fotis74 Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 to plaisio ti timh to exei? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Με τι τιμή;;;;; Pragmati shmera hr8e stis kentrikes apo8hkes k apo aurio sto diktuo me timh 440 telikh...Ante guys perimenoume entupwseis an pragmati aksizei toso polu... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Ήρθε όμως σε ποσότητα; Ή η κλασικά πολιτική φέρνω 2 και σε ένα μήνα τα υπόλοιπα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Τελικα το εφερε το πλαισιο?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Φίλε ταξιδιώτη αν μπορείς απάντησε σε 2 ερωτησούλες... Από χρωματικα skins έχει μόνο 2 (μπλε και κόκκινο); Δοκίμασες να κάνεις sync με outlook ή γενικά είδες καθόλου πως συμπεριφέρεται σε συνεργασία με το pc (pc studio, κλπ); φιλε μου ναι απο skins εχει 2,δεν εχω κανει sync με outlook ακομα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 pantos sto site tus akoma den to exun valei...k phra sto plaisio vouliagmenhs k h typipssa den hxere akoma tpt-tulaxiston etsi elege;-( Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 pantos sto site tus akoma den to exun valei...k phra sto plaisio vouliagmenhs k h typipssa den hxere akoma tpt-tulaxiston etsi elege;-( υπομονη αυριο πιστευω οτι θα το εχουν στα καταστηματα τους.καλο θα ειναι παντως να κανεις καποια κρατηση σε καποιο καταστημα γιατι προβλεπω οτι θα φερουν λιγα κομματια και θα γινουν καπνος σε λιγη ωρα. :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 υπομονη αυριο πιστευω οτι θα το εχουν στα καταστηματα τους.καλο θα ειναι παντως να κανεις καποια κρατηση σε καποιο καταστημα γιατι προβλεπω οτι θα φερουν λιγα κομματια και θα γινουν καπνος σε λιγη ωρα. :) Αρα να υποθεσουμε οτι αυτο το μηνα θα το φερουν ολα τα καταστηματα?η πχ καποια βονταφον η γερμανος μπορει να το φερουν και ιανουαριο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Αρα να υποθεσουμε οτι αυτο το μηνα θα το φερουν ολα τα καταστηματα?η πχ καποια βονταφον η γερμανος μπορει να το φερουν και ιανουαριο? πιστευω οτι αυτον τον μηνα θα το εχουν ολοι,για την vodafone εχω καποια μικρη υποψια οτι ισως να μην το φερει αυτον τον μηνα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitoneidimonas Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Παντως σήμερα παρέλαβα άλλα 5 κομμάτια με Ελληνικό μενού όπως κι εκείνα τα 2 που είχα διώξει αυθημερόν πριν 15 μέρες και με είχε ζαλίσει στις ερωτήσεις ο ταξιδιώτης γιατί δεν με πίστευε πως είχαν Ελληνικά!! :p Οποιος θέλει ας πμ με! Παράθεση <Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ..... Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Παντως σήμερα παρέλαβα άλλα 5 κομμάτια με Ελληνικό μενού όπως κι εκείνα τα 2 που είχα διώξει αυθημερόν πριν 15 μέρες και με είχε ζαλίσει στις ερωτήσεις ο ταξιδιώτης γιατί δεν με πίστευε πως είχαν Ελληνικά!! :p Οποιος θέλει ας πμ με! :D :D :D και μετα βιαστηκα και πηρα με αγγλικο μενου :D Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Μολις ο γνωστος μου που δουλευει στον γερμανο ρωτησε τον υπευθυνο στα κινητα στο καταστημα και του ειπε οτι τελικα δεν θα το φερουν καθολου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 ΤΟ ΠΗΡΑ!!! πριν μία ώρα από το Πλαίσιο Περιστερίου. Είχε φέρει μόνο δύο. Το έχει 440 ευρώ. Ο Κωτσόβωλος μου είπε ότι το παρέλαβαν στιν κεντρική αποθήκη και αλλά δεν έκαναν διανομή ακόμα στα καταστήματα. Το έχει 440 ευρώ. Όταν φορτήσει θα πω τις εντυπώσεις μου. :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 ΤΟ ΠΗΡΑ!!! πριν μία ώρα από το Πλαίσιο Περιστερίου. Είχε φέρει μόνο δύο. Το έχει 440 ευρώ. Ο Κωτσόβωλος μου είπε ότι το παρέλαβαν στιν κεντρική αποθήκη και αλλά δεν έκαναν διανομή ακόμα στα καταστήματα. Το έχει 440 ευρώ. Όταν φορτήσει θα πω τις εντυπώσεις μου. :w00t: καλοριζικο φλε μου το μικρουλη σου :) αντε περιμενουμε και τις δικες σου εντυπωσεις. :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 ante ante...na er8ei k h seira mas me thn koloepidotisi!!!!!;-ppppp....amartia na petaxo etsi 150e apto para8yro!!!!!!!;-)))) Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Ελάχιστα πιο φθηνό και διαθέσιμο εδώ επίσης: http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Θέλω την άποψή σας όσον αφορά την ποιότητα ήχου στις κλήσεις και την ένταση του ακουστικού του d600 σε σύγκριση με τα nokia τηλέφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bredinio Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Δεν εχω καταλαβει ακομα, εχει μεσα στο πακετο μνημη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Δεν εχω καταλαβει ακομα, εχει μεσα στο πακετο μνημη ; Οχι δεν εχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arghles Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 ρε παιδια πως βλεπεις την εκδοση του λογισμικου δοκιμασα τους κωδικους που εχετε στο αντιστοιχο τοπικ αλλα δεν δουλευει κανενας οποιος ξερει ας απαντησει ευχαριστω πολυ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorgio Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Λοιπον,για τη Vodafone που ειπατε,χλωμο,ουτε που ξερανε την υπαρξη του μεχρι που τους το ειπα εγω.Βεβαια δεν ξερω τι γινεται εκτος του καταστηματος που εγω δουλευω.Παντως δεν εχουμε καμια ενημερωση.Και γενικως η Samsung δεν δειχνει να τους πολυνοιαζει..Στο Πλαισιο στο Συνταγμα που ρωτησα μου ειπαν οτι θα το΄χουν στις 15 (δεν παιρνανε κι ορκο βεβαια!). Ταξιδιωτη,πες μας για τη μπαταρια βρε αδερφε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorgio Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Α! Δεν ειμαι εγω,ο yianniCrete ειμαι αλλα σας γραφω απο ενα φιλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Να'μαι και κανονικα.. Ταξιδιωτη,στους φακελους που αποθηκευονται οι φωτογραφιες μπορεις να κανεις υποφακελους η πανε ολες σε εναν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 παιδια καλοριζικο σε οσους το πηραν.Εγω απο το μερος μου θελω να ρωτησω οσους το εχουν η αποδοση των εξωτερικων ηχειων ειναι καλη?το d500 με ειχε ψιλοαπογοητευσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 η μπαταρια εφτασε και την δευτερη μερα ανετα και μαλιστα με αρκετη χρηση και ανοιχτο συνεχως το bluetooth. πιστευω οτι μπορει να φτασει και τις 3 ημερες με νορμαλ χρηση. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts