Jump to content

Η ώρα για αλλαγή iphone 5

AnestisX
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, έχω ενα iphone 5 εδώ και χρόνια το οποίο με έχει αφήσει πλήρως ικανοποιημένο, αλλά λόγω μικροπροβλημάτων θέλω να προχωρήσω σε αλλαγή του.

Γενικά δεν κάνω βαριά χρήση στο κινητό δεν παίζω παίχνιδια κτλ, μόνο browsing και επικοινωνία. Αυτό που με νοιάζει πάνω από όλα και λάτρεψα στο iphone είναι ότι είναι δεν laggarει πουθενά, τουλάχιστον με τη χρήση που κάνω, όλα γίνονται γρήγορα χωρίς κολλήματα.

Συνεπώς, ψάχνω ένα κινητό που πρώτα από όλα να μη λαγκάρει, να έχω δηλαδή απροβλημάτιστη εμπειρία χρήσης με βάση τη χρήση μου ( δηλαδή λίγο fb, λίγο browsing) και κατά δεύτερον να έχει μια αξιοπρεπή προς καλή κάμερα. Το κόστος σκεφτόμουν γύρω στα 200, τώρα 50 πάνω ή κάτω δεν τίθεται θέμα.

Είδα το xiaomi redmi note 4 που φάνηκε να καλύπτει αυτά που λέω, απλά δεν ξέρω αν είναι όντως εξαιρετική η εμπειρία χρήσης, όπως πχ στο τωρινό κινητό μου ( όχι λόγω δυνατοτήτων, αλλά λόγω λογισμικού, το ios με άφησε πλήρως ικανοποιημένο και δεν μου έλλειψε η παραμετροποίηση). Περιμένω βέβαια να μου πείτε και αν υπάρχει άλλη εναλλακτική σε αυτά τα χρήματα.

Η άλλη επιλογή μ ειναι να περιμένω να μαζέψω παραπάνω χρήματα και να πάω για μεταχειρισμένο s7 edge η iphone 6splus μεταχειρισμένο. Αλλά δεν θα το επιθυμούσα να ανέβω τόσο σε κόστος, αν πραγματικά μπορώ να βρω συσκευή να μου κάνει την ίδια δουλειά με λιγότερα χρήματα.

Είμαι ανάμεσα σε xiaomi redmi note 4 με sd ( θα περιμένω να βγει ) και ένα xiaomi mi 5s που βρήκα από φίλο 2 μηνών στα 250. Καμία πρόταση;

Θα προτιμουσα το νοτε 4 σδ

Επισης μπορεις να δεις το 4 (οχι το νοτε)

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση, γιατί αν επιτρέπεται; νομίζω πως κάμερα έχει καλύτερη το mi5s που με ενδιάφερει και όσον αφορά την εμπειρία χρήσης δεν πιστεύω πως θα εχει πραγματικά τεράστια διαφορά. Δεν γνωρίζω βέβαια και τόσο καλά, με βάση αυτά που διαβάζω ρωτάω.

To Μi5s είναι το ανώτερο από τα 3 που αναφέρεις... Μεταξύ των άλλων δύο, αλλάζει το μέγεθος, CPU έχουν το ίδιο... Στην εμπειρία χρήσης φαντάζομαι θα είναι πανομοιότυπα... Αν μπορείς να το πάρεις το Mi5 είτε μεταχειρισμένο, είτε καινούργιο μιας και έχει πέσει αρκετά η τιμή, πάρτο... Δε θα σε απογοητεύσει... Και τα άλλα δυο πάντως, μια χαρά είναι και θα σε καλύψουν για τη χρήση που λες ότι κάνεις... Για τις κάμερες, ας απαντήσει κάποιος πιο συγκεκριμένα, μιας και δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα...

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση, γιατί αν επιτρέπεται; νομίζω πως κάμερα έχει καλύτερη το mi5s που με ενδιάφερει και όσον αφορά την εμπειρία χρήσης δεν πιστεύω πως θα εχει πραγματικά τεράστια διαφορά. Δεν γνωρίζω βέβαια και τόσο καλά, με βάση αυτά που διαβάζω ρωτάω.

Ε ναι, εφοσον ζητας καμερα τοτε το μι5ς ειναι αυτο που ψαχνεις

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Θα καταλήξω στο Mi5s, σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!

Πάρε ένα iPhone 6 μεταχειρισμένο να ξέρεις τι έχεις

Είδες πως τα πηγές με το 5αρι τόσα χρόνια

Κάτι αντίστοιχο θα γίνει και με ένα νέο μοντέλο

Nokia 8800 Scirocco

+1 και από μένα , αυτό που ψάχνεις δεν θα το βρεις σε καμία συσκευή από αυτές που ειπώθηκαν .

Βασικά σε καμία android . Χίλιες φορές να βρεις ένα 6αρι να συνεχίσεις ήρεμα .

+1 και από μένα , αυτό που ψάχνεις δεν θα το βρεις σε καμία συσκευή από αυτές που ειπώθηκαν .

Βασικά σε καμία android . Χίλιες φορές να βρεις ένα 6αρι να συνεχίσεις ήρεμα .

Aυτό δηλαδή ---> "Συνεπώς, ψάχνω ένα κινητό που πρώτα από όλα να μη λαγκάρει, να έχω δηλαδή απροβλημάτιστη εμπειρία χρήσης με βάση τη χρήση μου ( δηλαδή λίγο fb, λίγο browsing) και κατά δεύτερον να έχει μια αξιοπρεπή προς καλή κάμερα. ", δε θα το βρει σε καμία συσκευή Android... Μάλιστα...

Παιδιά πήρα το Xiaomi mi 5s χθες και μέχρι στιγμής είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, νομίζω με βάση το budget και τις συνθήκες (ότι δεν χρειάστηκε η παραγγελία, η αναμόνη ένα μήνα, να το σεττάρω, κτλ) ήταν ό,τι πρέπει. Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις απαντήσεις.