Michelle Δημοσιεύτηκε March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 6, 2005 Απο extensions για το msn messenger τι έχετε να προτείνετε? Έχετε βρει καμιά καλή? Εγώ βασικά ψάχνω να βρω κάποια που να σε ειδοποιεί όχι μόνο όταν μπαίνει κάποιος αλλά και όταν κάποιος απλά αλλάζει status ή βγαίνει. Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Aυτό το κάνει το msgplus.net Ψάξε στο mess.be έχει πολύ lame πράγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 To msnPlus τα κανει ολα αυτα, αλλα δε σου το συνιστω. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. March 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 To έχω βάλει το Messenger Plus! αλλά δεν βρήκα τέτοια δυνατότητα...Χμμμ ισως πρέπει να το ψάξω λίγο, μόλις προχτές το έβαλα... Τεσπά δεν άνοιξα αυτό το θέμα μόνο για να βρω το συγκεκριμένο extension αλλά για να βρω και εγώ, και όσοι πρόκειται να διαβάσουν το thread, γενικά κανένα κάλο extension! Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 egw mantos me ton plus eimai eyxaristimenos.moy ftanei kai mou periseyei. den vazw alla giati tha epivarinw adika ton ypologisti mou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Άνοιξε το msn,πήγαινε "Plus!" -> "Preferences" -> tab "Notifications" -> από τα δεξιά διάλεξε "Popup deafults" και τσέκαρε τα "Εvents that will generate notifications for all your contacts" και το "Enable messenger plus notifications when contacts sign-in" κι είσαι έτοιμη. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 To msnPlus τα κανει ολα αυτα, αλλα δε σου το συνιστω. Giati den to synistas? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Μου το βγαζει spyware σε οποιοδηποτε antivirus και εαν τρεξω. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Επειδή όντως εγκαθιστά spyware :p Σε κάποια φάση κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, σε ρωτάει αν θες να βάλεις κάποιο sponsor programm ή κάτι τέτοιο. Εσύ φυσικά απαντάς ΟΧΙ και όλα ωραία και καλά :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 http://www.stuffplug.com/ Απο τα καλύτερα plugins :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Υπαρχει κάποις τρόπος ώστε να βλέπω όταν συνδέομαι στο msn πότε ήταν τελευταία φορά on-line τα άτομα που είναι στη λίστα μου? ή να τους στέλνω μηνύματα τα οποία θα τα βλέπουν όταν ξανασυνδεθούν? (όπως στο yahoo) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 messenger plus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 To Messenger Plus είναι ασύμβατο με την 7.0 beta; Το εγκατέστησα και μου βγάζει σφάλμα λέει... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 messenger plus Έβαλα το plus Που είναι αυτές οι επιλογές? -Δε θέλω να βλέπω πότε μίλησα τελευταία φορά με την επαφή μου αλλά πότε συνδέθηκε αυτός τελευταία φορά (ακόμα και αν είμαι off-line) -Βρήκα κάπου που λέει αποστολή μηνύματος αλλα μου λέει ότι θα το λάβει ο άλλος όταν συνδεθεί μόνο αν είμαι και γω συνδεδεμένος :blink: (ποιος ο λόγος ύπαρξης αυτής της επιλογής!) γίνεται να στείλω ένα μήνυμα το οποίο θα το λάβει ο άλλος όταν συνδεθεί ακόμα και όταν είμαι οff-line ? Ευχαριστώ Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 υπαρχει καποιο extension που να επιτρεπει να γινονται tabbed τα chat windows??? δηλαδη η συνομιλια με καθε χρηστη να ειναι ενα διαφορετικο tab στο ιδιο παραθυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 υπαρχει καποιο extension που να επιτρεπει να γινονται tabbed τα chat windows??? δηλαδη η συνομιλια με καθε χρηστη να ειναι ενα διαφορετικο tab στο ιδιο παραθυρο. stuffplug που ειπε παραπάνω ο hostolis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Προσπαθω να ρυθμισω τον plus για να μου πεταει οταν αποσυνδεετε καπιος αλλα δεν τα καταφερνω. καπιο λιγο πιο λεπτομερης οδηγια μπορειτε να μου δωσετε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Κατεβασα το 7.0 Beta και δεν μπορω να στειλω ''χειρογραφο μηνυμα'' καθως και να φτιαξω ''προσωπικο μηνυμα''! Φανταζεστε τι μπορει να φταιει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 Κατεβασα το 7.0 Beta και δεν μπορω να στειλω ''χειρογραφο μηνυμα'' καθως και να φτιαξω ''προσωπικο μηνυμα''! Φανταζεστε τι μπορει να φταιει?? Για το προσωπικό μήνυμα το κάνεις μόνο με την plus έκδοση, η οποία δεν είναι όμως συμβατή με την beta 7.0 του MSN. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 Ο msgplus έιναι πλήρως συμβατός με τον 7αρι τον MSN, ακόμα και με την τελευταία leaked version. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 Ο msgplus έιναι πλήρως συμβατός με τον 7αρι τον MSN, ακόμα και με την τελευταία leaked version. Kαι σε μένα γιατί λέει μόλις βάζω την 7 beta έκδοση ότι προέκυψε σοβαρό σφάλμα συμβατότητας του msg plus ενώ με την 6.2 λειτουργεί κανονικά; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 Για το προσωπικό μήνυμα το κάνεις μόνο με την plus έκδοση, η οποία δεν είναι όμως συμβατή με την beta 7.0 του MSN. :mad: Δε χρειάζεται η plus γι' αυτό. Αν δεν κάνω λάθος είναι feature της 7 beta Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 Δε χρειάζεται η plus γι' αυτό. Αν δεν κάνω λάθος είναι feature της 7 beta Aκριβως!Ομως δε μου λειτουργει...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts