redcon Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 i microSD einai to idio diadedomeni... oloi ekei tha kataliksoun... afou tin apodextike to SD forum einai thema minon na tin perasoun se ola ta kinita osoi exoun simvasi me to SD forum (diladi oloi)... apla i nokia einai PANTA piso... (vlepe mmc)... etsi kai me tis miniSD pou molis efarmose sta nea tis kinita giati anakalipse tin iperoxi tis se sxesi me tis dv-mini-tsoukou-dual-moukou-mmc Αυτη τη στιγμη τα πιο διαδεδομενα φορματ ειναι SD, CF. Οταν θα, θα δουμε. Και αν δεν το υιοθετησουν μεγαλες εταιρειες, ακλαυτο θα παει το microsd. Οπως πολλα νεα πραγματα στο παρελθον. Οπως και οι XD της αγαπημενης σου Fuji που πολεμουν τους ανεμομυλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Αν και με χαλασαν λιγο, γιατι βλεπω τα ιδια "ασχημα" που με χαλανε και στο D500 μου, δεν κολλαω! Παλι samsung θα παρω! Οποιος τα δουλεψει δεν γυριζει πισω σε καμμια αλλη εταιρια! :D Φιλικα Κωστας Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Αν και με χαλασαν λιγο, γιατι βλεπω τα ιδια "ασχημα" που με χαλανε και στο D500 μου, δεν κολλαω! Παλι samsung θα παρω! Οποιος τα δουλεψει δεν γυριζει πισω σε καμμια αλλη εταιρια! :D Φιλικα Κωστας για μενα 2 ειναι τα μειονεκτηματα. δεν σου δνει δυνατοτητα αποθηκευσης λεξης στο t-9 του και δεν μπορουμε να βαλουμε δικο μας ηχο στα μηνυματα. κατα τα αλλα το βλεπω κορυφαιο. επισης σημερα τραβηξα βιντεο για πρωτη φορα.φοβερο. :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Αυτη τη στιγμη τα πιο διαδεδομενα φορματ ειναι SD, CF. Οταν θα, θα δουμε. Και αν δεν το υιοθετησουν μεγαλες εταιρειες, ακλαυτο θα παει το microsd. Οπως πολλα νεα πραγματα στο παρελθον. Οπως και οι XD της αγαπημενης σου Fuji που πολεμουν τους ανεμομυλους. to xD protipo einai ena asteio mprosta sta SD protipa!!! dexomai to sxolio sou os asteio kai oxi os eironia mia kai einai atopo!!! sinexizo ston tono pou ksekinises! :) na iothetisoun to miniSD kai microSD megales etairies??? pou zeis??? to SD protipo to exoun iothetisei OLES oi etairies.. kai paketo paei to miniSD kai microSD... einai thema xronou... i fuji den einai agapimeni mou etairia opoios sto eipe einai apla stokos!!!... esena i agapimeni sou sony pou eno exei agorasei dikeomata gia SDcompartible sinexizei san gaidaros to apotiximeno MS protipo? (alitheia ektos sony to doulevei kaneis?) ??? i agapimeni sou nokia me tis mmc?... A! ksexasa... mpige kai afti sto SDforum prosfata... aklafto de pigenei kanena protipo SD(SD/miniSD/microSD) giati ipostirizete apo tis perissoteres etairies pagosmios... kai analogos ta megethi ton siskevon tous pairnoun tin karta pou tous eksipiretei! http://www.sdcard.org/Companies.aspx DE TITHETE THEMA IOTHETISIS APO TIS MEGALES ETAIRIES GIATI APLA OLES EXOUN PLIROSEI DIKEOMATA GIA OTIDIPOTE VGEI APO TO SD FORUM!... ti les? na plirosoun nea dikeomata gia tin MMCmicro 'i microMS (pou anakoinose i sony prosfatos) eno exoun idi pliromeni tin mini/microSD? de nomizo... kai fantazomai oute esi an to kaloskefteis... to sd forum ksekatharizei oti kanena apo ta 3 protipa den irthe na katargisei to allo. einai ola (pros to megalitero) compartible kai apla iparxoun os epilogi gia tin meiosi xorou tou reader stis siskeves! Einai to mono STATHERO PROTIPO apo tote pou vgike kai FULL COMPATIBLE me oti ekdoseis kai na exoun vgei! GIAFTO KAI KATHE miniSD kai microSD poleite IPOXREOTIKA me ton SD adaptora an den gnorizes gia na krateite 100% to compartibility sinexos! :) http://i10.ebayimg.com/03/i/03/f7/9b/f2_1.JPGhttp://i11.ebayimg.com/03/i/05/a9/62/13_1_b.JPG H samsung apla odigei tis ekselikseis kai mporese TAXISTA na xrisimopoiisei tin nea dinatotita ton microSD sta poli mikra kinita tis... I agapimeni sou nokia pou ftiaxnei akomi pantofles (6270) apla kaliptete pros to paron me to miniSD... katalaves tora giati to SD protipo epikratei einai proto se poliseis kai kseperase mexri kai to CF??? an oxi! pare ena memory stick... kai valto se OPOIA siskevi thes!... xm... se opoia SONY thes... xm... prosekse omos i sony exei kavatza na xrisimopoiisei oles tis SD an pesoun oi poliseis ton MS... esi? kai an akomi den pistikes... pata sto link pou sou edosa to koumpi board na deis poioi diikoun to SD forum... anamesa tous tha deis tis 3 megaliteres etairies paragogis mnimis (pou kaliptoun to 90% paragogis) tous 3 megaliterous paragogous kiniton, tous 3 megaliterous kataskevastes ilektronikon pagosmios... klp klp... kai an patiseis to general... tha psakseis poli na vreis etairia pou den exei dikeomata xrisis tis SD kai ton paragogon tis... capiche? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Έχει δοθεί κάποιο site με υλικό για το κινητό; Wallpapers και τέτοια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 ανοιξα θεμα που εκει μπορουμε να βαζουμε wallpapers και αλλα αρχεια για το d-600 μας.εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=90526 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Μονον που η μινι φτανει τα 2GB η μικρο τα 512ΜΒ και το καταραμενο MSDUO τα 4GB. Οι τεχνολογικες ανησυχιες ποσως με ενδιαφερουν. Εγω θελω ποσοτητα, διαθεσιμοτητα και χαμηλη τιμη. Και το χειροτερο για ενα καταναλωτη ειναι τα νεα φορματ συνεχως. Αλλαζεις τηλεφωνο, αντε νεα καρτα, χωσε ευρωπουλα ξανα. Ειναι εξυπνοι αυτοι, εμεις ειμαστε τα κοροιδα. Τι θελεις να πεις οτι η μινι δεν χωρουσε στο D600? Πλακα κανουμε; Γεματος ειναι ο κοσμος απο μινι σε χαμηλοτατες τιμες. Αλλα πρεπει να ξαναπληρωσουμε για μικρο. Και βεβαια αν θελεις και μεγαλη χωρητικοτητα θα περιμενεις. Μη τσιμπας, για να μας τα παιρνουν ειναι ολα αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Μονον που η μινι φτανει τα 2GB η μικρο τα 512ΜΒ και το καταραμενο MSDUO τα 4GB. Οι τεχνολογικες ανησυχιες ποσως με ενδιαφερουν. Εγω θελω ποσοτητα, διαθεσιμοτητα και χαμηλη τιμη. Και το χειροτερο για ενα καταναλωτη ειναι τα νεα φορματ συνεχως. Αλλαζεις τηλεφωνο, αντε νεα καρτα, χωσε ευρωπουλα ξανα. Ειναι εξυπνοι αυτοι, εμεις ειμαστε τα κοροιδα. Τι θελεις να πεις οτι η μινι δεν χωρουσε στο D600? Πλακα κανουμε; Γεματος ειναι ο κοσμος απο μινι σε χαμηλοτατες τιμες. Αλλα πρεπει να ξαναπληρωσουμε για μικρο. Και βεβαια αν θελεις και μεγαλη χωρητικοτητα θα περιμενεις. Μη τσιμπας, για να μας τα παιρνουν ειναι ολα αυτα. to msDUO einai pio megalo kai apo to miniSD kai exei 2GB stin agora... opos kai to miniSD... posotita-diathesimotita-xamili timi einai kati pou xaraktirizei oles tis SD kai KAMIA MemoryStick... poios tsimpaei fenete... pou? sto oti de mou apantises pou allou to vazeis to MS???... min apantiseis ponira giati ekei de sou xrisimevei! :p ego mia fora me to S100... kai mikrotero kinito apo sena exo, kai kalitero, kai SD karta epeleksa pou tin allazo me tin psifiaki mou, to pc, to laptop, to mp3player, OLA ta pda klp klp... kati pou to MS POTE DE THA KANEI!... opote... mi tsimpas! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Πώς εγκαθιστούμε εφαρμογές JAVA; Έπαθα μπλακ άουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Ασε, εμεινες πισω. Στα 4 φτασαμε ηδη και παμε για 8. Τωρα αν ειναι να παρω S100 παντοφλα για να εχω SD, ασε καλυτερα. Κ750 εχω, μια χαρα ειναι. Εσυ εχεις μικρη καρτα αλλα ΜΕΓΑΛΟ κινητο, εγω μεγαλη καρτα αλλα μικρο κινητο :) Πιο βαρυ ποιο ειναι μαζι με τη καρτα; Και επειδη εχω και μια Τ7, τη βολευω και αυτη. Η Ixus 750 εχει τη δικη της καρτα. Και το ipod nano δεν θελει καρτα. Μην γινουμε σαν τον Αγιο Δομηνικο που εχει 1 αεροπλανο και μ'αυτο ψεκαζει, μ'αυτο πολεμαει και μ'αυτο κανει μεταφορες, που λεει και ο Γεωργιου. ΥΓ. Και πηρα μια Sandisk high speed 1GB Duo pro με 75 ευρωπουλα. Δεν ειναι και ακριβη νομιζω. Ελα Αλεκοοοο, η 1GB high speed microSD ποσο κανει ειπες; Χα χα χα χα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Το κουράσαμε λίγο με τις κάρτες... :offtopic: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Το κουράσαμε λίγο με τις κάρτες... :offtopic: Οντως. Μηπως μπορει ενας μοντ να τα παει στους διαξιφισμους να καθαρισει και εδω απο τα ασχετα ποστ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 nai giati einai eleino na leei kaneis oti to MS protipo einai kalitero kai fthinotero tou SD...!!! XAXAXAXAXAXAXA kai afto to diavasa edo!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Πώς εγκαθιστούμε εφαρμογές JAVA; Έπαθα μπλακ άουτ. υπαρχει το καταλληλο θεμα φιλε μου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=90526 :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Το έβαλα. Θα μου απαντήσεις εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arghles Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 to software to blepeis me *#1111# to diko mou einai TG001.06 koitaxte kai peite mou kai eseis ti version exete? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karkinos Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Καλησπέρα από χτες είμαι και εγώ κάτοχος του D600 από τον Γερμανό με 458 ε . Καλό τηλέφωνο μεγαλύτερη και καλύτερη οθόνη από το D500 που είχα και έχω ακόμη αλλά έχω και κάποιες απορίες και ζητώ ταπεινά την βοήθεια σας . πρώτη απορία στο D500 όταν έσβηνε το φως στην οθόνη εμφανιζόταν το ρολόι σαν προστασία οθόνης στο D 600 δεν το εμφανίζει ,μήπως δεν κάνω κάτι . Στον PC μου έχω το Bluetooth IVT BLUESOLEIL για ανταλλαγή αρχείων με το τηλέφωνο με το D500 δεν είχα πρόβλημα το έβρισκε πάντα τώρα όμως το D600 δεν το βρίσκει με τίποτα ,πρέπει να αλλάξω και Bluetooth τώρα που πείρα το D600 .Και όσων αφορά την σουίτα τις Samsung για το D600 πολύπλοκη για αυτό και μου λείπει η ανταλλαγή αρχείων μέσο του pc πάντως προς το παρόν τα περνάω PC>D500 και μετά D500>D600 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Καλησπέρα από χτες είμαι και εγώ κάτοχος του D600 από τον Γερμανό με 458 ε . Καλό τηλέφωνο μεγαλύτερη και καλύτερη οθόνη από το D500 που είχα και έχω ακόμη αλλά έχω και κάποιες απορίες και ζητώ ταπεινά την βοήθεια σας . πρώτη απορία στο D500 όταν έσβηνε το φως στην οθόνη εμφανιζόταν το ρολόι σαν προστασία οθόνης στο D 600 δεν το εμφανίζει ,μήπως δεν κάνω κάτι . Στον PC μου έχω το Bluetooth IVT BLUESOLEIL για ανταλλαγή αρχείων με το τηλέφωνο με το D500 δεν είχα πρόβλημα το έβρισκε πάντα τώρα όμως το D600 δεν το βρίσκει με τίποτα ,πρέπει να αλλάξω και Bluetooth τώρα που πείρα το D600 .Και όσων αφορά την σουίτα τις Samsung για το D600 πολύπλοκη για αυτό και μου λείπει η ανταλλαγή αρχείων μέσο του pc πάντως προς το παρόν τα περνάω PC>D500 και μετά D500>D600 . φιλε μου καταρχην καλοριζικο,λοιπον πηγαινε στις ρυθμισιες του bt και δες αν το bt σου ειναι ρυθμισμενο να ειναι ορατο. οσο για το ρολοι οντως δεν εμφανιζει τιποτα και δεν αλλαζει αυτο. :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arghles Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 patwntas *#2222# einai h hardware version kai kati allo gia thn o8onh,an pathsete gia ligo to koupi pou ru8mizei thn entash tou hxou sto plai sou bgazei wra,hmeromhnia kai entash shmatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 to software to blepeis me *#1111# to diko mou einai TG001.06 koitaxte kai peite mou kai eseis ti version exete? Την ίδια έχω. Και 2.1 H/W. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Καλησπερα παιδες.Απο το Σαββατο εχω κι εγω το μαυρο μας διαμαντι και το λατρευω!!! 444 ευρω απο τον megaΚοτσοβολο απεναντι απ'τα ΙΚΕΑ. Βασικα ειμαι λιγο απογοητευμενος απο την καμερα του,αλλα οκ,το συγχωρω.Να σας ρωτησω 2-3 πραγματα..Πως φτιαχνεις μια εικονα στο pc studio ετσι ωστε οταν την περασεις στο τηλ και τη βαλεισ ταπετσαρια να πιανει ολη την οθονη? Τι μεγεθος πρεπει να'χει? / Και που ειναι η ρυθμιση για το αν θ'αποθηκευονται τα σταλμενα μνμτ? καπου την ειδα αλλα δε θυμαμαι που... Τhanx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Ok αυτο για τις φωτος το βρηκα,τις κανεις 240Χ320..Αυτο για τα μηνυματα το ξερετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frixos30 Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Απο χθες εχω και εγω το D600 απο το ΠΛΑΙΣΙΟ με 439 €. Νομιζω οτι εχει την καλυτερη τιμη. Δυο πραγματα δεν μου αρεσαν σε σχεση με το D500 που επισης εχω. Το 1ο ειναι που δεν δειχνει την ωρα και τις αναπαντητες οταν ειναι στη μαυρη οθονη της αναμονης και 2ο θα προτιμουσα την καμερα να ειναι κρυμενη. Αυτο που μου αρεσε περισοτερο ειναι η οθονη του!! Φοβερα χρωματα!! Το μενου ειναι σχεδον το ιδιο με το D500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xux99 Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Στον PC μου έχω το Bluetooth IVT BLUESOLEIL για ανταλλαγή αρχείων με το τηλέφωνο με το D500 δεν είχα πρόβλημα το έβρισκε πάντα τώρα όμως το D600 δεν το βρίσκει με τίποτα. Δοκίμασε την τελευταία έκδοση της Bluesoleil από εδώ . Παράθεση Ταπετσαρίες για κινητά τηλέφωνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 οντως το πλαισιο εχει την χαμηλοτερη τιμη.αν και το acorn απο 504 που το ειχε το χει κατεβασει τωρα 434,καλη τιμουλα κι εκει. yannis crete σοβαρα η καμερα του δεν σου αρεσει?κοιταξε απλα θελει σταθερο χερι πιστευω για να βγαλεις καλη φωτο. το βιντεο του παντως ειναι πολυ καλο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts