Jump to content

Κάπνισμα! Η άποψή σας;

DrGus
 Κοινοποίηση

Καπνίζετε?  

393 members have voted

1. 1. Καπνίζετε?

• Ναι, καπνίζω
      149
    • Όχι, δεν καπνίζω
      244

Recommended Posts

Εγω ειμαι μη καπνιστης αλλα εχω συνιθεισει τον καπνο. Καπνιζει ο πατερας μου και επισης οποτε παω στην θεια μου (συχνα) τρωω τον καπνο στον μουρι. Οποτε δεν εχω προβλημα εκτος και αν ειανι παραπολυ καπνος σε πολυ μικρο χωρο. Παντος δεν θα ηθελα να αρχισω ποτε το καπνισμα

εμμεσως πλην σαφως εισαι καπνιστης δηλαδη! (παθητικος παντα) καλο ειναι παντως να μην ακολουθησεις το παραδειγμα του πατερα σου η της θειας σου οπως αναφερεσαι...

"What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow

ΚΩΣΤΑΣ

Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell

• Απαντήσεις 649
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest valeria
Κι εγώ δεν αντέχω τον καπνό,και τι να κάνω που δουλεύω όλη μέρα σε ένα μαγαζί που μπαινοβγαίνουν άνθρωποι που διαρκώς καπνίζουν,και δεν μπορώ να πω και τίποτα...Μεγάλο βάσανο...Κάθε λίγο και λιγάκι βγαίνω έξω για να πάρω αέρα... :cry:

εμμεσως πλην σαφως εισαι καπνιστης δηλαδη! (παθητικος παντα) καλο ειναι παντως να μην ακολουθησεις το παραδειγμα του πατερα σου η της θειας σου οπως αναφερεσαι...

Καλα η θεια μου η καιμενη ειναι η μονοι δεν φταιει. Απλα μεσα σε ενα σπιτι που μενουν 4 ατομα καπνιζουν (και μαλιστα πολυ) τα τρια (μονο η θεια μου δεν καπνιζει). Σιγουρα ειναι ανθυγινο για μενα αλλα τοσα και τοσα ανθυγινα υπαρχουν, στον καρκινο θα κολισουμε;Ειπα αλλωστε πως δεν θελω να καπνισω ποτε. Και δεν ειανι μονο θεμα υγιας.

Ελα ντε,δεν ειχε κλειδωθει? :confused: :worry:

ναι οντως... βασικα αν θυμαμαι καλα ειχε ξεφυγει η κουβεντα απο το τοπικ καποια στιγμη... ισως αφαιρεθηκαν τα οφ-τοπικ μηνυματα κ ανοιχθηκε ξανα προς συζητηση!

οποτε... συνεχιζουμε κανονικα!

"What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow

ΚΩΣΤΑΣ

Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell

Και εγώ ανήκω στην κατήγορια των μη καπνιστών. Θεωρώ όμως την στάση της πολιτείας απένταντι στην επιθετική πολιτική της έναντι των καπνιστών πολύ αυστηρή και συγχρόνως υποκριτική! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην διαφημίζονται τσιγάρα λ.χ. στην τηλεόραση και αντιθέτως να μην υπάρχει κάτι αντίστοιχο και για τα αλκοολούχα ποτά; Μήπως θεωρούν κάποιοι ότι το αλκόολ προξενεί λιγότερο κακό στον οργανισμό; δεν νομίζω!
http://briefcase.pathfinder.gr/download/despangel/35639/476962/1/2003_9_johnnycash912.jpg R.I.P. - m8

Και εγώ ανήκω στην κατήγορια των μη καπνιστών. Θεωρώ όμως την στάση της πολιτείας απένταντι στην επιθετική πολιτική της έναντι των καπνιστών πολύ αυστηρή και συγχρόνως υποκριτική! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην διαφημίζονται τσιγάρα λ.χ. στην τηλεόραση και αντιθέτως να μην υπάρχει κάτι αντίστοιχο και για τα αλκοολούχα ποτά; Μήπως θεωρούν κάποιοι ότι το αλκόολ προξενεί λιγότερο κακό στον οργανισμό; δεν νομίζω!
Επιθετικη πολιτικη εναντιον των καπνιστων που?Στην Ελλαδα?Ας γελασω... :lol: :rolleyes: Φιλε μου,μπορει να μη βλεπεις διαφημισεις τσιγαρων στην τηλεοραση,ομως βλεπεις(και μαλιστα συνεχεια)στους δρομους,στον Τυπο,ακομα & στο σινεμα...για να μη μιλησουμε για τα ανυπαρκτα μετρα προστασιας μη καπνιστων σ'αυτη τη χωρα...πηγαινε σε αλλες πολιτισμενες χωρες να δεις τι μετρα εχουν παρει & κατα ποσο επιτρεπεται η παραμικρη διαφημιση...

Και μιας & ανεφερες τα αλκοολουχα ποτα,απλα θα σου πω πως καποιος που ειναι πχ. διπλα σου & πινει κανει κακο ΜΟΝΟ στον εαυτο του & οχι σε σενα...δε συμβαινει ομως το ιδιο & μ'εναν καπνιστη... ;)

Επειδη μιλατε για αλλες χωρες....πηγα πριν ενα μηνα ιταλια και αυτο που συμβαινει ειναι καταπληκτικο...

Εχει απαγορευτει το τσιγαρο δια νομου απο τον Φεβρουαριο με αποτελεσμα να εχει φρικαρει ο κοσμος.(στην πρωτη παραβαση εχει 3000 ευρω το μαγαζι προστιμο και στην δευτερη αφαιρεση της αδειας λειτουργιας :wacko: )

Για να καπνισεις σε μαγαζι πρεπει να εχει χωρο για καπνιζοντες (το μαγαζι για να δημιουργησει τετοιο χωρο πρεπει να ειναι πανω απο 100τ.μ.!)...τα περισσοτερα δεν εχουν (σε Φλωρεντια και Μπολωνια που πηγα)και δεν προβλεπεται να εχουν στο μελλον τουλαχιστον στο κεντρο των πολεων!

Ολος ο χωρος εξω απο τις πορτες των καταστηματων(μπαρ,καφετεριες,εστιατορια,φαστ φουντ...παντου)ειναι γεματος απο γοπες (αηδιαστικο φαινομενο!)

Οι Γερμανοι απο την αλλη ειναι πιο πολυ οργανωμενοι...Στο Ντυσελντορφ και Φρανκφουρτη που ειχα παει πιο πριν τουλαχιστον ηταν πιο ανεκτικοι αφησαν απο οσο γνωριζω ενα χρονικο διαστημα οπου ολοι οργανωθηκαν και στα μπαρ δεν ειναι τοσο αυστηρα.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πρέπει να διαφημίζονται τα τσιγάρα. Όποιος θέλει να καπνίσει θα το κάνει, όποιος δε θέλει δε θα το κάνει. Η διαφήμιση είναι κάτι το εντελώς άσχετο. Στο σημείο αυτό θέλω να αναφέρω και το γεγονός ότι η ΕΕ απαγόρευσε στη F1 να διαφημίζει τσιγάρα στα μονοθέσια, κάτι που αυτόματα σήμανε μεγάλες ελλείψεις σε χρηματοδοτήσεις των ομάδων, αλλά και ταυτόχρονη "μετακίνηση" των αγώνων σε άλλα μέρη εκτός ΕΕ.

Δε διαφωνώ ότι ο απώτερος σκοπός των διαφημίσεων είναι να προσελκύσουν πελάτες, αλλά δόξα τω Θεώ είμαστε σκεπτόμενα όντα και μπορούμε να καταλάβουμε τι μας συμφέρει και τι όχι. Έτσι λοιπόν, όπως μπορεί να δούμε στην τηλεόραση μια διαφήμιση για ένα ψυγείο και να πούμε ότι δε μας χρειάζεται γιατί έχουμε ήδη, έτσι μπορούμε να δούμε και διαφήμιση για ένα τσιγάρο και να πούμε ότι δεν το χρειαζόμαστε γιατί κάνει κακό στον οργανισμό μας.

Ελπίζω να μην καταντήσουμε σαν τα Αμερικανάκια, που η πολιτεία αποζημίωσε νοικοκυρά, η οποία έβαλε τη γάτα της στα μικροκύματα για να τη στεγνώσει και ισχυρίστηκε ότι κάτι τέτοιο δεν αποτρεπόταν από τις οδηγίες χρήσεως. Προς Θεού, είμαστε λογικοί και νοήμονες.

:shifty:

Δε διαφωνώ ότι ο απώτερος σκοπός των διαφημίσεων είναι να προσελκύσουν πελάτες, αλλά δόξα τω Θεώ είμαστε σκεπτόμενα όντα και μπορούμε να καταλάβουμε τι μας συμφέρει και τι όχι. Έτσι λοιπόν, όπως μπορεί να δούμε στην τηλεόραση μια διαφήμιση για ένα ψυγείο και να πούμε ότι δε μας χρειάζεται γιατί έχουμε ήδη, έτσι μπορούμε να δούμε και διαφήμιση για ένα τσιγάρο και να πούμε ότι δεν το χρειαζόμαστε γιατί κάνει κακό στον οργανισμό μας.

Συμφωνώ μαζί σου έως ένα βαθμό. Σίγουρα είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και είμαστε υπεύθυνοι για τις πράξεις μας. Σκοπός όμως της πολιτείας δεν είναι να προστατεύει μόνον εσένα κ εμένα που καταλαβαίνουμε πόσο κακό είναι το τσιγάρο (btw είμαι καπνιστής), αλλά να βοηθήσει τους λιγότερο "έξυπνους" να το καταλάβουν. Δεδομένου ότι και οι διαφημίσεις προωθούν ένα lifestyle, και μια γενικότερη ιδέα και καλά, και όχι το προϊόν σαν προϊόν, είναι πολύ εύκολο να πειστεί κάποιος ότι αν καπνίζει θα του κάτσει πχ η σούπερ γκόμενα.

Με αυτή τη λογική, πιστεύω ότι σωστά δεν επιτρέπουν τις διαφημίσεις (ειδικότερα στη τηλεόραση). Σαφώς όμως, το άλλο άκρο (απαγορεύονται από παντού οι διαφημίσεις) είναι και λίγο δικτατορικό. Νομίζω ότι κάπου θα πρέπει να υπάρχει μια τομή. Στη τελική, αν υποθέσουμε ότι μαγικά όλοι οι Έλληνες σταματήσουν το κάπνισμα, να δουν που θα πάει η ανεργία, να δουν πόσες επιχειρήσεις θα κλείσουν κ επίσης κατά πόσο θα μειωθούν τα έσοδα του κράτους από τους φόρους των τσιγάρων...

Επειδη μιλατε για αλλες χωρες....πηγα πριν ενα μηνα ιταλια και αυτο που συμβαινει ειναι καταπληκτικο...

Εχει απαγορευτει το τσιγαρο δια νομου απο τον Φεβρουαριο με αποτελεσμα να εχει φρικαρε[ι/B] ο κοσμος.(στην πρωτη παραβαση εχει 3000 ευρω το μαγαζι προστιμο και στην δευτερη αφαιρεση της αδειας λειτουργιας :wacko: )

Για να καπνισεις σε μαγαζι πρεπει να εχει χωρο για καπνιζοντες (το μαγαζι για να δημιουργησει τετοιο χωρο πρεπει να ειναι πανω απο 100τ.μ.!)...τα περισσοτερα δεν εχουν (σε Φλωρεντια και Μπολωνια που πηγα)και δεν προβλεπεται να εχουν στο μελλον τουλαχιστον στο κεντρο των πολεων!

Ολος ο χωρος εξω απο τις πορτες των καταστηματων(μπαρ,καφετεριες,εστιατορια,φαστ φουντ...παντου)ειναι γεματος απο γοπες (αηδιαστικο φαινομενο!)

Ποιος εχει φρικαρει?Οι καπνιστες???Σορυ,αλλα δε με νοιαζει...επισκεπτομαι την Ιταλια πολλες φορες το χρονο & πλεον ειναι υποδειγμα ΣΕΒΑΣΜΟΥ στους μη καπνιστες.Οσο για τις γοπες,ειδαμε κι εδω που επιτρεπεται παντου το καπνισμα κτα ποσο οι δρομοι,τα πεζοδρομια κλπ δεν ειναι γεματοι απο δαυτες... :rolleyes:

Και στην τελικη,δε χρειαζεται να εχεις...τετραωροφο κτιριο για να δημιουργησεις χωρους καπνιστων-μη καπνιστων...ξερω αρκετα εστιατορια στη Ρωμη πχ. που εχουν προβλεψει ενα μερος γι'αυτους που καπνιζουν,που ομως ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ με τον υπολοιπο χωρο(οχι διπλανα τραπεζακι με ταμπελακια,ετσι? :mad: ).Ετσι,οι μεν μπορουν να απολαμβανουν το φαγητο τους χωρις να βρωμιζονται,οι δε το ιδιο με τη συνοδεια καπνου(περι ορεξεως... ;) ).

Ειναι βεβαια γεγονος πως δεν εχουν οργανωθει καλα παντου,αλλα τουλαχιστον εκει ειχαν τα κοτσια να κανουν εναν τετοιο νομο,τον οποιο ακομα & οι φανατικο ιταλοι καπνιστες σεβονται & κατανοουν το λογο υπαρξης του...εδω θα γινει ποτε κατι τετοιο?Ζησε Μαη μου να φας τρυφυλλι... :rolleyes:

Varkas,πρωτη φορα ακουω το επιχειρημα πως το καπνισμα δινει...ψωμι στον κοσμακη...οσο για το κρατος,αν εχει φτασει στο σημειο να ειναι δεσμιο των καπνοβιομηχανιων & να μη μπορει να βρει απο αλλου εσοδα,τοτε ειναι αξιο της μοιρας του... :mad:

Ποιος εχει φρικαρει?Οι καπνιστες???

Το προβλημα ειναι οτι εγινε Φεβρουαριο που εκανε παρα πολυ κρυο (ειναι πολυ κωμικο να βλεπεις τα μπαρ να ειναι αδεια μεσα και ο κοσμος να καθεται εξω στο κρυο!) και χωρις να υπαρχει ο απαιτουμενος χρονος να προετοιμαστουν.

Και στην τελικη,δε χρειαζεται να εχεις...τετραωροφο κτιριο για να δημιουργησεις χωρους καπνιστων-μη καπνιστων...

Το μινιμουμ ειναι οτι πρεπει να εχεις 100τ.μ για να δημιουργησεις χωρο για μη καπνιζοντες που στην Μπολωνια και ακομα περισσοτερο στην Φλωρεντια (δεν ξερω για την Ρωμη) ειναι αδυνατο να υπαρχουν ειδικα στο κεντρο οπου ολα τα μαγαζια ειναι μικρα.

Ακομα πρεπει να βαλεις ειδικο συστημα αποροφησης αλλα και καθαρισμου του χωρου απο τον καπνο που σε καιρους χαλεπους και με δεδομενο το προβλημα εσοδων στην Ιταλια που ειναι χειροτερα απο οτι στην Ελλαδα ειναι εξοντωτικο

συν αυτο που περιγραφεις παρακατω...

ξερω αρκετα εστιατορια στη Ρωμη πχ. που εχουν προβλεψει ενα μερος γι'αυτους που καπνιζουν,που ομως ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ με τον υπολοιπο χωρο

το ειδα και αυτο!

Αυτο ειναι το παραθυρακι :wink:πονηροι οι Ιταλοι,βαζεις τοιχο στο ενδιαμεσο και γλυτωνεις το επιπλεον κοστος αλλα φαντασου τωρα ενα εστιατοριο σε χωρο των 100τμ στα δυο, μια κουτσουλια θα ειναι!

Στην Ιταλια το καπνισμα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ δια νομου μεσα σε μαγαζια (γενικα κλειστους χωρους) απο τις 7 ή 11 Ιανουαριου αν θυμαμαι καλα.

Και μιας και περναω το μεγαλυτερο μερος του χρονου εδω, ωφειλω να πω πως οσο "τραγικο" και αν φαινετε το να βγαινουν οι καπνιστες στο κρυο να καπνισουν, αλλο τοσο και ακομα περισσοτερο τραγικο ηταν τοσα χρονια που ετρωγα και τρωγαμε στην μαπα τον καπνο του αλλου χωρις να φταιμε. ;)

Αυτο για τα 100τ.μ. ειναι οντως μεγαλο σαν αριθμος και υπαρχει πρβλημα και καποιος μαγαζατορας φιλος εδω μου ειχε πει οτι ασκουνται "πιεσεις" μπας και αλλαξει.

Ομως υπαρχουν και αλλα κριτηρια για να φτιαξεις χωρο καπνιστων απλως πρεπει να μην εχει αμεση επικοινωνια ο χωρος των καπνιστων με των μη καπνιστων.(Να μην ειναι ενιαιος) ;)

Αυτο με τους μηχανισμους απορροφησης του καπνου, φυσικα και ειναι υποχρεωση τους να εχουν.

Και οσο για τα οικονομικα προβληματα που "εχουν", ναι μεν εχει πεσει το εισοδημα αλλα μια χαρα τα βγαζουν περα...Ειδικα στον Βορα!

Εγω το θεωρω τραγικο οταν ειμαι Ελλαδα να ειμαι σε ενα ψευτο-χωρο μη καπνιστων οπου επικοινωνει με αυτο τον καπνιστων, να μην εχει καλο εξαερισμο και οι "πολιτισμενοι" συμπατριωτες μου (οχι ολοι), να καθονται διπλα μου και να φουμαρουν χωρις να τρεχει τιποτα.... :mad: :!:

Και αυτο να το κανουν γιατι απλουστα ξερουν οτι κανενας δεν θα του πει τιποτα -και οσες φορες τους εχω πει εγω κατι, το παιζουν και "τσαμπουκαδες"(οχι ολοι)- και ξερουν οτι "δεν τρεχει και τιποτα".

δυστυχως εγω καπνιζω πολυ 2 με 2,5 πακετα την μερα,κακια συνηθεια και ακριβη πλεον αλλα τι να κανω εχω σκεφτει να παω και σε κανενα anti smoking center

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

to kapnisma den einai mono mia KAKIA SINITHEIA k AKRIVO...einai k VLAVERO!

skepsou...1 tsigaro=-5 lepta zwhs...30 tsigara=-150 lepta zwhs x 30 meres to mina=-4500 lepta zwhs...!diladi 75 wres!

(na min sinexisw kalitera min exoume autoktonies)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

to kapnisma den einai mono mia KAKIA SINITHEIA k AKRIVO...einai k VLAVERO!

skepsou...1 tsigaro=-5 lepta zwhs...30 tsigara=-150 lepta zwhs x 30 meres to mina=-4500 lepta zwhs...!diladi 75 wres!

(na min sinexisw kalitera min exoume autoktonies)

Συνεχιζω εγω μπας και το κοψουν...

75 x 12 = 900

900 x 30 = 2700

112.5 μερες ζωης...

Μηπως τα βγαζω λαθος; Λιγα μου ακουγονται...

• 7 months later...

Παρότι είμαι μικρός άρχισα το κάπνισμα και είμαι πλέον φανατικός καπνιστής:O

Τελος πάντον όπως ξέρουν οι καπνιστές, δεν είναι το ποιο εύκολο πράγμα να το κόψεις....

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

http://matiapouklaine.blogspot.com/

και εγω ειμαι καπνιστης...αλλα εντελως αψυχολογητος καπνιστης..(τι λεω ε?)

μπορει να καπνιζω σαν αραπης που λενε...αλλα μπορει και να μου την δωσει και να μη θελω να καπνισω για το υπολοιπο της μερας...

το καλο ειναι οτι στην δουλεια μπορω να καπνιζω και με κανει να νοιωθω πιο ασφαλεια,για τον λογω οτι αν θελω να κανω ενα τσιγαρο θα το κανω...ενω σε μια προηγουμενη μου δουλεια που δεν μπορουσα να καπνισω με τιποτα....παρακαλουσα να κανω καμια εξωτερικη δουλεια για να κανω 1! ή εστω μισο!(αν συνεχιζα την δουλεια... θα ειχα ελαττωσει το καπνισμα στο 50%)

οποτε φανταστειτε το ποσο εξαρτηση παθαινουμε!

επισεις δεν καπνιζω μπροστα στον πατερα μου..οποτε οταν ειμαστε μαζι εξω ενω το ζηταει πολυ ο οργανισμος μου...εγω δεν καπνιζω.

αυτο ειναι καλο..γιατι μπορεις να το κοψεις.ενω αν ημουν μανιωδης καπνιστης...θα το αναβα!

καποια στιγμη το ειπα θα το κοψω...πηρα κατι μαστιχες...τις κρατησα 2 μερες...και μετα ξανα τσιγαρο...να πω το εξης! οτι σε αυτες τις 2 μερες χωρις τσιγαρο ενοιωσα λες και.....πετουσα...και ηταν μονο 2 μερες! δηλαδη τιποτα! και ομως ενοιωσα διαφορετικα.

τελικα το καπνισμα τι ειναι..? ειναι αυτη η ιδεα και 100% κακη συνηθεια....την οποια μπορεις να την βγαλεις απο το μυαλο σου οταν εσυ αποφασισεις το τελος του!

η επομενη φορα που θα το σκεφτω να το κοψω και θα προσπαθησω να το κανω στην κυριολεξια...ελπιζω να ειναι η τελευταια.

Never Give Up:!:

Join friend!

και εγω ειμαι καπνιστης...αλλα εντελως αψυχολογητος καπνιστης..(τι λεω ε?)

μπορει να καπνιζω σαν αραπης που λενε...αλλα μπορει και να μου την δωσει και να μη θελω να καπνισω για το υπολοιπο της μερας...

το καλο ειναι οτι στην δουλεια μπορω να καπνιζω και με κανει να νοιωθω πιο ασφαλεια,για τον λογω οτι αν θελω να κανω ενα τσιγαρο θα το κανω...ενω σε μια προηγουμενη μου δουλεια που δεν μπορουσα να καπνισω με τιποτα....παρακαλουσα να κανω καμια εξωτερικη δουλεια για να κανω 1! ή εστω μισο!(αν συνεχιζα την δουλεια... θα ειχα ελαττωσει το καπνισμα στο 50%)

οποτε φανταστειτε το ποσο εξαρτηση παθαινουμε!

επισεις δεν καπνιζω μπροστα στον πατερα μου..οποτε οταν ειμαστε μαζι εξω ενω το ζηταει πολυ ο οργανισμος μου...εγω δεν καπνιζω.

αυτο ειναι καλο..γιατι μπορεις να το κοψεις.ενω αν ημουν μανιωδης καπνιστης...θα το αναβα!

καποια στιγμη το ειπα θα το κοψω...πηρα κατι μαστιχες...τις κρατησα 2 μερες...και μετα ξανα τσιγαρο...να πω το εξης! οτι σε αυτες τις 2 μερες χωρις τσιγαρο ενοιωσα λες και.....πετουσα...και ηταν μονο 2 μερες! δηλαδη τιποτα! και ομως ενοιωσα διαφορετικα.

τελικα το καπνισμα τι ειναι..? ειναι αυτη η ιδεα και 100% κακη συνηθεια....την οποια μπορεις να την βγαλεις απο το μυαλο σου οταν εσυ αποφασισεις το τελος του!

η επομενη φορα που θα το σκεφτω να το κοψω και θα προσπαθησω να το κανω στην κυριολεξια...ελπιζω να ειναι η τελευταια.

Τι να πω εγώ τοτε που αναγκάζομαι να καπνίζω στις τουαλέτες του σχολείου, στιν τουαλέτα του σπιτιού μου ενω λέω στους γονεις μου οτι ταχα παω να ****... Κυριολεκτικά τρελένομαι από αγωνία μήπως με πιάσουν :worry: και με :vava:

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

Genika den kapnizo alla ama katsei kamia fora paei me to potaki...

Eσύ δεν θεωρείσαι καπνιστής και μακάρι να μην το αρχίσεις ποτέ τακτικά

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι να πω εγώ τοτε που αναγκάζομαι να καπνίζω στις τουαλέτες του σχολείου, στιν τουαλέτα του σπιτιού μου ενω λέω στους γονεις μου οτι ταχα παω να ****... Κυριολεκτικά τρελένομαι από αγωνία μήπως με πιάσουν :worry: και με :vava:

εσυ πρεπει να εισαι αρκετα μικρος! εγω δοκιμασα στην 1η γυμνασιου ο καπνισμα...αλλα επειδη τοτε ντρεπομουν κυριολεκτικα να καπνιζω...το εβγαλα απο το μυαλο μου τελειως!

και αρχιζα να καπνιζω απο 3η γυμνασιου και μετα και 1η λυκειου καπνιζα κανονικοτατα.

οσο πιο αργα τοσο καλυτερα...και να το κοψεις τελειως...ακομα καλυτερα!

Never Give Up:!:

Join friend!

Genika den kapnizo alla ama katsei kamia fora paei me to potaki...

Είναι κρίμα να αρχίσεις μια τόσο βλαβερή συνήθεια μόνο και μόνο επειδή...πάει με το ποτάκι. Σκέψου καλύτερα και κόψτο ακόμα και αυτό με το ποτάκι τώρα που είναι νωρίς και προλαβαίνεις.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Από 5 δημοτικού το άρχισα:O και τώρα είμαι 1 γυμνασίου και δεν λέω να το κόψω ο μ.....ς

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...