alfa Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Αν είναι δυνατόν να βγάζει κινητό με τέτοια χαρακτηριστικά και να μην έχει bluetooth. Τόσο δύσκολο τους ήταν; Ας ανέβαινε η τιμή 10-20 ευρώ. Κάτι τέτοιες μ@λ@κίες κάνει η Motorola... :confused: tis mam@kies tis kanei telika i voda giati thelei na proothisi to vodafone live 3g... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Συγνωμη φιλοι μου αλλα με 280 ευρω τελικη χωρις συνδεση ειναι καλη και τιμια προταση εστω χωρις υπερθρες η μπλέ δοντι.Κατα τα αλλα ειναι σουπερ. Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clm Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Τελικά το κινητό ήρθε σήμερα και μπορώ να πω πως έχω εντυπωσιαστεί. Μπορεί να μην έχει bluetooth αλλά τουλάχιστον έχει USB καλώδιο στη συσκευασία καθώς και το Mobile Phone Tools v3.25b. Είναι λίγο μεγαλύτερο σε διαστάσεις σε σχέση με το V600 που είχα αλλά με τέτοια οθόνη αξίζει. Όσοι το έβλεπαν σήμερα στη δουλειά μου και μάθαιναν και την τιμή παθαίναν μια πλάκα. Νομίζω οτι τα λεφτά του τ' αξίζει και με το παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devilos Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Συμφωνω οθόνη +καμερα+design+standrd εξοπλισμό ειναι πολύ καλη τιμή στο κάτω κάτω δεν τρεχει και τιποτα ζουμε και χωρίς bluetooth λες και τώρα που το έχουμε το χρησιμοποιούμε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 και εγω το σκεφτομαι σοβαρα.Η τιμη του ειναι παρα πολυ καλη με μονη ελλειψη το μπλε δοντι.Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο.βεβαια υπαρχει και το Ε1000 απο ΤΙΜ με μπλε δοντι και χωρις λαιφ ειναι κατα κατι ακριβοτερο.Αυτα τα δυο σκεφτομαι πιο πολυ. Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clm Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Δεν ξέρω για το E1000 αλλά το V1050 είναι τελικά πολύ καλό. Σαν κατασκευή είναι αρκετά ποιοτικό και ιδίως στο μαύρο που το έχω εγώ δείχνει πολύ ωραίο. Ένας φίλος μου το πήρε σε ασημί και μόλις είδε το δικό μου το μετάνιωσε. Από 'κει και πέρα αυτό που μου άρεσε πολύ (σε σχέση με το V600 που είχα) είναι η δυνατότητα αναζήτησης στον τηλεφωνικό κατάλογο και η απόδοση των mp3 σε συνδυασμό με τα ακουστικά. Το καλό μέχρι στιγμής είναι οτι μετά από μια μέρα η μπαταρία είναι ακόμα στις 3 γραμμές. Και κάτι που δεν μου άρεσε. Σήμερα το πρωί το ξυπνητήρι δεν χτύπησε. Tο τηλέφωνο ήταν ανοιχτό φυσικά και το ξυπνητήρι ενεργοποιημένο. Και το τσέκαρα και αρκετές φορές μήπως έχω κάνει λάθος στην ώρα. Ελπίζω να ήταν κανένα κόλλημα της στιγμής και αύριο να χτυπήσει :rolleyes: . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 ελπιζω να λυσεις το προβλημα. Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clm Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Τελικά έπαιξε το ξυπνητήρι. Δεν ξέρω τί κόλλημα έφαγε το πρωί αλλά τώρα που το δοκίμασα χτύπησε. Όλα good. Τελικά όσο πιο πολύ το βλέπω τόσο πιο πολύ μου αρέσει. Αν είναι να το αγοράσετε πάντως πάρτε το σε μαύρο. Δείχνει πολύ πιο ωραίο και κυριλάτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uccellodifuoco Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 Please help me... Please mail me the file SS_v1050.pdf... It's very important... Please... franzonick@hotmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Το πήρα κι εγώ...σε μαύρο..δεν έχει μπλε δόντι...έχει όντως τέλεια οθόνη σαν των sharp...πάντως είχα επιδότηση 100 ευρώ και έδωσα 50 ή 60 - δε θυμάμαι - για να το αγοράσω...όσο για τι έπεσε η τιμή του τόσο γρήγορα...η βόνταφον το 'χει βγάλει σε προσφορά φαντάζομαι για προώθηση της τεχνολογίας 3g...γιατί η βίντεο κλήση με τα λεφτά που είναι νομίζω αξίζει! Δεν την δοκίμασα ακόμα...! Α...για το ξυπντήρι που λες....εγώ εντυπωσιάστηκα γιατί ενώ είχα το κινητό σε δόνηση απλά γιατί διάβαζα - χωρίς ήχο - χτύπησε κανονικά και δυνατά το ξυπνητήρι! Πολύ καλό! Χμ... αυτά! Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει και στην Cosmote αυτό το κινητό;;!! Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clm Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Απ' όσο ξέρω το κινητό βγαίνει μόνο σε Vodafone Live! έκδοση. Τώρα αν αργότερα έρθει και σε κανονική έκδοση (όπως το V980) δεν το ξέρω. Πάντως μέχρι στιγμής αντιμετωπίζω δύο προβλήματα. Το ένα έχει να κάνει με τις κλήσεις 3G και το άλλο με τα MMS. Στο 3G όταν προσπαθώ να κάνω βιντεοκλήση παίρνω πάντα μήνυμα "κλήση video μη αποδεκτή" (σήμα έχω full). Με τα MMS τώρα αφού γράψω το μήνυμα, όταν επιλέγω σε ποιον θα το στείλω η επιλογή "Αποστολή" είναι πάντα απενεργοποιημένη. amorphis, τα έχεις δοκιμάσει; Έχεις κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής; Και κάτι ακόμα... Για να κάνεις βιντεοκλήση πρέπει να ξέρεις τον αριθμό τηλεφώνου απ' έξω. Στο ευρετήριο δεν είδα πουθενά να υπάρχει επιλογή για βιντεοκλήση. Λεπτομέρειες θα μου πείτε. Όπως συνηθίζουμε να λέμε όμως οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsi Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 http://a508.g.akamai.net/7/508/787/20040802192230/www.motorola.com/css/images/logo.gif Στο 3G όταν προσπαθώ να κάνω βιντεοκλήση παίρνω πάντα μήνυμα "κλήση video μη αποδεκτή" (σήμα έχω full). Για να κάνεις Βίντεο Κλήση θα πρέπει και ο συνομιλητής σου να έχει εκείνη την στιγμή κάλυψη 3G, αλλιώς βγάζει το παραπάνω μήνυμα και σου προτείνει εναλλακτικές λύσεις. Για να κάνεις βιντεοκλήση πρέπει να ξέρεις τον αριθμό τηλεφώνου απ' έξω. Στο ευρετήριο δεν είδα πουθενά να υπάρχει επιλογή για βιντεοκλήση. Για να καλέσεις τον συνομιλητή σου με Βίντεο Κλήση επιλέγεις από το ευρετήριο τον αριθμό του και πατάς το πλήκτρο που είναι πάνω αριστερά στη μέση ανάμεσα στο πράσινο και την τελεία. RTFM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clm Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Εννοείτε πως ο συνομιλητής μου έχει κάλυψη 3G αφού είναι δίπλα μου όταν κάνω βιντεοκλήση :cool: (οπότε αφού έχω εγώ σήμα έχει και αυτός). Όσο για το ευρετήριο και τη βιντεοκλήση μάλλόν πρέπει να διαβάσω καλά το manual γιατί έχει πολλά χαζά το κινητό. Θυμάστε που πιο πάνω έγραφα για τα MMS; Ε, όταν έχεις γράψει το μύνημα και θες να το στείλεις πρέπει να διαλέξεις αποστολέα με το μεσαίο πλήκτρο του δακτύλιου. Οπότε ή διαβάζεις καλά το manual ή μαντεύεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DELTA Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ WAP SITE ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΓΩ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ. ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ? TO SITE ΑNΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ UTF-8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeadAngeL Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 skeftomai na to paro kai ego me epidotisi apo vodafone alla thelo na to xrisimopoiiso me cosmote.exei dokimasei kaneis me allo diktyo kai an ola pane kala;;;giati apo tin vodafone den ksereis pote mexri pou mporei na ftasoun otan epembainoun se logismika tilefonon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 συντοπίτη μπορείς να σπάσεις το κλείδωμα αλλά πάντα υπάρχει κάποιο ρίσκο και φυσικά δικό σου.. :) Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tartarus Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Φίλοι χαιρετώ Έχω να κάνω μια ερώτηση. Όταν παιρνάω αρχεία (εικόνες, τραγούδια) από τον υπολογιστή στο v1050 μέσω USB αυτά αποθηκεύοντε στην μνήμη της συσκευής που είναι 16 περίπου mb αν θυμάμαι καλά. Πώς γίνεται τα αρχεία αυτά να αποθηκεύοντε με την μια στην κάρτα που είναι 32mb? Μερικά πραματάκια που έχω πρόβλημα με το κινητό αυτό είναι: το καλώδιο που είχε στο κουτί δεν έκανε δουλειά και χρησιμοποίησα το παλιό USB καλώδιο που είχα για το v525. Επίσης, αν κάνεις ΝΕΟ SMS και πας να διαλέξεις μετά παραλήπτη το πλήκτρο "αποστολή" δεν είναι ενεργοποιημένο και δεν μπορείς να στείλεις sms. Μήνυμα στέλνεις μόνο αν κάνεις κλικ πάνω στο όνομα του παραλήπτη (από τις επαφες σου) και στείλεις από εκεί επιλέγοντας "στείλε μήνυμα". Άν θυμάμαι καλά και η αναφορά παράδοσης μηνυμάτων δεν δούλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Tartarus --> το usb καλώδιο εμφάνισε και σε μένα πρόβλημα αλλά ξαναέκανα εγκατάσταση του λογισμικού του cd και πήρε μπρος...η αναφορά δουλεύει μόνο αν την ενεργοποιήσεις πριν το msg...δηλαδή κάθε φορά πριν στείλεις msg πρέπει να την ενεργοποιείς...αφού το στείλεις χάνεται η ρύθμιση...καλό ε?όσο για το μήνυμα που λες...δεν το πιασα το πρόβλημά σου...κανονικά στέλνεις μήνυμα όπως σε όλα τα κινητά!!! DeadAngel --> έβαλα τη σύνδεση cosmote που έχω στο κιν και μου δουλεύει κανονικά, δεν το έχουν κλειδώσει ή τίποτα τέτοιο...απλά εννοείται πως δε σου δουλεύει η βίντεοκλήση και γενικά οι υπηρεσίες 3G... Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Παιδια καλημερα! Ξερετε που μπορω να βρω τις ρυθμισεις για το V1050 mms, wap, για cosmote? Ευχαριστω! :) Παράθεση B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Μια ερώτηση για τη συνεργασία του νέου κινητού με το δίκτυο της vodafone. Εμφανίζονται και σε αυτό το κινητό τα γνωστά προβλήματα που κατά πάσα πιθανότητα οφείλονται όχι στα κινητά αλλά στο δίκτυο 3G της vodafone (δηλαδή αδυναμία πραγματοποίησης και λήψης κλήσεων, ήχος που χάνεται κατά τη διάρκεια κλήσεων κτλ.);;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tartarus Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 amorphis \m/ κάνω τα εξής βήματα: πατάω Νέο Μήνυμα->Επιλογή->Νέο SMS->γράφω το μήνυμα->Απόστολή->πάω να διαλέξω όνομα από την λίστα επαφών και το κουμπί κάτω αριστερά που λέει Αποστολή δεν είναι ενεργό, δεν πατιέται!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 amorphis \m/ κάνω τα εξής βήματα: πατάω Νέο Μήνυμα->Επιλογή->Νέο SMS->γράφω το μήνυμα->Απόστολή->πάω να διαλέξω όνομα από την λίστα επαφών και το κουμπί κάτω αριστερά που λέει Αποστολή δεν είναι ενεργό, δεν πατιέται!! Χμχμ είσαι λίγο απροσεχτούλης! Γιατί όταν γράψεις το μήνυμα και πατήσεις αποστολή --> κατεβαίνεις με το joystick προς τα κάτω --> βρίσκεις το όνομα και μετά πατάς το κεντρικό κουμπί του joystick --> βγάζει δίπλα ένα τικ και μετά πατάς το αποστολή!! Να ρωτήσω κάτι εγώ τώρα;;; ΚΑΤΑΦΕΡΕ κανείς να κάνει ηχογράφηση συνομιλίας ή σκέτη ηχογράφηση; Γιατί σε ένα χαρτί που μου 'χε δώσει η Vodafone έλεγε πως έχει και ηχογράφηση συνομιλίας...αλλά δεν έχει! :alien: Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tartarus Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 amorphis ευχαριστώ :D Παντού διαβάζω για το v1050 ότι έχει bluetooth. Αν το ξεκλειδώσω θα δουλέψει; Μάλλον και με την ηχογράφηση συνομίλιας κάτι παρόμοιο θα παίζει. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsi Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 http://a508.g.akamai.net/7/508/787/20040802192230/www.motorola.com/css/images/logo.gif Παιδια καλημερα! Ξερετε που μπορω να βρω τις ρυθμισεις για το V1050 mms, wap, για cosmote? Ευχαριστω! :) O σύνδεσμος Ρυθμίσεις Δικτύου που θα τον βρείς στην κεντρική σελίδα της Motorola στέλνει over the air τις ρυθμίσεις για τα τρία από τα τέσσερα Ελληνικά δίκτυα. Επειδή το V1050 βγαίνει μόνο σαν Vodafone live! έκδοση, για την Cosmote θα επιλέξεις τις αντίστοιχες ρυθμίσεις από το V3 ή κάποιο άλλο πρόσφατο μοντέλο. Να ρωτήσω κάτι εγώ τώρα;;; ΚΑΤΑΦΕΡΕ κανείς να κάνει ηχογράφηση συνομιλίας ή σκέτη ηχογράφηση; Γιατί σε ένα χαρτί που μου 'χε δώσει η Vodafone έλεγε πως έχει και ηχογράφηση συνομιλίας...αλλά δεν έχει! :alien: Για να κάνεις ηχογράφηση πήγαινε Μηνύματα>Νέο Μήνυμα>Νέα MMS>Μενού MMS>Εισαγωγή>Φωνητική Σημείωση>Ηχογράφηση και αποθήκευσέ την. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts