Jump to content

Κάπνισμα! Η άποψή σας;

DrGus
 Κοινοποίηση

Καπνίζετε?  

393 members have voted

1. 1. Καπνίζετε?

• Ναι, καπνίζω
      149
    • Όχι, δεν καπνίζω
      244

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cableguy (21 Απρ. 2004 , 17:22)

Hremiste oloi me tin idea eimai antikapnistis kai valte tis fones SE AUTOUS(idioktites) pou exoune TA CLUB, CAFE KAI OLA TA ALLA MAGAZIA ME TOUS a8lious eksaerismous kai oxi stou KAPNISTE!!!

Kai uparxoun idon kai idon kapnistes allh gia plaka, allh gia magia, allh gia provlimata(nomizoun oti apelinoun ton pono,ti na pw) kai allh apo xavale kai diaskedash (na mou peis ti diaskedash einai auth, einai o opws o kafes kai to poto)

Δε λέω, έχεις δίκιο, ρίξε όμως μια ματιά και στη νοοτροπία που έχουνε κάποιοι συνάδελφοι σου: :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johndoe (21 Απρ. 2004 , 00:55)

δεν μπορει κανεις να επιβαλει τπτ σε κανενα...αν εγω βγω για καφε και διπλα μου καθετε καποιος που δεν αντεχει τον καπνο του τσιγαρου μου ειναι απλο:να παει να κατσει αλλου.Δεν καταλαβενω τον λογο που πρεπει να νοιωθω μειονεκτηκα οταν κανω κατι που μου αρεσει και στην προκυμενη να καπνιζω.Δικαιωμα μου ειναι.Και οσο για το ¨εκει που αρχιζει η ελευθερια μου¨ και μπλα μπλα δεν με ενδιαφερει.

Τελικά, δεν είναι μόνο θέμα των καταστηματαρχών (που συμφωνώ απόλυτα ότι τα περισσότερα μαγαζιά κι ειδικά τα κλαμπς έχουνε άθλιο εξαερισμό) αλλά και δικό μας, του κάθε πολίτη που θέλει να λέγεται κοινωνικά ευσυνείδητος :)

• Απαντήσεις 649
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DrGus (10 Οκτ. 2003 , 22:00)

Με αφορμή το ποστ του φίλου σχετικά με το τι μάρκα καπνίζει ο καθένας μας... γενικά εγώ ως μη καπνιστής θα ήθελα να δώσω με αυτό το thread μια άλλη οντότητα στο ζήτημα κάπνισμα... γενικά είμαι αντί-καπνιστής λόγω άσχημης προσωπικής εμπειρίας (αρρώστιας συγγενικού μου ανθρώπου) αλλά έχω δοκιμάσει κ καπνίσει απειροελάχιστες φορές για να μου φύγει η περιέργεια απλά... Εσείς τι άποψη έχετε?Έχετε δοκιμάσει?Γενικότερα τα μέλη του myphone.gr καπνίζουν μπροστά στο pc?Δεν είμαι αντί-καπνιστής σε βαθμό ρατσισμού σε καμία περίπτωση!Απλά θα ήθελα να πάρω απόψεις πως είναι να είσαι καπνιστής, πως αισθάνεται ο καθένας εδώ μέσα και τι συμπεριφορά λαμβάνει απο του γύρω του... Νομίζω οτι είναι ένα κοινωνικό ζήτημα και αφορά πολλούς!

φιλικά πάντα!

Το θέμα σου είναι "ευαίσθητο" και με ευαισθησία εξέθεσες το ερώτημα / θέμα σου, μπράβο :)

Δυστυχώς, αμέσως άρχισε η μίζερη και απομονωτική προσέγγιση κάποιων...

Εν πάση περιπτώσει, η "συμμετοχή" μου έχει ως εξής:

Έκοψα το κάπνισμα πέρυσι τον Αύγουστο, "μαχαίρι".

Κάπνιζα 13 χρόνια περίπου, ευτυχώς, για μένα, δεν είχα "ξεκινήσει" στην εφηβεία μου (οπότε σε συνδυασμό με έντονη, ερασιτεχνική αθλητική δραστηριότητα, ενηλικιώθηκα με υγειή τρόπο), ενώ τα τελευταία 5 χρόνια της..."καπνιστικής περιπέτειάς μου", κάπνιζα > από ένα "πακέτο" ημερησίως. :(

Δεν έχω "λυγίσει" στο παραμικρό, αντιλαμβάνομαι την "επαναφορά" του οργανισμού μου και εύχομαι να τηρήσω τη στάση μου δια βίου.

Κάποιος, μου είπε ότι ένα σημάδι της "συνείδησής" μου θα είναι η στιγμή κατά την οποία όταν κάποιος θα μου προσφέρει τσιγάρο, θα απαντήσω,αυθόρμητα, "όχι ευχαριστώ, δεν καπνίζω", αντί της απάντησης "όχι ευχαριστώ το έχω κόψει". ;) Πιστεύω ότι αυτό έχει "δόση" αληθείας.

Τώρα, όσον αφορά όσους καπνίζουν και όντας, πλέον, σε μια θέση "εκ του ασφαλούς", δηλώνω ότι αξίζει να καταβάλλουν προσπάθεια να το κόψουν, ότι οφείλουν να επιδιώκουν να καπνίζουν κατά το δυνατόν σε υπαίθριους χώρους ή να επιβαρύνουν έναν χώρο όσο γίνεται λιγότερο.

Για τους μη καπνίζοντες, δηλώνω ότι μπορούμε, με ευγενικό τρόπο να συμβουλεύουμε όσους "οικείους" καπνιστές να "κόψουν αυτό το βραχνά", αλλά οφείλουμε να σεβόμαστε και την διάθεση αυτών να καπνίζουν, ακόμη και αν ενίοτε, απαιτείται να ταλαιπωρούμαστε λίγο (που σημαίνει ότι και εκείνοι επιδιώκουν την ελαχίστη προσβολή μας...)

;)

...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα...

...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα...

...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music:

Δεν έχω καπνίσει ποτέ κι ούτε κόβομαι να το κάνω.

Αλλά ώρες-ώρες που δεν είμαι στα καλά μου θα ήθελα να κάνω ένα, έτσι για "παρέα". Αλλά εντάξει, συγκρατούμαι. :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (22 Απρ. 2004 , 06:32)

Αλλά ώρες-ώρες που δεν είμαι στα καλά μου θα ήθελα να κάνω ένα, έτσι για "παρέα". Αλλά εντάξει, συγκρατούμαι. :p

Κράτα γερά. Πολλοί ξεκινούν έτσι...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (22 Απρ. 2004 , 06:32)

Όντως αν βλέπεις όλους σε ένα κλαμπ να καπνίζουν είναι πολύ δύσκολο να συγκρατηθείς αλλά τι να κανείς .... πρέπει :worry:

Wirelessly posted (SonyEricssonP800/R101 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

makari na mporousa na to kopso to rimadi to tsigaro :( to mono pou exo kataferei na kano tosa xronia einai na to elatoso ligaki, apo 4 paketa thn imera exo paei sto enamisi ( winston kokkino 25ari )

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (22 Απρ. 2004 , 09:27)

Όντως αν βλέπεις όλους σε ένα κλαμπ να καπνίζουν είναι πολύ δύσκολο να συγκρατηθείς αλλά τι να κανείς .... πρέπει :worry:

εχώ πάντως δεν είχα πρόβλημα να συγκρατηθώ στην 5ήμερη που από τα 70 παιδιά που είμασταν άντε να μην καπνίζαμε τα 10.... ρε είναι πολύ σιχαμένο πράγμα το τσιγάρο... ειδικά να πας να φίλησεις τηνη κοπέλα σου και να βρωμάει το στόμα της αυτήν την μπόχα... :down:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (22 Απρ. 2004 , 10:32)

εχώ πάντως δεν είχα πρόβλημα να συγκρατηθώ στην 5ήμερη που από τα 70 παιδιά που είμασταν άντε να μην καπνίζαμε τα 10.... ρε είναι πολύ σιχαμένο πράγμα το τσιγάρο... ειδικά να πας να φίλησεις τηνη κοπέλα σου και να βρωμάει το στόμα της αυτήν την μπόχα... :down:

entaji isastan 10 an isoun monos isos na min to eleges auto

Οι μη καπνιστες καταλαβαινουν τις επιπτωσεις στον οργανισμο αλλα και στην τσεπη και δεν το αρχιζουν.

Απ'την αλλη ομως και οι καπνιστες τα καταλαβαινουν αυτα αλλα συνεχιζουν! :worry:

Οτι και να πουν σε καποιον που δεν καπνιζει ειναι φτηνη δικαιολογια. ;)

Επειδη και εγω ζω σε περιβαλλον καπνιστων δεν θα ηθελα καποια στιγμη να τρεχω στα νοσοκομεια για την επιθανατεια συνηθεια καποιου αλλου. :mad:

Wirelessly posted (SE T610: SonyEricssonT610/R101 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από Exposed_Bone

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (22 Απρ. 2004 , 10:32)

entaji isastan 10 an isoun monos isos na min to eleges auto

Eimastan 10 sunolika.sthn parea mou hmoun egw mono k mia allh!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος miaow (21 Απρ. 2004 , 21:33)

Για τους μη καπνίζοντες, δηλώνω ότι μπορούμε, με ευγενικό τρόπο να συμβουλεύουμε όσους "οικείους" καπνιστές να "κόψουν αυτό το βραχνά", αλλά οφείλουμε να σεβόμαστε και την διάθεση αυτών να καπνίζουν, ακόμη και αν ενίοτε, απαιτείται να ταλαιπωρούμαστε λίγο (που σημαίνει ότι και εκείνοι επιδιώκουν την ελαχίστη προσβολή μας...)

;)

ως εδω καλα τα ειπες το τελευταιο τι το ηθελες?Να σεβομαστε τη διαθεση αυτων που θελουν να μας "μπαφιαζουν" με το τσιγαρο τους?Ε οχι!Να πανε στο μπαλκονι να καπνισουν,δεν θελω να ταλαιπωρουμαι ουτε στο ελαχιστο απο τους καπνιστες,για να τους δωσω το δικαιωμα να γεμιζουν τα πνευμονια μου με καρκινο!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (22 Απρ. 2004 , 09:36)

Wirelessly posted (SonyEricssonP800/R101 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

makari na mporousa na to kopso to rimadi to tsigaro :( to mono pou exo kataferei na kano tosa xronia einai na to elatoso ligaki, apo 4 paketa thn imera exo paei sto enamisi ( winston kokkino 25ari )

ρε Hunter ελεος... 100 τσιγαρα την μερα??ειναι πραγματικα οδυνηρο κατι τετοιο!ο οργανισμος σου δεν διαμαρτυρηθηκε ποτε για αυτην την καταντια??γιατι (συγγνωμη κ για τον τροπο που τοποθετουμαι) θεωρειται καταντια ως ενα βαθμο!πολυ καλως επραξες κ το ελαττωσες!δεν σου λεω να το κοψεις... το ξερω πως ειναι δυσκολο!εχεις κανει ομως ηδη την αρχη κ καλο θα ταν να συνεχισεις την προσπαθεια!

"What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow

ΚΩΣΤΑΣ

Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell

Το θέμα σου είναι "ευαίσθητο" και με ευαισθησία εξέθεσες το ερώτημα / θέμα σου, μπράβο :)

αγαπητε miaow... να σε συγχαρω για το οτι εκοψες το καπνισμα πρωτα απο ολα!το εκανες για τον εαυτο σου... το θεμα αυτο το ξεκινησα μετα απο πολλες σκεψεις κ μετα απο ενα θλιβερο περιστατικο για την οικογενεια μου... γενικοτερα εχει αναφερθει κ σε αλλη σελιδα, πως το καπνισμα αυτο καθ'αυτο (συμφωνα κ με ερευνες που δεν αποδεικνυουν αμεσα την υπαιτιοτητα του τσιγαρου για τον καρκινο) δεν προκαλει τον καρκινο απλα επιβαρυνει εναν ηδη επιβαρυμενο οργανισμο απο λογης αλλα "κακα" που μας περιβαλλουν στο "πεντακαθαρο" περιβαλλον μας!ειναι πολυ ενοχλητικο αν μη τι αλλο!κ φυσικα βλαπτει... θα ηθελα να υπηρχε αποδειξη του οτι το τσιγαρο προκαλει εν μερει τον καρκινο!ουτως ωστε να αποτραπουν πολλοι νεοι που ειτε απο μαγκια ειτε λογω παρεας θα ξεκινουσαν το καπνισμα... αν μη τι αλλο ειναι δαπανηρο κ για τις τσεπες των εκαστοτε καπνιστων... για τον Hunter ας πουμε 4*2,70 για τα Marlboro ας πουμε μας κανει 10,80 για καθε μερα! :wacko: τελος παντων η αποψη μου ηταν, ειναι κ θα ειναι αρνητικη για το καπνισμα... οχι για τους καπνιστες αλλα για το καπνισμα!

"What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow

ΚΩΣΤΑΣ

Τώρα, όσον αφορά όσους καπνίζουν και όντας, πλέον, σε μια θέση "εκ του ασφαλούς", δηλώνω ότι αξίζει να καταβάλλουν προσπάθεια να το κόψουν, ότι οφείλουν να επιδιώκουν να καπνίζουν κατά το δυνατόν σε υπαίθριους χώρους ή να επιβαρύνουν έναν χώρο όσο γίνεται λιγότερο.

;)

Συμφωνώ με το μέλος miaow!

Μετά από 15 χρόνια καπνίσματος (άρχισα πολύ νωρίς), έκοψα το τσιγάρο μαχαίρι τον Δεκέμβριο του 2002. Επειδή δεν γνώρισα ιδιαίτερα τον εαυτό μου χωρίς τσιγάρο (είπαμε, ξεκίνησα νωρίς) έχω μείνει έκπληκτος με τη διαφορά που βλέπω στον οργανισμό μου ένα (και κάτι) χρόνο μετά! Κάντε την προσπάθειά σας! Μόνο μετά καταλαβαίνει κανείς πόσο μεγάλη επιβάρυνση ήταν το τσιγάρο για τον οργανισμό του!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg (22 Απρ. 2004 , 15:27)

ως εδω καλα τα ειπες το τελευταιο τι το ηθελες?Να σεβομαστε τη διαθεση αυτων που θελουν να μας "μπαφιαζουν" με το τσιγαρο τους?Ε οχι!Να πανε στο μπαλκονι να καπνισουν ,δεν θελω να ταλαιπωρουμαι ουτε στο ελαχιστο απο τους καπνιστες,για να τους δωσω το δικαιωμα να γεμιζουν τα πνευμονια μου με καρκινο!

.αυτό "ζητούμε", η σύζυγός μου και εγώ, από τους "δικούς" και φίλους, όταν μας επισκέπτονται...

Αλλά, αν δεν είναι εφικτό, χωρίς να υποστούμε κατάχρηση εκ μέρους των, "ανεχόμαστε" και ένα τσιγαράκι τους εντός...

Τέλος, σε βρίσκω λίγο υπερβολικό...

Ένα τσιγάρο κάποιου, σε υποβάλλει σε παθητικό κάπνισμα, ΝΑΙ, αλλά όχι και ότι γεμίζει καρκίνο τα πνευμόνια σου...

Με αυτό το σκεπτικό, να μην κυκλοφορείς στην Αθήνα...νομίζω ότι η καθημερινή έκθεσή σου στο χάος της, είναι τρις χειρότερη...

Τεσπα, με το την καταληκτική παράγραφό μου δίνω ένα στίγμα και ένα μήνυμα αντίθετο από αυτό που ερμήνευσες.

Δες και την προτελευταία:

Τώρα, όσον αφορά όσους καπνίζουν και όντας, πλέον, σε μια θέση "εκ του ασφαλούς", δηλώνω ότι αξίζει να καταβάλλουν προσπάθεια να το κόψουν, ότι οφείλουν να επιδιώκουν να καπνίζουν κατά το δυνατόν σε υπαίθριους χώρους ή να επιβαρύνουν έναν χώρο όσο γίνεται λιγότερο

;)

:)

Guest memento

Osoi anaboun tsigaro otan yparxoun atoma pou den kapnizoun sta 10 metra gurw tous einai aparadextoi gia na mhn pw tipota pio bary pous tous a3izei apoluta.

O magkas o ellhnaras pou anabei to tsigaro tou opote k opou tou kapnisei. To oti kapnizei kapoios, gia mena einai deigma kai gia to IQ tou. Otan gnwrisw kapoion pou den kapnizei ton exw ektimhsei amesws.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johndoe (21 Απρ. 2004 , 00:55)

δεν μπορει κανεις να επιβαλει τπτ σε κανενα...αν εγω βγω για καφε και διπλα μου καθετε καποιος που δεν αντεχει τον καπνο του τσιγαρου μου ειναι απλο:να παει να κατσει αλλου.Δεν καταλαβενω τον λογο που πρεπει να νοιωθω μειονεκτηκα οταν κανω κατι που μου αρεσει και στην προκυμενη να καπνιζω.Δικαιωμα μου ειναι.Και οσο για το ¨εκει που αρχιζει η ελευθερια μου¨ και μπλα μπλα δεν με ενδιαφερει.

Εύγε νέε μου. Έτσι σε μάθανε, έτσι κάνεις. ΡΕΕΕΕΕ κατάλαβέ το. Εσύ θέλεις να πεθάνεις; Στα @@ μας. Κάποιο όμως ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να καταστρέφουν την υγεία τους. Αυτούς τους κάποιους οφείλεις να τους σεβαστείς.

@Dr. Maslow για το post στην 9η σελίδα

Σκέψου, τι από όλα αυτά που ανέφερες είναι πιο εύκολο να αντιμετωπιστεί; Τι είναι πιο εύκολο να αντιστραφεί; Αν κάποιο από αυτά δημιουργεί μία τετελεσμένη κατάσταση. Και τέλος, αν κάποιο από αυτά που ανέφερες ενοχλεί τους γύρω σου.

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος memento (28 Απρ. 2004 , 00:05)

Osoi anaboun tsigaro otan yparxoun atoma pou den kapnizoun sta 10 metra gurw tous einai aparadextoi gia na mhn pw tipota pio bary pous tous a3izei apoluta.

O magkas o ellhnaras pou anabei to tsigaro tou opote k opou tou kapnisei. To oti kapnizei kapoios, gia mena einai deigma kai gia to IQ tou. Otan gnwrisw kapoion pou den kapnizei ton exw ektimhsei amesws.

δυστυχως η ευτυχως ο καθενας μας φιλε μου ειναι υπευθυνος των επιλογων του... ειμαστε ολοι μας ελευθεροι να κανουμε οτι επιλογη θελουμε για την ζωη μας!ο αλλος επιλεγει το καπνισμα για διαφορους κ ποικιλους λογους... ειτε πολυ απλα απο συνηθεια!δεν νομιζω ομως οτι με το να καπνιζει ο αλλος, μπορεις να εκτιμησεις αμεσα το τι ανθρωπος ειναι!κ εγω δεν καπνιζω αλλα στην κοινωνια που ζουμε (πολυ σωστα τοποθετηθηκες παντως για τον μαγκα τον Ελληναρα) πολλοι ειναι καπνιστες!δεν μπορω εγω (εμμεσως η αμεσως) να γινομαι ρατσιστης εναντιον των καπνιστων!θελω απλα να πιστευω πως οι συνθηκες συνεχως βελτιωνονται!κ οι καπνιστες αλλαζουν την σταση τους σιγα σιγα κ μειωνουν το καπνισμα σε κλειστους χωρους με πολλα ατομα... θελω να το πιστευω αυτο!ιδωμεν στην πορεια βεβαια!

ΚΩΣΤΑΣ

...να χαμογελάσουμε λίγο...

http://www.click-smilies.de/my_smileys/generator/signs/4bc19cd17fd6c7a0f3dd469ebe618b1c.png

Αυτό είναι εντελώς λάθος. Ξέρω πάμπολλα άτομα τα οποία καπνίζουν και είναι και γαμώ τα παιδιά. Από την άλη, αρκετοί αντικαπνιστές είναι :wacko: :wacko:

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Ε, καλά τώρα, μην τρελαθούμε κιόλας, να κρίνουμε άνθρωπο από το αν καπνίζει ή όχι... :wacko: Μπορούμε όμως να τον κρίνουμε ανετότατα αν ανάβει τσιγάρο σε χώρο «μη καπνίζοντων» και ενοχλεί τους διπλανούς του... ;)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Eξαιρετικά ενδιαφέρον... ;)

(Από την υπογραφή του τζερεμάϊας :D )

DrMaslow, δέχομαι συγχαρητήρια για την επιλογή της πηγής :p :p :p

10 μετρα,ε;μηπως αν ηταν κανενα χιλιομετρο θα ηταν καλυτερα;Ειμαστε σοβαροι ρε παιδια?Κ τι πιο βαρυ δηλαδη θα πεις που αξιζει απολυτα στους καπνιστες?

ειμαι καπνιστης απο τα 18 μου,εναμισυ πακετο την ημερα,οχι παραπανω.εχω απολυτη γνωση οτι μου κανει κακο.εχω καπνισει απειρες φορες σε κουζινα,στην απομονωση,σε σπιτια οπου ημουν ειτε επισκεπτης ειτε φιλοξενουμενος και θα συνεχισω να το κανω ως σεβασμο σε εκεινους που δεν καπνιζουν σπιτι τους.οπως και θα συνεχισω να καπνιζω εξω,στον καθαρο αερα,εστω κι αν διπλα μου υπαρχουν ατομα που δεν καπνιζουν.εννοειται οτι δε θα φυσαω τον καπνο μου πανω τους.

προσωπικα βρισκω φασιστικα αυτα που γραφεις

μεχρι να ψηφιστει νομος που θα απαγορευει το καπνισμα στο δρομο,στα παρκα,στη φυση,στις καφετεριες,εγω θα καπνιζω φιλε μου.ελπιζω να μη σκεφτονται ολοι οπως εσυ.ολα αυτα σου τα λεω τελειως φιλικα,γιατι δεν ειμαι ατομο που θελει καβγαδες στο forum.αλλα με αυτα που ειπες,ενιωσα μια προσβολη,για εμας τους βλακες που καπνιζουμε

Ace of Hearts..

Πιαστήκατε όλοι από μια ακραία θέση του memento... Στις ακρότητες καλό είναι να μην απαντάμε. Spidey, χαλάρωσε, είσαι βλέπω και από αυτούς που σέβονται εμάς τους μη καπνίζοντες (κάτι που εκτιμώ αφάνταστα), δεν υπάρχει λόγος να προσβάλλεσαι.

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...