Jump to content

MMS και προσωπικό απόρρητο


SNikolaidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ego ayto poy den katalabaino ine giati oi perissoteroi antres stis paralies koitane san kseligomenoi les kai den exoyn ksanadei gineka me magio...

.

γιατί πολύ απλά το όμορφο πάντοτε θα προκαλεί...:O

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • Απαντήσεις 84
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχουν 3εφυγει καποιοι...

 

ΠΡιν λιγεσ μερες στο τραμ, ενας τραβαει βιντεακι τη κοπελαι του, και του τη πεφτει κανονικα ενας τυπος, επειδη στο βιντεο που τραβαγε φαινοταν και αυτος στο background!!!

_____________________________________________

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
με τα κινητά πλέον δεν μπορείς να είσαι σίγουρος πουθενά ότι δεν τραβάνε βίντεο την κοπέλα σου στην παραλία και δεν την έχουν για "ιδία χρήση" ή για κοινόχρηστη χρήση στο διαδίκτυο... αν μπείτε σε amateur site θα φρίξετε! και δεν υπάρχει και τεχνολογία που να εμποδίζει τη λήψη φωτογραφιών, ωραία δεν θα ήταν μια τέτοια τεχνολογία;
Link to comment
Share on other sites

OXI!!!! Θα ήταν μια αρρωστημένη τεχνολογία!!!

 

Οι φωτογραφίες είναι τέχνη είναι χόμπι είναι πολλά πράγματα. Τραβάω ατελείωτες από αυτές!

 

Τα amateur site το χειρότερο που μπορούν να έχουν είναι ένα στριγκακι που φαίνεται από ένα παντελόνι. Όλο το άλλο υλικό έχει τραβηχτεί με τη γνώση της κάθε κοπέλας, άρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

_____________________________________________

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
αν έχετε πειστήρια παράνομων σχέσεων στο κινητό σας, σβήστε τα πάραυτα. Οι γυναίκες τα μυρίζονται κάτι τέτοια από μεγάλη απόσταση!! Κάνατε που κάνατε την παρανομία, ας μην τη μάθει τουλάχιστον!
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Μόνο κολακευτικό δεν είναι να τραβάνε μια γυναίκα φωτογραφία στα 'ειδικά αυτά σημεία', στο δρόμο. Τουλάχιστον προσβλητικό είναι κ πόσο μάλλον να μπαίνουν κ στο ίντερνετ. Ελπίζω να υπάρχει νόμος που να καλύπτει τέτοιου είδους πράξεις γιατί αν συνέβαινε στον οποιοδήποτε δε νομίζω ότι δε θα το τράβαγε. Αυτό θα είχε κ σαν αποτέλεσμα την συμόρφωση βέβαια.
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Kalispera paides 8a i8ela na kanw mia erwtisoula ean uparxei tipota kanena programataki pou na mporw na akou tou spitiou mou to tilefono apo ton upologisti mou ti ennow ean mporw na kanw kati wste egw na akou ti sizitaei gia paradeigma o aderfos mou sto til. apo ton upologisti mou...sto idio mou to til...mipos mporei na mou pei kanenas kati gia auto???..............
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Για θυμηστε μου σε ποια χωρα εχει απαγορευτει η χρησιμοποιηση των κινητων με καμερα σε κοινοχρηστους χωρους;;

Η χρήση μέσων παρακολούθησης, μαγνητοφώνησης, και οπτικής καταγραφής τρίτων και πράξεων τους, χωρίς πρότερη ανακοίνωση (εαν πρόκειται για χώρους εργασίας κ πράξεις που επίκεινται σε όρους χρήσης ιδιοκτησίας μια υπηρεσίας) ή και συγκατάθεσή τους είναι παράνομη.-

 

Εγώ απλά θα ρωτήσω τα εξής: Με το που "ανεβαίνει ο υδράργυρος " όπως μας λένε, και "οι Αθηναίοι ξεχύνονται στις κοντινές παραλίες", δεν έχουν όλα τα κανάλια ρεπορτάζ στα δελτία ειδήσεων όπου εμφανίζονται -τυχαία πάντα- όλες οι γυμνόστηθες της πλαζ όπου βρίσκεται το τηλεοπτικό συνεργείο, και βέβαια ένα σωρό οπίσθια και καλλίγραμμα κορμιά; Ζητούν έγκριση από κάθε έναν από όλους τους (θηλυκούς) λουόμενους, όχι απλά για να τραβήξουν μια φωτογραφία αλλά για να γυρίσουν ένα βίντεο το οποίο θα εμφανιστεί στις τηλεοράσεις όλων των Ελλήνων κάθε φύλου κι ηλικίας και μάλιστα στα δελτία ειδήσεων; Εκεί στην πλαζ δεν θα μπορούσε να είναι και η κοπέλα μας; Γιατί γι αυτό δεν διαμαρτύρεται κανείς; Κι αν οι φωτογραφήσεις σε δημόσιους χώρους είναι παράνομες, γιατί δεν δεν έχουν κινηθεί νομικές διαδικασίες εναντίων των καναλιών;

Εαν η χρήση οπτικών μέσων απεικόνισης και καταγραφής αφορούν την ενημέρωση του κοινού υπό την δημοσιογραφική ιδιότητα του καταγράφοντα-δημοσιογράου, αποτελούν άποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας. Μάλιστα προστατεύονται και από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Εκτός αν αφορά ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα χωρίς συναίνεση. Δηλ ακόμα κ πρόσωπο να δείξει!!! Για αυτό κ αν προσέξετε στην κρατική τηλ σπανια δείχνουν προσωπα... Ποιος σας είπε ότι το σταρ δεν τρωει μηνύσεις επί τουτου? απλά...:lol:

 

Έλα όμως ρε brutus που υπάρχει η νομοθεσία! Για την ακρίβεια, από τη στιγμή που είσαι αναγνωρίσιμος πρέπει να πάρει την άδεια σου.

+1 ισχύει!!! πλην εξαιρέσεων (βλπ παραπάνω)

 

Τώρα αν φωτογραφήσεις στήθη και οπίσθια εν αγνοία της παθούσης, αφού αυτά είναι σε κοινή θέα, δεν έχεις νομικό πρόβλημα, παρά μόνο ηθικό (και αντοχής στο ξύλο)
Μωρέ και νομικό πρόβλημα έχεις αν κάποια σε πάει στο δικαστήριο και υποστηρίξει ότι το οπίσθιο είναι δικό της...
Vita Brevis
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Θα πρέπει να το αποδείξει όμως διαφορετικά την πας μέσα με ψευδή καταμήνυση ;) :p

 

Από εκεί και πέρα, για όσους αρέσκονται να κινηματογραφούν τις ερωτικές τους περιπτύξεις (για τα στριγκάκια στις παραλίες δεν σχολιάζω καν, είναι ασήμαντο ή βάλτε ολόσωμο αν ντρέπεστε :p), ας έχουν υπόψη τους ένα αρχαίο ρητό - το οποίο περίπου λέει τα παρακάτω (έχουν περάσει χρόνια από τότε που το διάβασα...) :

 

Μυστικό σου μη τον φίλο κατ' ειπείς

και ου φοβηθείς αυτόν εχθρός γενόμενος.

 

Δηλαδή:

 

Να μην λες σε φίλους τα μυστικά σου

ώστε να μην τους φοβάσαι σαν γίνουν εχθροί σου.

 

.. στην λέξη "φίλο" βάλτε ότι θέλετε, κολλητούς - κολλητές, σχέση, τον εξομολόγο σας ακόμα :D κτλ..

 

Τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για αγρίους κύριοι !!

 

.-

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...