Mixahlid3 Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Κανενα νεο με μπαταριες για το 500? Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 515 φιλε μου θα κοιταξω ομως μηπως και του το κατεβασω του γνωστου μου που εχει το καταστημα,διαθεσιμο μου ειπε τη δευτερα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 pantos apo oti fenete... afto einai to mono kinito pou iperkaliptei to k750... prepei na veltiosoun ligo tin timi tou omos... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 συμφωνω energy. αραγε θα χει ρυθμιση για να βαζουμε οτι ηχο θελουμε εμεις στα μηνυματα?η θα ειναι οπως και στο d-500 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobileboy Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 egw pantws paidia to parhggeila apo to acorn kai mou eipe o filos oti 8a ta parei deutera kai trith 8a kanei apostoles!:-)))))))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobileboy Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 telika re paidia den exei irda to D600?edw sthn analytikh parousiash leei oti exei,alla sto epishmo site ths samsung gia thn cebit 2005 den anaferei gia irda,mono bluetooth kai usb!:-( ti ginetai telika?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 egw pantws paidia to parhggeila apo to acorn kai mou eipe o filos oti 8a ta parei deutera kai trith 8a kanei apostoles!:-)))))))) ακριβως φιλε μου ;) και προς ενα αλλο παιδι που ρωταει για το αν θα χει ir,ναι θα χει φιλε μου Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobileboy Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 ακριβως φιλε μου ;) και προς ενα αλλο παιδι που ρωταει για το αν θα χει ir,ναι θα χει φιλε μου thanks ταξιδιώτης22-) na rwthsw kai kati allo? sto paketo periexetai karta mnhmhs ki an nai,ti megethos? h trans flash einai auth pou pernoun ta motorola?h transcend kai h kingston pou grafoun oti kanoun gia ola ta kinhta kanoun gia to D600? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 κανουν φιλε μου,επισης αν θες να παραγγειλεις d-600 δες την παρακατω διευθυνση http://www.acorn.gr Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobileboy Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 κανουν φιλε μου,επισης αν θες να παραγγειλεις d-600 δες την παρακατω διευθυνση http://www.acorn.gr to exw paraggeilei file mou,alla den kserw an sto paketo h samsung dinei karta mnhmhs kai ti megethos... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 αυτο ουτε κι εγω το ξερω αλλα κοιταξε αν δινει μη φανταστεις καμια μεγαλη καρτουλα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Εγω παντως και χωρις καρτα μνημης ευχαριστημενος θα'μαι αφου μονο η εσωτερικη του D600 ειναι μεγαλυτερη απο την εσωτερικη ΚΑΙ την καρτα μνημης μαζι,που εχω τωρα με το 7610.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Εγω παντως και χωρις καρτα μνημης ευχαριστημενος θα'μαι αφου μονο η εσωτερικη του D600 ειναι μεγαλυτερη απο την εσωτερικη ΚΑΙ την καρτα μνημης μαζι,που εχω τωρα με το 7610.. Αυτο ξαναπεστο!(και οχι μονο για το 7610) Το γεγονος οτι παιρνει Τ-Flash καρτες μνημης με χαλαει λιγο, αλλα αυτο ειναι "ψεγαδι"... Τωρα πραγματικα στο πακετο αγορας προσωπικα πιο πολυ με ενδιαφερει να εχει π.χ. stereo hands free και καλωδια συνδεσης παρα τις 32ΜΒ καρτες μνημης που βαζουν ολοι και προσωπικα δεν με καλυπτουν. ;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobileboy Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Αυτο ξαναπεστο!(και οχι μονο για το 7610) Το γεγονος οτι παιρνει Τ-Flash καρτες μνημης με χαλαει λιγο, αλλα αυτο ειναι "ψεγαδι"... Τωρα πραγματικα στο πακετο αγορας προσωπικα πιο πολυ με ενδιαφερει να εχει π.χ. stereo hands free και καλωδια συνδεσης παρα τις 32ΜΒ καρτες μνημης που βαζουν ολοι και προσωπικα δεν με καλυπτουν. ;) συμφωνώ φίλε μου,αλλά ευτυχώς η samsung μας έχει συνηθίσει σε καλής ποιότητας "πακέτα" όπως και στο d500 οπότε σίγουρα θα έχει stereo hands free! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Η Samsung το έχει κάνει πάλι ! Ενα καταπληκτικό κινητό τηλέφωνο το Samsung D600 με μια ενσωματωμένη μέγα φωτογραφική μηχανή 2 megapixels και μια φωτεινή λάμψη .. Η Samsung έχει αναγγείλει ότι το νέο D600 θα είναι η ναυαρχίδα της Samsung για το 2005. Το νέο Samsung D600 έχει μια βελτιωμένη κομψή φωτογραφική διαφάνεια, πολυτέλεια και ένα άψογο ύφος κατά τη χρησιμοποίηση του. Η Samsung έχει κάνει όλες εκείνες τις μικρές βελτιώσεις στο D600 με υποστήριξη παραγωγής TV, τις τηλεοπτικές ταπετσαρίες, την τηλεοπτική ταυτότητα επισκεπτών (πολύ δροσερές), την τηλεοπτική καταγραφή και τις τηλεοπτικές ικανότητες μηνύματος. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα το οποίο ο καθένας περιμένει είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα αναγνώρισης φωνής που θα επιτρέψει σε σας να χρησιμοποιήσετε bluetooth κατά το ταξίδι και χρησιμοποιεί την αναγνώριση φωνής για να σχηματίσει αυτόματα το ζητούμενο αριθμό τηλεφώνου. Άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που το Samsung D600 θα περιλάβει είναι: MP3, MPEG4, ACC και ACC + αναπαραγωγή ήχου, τεχνολογία Bluetooth, εκτύπωση PictBridge Bluetooth, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, SyncML DS και μια επιλογή να αναβαθμιστεί η μνήμη με τη μνήμη TransFlash. General features GSM900/1800/1900 Battery type Li-Ion 850 mAh Battery life: standby mode up to 220 hours talk time up to 3 hours Graphical display with the resolution of 240x320 pixels, shows up to 262000 colours, TFT. Java MIDP 2.0 2 MP camera, flash , recording video with sound, various effects, frames Dimensions: 96 x 46.5 x 21.5 mm Weight: 99 grams Memory Phone book memory for 1000 numbers, up to 5 numbers and e-mail address, a note for a name. Personal melody may be assigned to a name, a photo Users' groups Up to 200 SMS in the internal memory Call log of 20 incoming, outgoing and missed calls 88 MB for photos, images, pictures 4 MB for Java applications Organizer memory for 400 events Up to 50 text notes MMS size is limited with 295 KB TransFlash memory card slot Call management, ringing tones Vibrating alert 64-tones polyphony, mp3 melody as a call signal Fast dialing for 8 numbers Minute minder Automatic redialing Triple voice code, HR, FR and EFR Voice Clarity Speakerphone SMS Nokia Smart Messaging EMS Sending and receiving ringing tones and animated images A possibility to send mass message Predictive text input Т9 Templates Connectivity WAP 2.0 GPRS (class 12) MMS IrDA Bluetooth Integrated mail client Synchronization with PC via a cable, IrDA, bluetooth Organizer and extras Java Dictaphone, up to an hour for a record mp3 player, track list, equalizer Colour animated screen savers Countdown timer, stopwatch Time, alarm clock (once, recurrent, weekly), world time Organizer, to-do list, synchronization with PC Text notes Calculator, unit converter Games Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Φιλε Ταξιδιωτη πολυ χαλια το κινητο ρε παιδι μου τι να σου πω! :p Φυσικα και κανω πλακα! Το κινητο ειναι απλως κοσμημα! Και πολλα πολλα εξτρα! ;) ΤHUMBS UP απο εμενα για την samsung!!!!!!! ;) Mε προβληματιζει μονο η αντοχη της μπαταριας βλεποντας οτι ειναι "μονο" 850 mAh .(Και μεταξυ μας τα samsung τις "ρουφανε" τις μπαταριες... :O ) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 ειδες ρε mario?μαυρο χαλι το κινητο. ασε μου αρεσει παρα πολυ φιλε μου σκετο κουκλακι ειναι Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Φιλε Ταξιδιωτη πολυ χαλια το κινητο ρε παιδι μου τι να σου πω! :p Φυσικα και κανω πλακα! Το κινητο ειναι απλως κοσμημα! Και πολλα πολλα εξτρα! ;) ΤHUMBS UP απο εμενα για την samsung!!!!!!! ;) Mε προβληματιζει μονο η αντοχη της μπαταριας βλεποντας οτι ειναι "μονο" 850 mAh .(Και μεταξυ μας τα samsung τις "ρουφανε" τις μπαταριες... :O ) H Samsung δεν είναι που βάζει 2 μπαταρίες μέσα στο κουτί? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 ναι φιλε μου η samsung ειναι μονο που εδω και καιρο το χει εγκαταλειψει πλεον αυτο και δε ξερω και τον λογο Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Ελα μου ντε! :!: Γι' αυτο ακριβως τον λογο εβαζε 2μπαταριες(λογο του οτι τα κινητα της τις καραρουφαγανε, αλλα απ'οτι λεει και ο ταξιδιωτης και απ' οτι ξερω τελευταια δεν το κανει πια. Και το Ε700 που ειχα μια μπαταρια ειχε μεσα... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 το e-710 vf live ειχε 2,αλλα απο κει κι επειτα περιοριστηκαν στη 1 μονο Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobileboy Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 το e-710 vf live ειχε 2,αλλα απο κει κι επειτα περιοριστηκαν στη 1 μονο egw paidia persi pou pira to D410 eixe 2 mesa! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Mόλις ρώτησα φίλο που σπουδάζει στην Αγγλία, και έχει D500.2 μπαταρίες και εκεί. Οι κάτοχοι D500 ελλάδος πάντως έχουν 1 μπαταρία. Κάτι παίζει.. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Mόλις ρώτησα φίλο που σπουδάζει στην Αγγλία, και έχει D500.2 μπαταρίες και εκεί. Οι κάτοχοι D500 ελλάδος πάντως έχουν 1 μπαταρία. Κάτι παίζει.. wx wx vlepw kati daxtula ston pwpo mas pianou einai arage? to D600 einai me mia h 2 mpataries? exei megali mpataria ? :O :O Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 ξερω κι εγωμαλλον εδω στην ελλαδα τις βγαζουν απο το πακετο και τις πουλανε αργοτερα σαν αξεσουαρ,το πετατε δηλαδη αυτο?ελληνες παιδι μου.MAFIA Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts