Jump to content

Samsung SGH-D600

Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημέρα φίλε μου,καλορίζικο το κινητάκι:-)

θα ήθελα να σε ρωτήσω για την οθόνη...όταν βάζεις μια φωτό ως wallpaper μπαίνει σε όλη την οθόνη ή όπως στο D500 που έβγαινε μικρή γιατί πάνω και κάτω ήταν τα σύμβολα της μπαταρίας του σήματος κλπ?

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το πήρα με επιδότηση απο την εταιρία μου στην Αγγλία, σαν πρώτη εντύπωση είναι ένα πολύ όμορφο κινητό με κορυφαίο design πολύ καλή εργονομία.

Και Ξεκινάμε! Πιέζοντας ελαφρά προς τα πάνω την οθόνη ο μηχανισμός Sliding αναλαμβάνει να εμφανίσει το πληκτρολόγιο το οποίο πρέπει να πω οτι είναι απίστευτα εργονομικό καθώς και όλα τα πλήκτρα του κινητού.

Στην οθόνη αναμονής, στο κάτω μέρος εμφανίζεται το Μενού αριστερά, οι Επαφες δεξιά και ο παροχέας δικτύου ακριβώς απο επάνω τον οποίο δεν έχω βρει τρόπο να τον "σβήσω" ή αλλάξω. Στο πάνω μέρος είναι η ποιότητα σήματος, η μπαταρία (η οποία πρέπει να πω πως είναι πάλι 3 γραμμούλες -κλασσικό samsung- και δεν είναι καθόλου βολική στο να υπολογιζεις πόση μπαταρία σου έχει μείνει), η ημερομηνία και η ώρα (που δεν μπορείς να τις βγάλεις) και βέβαια το wallpaper της επιλογής σας το οποίο η οθόνη του με τα 256Κ χρώματα αναλαμβάνει να το απεικονίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επίσης υπάρχει δυνατότητα απεικόνησης ημερολογίου πάνω απο το wallpaper!

Μπαίνοντας στο μενού ξενικάει με το αρχείο κλήσεων το οποίο έχει μνήμη των 20 τελευταίων κλήσεων (20 εισερχόμενες, 20 εξερχόμενες, κλπ...).

Δίπλα είναι ο τηλεφωνικός κατάλογος στον οποίο μπορείς να αποθηκεύσεις μέχρι και 1000 ονόματα. Επίσης υποστηρίζει την λειτουργία Image Caller ID και μπορεί κάποιος να βάλει σε μια επαφή μια εικόνα να εμφανίζεται οταν καλεί ή ακομα και βίντεο (Videotone). Αυτό που με δυσαρέστησε σε αυτόν τον τομέα είναι η απουσία πεδίου για διεύθυνση της κάθε επαφής. βέβαια υπάρχει ένας χώρος για Notes αλλά θα ήταν καλύτερο να υπήρχε ξεχωριστό πεδίο για αυτό. Επίσης ένα αρνητικό ακόμα είναι οτι δεν μπορείς να αποθηκεύσεις ημερομηνία γέννησης ταυτόχρονα με την έπαφη και πρέπει να το κάνεις μετά απο το ημερολόγιο (Siemens Function :O ) , και τέλος όσον αφορά τον τηλεφωνικό κατάλογο, το τηλέφωνο δεν έχει φωνητική κλήση ή φωνητικές εντολές, πράγμα πολύ σημαντικό για αυτούς που χρησιμοποιούν handsfree all the time! :!:

Έπειτα είναι τα Applications (εφαρμογές) Που περιλαμβανουν τα εξής :

- ΜP3 Player - Με πολύ καλό visualization και χειρισμό άλλα όταν λειτουργεί δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο στο κινητό (παρά μόνο να δεχτείς κλήσεις :p ) Μπορείς να ακούσεις μουσική από τα speakers κινητού (στερεοφωνικά) ή απο το στερεοφωνικό handfree που παρέχεται στο κουτί μαζί με το κινητό. Επίσης υπάρχει η λειτουργία 3D Sound η οποία είναι μάλλον αποτυχία της Samsung αφού το μόνο που κάνει είναι να αυξάνει το Treble του ήχου με αποτέλεσμα μερικές φορές να παραμορφώνει τα τραγούδια! Επίσης έχει preset equalizers και λειτουργίες όπως Shuffle και Repeat. Μπορεί κάποιος να φτιάξει διάφορες playlists της οποίες μπορεί να επιλέγει και να ακούει πολύ εύκολα. Το κινητό έχει 80 MB Shared Memory και πέρνει και εξωτερική μνήμη T-Flash η οποία ΔΕΝ περιλαμβάνεται στην συσκευασία (εγώ πήρα μια 256αρα με 20 λίρες Αγγλίας - Περίπου 30 Ευρώ).

- Voice Recorder - Νομίζω δεν χρειάζονται συστάσεις

- Image Editor - Ένα εργαλείο για επεξεργασία εικόνων

- Java World - Παιχνίδια και εφαρμογές Java, στην μαμίσια έκδοση έχει 3 παιχνίδια τα οποία έχουν πολύ καλη ποιότητα εικόνας και ήχου.

- World Time - Παγκόσμια ώρα, ανάλογα με την τοποθεσία

- Alarm - 3 Αλάρμ με custom ή prefix sounds

- Calculator -

- Convertor -

- Timer -

- Stopwatch -

Browser - Αν και δεν τον έχω χρησιμοποίησει ακόμα χρησιμοποιεί τον Openwave Browser, ίδιο με αυτόν των Siemens x65 - x75, επίσης υποστηρίζει την τεχνολογία EDGE (δηλαδή exchange δεδομένων μέχρι και 236.8 kbps σε κατάλληλο δίκτυο βέβαια).

Messages – Το κινητό έχει μια μνήμη 200ων μηνυμάτων η οποία είναι περιορισμένη σε αυτόν τον αριθμό καθώς η συσκευή δεν έχει Dynamic Memory άλλα Shared Memory, επίσης αυτό που πρέπει να τονίσω εδώ είναι πως καθε φορά που στέλνει κάποιος ένα απλό μήνυμα πρέπει να επιλέξει αν θέλει να αποθηκευτεί ή όχι, κάτι που θα μπορούσε να υπάρχει σαν προεπιλογή στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων. To T9 δεν ξέρω πόσο βολικό είναι αφού δεν έχει ελληνικό (το δικό μου) και συνεπώς δεν το έχω χρησιμοποιήσει.

File Manager (Διαχειριστής Αρχείων) – Απο εδώ μπορεί ο κάτοχος του τηλεφώνου να ελέγξει όλα τα αρχεία του κινητού, να προσθέσει ή να αφαιρέσει προστασία και γενικότερα να επεξεργαστεί τα αρχεία.

Calendar (Ημερολόγιο) – Διαθέτει 3 views - Μηνιαία, Εβδομαδιαία ή Ημερίσια απεικόνηση και μπορούν να αποθηκευτούν υπενθυμίσεις για γεννέθλια, γιορτές, επετείους ραντεβού και κλήσεις.

Camera – Ισως να είναι το δυνατότερο σημείο του D600!!! Η ενσωματωμένη κάμερα των 2 ΜΡ μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες ισάξιες ψηφιακής μηχανής κάτω απο αντίξοες συνθήκες. Υποστηρίζει αναλύσεις 1600x1200, 1152x864, 800x600, 640x480, 320x240, 240x320, 240x180 και ποιότητες Economy, Normal, Fine, Super Fine. Επίσης υποστηρίζει ΙSO 100, 200,400 και μπορεί ο χρήστης να ορισει εκείνος το κέντρο εστίασης! Βεβαία αν κάποιος δεν είναι εξοικιωμένος με όλα αυτα υπάρχουν και οι ρυθμίσεις AUTO. Σε συνθήκες όπου ο φωτισμός είναι χαμηλός και άλλα κινητά κάνουν πίσω, το ενσωματομένο flash σε συνδιασμό με το Night Mode του κινητού αναλαμβάνουν να τραβήξουν τις καλύτερες φωτογραφίες. Υπάρχουν λειτουργίες για διάφορα εφέ τα οποία είναι Black & White, Negative, Sepia, Emboss, Sketch, Antique, Moonlight, Fog ή μπορείτε να βάλετε τα δικά σας frames στις φωτογραφίες. Κάτι που με ενθουσίασε ήταν η λειτουργία Multishot την οποία την είχα δεί μόνο σε ψηφιακές μηχανές μέχρι τώρα. Με αυτήν την λειτουργία μπορείτε να ρυθμίσετε το κινητο, έτσι ωστε με ένα πάτημα να αρχίσει να τραβαέι απο 3 έως 15 φωτογραφίε συνεχόμενα!! Όσον αφορά τα video υποστηρίζει .3gp και .mp4 σε αναλύσεις 352x288, 320x240, 176x144, 128x96 και αντίστοιχα ποιότητες Economy, Normal, Fine, Super Fine.

Συμπέρασμα:

Η Samsung κατάφερε να φτιά3ει ένα κινητό το οποία μπορεί και ανταποκρίνεται και στους ποιο απαιτητικούς απο όλες τις απόψεις, το εξόπλισε με μια κορυφαία κάμερα και οθόνη αλλά κατα την γνώμη μου δεν εδωσε τον καλύτερο της εαυτό στο θέμα του ήχου. Κάτι που ξέχασα να τονίσω ειναι το bluetooth το οποίο είναι εξαιρετικά χρησιμο για exchange δεδομένων ειτε με άλλα κινητά είτε με υπολογιστή. Επίσης είναι το πρώτο κινητό που πιάνω στα χέρια μου και έχει λειτουργίες όπως σύνδεση με τηλεόραση και ασύρματη ή ενσύρματη εκτύπωση φωτογραφιών (Υποστηρίζει και PictBridge) και πιστέυω πως είναι ένα σημαντικό βήμα στην πλήρη ένσωμάτωση της ψηφιακής φψτογραφίας στον χώρο των κινητών...

Αν έχετε οποιαδήποτε απορεία μην διστάσετε να με ρωτήσετε οτιδήποτε!Σύντομα θα ανεβάσω και φωτογραφίες... :)

Συσκευασία:

Stereo Handsfree

CD με το Samsung PC Studio 3 και τους drivers του USB καλωδίου

Manual

USB Καλώδιο

Καλώδιο σύνδεσης με τηλεόραση

Φορτιστής

Καλοριζικο και απο μενα φιλε μου πες μου μονο οταν στελνεις μια εικονα απλη στο κινητο απο τον υπολογιστη μπορεις να την κανεις μετα ζοομ στο κινητο σε διαφορα επιπεδα;

θα ήθελα να σε ρωτήσω για την οθόνη...όταν βάζεις μια φωτό ως wallpaper μπαίνει σε όλη την οθόνη ή όπως στο D500 που έβγαινε μικρή γιατί πάνω και κάτω ήταν τα σύμβολα της μπαταρίας του σήματος κλπ?

αποτι ειχα προσεξει και σε κατι review φοντο μπορεις να βαλεις σε ολη την οθονη :)

Καλοριζικο και απο μενα φιλε μου πες μου μονο οταν στελνεις μια εικονα απλη στο κινητο απο τον υπολογιστη μπορεις να την κανεις μετα ζοομ στο κινητο σε διαφορα επιπεδα;

Όχι δεν γίνεται, ούτε απο το κινητο ούτε και απο το image editor

--------------

Dr. Tasos

E3artatai apo tin analisi , an i fotografia einai akrivws stin analisi tou kinitou tote mpianei se oli tin othoni kai pisw apo mpataria sima kai menou

--------------

Dr. Tasos

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Ά και κάτι ακόμα με 100% χρήση και πολύ ώρα μουσικής με ανοιχτή ακρόαση η μπαταρία μου κράτησε 1 μέρα και με νορμάλ χρήση 2! :(

--------------

Dr. Tasos

E3artatai apo tin analisi , an i fotografia einai akrivws stin analisi tou kinitou tote mpianei se oli tin othoni kai pisw apo mpataria sima kai menou

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου :)

και πάλι καλορίζικο :D :D

καλοριζικο κι απο μενα φιλε μου,μακαρι να ερθει συντομα και σε μας γιατι πολλοι εχουμε αρχισει να μην την παλευουμε,θελουμε επειγωντος d-600!!!

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Απο το στομα σου και στης ευρωηλεκτρονικης το αυτι :)

Μακαρι να κρατησουν την υποσχεση τους και να το δωσουν στα καταστηματα τελη Νοεμβρη οπως μου ειπαν.

παντως στα 430 ευρω που το δινει ενα καταστημα που εχετε αναφερει ειναι πιστευω πολυ καλη τιμη,αλλα απο οτι εχω ακουσει ελληνικα δυστυχως δεν θα μπορουμε να βαλουμε,πολυ κακο αυτο.

ionast ευχαριστουμε για την ενημερωση.Να σε ρωτησω κι εγω,αν τραβηξεις φωτο με την υψιλοτερη αναλυση,μετα μπορεις να τη στειλεις με mms,μειωνεται το μεγεθος της αυτοματα η πρεπει να την εχεις τραβηξει εξ'αρχης με χαμηλοτερη αναλυση?

Και κατι ακομα: τραβας μια φωτο και το κινητο την ονομαζει πχ foto15.Τη σβηνεις και μετα τραβας μια αλλη.Την επομενη θα την ονομασει 15 η 16? (ρωταω γιατι αν δεν χρησιμοποιει τα ονοματα των σβησμενων φωτος βολευει να τις περνας στο pc ολες χωρισ να σου βγαζει "Αντικατασταση")

Οταν μπορεσεις πες μας. Thank you.

ionast ευχαριστουμε για την ενημερωση.Να σε ρωτησω κι εγω,αν τραβηξεις φωτο με την υψιλοτερη αναλυση,μετα μπορεις να τη στειλεις με mms,μειωνεται το μεγεθος της αυτοματα η πρεπει να την εχεις τραβηξει εξ'αρχης με χαμηλοτερη αναλυση?

Και κατι ακομα: τραβας μια φωτο και το κινητο την ονομαζει πχ foto15.Τη σβηνεις και μετα τραβας μια αλλη.Την επομενη θα την ονομασει 15 η 16? (ρωταω γιατι αν δεν χρησιμοποιει τα ονοματα των σβησμενων φωτος βολευει να τις περνας στο pc ολες χωρισ να σου βγαζει "Αντικατασταση")

Οταν μπορεσεις πες μας. Thank you.

Loipon gia na steileis mia foto mesw mms prepei na einai ligotera apo 100 kB an i foto einai megaliteri den mporeis na tin mikrineis oute kai me ton image editor...episis to kinito dinei ta onomata Photo - 0001.jpg klp kai dinei ton arithmo meta tin teleutaia foto pou exeis trabiksei, dld an i teleutaia foto einai i Photo - 0030.jpg auti pou tha trabiksei tha legetai Photo - 0031.jpg an tin sbiseis kai i epomeni tha legetai Photo - 0031.jpg kai auto ginetai mexri na apothikeuseis tin foto, twra an sbisei gia paradeigma tin Photo - 0025.jpg tha sinexisei apo tin Photo - 0031.jpg! Auto gia tin gnwmi mou einai kalo giati otan kratas arxeio fotografiwn sto kinito sou tha ginotan ena xaos, mia kainouria foto tha empaine prin apo palies an eixes sbisei kapoies.

--------------

Dr. Tasos

Σωτος.Οχι μονο γι'αυτο που λες αλλα κι αυτο που ειπα πιο πανω.Επισης ξεχασα να σε ρωτησω, προφιλ εχει? Σε ρωταω γιατι μολις αγορασα το περιοδικο CONNECTing και λεει οτι εχει.. ΝΑΙ ΠΑΙΔΕΣ! Αν δεν πηγατε στο περιπτερο της γειτονιας σας,να πατε. Ειδα το D600 στο εξωφυλλο του περιοδικου και το πηρα.Βεβαια δε λεει τιποτα παραπανω απ'οτι ηδη ξερουμε,αλλα αλλο να το βλεπεις σε εντυπο ευρειας κυκλοφοριας.Μαλιστα απογοητευτηκα γιατι το (p)review ειναι μονο 2 σελιδες.Γραφουν για την αυτονομια του κινητου οτι με αρκετη χρηση η μπαταρια τους κρατησε περιπυ 2 μερες,οποτε θα πρεπει να το ειχαν στα χερια τους,αρα ηταν review.Και στην ελληνικη ιστοσελιδα της Samsung ακομα τιποτα???

Σωτος.Οχι μονο γι'αυτο που λες αλλα κι αυτο που ειπα πιο πανω.Επισης ξεχασα να σε ρωτησω, προφιλ εχει? Σε ρωταω γιατι μολις αγορασα το περιοδικο CONNECTing και λεει οτι εχει.. ΝΑΙ ΠΑΙΔΕΣ! Αν δεν πηγατε στο περιπτερο της γειτονιας σας,να πατε. Ειδα το D600 στο εξωφυλλο του περιοδικου και το πηρα.Βεβαια δε λεει τιποτα παραπανω απ'οτι ηδη ξερουμε,αλλα αλλο να το βλεπεις σε εντυπο ευρειας κυκλοφοριας.Μαλιστα απογοητευτηκα γιατι το (p)review ειναι μονο 2 σελιδες.Γραφουν για την αυτονομια του κινητου οτι με αρκετη χρηση η μπαταρια τους κρατησε περιπυ 2 μερες,οποτε θα πρεπει να το ειχαν στα χερια τους,αρα ηταν review.Και στην ελληνικη ιστοσελιδα της Samsung ακομα τιποτα???

Den to eixa koita3ei kan, to epsa3a alla profil den brika, to mono pou mporeis na kaneis ena na apenergopoiiseis tous ixous (prwtotupo e? :p ) kai kati akoma pou 3exasa, otan kapoios se kalei den mporei na xtipaei i donisi kai na paizei ringtone tautoxrona, exeis 3 epiloges, i mono ixos, i mono donisi, i prwta donisi (4 fores) kai meta ixos.....

--------------

Dr. Tasos

Το video caller id πως σου φανηκε?Ειχες το d500? τι σημαντικες διαφορες ειδες?

TNX!

To megethos tis foto i tou video pou paizei pianei ta 2/3 tis othonis, arketa megalo! Den samsung poio palia, kai auto pou mou ekane entipwsi einai pws i photografia i to video bgainoun amesws me tin klisi (Eixa to Siemens S65 kai argouse 2-3" na bgalei tin eikona).

--------------

Dr. Tasos

Την Πέμπτη το βράδυ πέταγα για Ηράκλειο και περνώντας από το "Γερμανό" στο Βενιζέλος ρώτησα από "περιέργεια" αν έχει το κινητό. Αφού έψαξε ο υπάλληλος στο ντουλάπι και δεν το βρήκε (αναμενόμενο) μου είπε ότι θα το έχουν μέχρι 11 Νοέμβρη σε τιμή γύρω στα 400 €. Ψιλοχλωμό το βλέπω, αλλά μεταφέρω ό,τι ειπώθηκε.

Με χαλάει βέβαια η απουσία φωνητικών λειτουργιών που όλα τα σύγχρονα κινητά διαθέτουν πλέον, καθώς και ο ήχος του σύμφωνα με τα λεγόμενα του ionast, αλλά λέω να το πάρω (άσχετο).

teacher ki emena den mou kollane germanos kai 400 euro kai noembrhs episima sthn samsung kserei kaneis tpt?

http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679

Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία

To κινητάκι είναι το πρώτο Samsung στο οποίο του βγάζω το καπέλο. Samsung rullez - Panasonic Suxxx :p :p

Το έχω, είχα για 10 μέρες και σαν πρώτη συσκευή και ένιωσα την υπέροχη αίσθηση του να έχεις μια πραγματική κάμερα στο χέρι για να απαθανατίζεις οτιδήποτε! Εντυπωσιακές φωτογραφίες, τρομερά videos σε format mp4, κορυφαία οθόνη. Μενού έξυπνο, με φλας αν θες να το επιλέξεις, τρομερά εφέ και frames στην κάμερα, μέτρια αυτονομία, χάλια τηλεφωνικός κατάλογος. Πολύ δυνατή αναπαραγωγή Mp3, ποιοτικός player με 3D surround.

Όσο και να κάνει με τα χίλια το προτείνω... Δεν το έχω ξανακάνει για Samsung και μάλλον δε θα το ξανακάνω :p

Προσοχή έχει την ηλίθια παράλειψη να μην προσφέρει επιλεκτική εμφάνιση SIM και μνήμης κινητού, έτσι εχεις διπλές όλες τις καταχωρήσεις σου... Suxxx. Επίσης δεν επιτρέπει Copy από το κινητό στη SIM...

Στα υπόλοιπα, οτι και να σκεφτείτε, το έχει. Και σκοτώνει... Μπράβο.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Μαλιστα απογοητευτηκα γιατι το (p)review ειναι μονο 2 σελιδες.Γραφουν για την αυτονομια του κινητου οτι με αρκετη χρηση η μπαταρια τους κρατησε περιπυ 2 μερες,οποτε θα πρεπει να το ειχαν στα χερια τους,αρα ηταν review.Και στην ελληνικη ιστοσελιδα της Samsung ακομα τιποτα???

Να πάρεις το ΚΙΝΗΤΗ Τηλεφωνία :p Θα το έχει σε 6 σελίδες review ;)

Btw προφίλ δεν έχει. Σιωπηλό κλπ έχει, το οποίο μπορείς να το σετάρεις να συμπεριφέρεται όπως θες. Αυτονομία 2-3 μέρες ΜΑΧ... Δεν τρελλάθηκα πάντως.

Video caller ID btw πολύ έξυπνο και χρήσιμο. Αξίζει. ;) Α και κάτι για την ακουστική κατά τις κλήσεις. Είναι περίεργη, ξεκινάει χαμηλά και μετά ανεβαίνει λίγο η έντασή της. Επίσης παραμορφώνεται λίγο ο ήχος όταν ο άλλος είναι σε μέρος με θόρυβο.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Πολύ δυνατή αναπαραγωγή Mp3, ποιοτικός player με 3D surround.

Αντικειμενικά τώρα, σου΄άρεσε το 3D Sound, δεν λέω το στερεοφωνικό καλό είναι άλλα το 3D δεν σου παραμορφώνει καμιά φορά τα MP3? :rolleyes:

--------------

Dr. Tasos

Αντικειμενικά τώρα, σου΄άρεσε το 3D Sound, δεν λέω το στερεοφωνικό καλό είναι άλλα το 3D δεν σου παραμορφώνει καμιά φορά τα MP3? :rolleyes:

Εχεις δίκιο, μα δεν είναι για να το ακους συνέχεια, και απευθυνεται σε MP3 χαμηλής ποιότητας. Είναι αρκετά αστείο θα έλεγα ανάλογα με το κομμάτι που του βάζεις, αφού σε μερικά ελληνικά τα βάζει να ακούγονται σαν να είσαι σε πάτο μπουκαλιου, και σε κάποια δυνατά ξένα, τα "καθαρίζει" υπερβολικά.

Δεν το προτείνω για να ακουτε MP3 με αυτό, αλλά σαν επιπλέον δυνατότητα με τα ακουστικά πάντα, είναι αρκετά καλή.

Εχεις δίκιο, μα δεν είναι για να το ακους συνέχεια, και απευθυνεται σε MP3 χαμηλής ποιότητας. Είναι αρκετά αστείο θα έλεγα ανάλογα με το κομμάτι που του βάζεις, αφού σε μερικά ελληνικά τα βάζει να ακούγονται σαν να είσαι σε πάτο μπουκαλιου, και σε κάποια δυνατά ξένα, τα "καθαρίζει" υπερβολικά.

Δεν το προτείνω για να ακουτε MP3 με αυτό, αλλά σαν επιπλέον δυνατότητα με τα ακουστικά πάντα, είναι αρκετά καλή.

Ξέρεις τι μου θυμίζει? Έχω την SB Audigy 2 ZS και στα ΕΑΧ effects έχει ένα effect που λέγεται Bathroom, αυτό μου θυμίζει :p :p :p :p :rolleyes: :lol: :lol:

--------------

Dr. Tasos

• The title was changed to Samsung SGH-D600