Jump to content

ZTE Nubia Z11 Max

MANTEN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σκέυτομαι να το αγοράσω από κίνα. Το έχει κανείς? Δεκτές όλες οι απόψεις για το κινητό ZTE NUBA Z11 MAX με Qualcomm Snapdragon 652 MSM897I και 3g RAM.

Και εγώ ψήνομαι αλλά δεν βλέπω κίνηση και αυτο με προβληματίζει. Κατά τα άλλα φαίνεται πολυ καλή συσκευή. Τελικά το παρήγγειλες;

Sent from my iPad using Tapatalk

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Όχι ακόμη. Δεν γνωρίζω τίποτα για τη ZTE, και είμαι επιφυλακτικός . Και δεν βρίσκω και καμιά κριτική - παρουσίαση στα ελληνικά.

Η zte γενικά είναι καλή και απροβλημάτιστη εταιρία. Ιδίως με τα blade έχει κάνει επιτυχία. Μόλις τελείωσα ένα βίντεο στα αγγλικά με τη παρουσίαση του κινητού με αρνητικά το fingerprint που όπως λέει δουλεύει μόνο αν κάνεις τάπ το δάχτυλο και όχι απλά αν το ακουμπήσεις, το όχι και τόσο καλό βίντεο αλλά πολυ καλή φωτογραφική και ότι δεν έχει notification led

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

aggelos74 said:
Η zte γενικά είναι καλή και απροβλημάτιστη εταιρία. Ιδίως με τα blade έχει κάνει επιτυχία. Μόλις τελείωσα ένα βίντεο στα αγγλικά με τη παρουσίαση του κινητού με αρνητικά το fingerprint που όπως λέει δουλεύει μόνο αν κάνεις τάπ το δάχτυλο και όχι απλά αν το ακουμπήσεις, το όχι και τόσο καλό βίντεο αλλά πολυ καλή φωτογραφική και ότι δεν έχει notification led

Τι εννοείς δεν έχει notification led? Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, το ρόλο του notification led στα Nubia και ZTE τον έχει το μεσαίο κουμπί/δακτυλίδι που ανάβει όταν έχεις ειδοποιήσεις.

The day is my enemy, the night my friend

Αν έχεις χρόνο δες λίγο μετά το 2:15. Αν καταλαβαίνω καλά λέει ότι δεν έχει και ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν γι' αυτο το λόγο το κεντρικό κουμπί

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

aggelos74 said:
Αν έχεις χρόνο δες λίγο μετά το 2:15. Αν καταλαβαίνω καλά λέει ότι δεν έχει και ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν γι' αυτο το λόγο το κεντρικό κουμπί

Αυτο που γράφεις λέει. Όπως σου είπα Δεν έχει το κλασσικό notification led πάνω. Σαν notification led λειτουργεί το στρογγυλό κουμπάκι κάτω, όταν έχεις ειδοποίηση ανάβει σε διάφορα χρώματα. Έχω το ZTE blade s6 και δουλεύει με ακριβώς αυτόν τον τρόπο.

Sent from my Onda v975m using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Είναι όμορφη συσκευή αλλά η έλλειψη support και το γεγονός ότι δεν βλέπω να περπάτησε σαν συσκευή είναι αποτρεπτικός παράγοντας. Βγήκαν κάποιες ρομ αλλά παρουσιάζουν διάφορα προβλήματα

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Σε εμένα κάνει εντύπωση η σχετικά χαμηλή τιμή,λίγο το μέγεθος αφού δεν μπορώ να ποιάσω τη συσκευη στα χερια μου για να δω πως καθετε . Με τις ρομ τι εννοείς?

Και γιατί δεν τυπώνεις τις διαστάσεις απο το kimovil και να δεις πως είναι στο χέρι; λίγη χειροτεχνία χρειάζεται.

Π.χ. βγήκε lineage βασισμένη στο nougat αλλά δεν είναι σταθερή η εφαρμογή της κάμερας, βγήκε μία ρομ βασισμένη στη στοκ απο έναν pesa1234 η οποία πετάει όπως λένε αλλά σε μερικούς δεν έχει ήχο στις εισερχόμενες κλήσεις και στον media player αλλά έβγαλε ένα φιξ, με τη στοκ άλλοι λένε ότι δεν συγχρονίζει με το google contacts άλλοι ότι τους βγάζει error κατά την αναβάθμιση κτλπ. Αν λοιπόν συμβεί κάτι τέτοιο και κολλήσεις κάπου δεν βλέπω να υπάρχει η ανάλογη υποστήριξη.

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

Το τύπωσα αλλά οι διαστάσεις δεν είναι σωστές ,βγαίνει λίγο μικρότερο. Με ποιο κινητό που κυκλοφορεί Ελλάδα θα μπορούσα να συγκρίνω το μέγεθος? Όσο για τις ρομ , λέω να μην το πειράξω. Τέλος μήπως έχεις να προτείνεις κανένα άλλο 6΄¨ κοντά σε αυτά τα λεφτά?

έλα ντε και εγω ψάχνομαι. κοίτα το μόνο αξιόλογο με υποστήριξη κτλπ είναι το mi max (6,44") της χιαομι. Μεγάλη μπαταρία καλή ρομ αλλά με μέτρια κάμερα. Επίσης θα πάρει nougat και η global ρομ θα έχει και Ελληνικά σε λίγο καιρό. Απο κει και πέρα σε κάτι φθηνότερο έβλεπα το pptv king 7 το οποίο στα 100 είναι vfm αλλά κάπου διάβασα ότι μερικές φορές ίσως να ανεβάσει θερμοκρασία

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

aggelos74 said:
Ναι και το cubotάκι θηριάκι αλλά δεν βαθμολογείται καλά η κάμερα

Στα 125€(από Ευρώπη!) Τι περιμένεις;

Στα άλλα επαρκεστατο

Ψάχνω εναγωνίως 6+ ι ντσων και εγώ....

In the down down of the writing we became robes...

Ρε γμτ το z11 max τα έχει όλα αλλά δυστυχώς δεν είναι για ευρωπαϊκή χρήση. Αυτο που κοιτάμε είναι κινεζικό μοντέλο και πρέπει να στηριζόμαστε στην όρεξη κανα δυο που ασχολούνται να βγάλουν ρομ. Το cubot ναι για αυτά τα λεφτά είναι καλό. Δες και το bluboo maya max με 800αρα επίσης και το Meizu m3 max

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

aggelos74 said:
Ρε γμτ το z11 max τα έχει όλα αλλά δυστυχώς δεν είναι για ευρωπαϊκή χρήση. Αυτο που κοιτάμε είναι κινεζικό μοντέλο και πρέπει να στηριζόμαστε στην όρεξη κανα δυο που ασχολούνται να βγάλουν ρομ. Το cubot ναι για αυτά τα λεφτά είναι καλό. Δες και το bluboo maya max με 800αρα επίσης και το Meizu m3 max

To meizu

δεν εχει 800αρα

Μόνο σε 3g

Μόλις άνοιξα θέμα στην επιλογή συσκευών για αγορά 6ιντσης οπότε αν θέλετε μπορείτε να δείτε εκεί τι θα απαντήσουν

Edited by aggelos74

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

• 2 weeks later...

Καλησπερα σε ολους.

Εχω την συσκευη εδω και 2 μηνες, με αγορα απο aliexpress. Αγορασα την εκδοση 4/64, με sd652.

Την αγορασα γιατι ειχε τα πιο πολλα απο τα χαρακτηριστικα που εψαχνα. Συγκεκριμενα: πολυ καλη μπαταρια, μεγαλη οθονη, καλη ποιοτητα κατασκευης, μεγαλο χωρο αποθηκευσης, δικαρτο, καλη καμερα, καλο επεξεργαστη, καλη ποιοτητα κατασκευης.

Το κινητο μεχρι τωρα ειναι οπως το περιμενα, πολυ ποιοτικο, γρηγορο, πολυ καλη οθονη, παρα πολυ ομορφο και λεπτο.

Η καμερα εχει πολυ καλη αποδοση (συγκεκριμενα ειναι αριστη) οταν οι συνθηκες φωτισμου ειναι καλες αλλα πασχει στους εσωτερικους χωρους.

Γενικα, επειδη σκεφτομουνα και καποια πολυ ακριβοτερα μοντελα, δεν το εχω μετανοιωσει καθολου που πηγα στο nubia. Στα 243 δολλαρια που εδωσα δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι αναλογο εκει εξω με οθονη πανω απο 5.7". Κλεβεις παγκαρι.

Το αρνητικο που μπορψ να σκεφτω, ειναι οτι αν δεν περαστει αλλη ρομ, ο launcher δεν αλλαζει, και αν τον αλλαξεις ξαναγυρναει στον δικο του μετα απο λιγο. Αυτο μπορει και να φτιαχνεται καπως αλλα δεν το πολυεψαξα γιατι δεν με πειραζει. Root παντως του εκανα με το kingroot.

Συμπερασμα, σε οποιον θελει μεγαλη οθονη και δεν θελει/εχει να διαθεσει πανω απο 250ευρω το προτεινω ανεπιφυλακτα.

ΥΓ το μεσαιο κουμπι ειναι και led ειδοποιησης

Edited by Diplomat

A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says:

"What religion are you?"

The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies,

"Yeah, but a catholic or protestant atheist?"

Diplomat said:
Καλησπερα σε ολους.

Εχω την συσκευη εδω και 2 μηνες, με αγορα απο aliexpress. Αγορασα την εκδοση 4/64, με sd652.

Την αγορασα γιατι ειχε τα πιο πολλα απο τα χαρακτηριστικα που εψαχνα. Συγκεκριμενα: πολυ καλη μπαταρια, μεγαλη οθονη, καλη ποιοτητα κατασκευης, μεγαλο χωρο αποθηκευσης, δικαρτο, καλη καμερα, καλο επεξεργαστη, καλη ποιοτητα κατασκευης.

Το κινητο μεχρι τωρα ειναι οπως το περιμενα, πολυ ποιοτικο, γρηγορο, πολυ καλη οθονη, παρα πολυ ομορφο και λεπτο.

Η καμερα εχει πολυ καλη αποδοση οταν οι συνθηκες φωτισμου ειναι καλες (συγκεκριμενα ειναι αριστες) αλλα πασχει στους εσωτερικους χωρους.

Γενικα, επειδη σκεφτομουνα και καποια πολυ ακριβοτερα μοντελα, δεν το εχω μετανοιωσει καθολου που πηγα στο nubia. Στα 243 δολλαρια που εδωσα δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι αναλογο εκει εξω με οθονη πανω απο 5.7". Κλεβεις παγκαρι.

Το αρνητικο που μπορψ να σκεφτω, ειναι οτι αν δεν περαστει αλλη ρομ, ο launcher δεν αλλαζει, και αν τον αλλαξεις ξαναγυρναει στον δικο του μετα απο λιγο. Αυτο μπορει και να φτιαχνεται καπως αλλα δεν το πολυεψαξα γιατι δεν με πειραζει. Root παντως του εκανα με το kingroot.

Συμπερασμα, σε οποιον θελει μεγαλη οθονη και δεν θελει/εχει να διαθεσει πανω απο 250ευρω το προτεινω ανεπιφυλακτα.

Δεν έχει την 800αρα όμως στο 4 G

Ok το ξέρω, πολυσυζητημένη κατάσταση

Απλά το.λεω

celtic1453 said:
Δεν έχει την 800αρα όμως στο 4 G

Ok το ξέρω, πολυσυζητημένη κατάσταση

Απλά το.λεω

Φιλε μου, δεν μενω Ελλαδα. Και οταν ερχομαι οι περιοχες που κινουμαι εχουν με το ζορι 3G:lol:

Οποτε εχω μετρησει ταχυτητα 3G, h+, ποιανω πανω απο 5mbps. Προσωπικα για ιντερνετ απο το κινητο μου αρκουν.

A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says:

"What religion are you?"

Diplomat said:
Καλησπερα σε ολους.

Η καμερα εχει πολυ καλη αποδοση (συγκεκριμενα ειναι αριστη) οταν οι συνθηκες φωτισμου ειναι καλες αλλα πασχει στους εσωτερικους χωρους.

Ποια ρομ πέρασες; Ελληνικά έχει; το μόνο που με φοβίζει είναι η υποστήριξη της συσκευής. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει πχ αναβάθμιση σε 7. Όχι ότι είναι κάτι σημαντικό αλλά δείχνει ότι η εταιρία δεν το παράτησε

Ο μόνος ανταγωνιστής είναι το Xiaomi MI Max αλλά το nubia έχει καλύτερα χαρακτηριστικά.

Sent from my X800+ using Tapatalk

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

aggelos74 said:
Ποια ρομ πέρασες; Ελληνικά έχει; το μόνο που με φοβίζει είναι η υποστήριξη της συσκευής. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει πχ αναβάθμιση σε 7. Όχι ότι είναι κάτι σημαντικό αλλά δείχνει ότι η εταιρία δεν το παράτησε

Ο μόνος ανταγωνιστής είναι το Xiaomi MI Max αλλά το nubia έχει καλύτερα χαρακτηριστικά.

Sent from my X800+ using Tapatalk

Καλησπερα,

Τωρα που ρωτησες το κοιταξα και δεν εχει ελληνικα. Δεν το ανεφερα γιατι παντα εχω το κινητο μου στα Αγγλικα, οποτε δεν το προσεξα. Ειναι παραξενο παντως, καθως εχει παρα πολλες αλλες γλωσσες...

Δεν εχω αλλαξει ρομ. Επειδη δουλευει αψογα απο την αρχη ειπα να μην το πειραξω. Απο οσο ειχα δει υπηρχε τουλαχιστον μια σταθερη ρομ για το κινητο, αλλα δεν ασχοληθηκα παραπανω. Το πιο ενοχλητικο στην μαμα ρομ ειναι οτι δεν μπορεις να αλλαξεις launcher(απο οσο εχω καταλαβει). Οχι οτι η δικια του δεν ειναι καλη, νομιζω μοιαζει με MIUI (πχ δεν εχει application drawer), αλλα αν κανεις αριστερα στην αρχικη σελιδα, η σελιδα διπλα ειναι μια κινεζια με καποιες εφαρμογες για την καμερα οπως για παραδειγμα η λειτουργια clone. Αυτο επισης δεν αλλαζει. Οποιες αλλες εφαρμογες ή widget προσθεσεις αυτα πανε στις οθονες δεξια της αρχικης.

Μπορει αν εχω πιο πολυ καιρο το καλοκαιρι να ασχοληθω και να του περασω καμμια αλλη ρομ, αν και το οτι δουλευει απροβληματιστα ειναι αποτρεπτικος παραγοντας.

Τελος, οπως μπορεις να δεις και εδω το κινητο δεν εχει καμμια σχεση με το MImax. Ειναι πολυ πιο συμμαζεμενο. Εχω ερχομαι απο 5.7" και ουσιαστικα μου φανηκε το ιδιο. Κατα τη γνωμη μου ειναι και πολυ πιο ομορφο με τις κοκκινες λεπτομερειες, αλλα αυτα ειναι περι ορεξεως.

Edited by Diplomat

"What religion are you?"

καλησπερα εχω το z11 max εδω κ 2 μηνες. το προβλημα μου ειναι οτι δεν ερχονται οι ειδοποιησεις απτις εφαρμογες. για να γινει αυτο πρεπει να τις ανοιξω εγω. μονο το facebook k messenger δουλευει κανονικα. εχω κανει κ αυτο με τις αδειες απτο neosafe. ξερεις κανεις τι μπορει να φταιει κ μτροπο αντιμετωπισης?

• The title was changed to ZTE Nubia Z11 Max