Jump to content

MSN Messenger Extensions

Michelle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο extensions για το msn messenger τι έχετε να προτείνετε? Έχετε βρει καμιά καλή?

Εγώ βασικά ψάχνω να βρω κάποια που να σε ειδοποιεί όχι μόνο όταν μπαίνει κάποιος αλλά και όταν κάποιος απλά αλλάζει status ή βγαίνει.

To msnPlus τα κανει ολα αυτα, αλλα δε σου το συνιστω.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

To έχω βάλει το Messenger Plus! αλλά δεν βρήκα τέτοια δυνατότητα...Χμμμ ισως πρέπει να το ψάξω λίγο, μόλις προχτές το έβαλα...

Τεσπά δεν άνοιξα αυτό το θέμα μόνο για να βρω το συγκεκριμένο extension αλλά για να βρω και εγώ, και όσοι πρόκειται να διαβάσουν το thread, γενικά κανένα κάλο extension!

Άνοιξε το msn,πήγαινε "Plus!" -> "Preferences" -> tab "Notifications" -> από τα δεξιά διάλεξε "Popup deafults" και τσέκαρε τα "Εvents that will generate notifications for all your contacts" και το "Enable messenger plus notifications when contacts sign-in" κι είσαι έτοιμη. :)

129026.png?1640591734

Μου το βγαζει spyware σε οποιοδηποτε antivirus και εαν τρεξω.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Επειδή όντως εγκαθιστά spyware :p

Σε κάποια φάση κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, σε ρωτάει αν θες να βάλεις κάποιο sponsor programm ή κάτι τέτοιο. Εσύ φυσικά απαντάς ΟΧΙ και όλα ωραία και καλά :)

Υπαρχει κάποις τρόπος ώστε να βλέπω όταν συνδέομαι στο msn πότε ήταν τελευταία φορά on-line τα άτομα που είναι στη λίστα μου? ή να τους στέλνω μηνύματα τα οποία θα τα βλέπουν όταν ξανασυνδεθούν? (όπως στο yahoo)
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

messenger plus

Έβαλα το plus

Που είναι αυτές οι επιλογές?

-Δε θέλω να βλέπω πότε μίλησα τελευταία φορά με την επαφή μου αλλά πότε συνδέθηκε αυτός τελευταία φορά (ακόμα και αν είμαι off-line)

-Βρήκα κάπου που λέει αποστολή μηνύματος αλλα μου λέει ότι θα το λάβει ο άλλος όταν συνδεθεί μόνο αν είμαι και γω συνδεδεμένος :blink: (ποιος ο λόγος ύπαρξης αυτής της επιλογής!) γίνεται να στείλω ένα μήνυμα το οποίο θα το λάβει ο άλλος όταν συνδεθεί ακόμα και όταν είμαι οff-line ?

Ευχαριστώ

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

υπαρχει καποιο extension που να επιτρεπει να γινονται tabbed τα chat windows??? δηλαδη η συνομιλια με καθε χρηστη να ειναι ενα διαφορετικο tab στο ιδιο παραθυρο.

υπαρχει καποιο extension που να επιτρεπει να γινονται tabbed τα chat windows??? δηλαδη η συνομιλια με καθε χρηστη να ειναι ενα διαφορετικο tab στο ιδιο παραθυρο.

stuffplug που ειπε παραπάνω ο hostolis.

Προσπαθω να ρυθμισω τον plus για να μου πεταει οταν αποσυνδεετε καπιος αλλα δεν τα καταφερνω. καπιο λιγο πιο λεπτομερης οδηγια μπορειτε να μου δωσετε;;;

• 3 weeks later...

Κατεβασα το 7.0 Beta και δεν μπορω να στειλω ''χειρογραφο μηνυμα'' καθως και να φτιαξω ''προσωπικο μηνυμα''!

Φανταζεστε τι μπορει να φταιει??

Κατεβασα το 7.0 Beta και δεν μπορω να στειλω ''χειρογραφο μηνυμα'' καθως και να φτιαξω ''προσωπικο μηνυμα''!

Φανταζεστε τι μπορει να φταιει??

Για το προσωπικό μήνυμα το κάνεις μόνο με την plus έκδοση, η οποία δεν είναι όμως συμβατή με την beta 7.0 του MSN. :mad:

Ο msgplus έιναι πλήρως συμβατός με τον 7αρι τον MSN, ακόμα και με την τελευταία leaked version.

Kαι σε μένα γιατί λέει μόλις βάζω την 7 beta έκδοση ότι προέκυψε σοβαρό σφάλμα συμβατότητας του msg plus ενώ με την 6.2 λειτουργεί κανονικά; :confused:

Για το προσωπικό μήνυμα το κάνεις μόνο με την plus έκδοση, η οποία δεν είναι όμως συμβατή με την beta 7.0 του MSN. :mad:

Δε χρειάζεται η plus γι' αυτό. Αν δεν κάνω λάθος είναι feature της 7 beta

Δε χρειάζεται η plus γι' αυτό. Αν δεν κάνω λάθος είναι feature της 7 beta

Aκριβως!Ομως δε μου λειτουργει...:(