Teacher Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 σε ευχαριστω...αν και θα ηθελα ενα καταστημα στη περιοχη Αθηνα Πειραια.. http://www.technikdirekt.de? Γερμανια δεν ειναι? Ναι. Γερμανία. Ελλάντα δεν ξέρω τιμές και στον Skroutzάκο δεν είδα κάτι. Kalispera paidia thelo na kano 4 erotiseis gia to D600. 1)An ftiaxnei fakelous opos ta Erikson? 2)An exei yperithes?Giati sta diafora periodika pou to eixe parousiasi elege oti den eixe,eno sto site tou Germanou leei oti exei. 3)An exei ixografisi sinomilias? 4)Ti perilambanei i siskeuasia? Eyxaristo Poly! 1) Όχι. 2) Όχι. 3) Όχι, μόνο φωνητικών υπενθυμίσεων. 4) Κινητό, μπαταρία, CD, manual, καλώδιο TV out, καλώδιο USB, handsfree, φορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Portfigous Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 Καλησπερα παιδια!! Πήγα κι εγω σημερα στο πλαισιο αργυρουπολης να παω να ριξω μια ματια στο ντι600 γιατι ημουνα πορωμενος με αυτο.. (βεβαια εχω το ντι 500) και οταν το επιασα στα χερια μου ξενερωσα λιγακι, μου εδωσε την αισθηση τριξιματος γενικα. Οσο για την καμερα απο οτι εχω διαβασει δεν λεει και πολλα.. Το περιμενα πολυ καλυτερο παντως.Τεσπα το ντι500 εχει αψογο ακουστικο οσο αφορα εμενα αλλα μια που δεν το πολυσκεφτομαι για το ντι600 αφου.... σκεφτομαι το Κ750ι η το Νοκια 6280.Σαφως πολυ καλυτερα απο αποψη καμερας.Το ακουστικο του Κ750ι και του Νοκια 6280 εχει την ιδια ενταση και καθαροτητα με το ντι500? pixelviewer εχουν? D600 or K750i or Nokia 6280? :confused: :confused: Δηλαδη ειναι καλο για να το παρω?Εχετε δει κανενα καλυτερο κινητο μεχρι τωρα απο αυτο??? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. December 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2005 portifigous parto file einai polu kalo Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonioSilvano Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 μια παρατηρηση.... μπορεις να φτιαξεις ενα φακελο μεσα στην extrenal καρτα μνημης. Παράθεση www.softzone.org administrator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 αυτα απο φοτο κειμενου :lol: δεστε το kai meta lene oi alloi den vgazei kales foto gia deite edw etsi swstos antonio silvano Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millis Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 ti eswteriki mnimi exei? exei extra memoy card stin siskevasia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ D600 ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ 0ΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ SAMSUNG ΠΟΤΕ .. ERIC. KAI NOKIA . ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΟΘΟΝΗ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ INTERFACE ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟ. ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ 4 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΚΙΝΗΤΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΕΝΑ K300i VODAFONE LIVE KAI EIXA ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ VODAFONE ADRESS BOOK ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ D600 (ΤΟ D600 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ VODAFONE LIVE) Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΗ ? Η ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ 256 ΜΒ. ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΡΑΠΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ SMS ΔΕΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΘΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ? ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ.. Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Υπαρχει καποιος να γνωριζει που και ποσο πουλανε τις καρτες μνημης του?? π.χ υπαρχει η 512mb? καποτε που εψαχνα μονο 128αρες ευρισκα στο γερμανο και πανακριβα.. http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=2397 elliniko katastima... kali timi... kali karta... 512MB... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Πολύ καλό. Το έχω 5 ημέρες, αλλά έχει ένα μειωνέκτημα από τα ΝΟΚΙΑ το οποίο είναι μικρό, αλλά για εμένα σοβαρό. Στις σημειώσεις των επαφών χωράει λίγα γράμματα με αποτέλεσμα να μου σβήσει σημειώσεις που είναι απαρέτητες στις επαγγελματικές μου επαφές. Έτσι σήμερα πήρα ξανά ΝΟΚΙΑ και αυτό θα το δώσω (360 ευρώ). Αν κάποιος θέλει ας μου πει (6942845428) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Δηλαδη ειναι καλο για να το παρω?Εχετε δει κανενα καλυτερο κινητο μεχρι τωρα απο αυτο??? :cry: η προταση <<καλυτερο κινητο>> δεν ταιριαζει σε κανενα κινητο,παντα υπαρχει ενα καλυτερο,το συγκεκριμενο ειναι ενα απλο και καλο κινητο που σου προσφερει ποιοτητα κατασκευης πραγματικα απαιχτη,καλη οθονη και κατι πολυ βασικο τουλαχιστον σε μενα δουλευει σταθερα και χωρις κανενα προβλημα ακομα. σιγουρα να ξερεις παντως οτι αξιζει να το παρεις αν θελεις να εχεις ενα μικρο πανεμορφο και ποιοτηκο κινητο. :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonioSilvano Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Νομιζω οτι τα εξερχομενα μηνυματα τα σωνει κατοπιν επιλογης σου μεσα απο το μενου των μηνυματων Παράθεση www.softzone.org administrator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonioSilvano Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Πολύ καλό. Το έχω 5 ημέρες, αλλά έχει ένα μειωνέκτημα από τα ΝΟΚΙΑ το οποίο είναι μικρό, αλλά για εμένα σοβαρό. Στις σημειώσεις των επαφών χωράει λίγα γράμματα με αποτέλεσμα να μου σβήσει σημειώσεις που είναι απαρέτητες στις επαγγελματικές μου επαφές. Έτσι σήμερα πήρα ξανά ΝΟΚΙΑ και αυτό θα το δώσω (360 ευρώ). Αν κάποιος θέλει ας μου πει (6942845428) και εγω εχω ενα Ζ-500 3G 2 Μηνων περιπου και το δινω 200 euro. (694 80 81 82 3) πειραιας Παράθεση www.softzone.org administrator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Παιδιά εδώ δεν δημοσιέυουμε αγγελίες... Υπάρχει άλλος χώρος οπου θα τις δούν κάποιοι που ίσως ενδιαφέρονται... Buy and Sell (Mobiles) Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. December 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2005 Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά παρατήρησα ότι η μπαταρία μου κράτησε διπλάσιο χρόνο (σχεδόν 4 μέρες) όταν στην επιλογή συχνότητας αντί για quad band που είναι προεπιλογή, έβαλα GSM 900/1800. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά παρατήρησα ότι η μπαταρία μου κράτησε διπλάσιο χρόνο (σχεδόν 4 μέρες) όταν στην επιλογή συχνότητας αντί για quad band που είναι προεπιλογή, έβαλα GSM 900/1800. Δεν ξερω αν φταιει αυτο αλλα 4 μερες ειναι πολυ καλα!Ελπιζω σιγα σιγα να φτιαχνει η μπαταρια του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 4 meres? pou re paidia kai pws? apo pou to allazeis auto me tis suxnotites? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 4 meres? pou re paidia kai pws? apo pou to allazeis auto me tis suxnotites? πηγενεις στις ρυθμισεις..μετα στο 5. υπηρεσιες δυκτιου ...και μετα το 7. επιλογη συχνοτητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 ti eswteriki mnimi exei? exei extra memoy card stin siskevasia? H εσωτερική του μνήμη ισούται με περίπου 80ΜΒ. Η συσκευασία δεν περιέχει κάρτα μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arghles Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά παρατήρησα ότι η μπαταρία μου κράτησε διπλάσιο χρόνο (σχεδόν 4 μέρες) όταν στην επιλογή συχνότητας αντί για quad band που είναι προεπιλογή, έβαλα GSM 900/1800. μπορει και να παιζει αν το κινητο ψαχνει για να βρει δικτυο σε λιγοτερες συχνοτητες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Παιδια στο κινητο υπαρχει βιντεο wallpaper? Γιατι δεν το βρηκα εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ionast Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Παιδια στο κινητο υπαρχει βιντεο wallpaper? Γιατι δεν το βρηκα εγω. Όχι δεν υπάρχει, α και κάτι άλλο ο κωδικός για να δεις την έκδοση λογισμικου και να κάνεις πολλάαααααα άλλα πραγματα είναι *#8999*8378# απο εκεί αύξησα την ένταση του ηχείου κατα πολύ και επίσης ο ήχος που βγάζουν τα ακουστικά όταν ακούς μουσική είναι ανώτερος και δυνατότερος απο το καλύτερο ΜΡ3 player να φανταστείτε πολύ σπανια τον βάζω στο τέρμα...!!! Παράθεση -------------- Dr. Tasos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Όχι δεν υπάρχει, α και κάτι άλλο ο κωδικός για να δεις την έκδοση λογισμικου και να κάνεις πολλάαααααα άλλα πραγματα είναι *#8999*8378# απο εκεί αύξησα την ένταση του ηχείου κατα πολύ και επίσης ο ήχος που βγάζουν τα ακουστικά όταν ακούς μουσική είναι ανώτερος και δυνατότερος απο το καλύτερο ΜΡ3 player να φανταστείτε πολύ σπανια τον βάζω στο τέρμα...!!! φιλε μου πολυ σημαντικη η πληροφορια αυτη,πως ψηλωνεις δηλαδη τα εξωτερικα του ηχεια?για γραψε μας τα βημα,βημα να δουμε. :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 paidia apo tin karta mnimis osa tragoudia exeis den mporeis na ta baleis ws hxous klhshs? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ionast Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 paidia apo tin karta mnimis osa tragoudia exeis den mporeis na ta baleis ws hxous klhshs? Όχι πρεπει πρωτα να τα περάσεις στην μνήμη του κινητού! Όσον αφορα το θέμα της έντασης λοιπόν: 1 - Πατάμε τον κωδικό *#8999*8378# 2 - H/W test -> Audio Settings -> IIS Headset 3 - Ανοίγετε το "Rx vol." και στο level 10 βάζετε την τιμή "3" δλδ 3 dB 4 - Και επίσης μέσα στο IIS headset αλλάζετε το Ear gain σε 3 και το HFR gain σε 3. Αυτά για κινητά με αγγλικό μενού, δεν είμαι σιγουρος στα Ελληνικά πως ακριβώς θα λέγονται, αλλά υπάρχει πιθανότητα να είναι και εκεί στα αγγλικά! :!: H παραπάνω ρύθμιση γίνεται με ΔΙΚΗ ΣΑΣ ευθύνη :!: Παράθεση -------------- Dr. Tasos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Επειδή τελικά μάλλον θα το πάρω στις επόμενες μέρες, έχω μερικές ερωτησούλες... 1)Syncronise με outlook έκανε κανείς; 2)Στην αναζήτηση των επαφών μπορείς να κάνεις αναζήτηση με περισσότερους από έναν χαρακτήρες (πχ. μπορείς να βάλεις "για" για να σου βγάλει "γιάννης" ή απλά βάζεις "γ" και ψάχνεις; ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ και ανεξάρτητα απο μικρά-κεφαλαία) 3)Αποθήκευση σμσ στον υπολογιστή (σε κάποιο φορμάτ txt. xls, klp) μπορεί να γίνει; 4)Οι ήχοι κλήσης ακούγονται δυνατά και καθαρά; Ο μπ3 player σε σχέση με το k750 είναι καλυτερος; 5)Δυνατότητα κάποιου είδους υπευνθύμισης έχει; Σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά επειδή δεν έχω μεγάλη εμπειρία από samsung δεν ξέρω αν θα με βολέψει. Κάποιος που έχει και τα δύο (d600, 6270) ποιο θεωρεί καλύτερο; Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts