traibill Δημοσιεύτηκε February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 16, 2017 Καλησπέρα,έχω ενα λαπτοπ lenovo y50-70 το οποίο όταν πάω να ανοίξω κάποιο game κολλάει και μετά δεν κάνει τίτοτα.Επίσης όταν πάω να ανοίξω το λάπτοπ αργεί και μερικές φορές δεν ανοίγει καν.Το έκανα φορμάτ μήπως και αλλάξει κάτι αλλα τίποτα...http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-lenovo-y50-70-156-i7-4710hq8gb1tb-and-8gb-gtx-860m/prod6790062pp/ καμιά βοήθεια??:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Προβλημα δισκου ίσως? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
traibill Δημ. February 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Να πάω να αγοράσω δίσκο?Αλλά σίγουρα είναι αυτό το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Εγγυηση δεν εχεις? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
traibill Δημ. February 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Όχι έληξε.Αν είχα θα το πήγενα κατευθείαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Πολλα μπορει να φταινε. Πρεπει να το δει καποιος Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Μπορεις να τσεκαρεις και μονο σου την κατασταση του δισκου με το Hard Disk Sentinel Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filam Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Αν είσαι απο Αθήνα κάλεσε στο τηλέφωνο εδω να σε βοηθησουν. Εγώ που είχα ένα πρόβλημα με τους drivers κάλεσα, μου είπαν που να το πάω και το έφτιαξαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts