Αν δεν γινει κάτι, κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αν πάλι δεν επανέρθει, το στέλνεις για service.
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Βγάλε την εφαρμογή που έβαλες, κανε ένα reboot για αρχή. Αν δεν γινει κάτι, κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αν πάλι δεν επανέρθει, το στέλνεις για service.

τσιφος θα το στειλω για σερβις . αυτό που με προβληματιζει είναι ότι όταν ανοιγει μου βγαζει ένα λογοτυπο της TIM κ όταν κλεινει επισης , τη είναι παλι αυτό ?

Xiaomi Mi 9t pro red

Μάλλον είναι branded η συσκευή. Δεν σε πειράζει αυτό για το service απ'οτι ξέρω. Αρκεί η συσκευή να είναι για αγορά της Ευρώπης.
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Μάλλον είναι branded η συσκευή. Δεν σε πειράζει αυτό για το service απ'οτι ξέρω. Αρκεί η συσκευή να είναι για αγορά της Ευρώπης.

από κατάστημα στην ελλαδα εχει αγοραστει κανονικα με τιμολογιο. παλια δεν το εβγαζε . μετα το update σε 8 αρχησε να το πεταει . δεν ξερω τ στο διαολο εγινε. κ δεν δουλευει ουτε το φλας πισω. οποτε πρεπει να εχει βγει καμια επαφη γμτ την τυχη μου:X

Xiaomi Mi 9t pro red

από κατάστημα στην ελλαδα εχει αγοραστει κανονικα με τιμολογιο. παλια δεν το εβγαζε . μετα το update σε 8 αρχησε να το πεταει . δεν ξερω τ στο διαολο εγινε. κ δεν δουλευει ουτε το φλας πισω. οποτε πρεπει να εχει βγει καμια επαφη γμτ την τυχη μου:X
Το κινητο επισημα στην Ελλαδα δεν ηρθε ποτε! Αρα μαλλον ειναι εισαγωγη απο Ιταλια λογικα λογω TIM! Αλλα ευτυχως η εγγυηση μας καλυπτει! Τωρα το περιεργο ειναι γιατι ξυπνησε το τηλεφωνο με το λογοτυπο της ΤΙΜ ειναι περιεργο αλλα δεν ειναι κατι που ενοχλει!

Sent from my LG G6 using Tapatalk

Καλησπέρα αλάνια,

Έχω λίγο καιρό την συσκευή και έχω παρατηρήσει ότι για τις αναπάντητες κλίσεις δεν βγαίνει κάποιο notification στο main screen ή κάποιο led με αποτέλεσμα να εμφανίζονται μόνο στο call record και στην ουσία να τα χάνω. Έχω ψάξει στα settings και τα notifications αλλά δεν έχω βγάλει άκρη. Any help please ????? :)

Καλησπέρα αλάνια,

Έχω λίγο καιρό την συσκευή και έχω παρατηρήσει ότι για τις αναπάντητες κλίσεις δεν βγαίνει κάποιο notification στο main screen ή κάποιο led με αποτέλεσμα να εμφανίζονται μόνο στο call record και στην ουσία να τα χάνω. Έχω ψάξει στα settings και τα notifications αλλά δεν έχω βγάλει άκρη. Any help please ????? :)

Για να βλεπεις τα notification μπορεις να ενεργοποιησεις στο μενου Display την επιλογη "always-on display". Το κινητο δεν εχει ledακι για ειδοποιησεις! :)

Για να βλεπεις τα notification μπορεις να ενεργοποιησεις στο μενου Display την επιλογη "always-on display". Το κινητο δεν εχει ledακι για ειδοποιησεις! :)

Thank you :)

https://i.imgur.com/SBprmh2.png

Ήρθε σε κανένα?

Ναι ήρθε και σε εμένα.

ειναι το security patch του αυγουστου. μας ξαφνιαζει που τα βγαζει πιο γρηγορα πλεον

Edited by Grigorios1990

Καλησπέρα σας.Εχω ενα πρόβλημα με το τηλέφωνο. Όταν είναι ενεργοποιημένα το bluetooth και το Wi-Fi.Το ίντερνετ σέρνετε.Σε μετρήσεις που κάνω με speedtest με το ζόρι πιάνει 1mbps.Ενω οταν απενεργοποιο το bluetooth βγάζει 16mbps.Εκανα και hard reset αλλά το πρόβλημα παραμενει

Στάλθηκε από το SM-T580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα σας.Εχω ενα πρόβλημα με το τηλέφωνο. Όταν είναι ενεργοποιημένα το bluetooth και το Wi-Fi.Το ίντερνετ σέρνετε.Σε μετρήσεις που κάνω με speedtest με το ζόρι πιάνει 1mbps.Ενω οταν απενεργοποιο το bluetooth βγάζει 16mbps.Εκανα και hard reset αλλά το πρόβλημα παραμενει

Γνωστό πρόβλημα και είσαι και από τους τυχερούς...Εμένα με το bluetooth ανοιχτό δεν συνδέεται σε Wifi.

Γνωστό πρόβλημα και είσαι και από τους τυχερούς...Εμένα με το bluetooth ανοιχτό δεν συνδέεται σε Wifi.
Ειναι θεμα software ή hardware?Υπάρχει τροπος να διορθωθεί?

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

οντως? πρωτη φορα το ακουω

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Με bluetooth ανοιχτό(και συνδεμένο bt ακουστικό) συνδέομαι κανονικά με το wifi. Έκανα από περιέργεια ένα speedtest με bt συνδεμένο και με χωρίς και δεν είχα διαφορά στην ταχύτητα. Αυριο περιμένω ένα ηχείο bt , θα δοκιμάσω και με αυτό.

Με bluetooth ανοιχτό(και συνδεμένο bt ακουστικό) συνδέομαι κανονικά με το wifi. Έκανα από περιέργεια ένα speedtest με bt συνδεμένο και με χωρίς και δεν είχα διαφορά στην ταχύτητα. Αυριο περιμένω ένα ηχείο bt , θα δοκιμάσω και με αυτό.
Δοκιμασα και εγω με το smart watch συνδεμενο και το wifi δουλευει κανονικά.

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άκυρο τελικά, και εγώ τώρα το δοκίμασα και είδα ότι συνδέεται, με Oreo.

Μου το έκανε αυτό με Nougat, είχα ρωτήσει στο xda, μου είχαν πει ότι το έχουν και άλλοι και δεν ξανασχολήθηκα από τότε. Τώρα που το δοκίμασα, όντως συνδέεται, αλλά οι ταχύτητες σύνδεσης είναι χαμηλές.

Εχω μονιμα συνδεδεμενο smartwatch, bluetooth handfree και ειμαι σε wifi και δουλευει ρολοι! Αφου κατεβαζα και torrent στο κινητο και ειχα αξιοπρεπεστατες ταχυτητες κοντα στα 1.6mbps! Οταν ο υπολογιστης με παρομοιους seeders μου παει εως 2.1mbps! Αν και τα torrent ειναι σχετικα.

Το πρόβλημα το έχει όταν είναι ενεργοποιημένο το bluetooth χωρίς όμως να υπάρχει κάποια συσκευή συνδεμένη σε αυτο

Εκανα δοκιμες απλα μονο με speedtest μονο με bluetooth ανοιχτο χωρις καμια συνδεδεμενη συσκευη και τα αποτελεσματα τα ιδια! Ολα δουλευουν ρολοι! Ισως να ειναι ελαττωματικες συσκευες! :(