vag74 Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Πως το φορτίζεις;όταν πιάσει το 100% μην το βγάζεις από την μπριζα άφησε το ακόμα 20 με 30 λεπτά είναι κόλπο όλων των lg και κρατάει καλύτερα η μπαταρία Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Πως το φορτίζεις;όταν πιάσει το 100% μην το βγάζεις από την μπριζα άφησε το ακόμα 20 με 30 λεπτά είναι κόλπο όλων των lg και κρατάει καλύτερα η μπαταρία Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk συγκεκριμενα επειδη το ανεφερες το ειχα ολο το βραδυ στο φορτιστη και τον εβγαλα στις 8 το πρωι και η καταναλωση που ανεφερα προηγουμενως αφορα την σημερινη μερα Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 (edited) Ανεβάστε και καμιά φώτο ρε παιδιά με την nillkin να τη δούμε σε πραγματική φωτογραφία εν δράση και όχι μόνο σε διαφημιστικά renders.. Νillkin εγγύηση αυτή θα πάρω και εγώ που θέλω μια clear θήκη - natura είναι το όνομα της ή nature??. Ήμουν μεταξύ αυτής και της spiger clear αλλά αφού ο φίλος που έχει και τις 2 προτείνει την nillkin τότε πάμε προς τα εκεί.. Περισσότερο για αποφυγή γδαρσιμάτων τη θέλω την θήκη ή καμιά μικροπτώση αν τύχει.. φτου φτου. Για τζαμάκι της spingen αγκαλιάζει την οθόνη απο άκρη σε άκρη; Γιατί κάπου στο νετ είχα διαβάσει ότι αφήνει λίγο περιθόριο στις άκρες... Σκέφτομαι να πάρω το h+ της nillkin πακέτο με τη θήκη (αυτό είχα και στο g3.. πολύ καλό και μόλις 0.20mm) ή το πιο καινούριο το t+ (μόλις 0.15mm) http://www.nillkin.com/english/proshow.asp?mid=2&sid=0&tid=0&cid=1&scid=&id=6798&page=1 http://www.nillkin.com/english/proshow.asp?mid=2&sid=0&tid=0&cid=1&scid=&id=6815&page=1 Εμένα είναι η πρώτη φόρτιση στο 100% και έχω μόνο 2:45 ώρες οθονης σε 26 ώρες.. αλλά είχα κάνει και τα 2 updates και είχαν σπαταλήσει 15-20% μπαταρία αν θυμάμαι καλά. Περιμένω να στρώσει περισσότερο η μπαταρία. Έχω και το tab s2 με 8ιντζες οθόνη και 4000mh μπαταρία... μου βγάζει 5-6 ώρες οθόνης, θέλω το g6 να μου βγάζει τουλάχιστον 4 με τυπική χρήση.. Edited September 3, 2017 by michalis1984 Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos72 Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Μερικές φωτογραφίες με την θήκη της Nillkin natura με γκρι απόχρωση Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Εξαιρετική φαίνεται! Ότι πρέπει νομίζω για αποφυγή γδαρσιμάτων χωρίς να προσθέτει όγκο ή να κρύβει τη συσκευή. Minimal προστασία για όποιον αυτό θέλει. Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες. Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duende Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 εχει χρειαστει να το στειλει κανεις για επισκευη στην ελλαδα? τι παιζει με service? επισης, εχει παρατηρησει κανεις σημαδια η μικρες γρατζουνιες στο τζαμακι της καμερας μετα απο λιγη χρηση? Παράθεση Ericsson GA618-Ericsson A1018s-Panasonic G600-Panasonic GD93-Alcatel OT701-Motorola A008-Siemens ME45-Siemens S45i-Siemens SL45i-Siemens M55-Motorola V525-Motorola V635-Sharp GX15-Sagem myZ5-Nokia 6290-Motorola W510-SonyEricsson C702-Blackberry 8800-Blackberry 9530-Motorola VE66-LG GT405-Nokia X6- LG P500-Huawei X5-LG P970-Huawei G500-Galaxy S3 -Lumia 920-LG G2-Xiaomi RedMi2-Galaxy Note 3-LG G4 -LG G6 -LG G8s -S24 Ultra - Xperia 1 VI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Της nillkin τα τζαμάκια που έβαλα πιο πάνω έρχονται στο κουτάκι με πλήρες σετ όπως βλέπω.. Έχει μέσα και τζαμάκι για τους φακούς πίσω.. Whole Set=Main Screen+Camera×2+film paste tool(lens wiping cloth+de-dusting film+lens moist wipes+replacement adhesive tape) Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 εχει χρειαστει να το στειλει κανεις για επισκευη στην ελλαδα? τι παιζει με service? επισης, εχει παρατηρησει κανεις σημαδια η μικρες γρατζουνιες στο τζαμακι της καμερας μετα απο λιγη χρηση? Είναι γνωστό πρόβλημα αυτό και το έχουν αναφέρει και άλλα παιδιά στο xda και εδώ. Παιδιά το κινητό θέλει προσοχή!! Εγώ το έχω μια ημέρα και το έχω από το πρώτο δευτερόλεπτο στην θήκη του και προσέχω που το ακουμπάω ώστε να μην χτυπήσει κάπου. Επίσης υπάρχει προστασία τα έβαλε ένα παιδί λίγο πιο πάνω Ένα θέλω να ρωτήσω είναι στο 88% και έχω μόνο 44 λεπτά οθόνη με λίγο μόνο δεδομένα και αυτό GSM. Τι παίζει θέλει στρώσιμο η μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Παίζουν πολλά ρόλο. Από σήμα στην περιοχή μέχρι φωτεινότητα. Αλλά και πάλι μην περιμένεις τρελά πράγματα από την μπαταρία. Δεν είναι xiaomi redmi note. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solas Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 στα τζαμακια που καλύπτουν και τους αισθητήρες έχετε δει διαφορά στην απόδοση τους από ότι χωρίς αυτά? είχα πάρει από το κινητό μου ένα που έχει ένα μεγάλο κενό μεταξύ κάμερας και μικροφώνου και θα ήθελα να το κλείσω συν ότι είναι χοντρό και πρέπει να χτυπάω την οθόνη πιο δυνατά για να ξυπνήσει Παράθεση LG G6/REDMI NOTE 3 PRO /MOTO G 2014/Xperia Sole/THL T11/ASUS T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Παίζουν πολλά ρόλο. Από σήμα στην περιοχή μέχρι φωτεινότητα. Αλλά και πάλι μην περιμένεις τρελά πράγματα από την μπαταρία. Δεν είναι xiaomi redmi note. Διαβάζω παντού για 4+ ώρες μέχρι και 7 έχω δει στο xda γι'αυτό ρωτάω μήπως θέλει στρώσιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Διαβάζω παντού για 4+ ώρες μέχρι και 7 έχω δει στο xda γι'αυτό ρωτάω μήπως θέλει στρώσιμο εγω το εχω απο την τριτη,καθε μερα το φορτιζω μεχρι 100% και πανω απο 2,5 ωρες δεν εχω δει,ποσο στρωσιμο πια,κριμα γιατι το γουσταρει πολυ το κινητο αλλα δεν βλεπω να το κραταω με τετοια μπαταρια Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 εγω το εχω απο την τριτη,καθε μερα το φορτιζω μεχρι 100% και πανω απο 2,5 ωρες δεν εχω δει,ποσο στρωσιμο πια,κριμα γιατι το γουσταρει πολυ το κινητο αλλα δεν βλεπω να το κραταω με τετοια μπαταρια Kαλά εσύ το πήγες μακρυά. Πλην κινέζων κανένας άλλος δεν βάζει μεγάλες μπαταρίες. Οπότε όπου και να πας τα ίδια θα έχεις. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Τι μακριά ρε φιλε;το s7 edge σου μοιάζει κινεζικό;γιατί με εκείνο είχα 6 ώρες οθόνη χαλαρα,1.5 μέρα μπαταρία πολύ ευκολα Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Άμα παίζεις επί 2,5 ώρες ασταμάτητα παιχνίδια με φουλ φωτεινότητα, δεν θα κρατήσει παραπάνω η μπαταρία. Τα sot που βγάζουν οι εταιρίες και τα διάφορα reviews είναι με νορμάλ χρήση του κινητού, και όχι η cpu να δουλεύει στο 100% όλη την ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Δεν έχω ούτε ένα παιχνίδι στο κινητό μου,για αυτή την δουλειά έχω το switch και το PS4,τι χρήση κάνω την περιεγραψα πιο πάνω και έκανα μια σύγκριση με το s7 το οποίο έχει ελάχιστα μικρότερη οθόνη και σε όλα τα άλλα είναι ίδιο αλλά με με διπλάσια διάρκεια μπαταριας Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Δεν ξέρω πότε είχες το s7 edge ,αλλά εγώ το είχα μέχρι και πριν μια εβδομάδα 4 μηνών συσκευή και δεν βλέπω διαφορές,4 ώρες sot με 4g περίπου και στα 2,5 με 5,30 με χρήση Wi-Fi και εχθές έπιασε το lg 3,5 ώρες στην παραλία με full φωτεινότητα και παιχνίδια ο γιος μου,οι 2,5 ώρες μου φαίνονται τραβηγμένες και δεν ξέρω με τι χρήση μπορούν να γίνουν Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Ισως έχει ελαττωματικό κινητό. Αυτές οι θήκες από ebay βλέπω έρχονται από Κίνα. Τελωνείο δεν περνάνε; πλέον τα σταματάνε όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Τι μακριά ρε φιλε;το s7 edge σου μοιάζει κινεζικό;γιατί με εκείνο είχα 6 ώρες οθόνη χαλαρα,1.5 μέρα μπαταρία πολύ ευκολα κι εγώ απ το ίδιο έρχομαι και παίρνω λίγο καλύτερους χρόνους με το g6....και τόσο sot που αναφέρεις μόνο με σκίσιμο παιχνιδιών μπορεί να γίνει....μήπως σου έκατσε προβληματική μπαταρία?....τσεκάρισες εφαρμογές μήπως έχεις battery drain? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ισως έχει ελαττωματικό κινητό. Αυτές οι θήκες από ebay βλέπω έρχονται από Κίνα. Τελωνείο δεν περνάνε; πλέον τα σταματάνε όλα. Πρόσφατα παρέλαβα και θήκες και τζαμάκια για φίλους και πέρασαν free....αν σου τύχει στραβή χρεώνουν 3 ευρώ σε μικράω δεματάκια πάγιο. ...κι ένα σακίδιο που είχε λίγο όγκο είχε αυτοκόλλητο τελωνείου με free pass. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Σήμερα εγώ είμαι στο 80% με 1 ώρα οθόνης.. με πολύ απλή χρήση. Δηλαδή καθόλου κάμερα, ή αναπαραγωγή βίντεο ή παιχνίδια.. Την always on display την έχετε απενεργοποιημένη ή ενεργοποιημένη; Εγώ ενεργοποιημένη με χαμηλό φωτισμό. αλλά την ρύθμισα να είναι κλείνει το βράδυ 12-8. Αν η χρήση μπαταρίας αυτού του feature είναι 1% την ώρα πάει να πει ότι κάποιος που την έχει απενεργοποιημένη μπορεί να βγάζει και 1 ώρα οθόνης περισσότερο στο 24ωρο. επίσης πρόσεξα χθές ότι όταν έπιανα το κινητό στα χέρια μου η AOD γινόταν πιο φωτεινή και όταν το άφηνα μετά απο μερικά δευτερόλεπτα γινόταν πιο σκοτεινή. Σήμερα άλλαξα κάποιες ρυθμίσεις και δεν το κάνει. Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Αυτό που βλέπω και εγώ με την aod είναι περίεργο. Στην αρχή, αν θυμάμαι καλά, το έκανε και σε μένα αυτό. Δηλαδή όταν το έπιανα στα χέρια μου δυνάμωνε ο φωτισμός. Αυτό που παρατήρησα μετά, είναι ότι ο φωτισμός της εξαρταται από τον εξωτερικό φωτισμό του περιβάλλοντος. Δεν βρήκα κάποια ρύθμιση να το ξανακάνει.... Εκτός και αν, όταν το έπιανα στα χέρια μου, έπαιρνε περισσότερο φως (ίσως κάποια γωνία, από παράθυρο κλπ) και δυνάμωνε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 (edited) Αυτό που βλέπω και εγώ με την aod είναι περίεργο. Στην αρχή, αν θυμάμαι καλά, το έκανε και σε μένα αυτό. Δηλαδή όταν το έπιανα στα χέρια μου δυνάμωνε ο φωτισμός. Αυτό που παρατήρησα μετά, είναι ότι ο φωτισμός της εξαρταται από τον εξωτερικό φωτισμό του περιβάλλοντος. Δεν βρήκα κάποια ρύθμιση να το ξανακάνει.... Εκτός και αν, όταν το έπιανα στα χέρια μου, έπαιρνε περισσότερο φως (ίσως κάποια γωνία, από παράθυρο κλπ) και δυνάμωνε... Επειδή πείραξα πολλές ρυθμίσεις σήμερα, λέω μπορεί να άλλαξα κάτι σχετικό στην ενότητα της aod.. Ναι όμως μπορεί να είναι έτσι όπως τα λες.. γιατί χθες που πρόσεξα ότι δυνάμωνε ο φωτισμός μόλις το έπιανα, ήμουνα σε άλλο μέρος και ήταν διαφορετικός ο φωτισμός του δωματίου. // το έχω επιβεβαιώσει τώρα.. όπως τα λες είναι.. δυναμώνει ο φωτισμός αυτόματα όταν το πιάνω και ταυτόχρονα χτυπάει δυνατό φως απο κάπου - περίπου απέναντι - τον αισθητήρα φωτός. Edited September 3, 2017 by michalis1984 Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Το clash royale το δειχνει σωστα πλεον ή ακομα οχι; Εχει κανεις θεμα με bluetooth ακουστικα; Η ποιοτητα ειναι καλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Clash Royale το παίζω σε 16,7:9 που το λέει σαν standard και το παίζει τέλεια. Σε μεγαλύτερη οθόνη από ότι περίμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponis Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Παίζουν πολλά ρόλο. Από σήμα στην περιοχή μέχρι φωτεινότητα. Αλλά και πάλι μην περιμένεις τρελά πράγματα από την μπαταρία. Δεν είναι xiaomi redmi note. Εκτός αν μιλάς για την έκδοση με τον Snapdragon, θέλω να σου πω πως η μπαταρία του G6 είναι ΣΑΦΩΣ καλύτερη από του Redmi Note 4 με τον mediatek. Προσωπικά με οποιαδήποτε χρήση δεν έχω βγάλει κάτω από 4 ώρες οθόνη. Όταν έβγαλα 4 ώρες αυτές ήταν με πολύ GPS και μόνο δεδομένα και παιχνίδια (όχι κάτι βαρύ, αλλά σε κάθε περίπτωση πιο απαιτητικό από το να διαβάζεις μία ιστοσελίδα). Έχω βγάλει μέχρι 6:10 σε νορμάλ συνθήκες (χρήση wifi, χωρίς χρήση χαρτών). Πάντα μιλάμε για φόρτιση στο 15% και με συνολική χρήση του κινητού περί τη 1,5 με 2 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts