Jump to content

Ποσο το κοστολογειτε;

songless_bird
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Pentium 4 3.06 FSB533 (εχει 2,5 χρονια εγγυηση ακομη..)

Μοbo Gigabyte GE667

60Gb σκληρο WD600JB (1 χρονο εγγυηση)

Club Ati radeon 9000 pro 128Mb

2x512Mb Kingstone στα 333Μhz (Lifetime)

Plextor CD-RW 4012A (εχει χρησιμοποιηθει ελαχιστα σε 1 χρονο μετα απο αντικατασταση του παλιου)

Το κουτι(μαυρο) ειναι ιδιο εξωτερικα με αυτο που δειχνουν οι διαφημισεις του Vero pro station.Εσωτερικα εχω δει διαφορες.Το ειχα παρει 90€ χωρις τροφοδοτικο.

Για να ξερω αν με συμφερει να το πουλησω,να βαλω κατι παραπανω και να μεταβω στα 64bit.. :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Γνωμη μου ειναι να μην το πουλησεις,ακομη. Μονο μια καρτα γραφικων αλλαξε, αν σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια αλλιως ασε αυτη που εχεις.

Γιατι να πας απο τωρα στα 64bit?

ΥΓ: Εχω και εγω παρομοιο συστημα και εχω και εγω αυτο το διλημα, αλλα θα περιμενω λιγο ακομη για 64bit.

Κι εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις λίγο ακόμα για τα 64bit .

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

Και εγω σε αυτο το διλημα ειμαι.Αλλα δεν θα χασει πολυ την αξια του μετα? Τωρα ποσο λετε να πιανει? Για να ξερω τι θα κανω.

Οσο για καρτα γραφικων,σκεφτομαι μια 9800 pro,αλλα η μητρικη μου υποστηριζει μονο AGP 4x :O δεν θα ριχνει τις επιδοσεις στο μισο? Καποια απο την σειρα Χ της ΑΤΙ βγαινει σε AGP?

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Και εγω σε αυτο το διλημα ειμαι.Αλλα δεν θα χασει πολυ την αξια του μετα? Τωρα ποσο λετε να πιανει? Για να ξερω τι θα κανω.

Οσο για καρτα γραφικων,σκεφτομαι μια 9800 pro,αλλα η μητρικη μου υποστηριζει μονο AGP 4x :O δεν θα ριχνει τις επιδοσεις στο μισο? Καποια απο την σειρα Χ της ΑΤΙ βγαινει σε AGP?

Πιστευω περιπου 500-600 ευρω. Αν πας στο site του Πλαισιου, μπορεις να φτιαξεις δικο σου συστημα και εχει τιμες. Εκει μπορεις να παρεις μια ιδεα ποσο κοστιζουν τωρα αυτα που εχεις και υπολογισε.

Οσο για το AGP, οι επιδοσεις δεν θα μειωθουν στο μισο. Οι διαφορες ειναι πολυ μικρες μεταξυ AGP 4x-AGP 8x.

Όχι, να μην το πουλήσεις, αν δεν έχεις ειδικό λόγο να πάρεις κάτι πιο καινούριο.

Το δικό μου είναι περίπου στα ίδια χαρακτηριστικά με το δικό σου και τρέχει σφαίρα τις σχεδιαστικές εφαρμογές που χρησιμοποιώ, και που κατά κανόνα έχουν τρομερές απαιτήσεις σε RAM, επεξεργαστή και γραφικά, ειδικά αν μιλάμε για renders, κάτι που κάνω πολύ συχνά.

:shifty:

Μαλλον θα το κρατησω.500-600 δε λεει.Θα το δωσω στην αδερφη μου ή θα το αναβαθμισω σε καρτα και σκληρο για τωρα και μετα το κανω server σε κανενα μικρο δικτυο.Τhanx

offtopic: Kotesti ΒουΣου εισαι? :D Καλα να περασεις τις αποκριες στη Κοζανη.Εγω κομωτρια :lol: :lol:

Γνώμη μου είναι να το κρατήσεις και αργότερα όταν θες να πας στα 64bit να κρατήσεις κάποια κομμάτια του έτσι ώστε να έχεις κι ένα 2ο συστηματάκι ;)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Γνώμη μου είναι να το κρατήσεις και αργότερα όταν θες να πας στα 64bit να κρατήσεις κάποια κομμάτια του έτσι ώστε να έχεις κι ένα 2ο συστηματάκι ;)

Θα το κρατησω.Αλλα αργοτερα δεν θα μπορω να βαλω τιποτα απο το υπαρχον συστημα στη νεα μητρικη :lol: Καρτα θα παιρνει μονο PCI-X ,σκληρος θα ειναι S-ATA,Μνημες λογικα περισσοτερα Mhz....Θα κανω μια καλη αναβαθμιση σε καρτα γραφικων και σκληρο,μπορει και αλλα 512 μνημη και θα το αφησω να παει οσο παει.Με τις αναβαθμισεις εχω δωσει γι'αυτο το pcακι 1500€ :cry: (χωρις οθονη και περιφεριακα :X ). Δε λεει να το σκοτωσω για 600€...Θα κρατησω την οθονη σιγουρα (EIZO T566 CRT) Δεν την αλλαζω ουτε για eizo tft.

Θα περιμενω και τις BTX προτασεις και βλεπουμε για νεο pc.