mixlis Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Τελικα απ οτι φαινεται ειναι "μαζικη" η αποψη οτι το s7 edge ειναι ανωτερη συσκευη απο το Phone 7, οποτε το κραταω απ οτι φαινεται:D Μπορει να ειναι καλυτερη συσκευη αλλα καλυτερο τηλεφωνο δεν ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Μπορει να ειναι καλυτερη συσκευη αλλα καλυτερο τηλεφωνο δεν ειναι Συμφωνω!Με το sar που εχει το iphone ειναι καλυτερο τηλεφωνο.Οι κλησεις ειναι πιο ποιοτικες με ακτινοβολια που την "ακους" καλυτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Φιλε μου και εγω συγκρινα με το PLus και ηταν κοντα με το edge, τωρα αν εσενα το μικρο σου εβγαλε επιδοσεις edge σε μπαταρια, μαλλον το edge Που ειχες ειχε προβλημα. ΕΠισης δεν εχω δει εναν με 7αρι να βγαζει μερα ανετα, οχι 2 που λες εσυ. Τωρα για μενα οντως η διαφορα ειναι το λογισμικο, που το Ios εχει πολλους περιορισμους και ταυτοχρονα πολλες ελλειψεις. Σαν H/w Και τα 2 ειναι καλα γενικως. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σιγουρα, απλα το ιδιο θα συμβει και με την καρτα μνημης στην περιπτωση που σπασει, ενω ταυτοχρονα χωρις να δωσεις ενα καρο λεφτα εχεις πολυ χωρο αποθηκευσης..Το να τα περασεις στην εσωτερικη εχει περιορισμο, εκτος αν παιρνεις μεγαλη εσωτερικη αλλα το αι φον ειδικα, δες ποσο κανει στην αμεσως μεγαλυτερη εκδοση...δε νομιζω οτι αξιζει καν να το συζηταμε. Τελος τον συγχρονισμο προσωπικα δεν τον θελω γιατι 1ον τρωει δεδομενα, 2ον μπαταρια, και 3ον αν τον εχεις κλειστο για οικονομια, ειναι ανουσιος... ΠΧ αντε να εισαι εκδρομη, 2ημερο και να δουλευεις κυριως data Και να εχεις βγαλει 2 βιντεο απο 400ΜΒ πχ.. Που θα τα συγχρονισεις? Ενω στην καρτουλα εισαι κομπλε..καποτε ο συγχρονισμος βολευε αλλα τωρα τα αρχεια ειναι πολυ μεγαλα, ειδικα σε βιντεο και προσωπικα οταν ειμαι εκδρομη (γιατι τοτε τον θες κυριως), δεν θα σπαταλουσα μπαταρια και δεδομενα. Ειδικα αν εχεις το μικρο αι φον. Εγώ πάλι πιστεύω το αντίθετο, ότι το iPhone ειναι μπροστά σε λογισμικό και πίσω σε hardware, απο cloud και συγχρονισμους φαίνεται ότι δεν τα έχεις δουλέψει ποτέ απο τα γραφόμενα σου Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinat7 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Ο συγχρονισμος οντως εμενα με δυσκολεψε στο iphone οπως πχ και να αλλαξεις εναν ηχο, το σκεφτεσαι κ τελικα μενεις σε αυτα που εχει προεπιλογη, εκτος βεβαια αν αυτα δε σε ενδιαφερουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pwpwpw Δημ. January 25, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Μπορει να ειναι καλυτερη συσκευη αλλα καλυτερο τηλεφωνο δεν ειναι Tα παιδια γραψανε επειχηρηματα που κανουν το s7 edge καλυτερο. Αν μπορεις γραψε και εσυ επιχειρηματα που κανουνε το Iphone 7 καλυτερο "τηλεφωνο", αλλιως αυτη η "ξερη" προταση που εγραψες δεν μου λεει απολυτως τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Εγώ πάλι πιστεύω το αντίθετο, ότι το iPhone ειναι μπροστά σε λογισμικό και πίσω σε hardware, απο cloud και συγχρονισμους φαίνεται ότι δεν τα έχεις δουλέψει ποτέ απο τα γραφόμενα σου Sent from my iPad using Tapatalk επειδη εσυ τα εχεις δουλεψει, πες μου σε τι ειναι μπροστα. Οχι γενικολογιες, πες μου τι κανει καλυτερα εκτος απο Mail.. Επισης σε τι διαφωνεις απο αυτα που ειπα για το cloud Και τους συγχρονισμους. Οσο για το αν τα εχω δουλεψει, ειπα απο την αρχη οτι δεν ειχα αι φον, ειχε ομως η αδερφη μου, οι κολλητοι μου, ξαδερφια, φιλοι και ειναι πολυ ευκολο να κατσω να τα επεξεργαστω. Φυσικα και δεν εχω προσωπικη εμπειρια χρησης για μερες, ομως αυτα που ηθελα να δω τα ειδα πολλες φορες. ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο συγχρονισμος οντως εμενα με δυσκολεψε στο iphone οπως πχ και να αλλαξεις εναν ηχο, το σκεφτεσαι κ τελικα μενεις σε αυτα που εχει προεπιλογη, εκτος βεβαια αν αυτα δε σε ενδιαφερουν ελααα, γιατι το λες αυτο? Αφου ειναι ανωτερο σε λογισμικο λενε οι φιλοι.. μαλλον δεν το εχεις δουλεψει ποτε το αι φον. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 επειδη εσυ τα εχεις δουλεψει, πες μου σε τι ειναι μπροστα. Οχι γενικολογιες, πες μου τι κανει καλυτερα εκτος απο Mail.. Επισης σε τι διαφωνεις απο αυτα που ειπα για το cloud Και τους συγχρονισμους. Οσο για το αν τα εχω δουλεψει, ειπα απο την αρχη οτι δεν ειχα αι φον, ειχε ομως η αδερφη μου, οι κολλητοι μου, ξαδερφια, φιλοι και ειναι πολυ ευκολο να κατσω να τα επεξεργαστω. Φυσικα και δεν εχω προσωπικη εμπειρια χρησης για μερες, ομως αυτα που ηθελα να δω τα ειδα πολλες φορες. ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ελααα, γιατι το λες αυτο? Αφου ειναι ανωτερο σε λογισμικο λενε οι φιλοι.. μαλλον δεν το εχεις δουλεψει ποτε το αι φον. Το θέμα του λειτουργικού είναι 100% υποκειμενικό. Κανένας δεν μπορεί να πει ότι το ένα είναι καλύτερο από το άλλο. Για μένα το iOS είναι ανώτερο από το ανδροιδ για σένα μπορεί να ισχύει το αντίθετο. Είναι ανάλογα τις ανάγκες που έχει ο καθένας. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Τι συγκρίνεται ρε παιδιά το απόλυτο λειτουργικό Android που συνεργάζεται με τα πάντα άψογα με το κλειστό ios που πρέπει να κάνεις τάμα για να συνεργαστεί με συσκευή εκτός Apple? Δεν υπάρχει σύγκριση. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 (edited) επειδη εσυ τα εχεις δουλεψει, πες μου σε τι ειναι μπροστα. Οχι γενικολογιες, πες μου τι κανει καλυτερα εκτος απο Mail.. Επισης σε τι διαφωνεις απο αυτα που ειπα για το cloud Και τους συγχρονισμους. Οσο για το αν τα εχω δουλεψει, ειπα απο την αρχη οτι δεν ειχα αι φον, ειχε ομως η αδερφη μου, οι κολλητοι μου, ξαδερφια, φιλοι και ειναι πολυ ευκολο να κατσω να τα επεξεργαστω. Φυσικα και δεν εχω προσωπικη εμπειρια χρησης για μερες, ομως αυτα που ηθελα να δω τα ειδα πολλες φορες. ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ελααα, γιατι το λες αυτο? Αφου ειναι ανωτερο σε λογισμικο λενε οι φιλοι.. μαλλον δεν το εχεις δουλεψει ποτε το αι φον. Οταν είσαι στα Ζαγοροχώρια για ποιο λόγο να συγχρονισεις video 400mb, για να το δει η πεθερά στην Αθήνα; Εδώ φάγαμε μήνα και βάλε για να δούμε πώς λειτουργεί το icloud για να ξεφύγω απο τις καταραμένες micro-sd και USB sticks, και εσύ πιστεύεις με το iPhone του Τάκη του ξάδερφου θα καταλάβεις κάτι εκτός του ότι ειναι ένα κούτσουρο. Τα ίδια έλεγα και γω το 2011 όταν το έπιανα στα χέρια μου για κανα 5λεπτο. Άλλαξα γνώμη μετά, δε σημαίνει όμως ότι θα αλλάξεις και συ..άλλη οπτική εσύ, άλλη οπτική εγώ. Στο μόνο που συμφωνώ ειναι ότι τη δίκη σου οπτική την εχει το 90% του κόσμου και βάλε... Sent from my iPad using Tapatalk Edited January 25, 2017 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Τι συγκρίνεται ρε παιδιά το απόλυτο λειτουργικό Android που συνεργάζεται με τα πάντα άψογα με το κλειστό ios που πρέπει να κάνεις τάμα για να συνεργαστεί με συσκευή εκτός Apple? Δεν υπάρχει σύγκριση. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Δώσε όμως κανένα παράδειγμα για τον φίλο που ρωτάει ώστε να ξέρει τι εννοείς. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Δώσε όμως κανένα παράδειγμα για τον φίλο που ρωτάει ώστε να ξέρει τι εννοείς. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Τι παράδειγμα χρειάζεται? Ακόμα και οι φορτιστές ότι να ναι χρησιμοποιουν τα iPhone. Γενικά Apple προϊόν συνεργάζεται καλά μόνο με Apple προϊόν με οτιδήποτε άλλο απλα η δεν συνεργάζεται η σου βγαίνει η πίστη. Έτσι έχουν τα πράγματα. Θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο? Μένει στο υπέροχο s7 edge. Θέλει να παιδευτεί και να πάρει ένα κατώτερο προϊόν? Πάει σε ios. Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Τι παράδειγμα χρειάζεται? Ακόμα και οι φορτιστές ότι να ναι χρησιμοποιουν τα iPhone. Γενικά Apple προϊόν συνεργάζεται καλά μόνο με Apple προϊόν με οτιδήποτε άλλο απλα η δεν συνεργάζεται η σου βγαίνει η πίστη. Έτσι έχουν τα πράγματα. Θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο? Μένει στο υπέροχο s7 edge. Θέλει να παιδευτεί και να πάρει ένα κατώτερο προϊόν? Πάει σε ios. Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Ρε παιδί νου αναφέρεσαι σε συσκευές που δεν συνεργάζονται με το iOS,τι συσκευές εννοείς; Επίσης δεν καταλαβα τι εννοείς για τους φορτιστές; Μπορω να φορτίσω και με φορτιστή Samsung αν θέλω,εκτός αν εννοείς το καλώδιο lightining. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Ρε παιδί νου αναφέρεσαι σε συσκευές που δεν συνεργάζονται με το iOS,τι συσκευές εννοείς; Επίσης δεν καταλαβα τι εννοείς για τους φορτιστές; Μπορω να φορτίσω και με φορτιστή Samsung αν θέλω,εκτός αν εννοείς το καλώδιο lightining. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Για τους φορτιστές εννοώ για το lightning ναι. Για τα υπόλοιπα βάζω μέσα την sd που μπορείς να την βγάλεις να την βάλεις όπου θες και να μεταφέρεις όσα GB θέλεις η να περάσεις κάτι για το screen mirroring που το Android συνεργάζεται με όλες τις τηλεοράσεις για το otg που ένα Android κινητό μπορεί να διαβάσει μέχρι και 1tb σκληρό για το ότι στο Android συνδέεις κανονικά ποντίκι πληκτρολόγιο χειριστήριο και γενικά ότι άλλο θέλεις. Ένα πολύ σωστό άρθρο που διάβασα είναι το παρακάτω και τα λέει τα πράγματα πολύ σωστά. https://www.google.gr/amp/s/gr.pcmag.com/android-vs-iphone/18525/feature/14-logoi-pou-kanoun-to-android-kalutero-apo-to-iphone%3Famp%3D1 Το 2007 ναι τούμπανο το ios μιας και το Symbian ήταν πίσω ειδικά στον χειρισμό του και στις εφαρμογές. Εδώ και 6 χρόνια έχουν αντιστραφεί ρολοι όσο και αν δεν το παραδέχεστε μερικοι. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Για τους φορτιστές εννοώ για το lightning ναι. Για τα υπόλοιπα βάζω μέσα την sd που μπορείς να την βγάλεις να την βάλεις όπου θες και να μεταφέρεις όσα GB θέλεις η να περάσεις κάτι για το screen mirroring που το Android συνεργάζεται με όλες τις τηλεοράσεις για το otg που ένα Android κινητό μπορεί να διαβάσει μέχρι και 1tb σκληρό για το ότι στο Android συνδέεις κανονικά ποντίκι πληκτρολόγιο χειριστήριο και γενικά ότι άλλο θέλεις. Ένα πολύ σωστό άρθρο που διάβασα είναι το παρακάτω και τα λέει τα πράγματα πολύ σωστά. https://www.google.gr/amp/s/gr.pcmag.com/android-vs-iphone/18525/feature/14-logoi-pou-kanoun-to-android-kalutero-apo-to-iphone%3Famp%3D1 Το 2007 ναι τούμπανο το ios μιας και το Symbian ήταν πίσω ειδικά στον χειρισμό του και στις εφαρμογές. Εδώ και 6 χρόνια έχουν αντιστραφεί ρολοι όσο και αν δεν το παραδέχεστε μερικοι. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Για τα μόνα που συμφωνώ είναι η sd και το lightning. Όλα τα αλλα δεν ισχύουν μιας και τα έχω δοκιμάσει εγώ ο ίδιος χωρίς κανένα πρόβλημα. Για το USB otg μου έχουν πει ότι έχουν αγοράσει από eBay και λειτουργεί άψογα και με iPad και με iPhone. Λες ότι έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι αλλά μιλάς με βάση τις δικές σου ανάγκες. Με βάση τις δικές μου ανάγκες το iOS είναι ανώτερο γιαυτο μετά τα τόσα android που ειχα(τελευταίο το note2) ξανά γύρισα σε iPhone. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 (edited) Οταν είσαι στα Ζαγοροχώρια για ποιο λόγο να συγχρονισεις video 400mb, για να το δει η πεθερά στην Αθήνα; Εδώ φάγαμε μήνα και βάλε για να δούμε πώς λειτουργεί το icloud για να ξεφύγω απο τις καταραμένες micro-sd και USB sticks, και εσύ πιστεύεις με το iPhone του Τάκη του ξάδερφου θα καταλάβεις κάτι εκτός του ότι ειναι ένα κούτσουρο. Τα ίδια έλεγα και γω το 2011 όταν το έπιανα στα χέρια μου για κανα 5λεπτο. Άλλαξα γνώμη μετά, δε σημαίνει όμως ότι θα αλλάξεις και συ..άλλη οπτική εσύ, άλλη οπτική εγώ. Στο μόνο που συμφωνώ ειναι ότι τη δίκη σου οπτική την εχει το 90% του κόσμου και βάλε... Sent from my iPad using Tapatalk Φιλε George, δεν ξερω αν εχεις διαβασει παραπανω τι λεγαμε, αλλα μαλλον δεν τα προσεξες. Μιλουσαμε για το θεμα της παραπανω ασφαλειας που σου δινει μια sd , ενω ταυτοχρονα εχεις πολυ περισσοτερο χωρο για media (και εφαρμογες) ,με ελαχιστο κοστος. Εγω ειπα λοιπον οτι αν τραβας τα βιντεο σου ακομα και 4Κ στην καρτα κατευθειαν,και εισαι μια εκδρομη, μια βολτα, εναν περιπατο και πες ρε αδερφε οτι πεφτει και σπαει το κινητο.. Στην μια περιπτωση κλαις τα δεδομενα και χρυσοπληρωνεις οθονη αν θελει μονο οθονη ενω στην αλλη βγαζεις την SD και εισαι κυριος.. και αν εχεις φραγκα φτιαχνεις κινητο. Ομως τα δεδομενα σου εχουν σωθει μεχρι τελευταιας φωτο. Αυτο αν πεις οτι το κανεις με συγχρονισμους κτλ εχει κοστος σε data, μπαταρια κτλ. Τωρα για την εμπειρια, τι δεν καταλαβα δηλαδη που δεν το αγορασα? οτι δε μου εσπασαν τα νευρα που για να στειλω ενα βιντεο σε αλλον πρεπει να εχω Pc ή cloud κτλ οταν εμεις στο ανδροιδ το κανουμε με ενα wifi direct σε δευτερολεπτα ή με ΒΤ σε λιγα λεπτα? Οταν για να αλλαξεις ακομα και ηχο κλησης θες itunes? Οταν για να αλλαξεις αναλυση στην καμερα πρεπει να βγεις απο την καμερα και να πας στο μενου, ρυθμισεις κτλ??? Οταν δεν εχεις usb on the go? που σου δινει ανταπτορα και απλα ριχνεις οτι φλασακι εχεις πανω και οχι ο,τι σου πουλαει πανακριβα η apple?(και μη μου πεις τι να το κανεις, οταν γραφεις σε τεχνολογικο φορουμ τετοιες τεχνολογιες ειναι απο αυτες που χρησιμοποιεις..Προσωπικα η συγκεκριμενη μου εχει φανει τρομερα χρησιμη περνώντας δεδομενα σε φλασακια κτλ πολυ ευκολα ή τραβώντας δεδομενα αλλων, οχι μονο Media αλλα και για αλλες δουλειες.) Οταν εχεις ενα iphone plus που στα 32ΓΒ κανει 775 ενω αν θες κατι παραπανω πρεπει να πας στα 885???? ενω την 128αρα Pro plus την παιρνεις απο amazon 70 ευρω και ανα πασα στιγμη σωζεσαι? Οταν εχεις μια πολυ πιο μαζεμενη συσκευη οπως το s7 edge με ιδιο μεγεθος οθονης και χωρις κανενα μειονεκτημα, να μιλας για 7 plus? για το μικρο δεν το συζηταω καν... Απο εκει και περα δεν αναλυω ποσα κανει το μενου ενος ανδροιδ, απο widget, συντομευσεις αρχειων και επαφων στην αρχικη κτλ κτλ. Πχ εγω εχω excelακια στην αρχικη και τα δουλευω κατευθειαν ή επαφες για απευθειας κληση.. Το θέμα του λειτουργικού είναι 100% υποκειμενικό. Κανένας δεν μπορεί να πει ότι το ένα είναι καλύτερο από το άλλο. Για μένα το iOS είναι ανώτερο από το ανδροιδ για σένα μπορεί να ισχύει το αντίθετο. Είναι ανάλογα τις ανάγκες που έχει ο καθένας. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Συμφωνω οτι ειναι υποκειμενικο, αλλα οταν λεμε οτι ειναι καλυτερο, να λεμε και τι κανει, σε τι ειναι καλυτερο, πως ειναι καλυτερο, που? σε ταχυτητα, σε πληθος επιλογων και ρυθμισεων? Αναλυστε το λιγο να συγκρινουμε... α! και μην ξεχναμε οτι ειμαστε στο 2017 και μιλαμε για το ανδροιδ τωρα. Οχι για το ανδροιδ το 2011... Αν ειναι ετσι να μιλησουμε και για το symbian το 2008. Δεν εχει νοημα, δεν κανουμε ιστορικη αναδρομη. Μιλαμε καθαρα πρακτικα και με το τι ισχυει τωρα. Τελος, για το θεμα υποστηριξης που το λετε συνεχεια. Εχει πρακτικα καμια αξια αν θα λες οτι εχεις ανδροιδ 6 ή 6,1 ή 7 ή 7.1? πλεον ολα δουλεουν αψογα και χωρις καμια ελλειψη.. Υποστηριξη ομως ειναι, οταν θες μπαταρια που τα εφτυσε, και μπορεις να την παρεις σε λογικο κοστος.. οχι 150 και 200 ευρω που θελει η apple για ενα παλιοτερο μοντελο...και σε αναγκαζει να το πεταξεις. Ομοιως για ακουστικα κτλ. μη λετε λοιπον επιχειρηματα ανοητα.. δεν ειμαστε στο ανδροδι 2.3 που καθε update ειχε νοημα. Τωρα δεν εχει καμια αξια περα απο το ψυχολογικο.. εκτος αν εχετε κρατικα μυστικα και νομιζετε οτι με τα security patches θα σωθειτε Edited January 25, 2017 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 (edited) Μη μου πεις και συ ότι βλέπεις friends και game of thrones απο το κινητό και θες USB on the go για να τα πηγαινοφέρνεις με φίλους και εχθρούς και να ανταλλάζετε με Bluetooth τις διακοπές σας, γιατί θα πηδηχτω απο το παράθυρο...χρήσιμα να υπάρχουν αυτά που λέτε δε λέω αλλα το ποσοστό αυτών που τα χρησιμοποιούν ειναι μικρότερο και απο αυτο της Apple στο share market που επιθυμεί ένας applehater. Το ίδιο ποσοστό κάνει και τη δικιά μου χρήση, αλλα προσωπικά πιστεύω αυτο ειναι το μέλλον, ενώ τα USB sticks κλπ σε καμια 5τια θα πανε μουσείο. Εδώ θα μαστε :) P.S: Ενας λόγος που έφυγα από το s7 ήταν γιατί το Samsung cloud ήταν για γέλια. Ένα μήνα δε συγχρόνιζε αυτόματα ότι ρυθμίσεις και να εκανα. Εφαρμογή στο PC δεν εχει βγει ακόμα. Μόνο χειροκίνητα και σε μερικές κατηγοριες όπως κλήσεις μηνύματα μόνο fail έβγαζε. Τους δικαιολογώ όμως γιατί ειναι πολύ αρχή ακόμα. Όταν με το καλό φτιάξει το ξαναβλέπω P.S2: Δεν έχω θέμα με τα δεδομένα, ζήτω το Frog και άσε τους Έλληνες να λένε για ακριβά πακέτα Sent from my iPad using Tapatalk Edited January 25, 2017 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Φιλε George, δεν ξερω αν εχεις διαβασει παραπανω τι λεγαμε, αλλα μαλλον δεν τα προσεξες. Μιλουσαμε για το θεμα της παραπανω ασφαλειας που σου δινει μια sd , ενω ταυτοχρονα εχεις πολυ περισσοτερο χωρο για media (και εφαρμογες) ,με ελαχιστο κοστος. Εγω ειπα λοιπον οτι αν τραβας τα βιντεο σου ακομα και 4Κ στην καρτα κατευθειαν,και εισαι μια εκδρομη, μια βολτα, εναν περιπατο και πες ρε αδερφε οτι πεφτει και σπαει το κινητο.. Στην μια περιπτωση κλαις τα δεδομενα και χρυσοπληρωνεις οθονη αν θελει μονο οθονη ενω στην αλλη βγαζεις την SD και εισαι κυριος.. και αν εχεις φραγκα φτιαχνεις κινητο. Ομως τα δεδομενα σου εχουν σωθει μεχρι τελευταιας φωτο. Αυτο αν πεις οτι το κανεις με συγχρονισμους κτλ εχει κοστος σε data, μπαταρια κτλ. Τωρα για την εμπειρια, τι δεν καταλαβα δηλαδη που δεν το αγορασα? οτι δε μου εσπασαν τα νευρα που για να στειλω ενα βιντεο σε αλλον πρεπει να εχω Pc ή cloud κτλ οταν εμεις στο ανδροιδ το κανουμε με ενα wifi direct σε δευτερολεπτα ή με ΒΤ σε λιγα λεπτα? Οταν για να αλλαξεις ακομα και ηχο κλησης θες itunes? Οταν για να αλλαξεις αναλυση στην καμερα πρεπει να βγεις απο την καμερα και να πας στο μενου, ρυθμισεις κτλ??? Οταν δεν εχεις usb on the go? που σου δινει ανταπτορα και απλα ριχνεις οτι φλασακι εχεις πανω και οχι ο,τι σου πουλαει πανακριβα η apple?(και μη μου πεις τι να το κανεις, οταν γραφεις σε τεχνολογικο φορουμ τετοιες τεχνολογιες ειναι απο αυτες που χρησιμοποιεις..Προσωπικα η συγκεκριμενη μου εχει φανει τρομερα χρησιμη περνώντας δεδομενα σε φλασακια κτλ πολυ ευκολα ή τραβώντας δεδομενα αλλων, οχι μονο Media αλλα και για αλλες δουλειες.) Οταν εχεις ενα iphone plus που στα 32ΓΒ κανει 775 ενω αν θες κατι παραπανω πρεπει να πας στα 885???? ενω την 128αρα Pro plus την παιρνεις απο amazon 70 ευρω και ανα πασα στιγμη σωζεσαι? Οταν εχεις μια πολυ πιο μαζεμενη συσκευη οπως το s7 edge με ιδιο μεγεθος οθονης και χωρις κανενα μειονεκτημα, να μιλας για 7 plus? για το μικρο δεν το συζηταω καν... Απο εκει και περα δεν αναλυω ποσα κανει το μενου ενος ανδροιδ, απο widget, συντομευσεις αρχειων και επαφων στην αρχικη κτλ κτλ. Πχ εγω εχω excelακια στην αρχικη και τα δουλευω κατευθειαν ή επαφες για απευθειας κληση.. Συμφωνω οτι ειναι υποκειμενικο, αλλα οταν λεμε οτι ειναι καλυτερο, να λεμε και τι κανει, σε τι ειναι καλυτερο, πως ειναι καλυτερο, που? σε ταχυτητα, σε πληθος επιλογων και ρυθμισεων? Αναλυστε το λιγο να συγκρινουμε... α! και μην ξεχναμε οτι ειμαστε στο 2017 και μιλαμε για το ανδροιδ τωρα. Οχι για το ανδροιδ το 2011... Αν ειναι ετσι να μιλησουμε και για το symbian το 2008. Δεν εχει νοημα, δεν κανουμε ιστορικη αναδρομη. Μιλαμε καθαρα πρακτικα και με το τι ισχυει τωρα. Τελος, για το θεμα υποστηριξης που το λετε συνεχεια. Εχει πρακτικα καμια αξια αν θα λες οτι εχεις ανδροιδ 6 ή 6,1 ή 7 ή 7.1? πλεον ολα δουλεουν αψογα και χωρις καμια ελλειψη.. Υποστηριξη ομως ειναι, οταν θες μπαταρια που τα εφτυσε, και μπορεις να την παρεις σε λογικο κοστος.. οχι 150 και 200 ευρω που θελει η apple για ενα παλιοτερο μοντελο...και σε αναγκαζει να το πεταξεις. Ομοιως για ακουστικα κτλ. μη λετε λοιπον επιχειρηματα ανοητα.. δεν ειμαστε στο ανδροδι 2.3 που καθε update ειχε νοημα. Τωρα δεν εχει καμια αξια περα απο το ψυχολογικο.. εκτος αν εχετε κρατικα μυστικα και νομιζετε οτι με τα security patches θα σωθειτε Καλύτερο store που είναι το βασικότερο για μένα. Πιο απλό λειτουργικό χωρίς τα υπομενου και τις ρυθμίσεις του ανδροιδ που δεν είχα χρησιμοποιήσει ούτε μια φορά. Πιο όμορφο,γρήγορο,σμουθ και χωρίς λαγκαρισματα. Backup και επαναφορά με δυο κλικ από το iTunes. Δεν ξερω αν έχει αλλάξει κάτι στο android γιατί είχα μείνει στο titanium που ήθελε ρουτ. Δεν έχω το άγχος να τρέχουν άχρηστα πράγματα από πίσω καταναλώνοντας πόρους και μπαταρία. Αν πω να κάνω και κανενα jb εκεί αλλάζουν όλα και χωρίς να έχω το άγχος μη χάσω την εγγύηση. Αυτά από μένα έχοντας δοκιμάσει και τα δυο λειτουργικά. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Το θέμα του λειτουργικού είναι 100% υποκειμενικό. Κανένας δεν μπορεί να πει ότι το ένα είναι καλύτερο από το άλλο. Για μένα το iOS είναι ανώτερο από το ανδροιδ για σένα μπορεί να ισχύει το αντίθετο. Είναι ανάλογα τις ανάγκες που έχει ο καθένας. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Και εγώ θεωρώ ότι έτσι είναι .. Αν υπήρχε s7 edge ( και s7 γιατί όχι ) με ios θα ήταν το ιδανικό για μένα.. Μπορεί σαν συσκευή να είναι πάρα πολύ καλή το S7 edge , όπως και άλλες συσκευές ( π.χ HTC 10 ) , αλλά δεν δουλέυει καμία συσκευή χωρίς κάποιο λειτουργικό. Ε , εκεί , για πολλούς από εμάς ( προφανώς λιγότερους αλλά δεν έχει σημασία ) .. θεωρούμε ότι το ios είναι καλύτερο .. Γιατί είναι καλύτερο ?? Γιατί εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες μας , οι οποίες δεν είναι ίδιες σε όλους προφανώς..π.χ το θεωρώ καλύτερο to ios σε χρήση επαγγελματικών emails. Επίσης , θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερο σε περιήγηση (με safari ) στο internet.. Η επικοινωνία με άλλες συσκευές είναι σημαντική αλλά οι περισσότεροι δικοί μου έχουν iphone και όχι android , όπως και η σύζυγός μου .. Αρα το face time και to i message για εμένα είναι πολύ σημαντικότερο από το να μπορώ να έχω wifi direct που έχει το android.. Οι εφαρμογές του ios είναι πολύ πιο καλογραμμένες και σταθερές από το android... Οι ( επίσημες ) αναβαθμίσεις και γενικά η υποστήριξη , διαρκεί πολύ περισσότερο διάστημα στο ios. Φυσικά και είναι βαρετό ώρες ώρες το ios , φυσικά και θα ήθελα περισσότερη ελευθερία & customization , αλλά και από την άλλη είναι εξαιρετικά σταθερό.. Όσο αφορά την ''δεσμευση ''από το itunes , θεωρώ ότι αν το μάθεις , είναι πολύ πιο έυκολο από οτιδήποτε άλλο... η επικοινωνία δε μεταξύ mac και iphone , είναι εξαιρετική.. Όλα τα ανωτέρω δεν σημαίνουν ότι όποιοι έχουν android κάνουν λάθος. Προφανώς καλύπτει καλύτερα τα ''θέλω'' τους , σε σχέση με το ios .. Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 (edited) Κι οι 2 πλευρες εχετε τα δικια σας... Αποδειξαμε για μια ακομη φορα πως αυτο το vs δεν καταληγει πουθενα.Και δεν γινεται να καταληξει γιατι ο καθενας παει με το γουστο του και με τι τον βολευει. Οι περισσοτεροι επιλεγουν κινητο βαση φιρμας και ομορφιας. Εγω στο παιδι που ανοιξε το θεμα θα ελεγα να κανει την μεταβαση στο iphone.Να το δοκιμασει κι αν δεν του αρεσει ξαναγυριζει. Ή ακομα καλυτερα αν δεν του αρεσει παει κατευθειαν στο S8 κι ειναι ο καλυτερος ολων! :lol: Όσο αφορά την ''δεσμευση ''από το itunes , θεωρώ ότι αν το μάθεις , είναι πολύ πιο έυκολο από οτιδήποτε άλλο... η επικοινωνία δε μεταξύ mac και iphone , είναι εξαιρετική.. Όλα τα ανωτέρω δεν σημαίνουν ότι όποιοι έχουν android κάνουν λάθος. Προφανώς καλύπτει καλύτερα τα ''θέλω'' τους , σε σχέση με το ios .. Αν κατι μισησα στο iphone περα απο οτι δεν μπορεσα να βολευτω το ios,ειναι και το itunes.Το θεωρω απαισιο,δυσχρηστο και αχρηστο. Δεν ξερω αν το εχουν αλλαξει γιατι τελευταια φορα που το χρησιμοποιησα ηταν στο ios 9. Οσες φορες επελεξα να παω σε apple (τελευταια φορα ηταν το ipad mini 2) μεχρι 1 μηνα αντεξα.Οχι οτι εχει κατι,απλα εγω δεν μπορω με τιποτα να το βολευτω. Edited January 25, 2017 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Εμένα ξέρεις πως μου ακούγεται ολο αυτό..Σαν να με ρωτάτε απο iphone 7 plus που έχω να παω σε iphone 7 ;;Δεν είναι συγκρίσιμα,πανε στο 7 plus!!Η αν τόσο θες να δοκιμάσεις κάντο..Έτσι και αλλιως κρατανε την αξία τους τα iphone,θα πουληθεί καλα πάλι μετά..Δεδομένο οτι το κινητό της χρόνιας ειναι το s7 edge! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Κι οι 2 πλευρες εχετε τα δικια σας... Αποδειξαμε για μια ακομη φορα πως αυτο το vs δεν καταληγει πουθενα.Και δεν γινεται να καταληξει γιατι ο καθενας παει με το γουστο του και με τι τον βολευει. Εγω στο παιδι που ανοιξε το θεμα θα ελεγα να κανει την μεταβαση στο iphone.Να το δοκιμασει κι αν δεν του αρεσει ξαναγυριζει. Ή ακομα καλυτερα αν δεν του αρεσει παει κατευθειαν στο S8 κι ειναι ο καλυτερος ολων! :lol: Ακριβώς έτσι. Δεν καταλήγουμε κάπου γιατί πρόκειται για διαφορετικά λειτουργικά με θετικά / αρνητικά και τα δύο και ο καθένας αποφασίζει σύμφωνα με όποιο θεωρεί ότι του ταιριάζει / εξυπηρετεί τις ανάγκες του καλύτερα.. Για να επανέλθω στο θέμα , στο φίλο που ρώτησε την γνώμη μας αν θα πρέπει να κάνει την αλλαγή από s7 edge σε iphone 7 , θα έλεγα να την κάνει έτσι ώστε να αποκτήσει και μια εμπειρία από ios. Αν δεν τον βολέψει , ξαναγυρίζει , δεδομένου ότι μπορεί να πουλήσει σχετικά εύκολα το iphone. Κατα πάσα πιθανότητα όμως , η κατά πολύ μικρότερη οθόνη του iphone 7 , δεν θα τον εξυπηρετήσει , ίσως θα πρέπει να δει το ενδεχόμενο μετάβασης σε 7 plus. Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Λοιπον παιδες, επειδη το να λεω 5 επιχειρηματα και να μου λετε οτι θα καταργηθουν και φλασακια και αλλες τετοιες απαντησεις δεν οδηγουν πουθενα, ας παρει ο καθε ενας ο,τι γουσταρει. ΠΡοφανως τωρα αν εχεις στησει ολο σου τον κοσμο με apple μια χαρα βολικο θα το βρεις, αλλα το να λες οτι βολευει το itunes ειναι αστειο, οταν το χρειαζεσαι ακομα και για αλλαγη ηχου κλησης... Τωρα τα περι ταχυτητας, λαγκ και λοιπα, τα προσπερνω, καθως δεν υπαρχουν, ουτε διαφορα στην ταχυτητα που να φαινεται ουτε λαγκ. Απο εκει και περα, αν καποιος θελει ενα κινητο μονο για να κανει κλησεις και γιαυτο βρισκει το αι φον βολικο, ειναι κριμα να δινει 800 ευρω απλα για να εχει μια καλη καμερα στο αυτοματο. Παρτε μια slr και ενα απλο κινητο των 200 ευρω, ειναι πιο εξυπνη επιλογη. Απαντησεις παλι τυπου, εχω frog και γιαυτο δουλευω cloud, τα ακουω αστεια. Ο μεσος επιχειρηματιας που υποτιθεται οτι εχει πιο πολλη αναγκη για iphone Λογω και mail client δεν εχει frog, εχει συνδεση. Εγω εχω 5GB πακετο στη συνδεση μου αλλα στο τρωω για πλακα αμα συγχρονιζω συνεχεια. Και παλι ομως απαντατε τμηματικα, γιατι οκ data εχεις, μπαταρια θα εχεις ? Γενικα λοιπον ο καθε ενας εχει προσαρμοσει τη χρηση του με αυτα που εχει, και απαντατε οοπου βολευει. Προσωπικα δεν χρησιμοποισω cloud, αλλος το προτιμαει και σεβαστο αν το θελει, ομως αν μπαινουμε στη διαδικασια να τα αναλυουμε ολα πρεπει να εχουμε και τα αναλογα επιχειρηματα. Για το back up και το restore λοιπον, και εγω με ενα κλικ το κανω και δουλευει σωστα με τον λογαριασμο samsung. Αλλα πες οτι δεν τα περναει ολα τοσο τελεια, ποσες φορες το κανεις? Γιατι προσωπικα μονο στην αγορα το κανω αντε και σε κανα μεγαλο upDate. Για τις εφαρμογες δεν ξερω τι λετε, δεν εχω δει τον κωδικα κανενος για να ξερω ποιος ειναι πιο καλογραμμενος, ξερω οτι δουλευουν σωστα αν τις ρυθμισεις αναλογα.. Πχ σημερα εχω στατιστικα, 3 ημερες αναμονη με κλειστο το βραδυ λογω παιδιου, 3,5 ωρες κλησεις, 4 ωρες οθονη και μετα συστημα κτλ. Ενα fb στο 2% της χρησης υπαρχει και viber.. και εχω υπολοιπο μπαταριας 11%. Αν υπηρχαν κακογραμμενες εφαρμογες θα ειχα τετοια επιδοση? Πιανει το αι φον τετοιους χρονους? Κλεινοντας λοιπον, θελω να πω οτι ο καθε ενας κανει διαφορετικη χρηση. Ομως μερικα πραγματα ειναι αντικειμενικα, οπως η ποικιλια ρυθμισεων που μου λετε και μειονεκτημα, η παραμετροποιηση, η πολλες επιλογες στη μεταφορα αρχειων/αποθηκευση/ back up κτλ. Για μενα τα αι φον ηταν πολυ μπροστα μεχρι και το 4s. Εχετε μεινει σε αυτη την εποχη. Αν λοιπον ασχοληθεις με ενα καλο ανδροιδ κινητο καταλαβαινεις ποσο πιο πληρες ειναι. Σιγουρα και το αι φον ειναι πολυ καλο, ομως το ios για μενα ειναι προβλημα με τις ελλειψεις του. Ο φιλος που ρωτησε λοιπον, ας παρει ενα μεταχειρισμενο χωρις να δωσει το s7 edge, ας το κρατησει 15 μερες, και ας το δωσει παλι.. δε θα χασει λεφτα, αντε να πεσει 50 ευρω. Θα εχει ομως πληρη γνωση του τι συμβαινει. Απο εκει και περα οσο και να συζηταμε δεν θα καταληξουμε καπου. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 (edited) Εννοείται ότι θα πάρουμε ότι θελουμε, εμείς έχουμε φτιάξει τον κόσμο αυτόματα και ωραία γύρω από την Apple. ΔΕΝ υπάρχει όμως άλλη εναλλακτική όσο και να το ψάχνετε, γιατί το έχουμε ψάξει πρώτα εμείς. Η μεμονωμένη συσκευή android είναι ότι καλύτερο. Όταν όμως μπει στο παιχνίδι tablet,PC(κι όχι απαραίτητα mac), ήχος και εικόνα μαζεμένα, αυτά που κάνουμε εμείς αυτόματα από τον καναπέ, εσείς τα κάνετε με καλώδια,κάρτες μνήμης και drag n drop αναδιοργανωση των αρχείων σας. Ελπίζω η Google να σκεφτεί κάποιο πρότυπο όπως το airplay της Apple, γιατί με nas servers,dlna και chromecast δύσκολα τα πράγματα Sent from my iPhone using Tapatalk Edited January 25, 2017 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Εννοείται ότι θα πάρουμε ότι θελουμε, εμείς έχουμε φτιάξει τον κόσμο αυτόματα και ωραία γύρω από την Apple. ΔΕΝ υπάρχει όμως άλλη εναλλακτική όσο και να το ψάχνετε, γιατί το έχουμε ψάξει πρώτα εμείς. Η μεμονωμένη συσκευή android είναι ότι καλύτερο. Όταν όμως μπει στο παιχνίδι tablet,PC(κι όχι απαραίτητα mac), ήχος και εικόνα μαζεμένα, αυτά που κάνουμε εμείς αυτόματα από τον καναπέ, εσείς τα κάνετε με καλώδια,κάρτες μνήμης και drag n drop αναδιοργανωση των αρχείων σας. Ελπίζω η Google να σκεφτεί κάποιο πρότυπο όπως το airplay της Apple, γιατί με nas servers,dlna και chromecast δύσκολα τα πράγματα Sent from my iPhone using Tapatalk πες ενα παραδειγμα γιατι τοση ωρα λετε-λετε αλλα ενα παραδειγμα δεν εχετε πει οπως αυτα που λεω εγω.. εκτος απο cloud με frog καταστασεις, που ειναι αστειο...οχι επιχειρημα. Πες μας λοιπον τι εννοεις και οχι ετσι θεωρητικα Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 (edited) Σε επιχειρήματα ότι εγώ ανταλλάσω τα αρχεία με Bluetooth και έχω και USB on the go πάμε μια βόλτα το 2017, δε πρόκειται να απαντήσω πώς διαμοιράζω αρχεία. Ένα πράγμα θα πω μόνο, ό,τι φωτό και βίντεο τραβάω, ανοίγω το PC και τις βλέπω κατευθείαν στο αυθεντικό τους μεγεθος χωρίς extra ενέργεια από κανένα itunes(σιχαμενο) η web browser(google photos) Είχα την ευκαιρία να δουλέψω το s7 τρεις μήνες, δυστυχώς το iOS είναι μια σκάλα πιο σβέλτο πράγμα που πίστευα ότι δεν ίσχυε πλέον. Το 6s είναι πιο γρήγορο από οποιοδηποτε android του 2016, ποσο μάλλον το iPhone 7. Sent from my iPhone using Tapatalk Edited January 25, 2017 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts